- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.981
Supermis. Saglikla buyutun. Darisi bize insallah. Insallah bundan sonra ki denemelerimizde minikler bekletmeden gelirlerToplamda 4. yü yapacağım. Ama 2. denememden bir oğlum var.
İnşallah. Allah emeklerimize karşılık kucaklarımızı çifter çifter doldurur :)Supermis. Saglikla buyutun. Darisi bize insallah. Insallah bundan sonra ki denemelerimizde minikler bekletmeden gelirler
Amiiin :))İnşallah. Allah emeklerimize karşılık kucaklarımızı çifter çifter doldurur :)
Transfer gününü söylüyor benim 5 gun embriyosuydu adetten 18 gun sonra transfer yapıyordu şimdi 17 gün yapacak kısmet olursa .yumurta toplama dan kaç gün sonra bilmiyorum. Transfer olacak gibi doktorun seni hazırlıyor embriyo vereceği gün rahimden bir parça alıp gönderiyor zor işlem değil hiç korkacak bişey değil hafif kanama oluyor kişiye göre değişebilir belki sende hiç olmaz.kafaya takacak bişey değil anestezi ile yapılıyor.sonuç benim 20 gün içinde belli oldu.Canım bu era da transfer günü ay olarak mı gün olarak mı söyleniyor. Era yumurta toplamadan ne kadar zaman sonra yapılıyor, sonuç kaç günde çıkıyor, transfer tarihini nasıl değiştiriyor.
Sonuç olumlu ya da olumsuz diye mi çıkıyor, yani parça alınan gün yapılabilir ya da yapılamaz diye mi? yoksa transfer gününü net söylüyor mu?Transfer gününü söylüyor benim 5 gun embriyosuydu adetten 18 gun sonra transfer yapıyordu şimdi 17 gün yapacak kısmet olursa .yumurta toplama dan kaç gün sonra bilmiyorum. Transfer olacak gibi doktorun seni hazırlıyor embriyo vereceği gün rahimden bir parça alıp gönderiyor zor işlem değil hiç korkacak bişey değil hafif kanama oluyor kişiye göre değişebilir belki sende hiç olmaz.kafaya takacak bişey değil anestezi ile yapılıyor.sonuç benim 20 gün içinde belli oldu.
Parça alınan gün yapılabilir mi diye çıkıyor örneğin benim parça alındığı günden bir gün önce yapılması gerekiyormus. Yani progestana başladıktan sonra 4 gün benim 5 gun yapılmıştı daha önce .5 gun embriyosu transfer edilmişti.Sonuç olumlu ya da olumsuz diye mi çıkıyor, yani parça alınan gün yapılabilir ya da yapılamaz diye mi? yoksa transfer gününü net söylüyor mu?
Mantıklı bişey. Hamile kaldığımda 5.gun yapılmıştı. Tutmadiginda 7.gun yapılmıştı. Acgh tan 15-20 güne cevap gelir dediler, 20 günü geçti. Transfere hazırladım, geç yapıldı. Bir daha sonuç gelmeden başlamayacağım. Cuma cevap gelmişti. 5.gun cumartesiydi ama 7.gun pazartesi transfer yapıldı. Erbil bey bişey demedi. Ben de bu olayı bilmiyordum. Bu defa konuşacağım.Parça alınan gün yapılabilir mi diye çıkıyor örneğin benim parça alındığı günden bir gün önce yapılması gerekiyormus. Yani progestana başladıktan sonra 4 gün benim 5 gun yapılmıştı daha önce .5 gun embriyosu transfer edilmişti.
Test sonucu çıktımi nasıl 7 gun yapıldı anlamadım. Sonuç cikmadan mi yapıldı transferin neden beklemediğiniz sonucuMantıklı bişey. Hamile kaldığımda 5.gun yapılmıştı. Tutmadiginda 7.gun yapılmıştı. Acgh tan 15-20 güne cevap gelir dediler, 20 günü geçti. Transfere hazırladım, geç yapıldı. Bir daha sonuç gelmeden başlamayacağım. Cuma cevap gelmişti. 5.gun cumartesiydi ama 7.gun pazartesi transfer yapıldı. Erbil bey bişey demedi. Ben de bu olayı bilmiyordum. Bu defa konuşacağım.
Kendi isteğimle 15 tatile denk gelsin dedim.20 güne çıkar dediler. Ama sonuç geç çıktı. Sonuç çıktıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. O da 7.gun oldu. Ertesi gün olsaydı 5 olacaktı.T
Test sonucu çıktımi nasıl 7 gun yapıldı anlamadım. Sonuç cikmadan mi yapıldı transferin neden beklemediğiniz sonucu
Sizin cgh test sonucunuzun gelmesi ne kadar surdu. Benim yaklasik 20 gun oldu henuz haber yok.Kendi isteğimle 15 tatile denk gelsin dedim.20 güne çıkar dediler. Ama sonuç geç çıktı. Sonuç çıktıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. O da 7.gun oldu. Ertesi gün olsaydı 5 olacaktı.
15-20 gün dendi. 23. günde geldi. Daha önce 5. gün transferinde pozitifi görmüştüm. Bu defa 7. gün, o da çok fazla.Sizin cgh test sonucunuzun gelmesi ne kadar surdu. Benim yaklasik 20 gun oldu henuz haber yok.
Size era testi sonucunda cikan gunun disinda bi gunde mi transfer yapildi?
Slm transferiniz oldu sanirim sonuc ne gebemisin acaba merak ettim :)Transfer gününü söylüyor benim 5 gun embriyosuydu adetten 18 gun sonra transfer yapıyordu şimdi 17 gün yapacak kısmet olursa .yumurta toplama dan kaç gün sonra bilmiyorum. Transfer olacak gibi doktorun seni hazırlıyor embriyo vereceği gün rahimden bir parça alıp gönderiyor zor işlem değil hiç korkacak bişey değil hafif kanama oluyor kişiye göre değişebilir belki sende hiç olmaz.kafaya takacak bişey değil anestezi ile yapılıyor.sonuç benim 20 gün içinde belli oldu.
Senin era sonucun ne cikti. ?Kendi isteğimle 15 tatile denk gelsin dedim.20 güne çıkar dediler. Ama sonuç geç çıktı. Sonuç çıktıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. O da 7.gun oldu. Ertesi gün olsaydı 5 olacaktı.
Era yaptırmadım. Yaptırmayı düşünmüyorum. 5.gün transferde gebe kaldım. 7.gün transferde olmadı. Bir daha 5.günde transfer isterim. Yaş sebebiyle Acgh yaptıracağım.Senin era sonucun ne cikti. ?
Canım üzüldüm. İnşallah bir dahakine sağlam gelir ve sonuna kadar sana sıkı sıkı tutunur. Benim acgh a 1 tane gitti, sağlam geldi ama tutunamadı. Allah izin verirse Nisan da tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Başka embriyom yok. Eğer senin donmuş başka varsa onları gönderir. Yoksa yeni tedaviye başlar. Bana hemen başlayabiliriz dedi ama 2 ay beklemek istedim.Merhaba ben de dun cgh testi sonucunu aldim. Uc embriyo gonderilmisti teste ucu de sagliksiz geldi. Moralim oldjkca bozuk. Henuz Erbil Bey le konusamadim bakalim nasil bi yol izlenecek. Aranizda cgh testi yaptiran var mi?
Kac embriyodan kaci saglikli dondu vs bilgi verebilir misiniz?
Benim ve esimin genetik testleri normal oldugu icin hic boyle bi sonuc beklemiyordum. Buyuk ihtimalle ttansfer edilen diger iki embriyoda ondan dolayi tutunamadi. Bir embriyom daha var ama onun icin de pek jmitli degilim hem saglikli olsa bile yastan dolayi iki transfer istedigim icin sifirdan bir tedavi daha olayim istiyorum.Canım üzüldüm. İnşallah bir dahakine sağlam gelir ve sonuna kadar sana sıkı sıkı tutunur. Benim acgh a 1 tane gitti, sağlam geldi ama tutunamadı. Allah izin verirse Nisan da tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Başka embriyom yok. Eğer senin donmuş başka varsa onları gönderir. Yoksa yeni tedaviye başlar. Bana hemen başlayabiliriz dedi ama 2 ay beklemek istedim.
Canım ben arı sütü ve polene başladım. Eşime aktar hayıt suyunun iyi geldiğini söylemiş. menopoza girmek üzere olan bir müşterisi hamile kalmış. Ayrıca ısırgan otu tohumunu yoğurda katıp yediklerini okudum. İncir kürü sayıyı artırmak için sanırım. Erkekler için de gece yatmadan önce havuç suyu öneriyorlar ama bizim dondurulmuş tese dokumuz var. Ayrıca keçiboynuzu özü aldım. sabah tok karna onu yiyorum. Eşin Kaan Aydosun tavsiyelerine uygun şeyler yapabilir. Bence Türkiye deki en iyi erkek ürolog o. Sen de yeni şeyler bulur ve denersen bana yaz. Bir de protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Bizde genetik bozukluk olmasa da embriyolarda maalesef bozukluk olabiliyor. Arı sütü ve polene güveniyorum.Benim ve esimin genetik testleri normal oldugu icin hic boyle bi sonuc beklemiyordum. Buyuk ihtimalle ttansfer edilen diger iki embriyoda ondan dolayi tutunamadi. Bir embriyom daha var ama onun icin de pek jmitli degilim hem saglikli olsa bile yastan dolayi iki transfer istedigim icin sifirdan bir tedavi daha olayim istiyorum.
Bir de kendimi ve esimi en az uc aylik saglikli beslenme ve detoks programina almak istiyorum tabi sigarayi da birakmak. Ise yarar mi bilmiyorum.
Insallah bir daha ki denemelerimizde guzel haberler verebiliriz birbirimize.
Bir de benim durumumda olup ta beslenme ve birtakim kurlerle saglikli embriyo elde eden kisiler varsa ve deneyimlerini paylasabilirlerse cok sevinirim
Cok cok sagol cevabin icin.Canım ben arı sütü ve polene başladım. Eşime aktar hayıt suyunun iyi geldiğini söylemiş. menopoza girmek üzere olan bir müşterisi hamile kalmış. Ayrıca ısırgan otu tohumunu yoğurda katıp yediklerini okudum. İncir kürü sayıyı artırmak için sanırım. Erkekler için de gece yatmadan önce havuç suyu öneriyorlar ama bizim dondurulmuş tese dokumuz var. Ayrıca keçiboynuzu özü aldım. sabah tok karna onu yiyorum. Eşin Kaan Aydosun tavsiyelerine uygun şeyler yapabilir. Bence Türkiye deki en iyi erkek ürolog o. Sen de yeni şeyler bulur ve denersen bana yaz. Bir de protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Bizde genetik bozukluk olmasa da embriyolarda maalesef bozukluk olabiliyor. Arı sütü ve polene güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?