- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.021
Merhaba,Merhaba arkadaslar, era testiyle ilgili birsey sormak istiyorum. Test hic kalamayanlar icin mi uygulaniyor? Benim ilk denememde gebelik olustu ancak kalp atisi olmadigindan aldirmak durumunda kaldik
Cevap icin cok tesekkurler. Cgh islemi icin teste 1 adet embriyo gonderebildik. O da negatif geldi maalesef, simdi kalan dondurulmuslarla bir kez daha deneme yapacagiz. Kalan embriyo sayim fazla ama acikcasi daha once transfer edilen embriyo dustugu icin ve teste gonderilip gelen embriyo da negatif oldugundan kalanlarla ilgili cok umidim yok ama yine de hayirlisi diyorum.Merhaba,
Era tekrarlayan tutunmalarda yapilan bi test. Sizin ki zaten tutunmus ama dr uygun gorurse embriyolara aCgh testini sorabilirsiniz. Dusuk riski en az olan kromozomlari saglikli olan embriyolar belirleniyor. Ama yasiniz gencse o da gerekli gorulmeyebilir
Rica ederim.Cevap icin cok tesekkurler. Cgh islemi icin teste 1 adet embriyo gonderebildik. O da negatif geldi maalesef, simdi kalan dondurulmuslarla bir kez daha deneme yapacagiz. Kalan embriyo sayim fazla ama acikcasi daha once transfer edilen embriyo dustugu icin ve teste gonderilip gelen embriyo da negatif oldugundan kalanlarla ilgili cok umidim yok ama yine de hayirlisi diyorum.
İnsallah iyi sonuc gelir de en azindan sansin artmis olur, haklisin bir garantisi yok ama o bile bir umit veriyor insana. Sonucun ne zaman gelecek? Ben marttaki regl ile dondurulmus tedavisine baslayacagim tekrar. Herkes icin hayirlisi olsun, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.Rica ederim.
Benim de 7 adet dondurulmusum vardi 4 adedi cgh seviyesine geldi ve 3 adedini gonderdik, maalesef hepsi sagliksiz dondu. Kalan tek adedi de gonderdiler simdi sonuc bekliyorum. Benim de pek umidim olmasa da bu isler hic belli olmuyor. Maalesef testten saglikli gelse bile hicbiseyin garantisi yok ki bu da cok sinir bozucu.
Umarim cok beklemeden hayirli ve saglikli evlatlara kavusuruz
Canım acgh a numune gönderilirken kaç günlükken parça alıp yolladılar. Benimki yavaş gelişmiş. 7. gün parça alınmıştı.Rica ederim.
Benim de 7 adet dondurulmusum vardi 4 adedi cgh seviyesine geldi ve 3 adedini gonderdik, maalesef hepsi sagliksiz dondu. Kalan tek adedi de gonderdiler simdi sonuc bekliyorum. Benim de pek umidim olmasa da bu isler hic belli olmuyor. Maalesef testten saglikli gelse bile hicbiseyin garantisi yok ki bu da cok sinir bozucu.
Umarim cok beklemeden hayirli ve saglikli evlatlara kavusuruz
Gelen sonuc pozitif mi geldi?Canım acgh a numune gönderilirken kaç günlükken parça alıp yolladılar. Benimki yavaş gelişmiş. 7. gün parça alınmıştı.
Sağlıklı embriyo imiş. Ama tutunamadı. Allah kısmet ederse nisan da yeni tedaviye başlayacağım.Gelen sonuc pozitif mi geldi?
Sen cgh den gecen dondurulmuslarla mi transfer olacaksin?İnsallah iyi sonuc gelir de en azindan sansin artmis olur, haklisin bir garantisi yok ama o bile bir umit veriyor insana. Sonucun ne zaman gelecek? Ben marttaki regl ile dondurulmus tedavisine baslayacagim tekrar. Herkes icin hayirlisi olsun, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.
Hayirlisi olsun. Ben pozitif gelen sonucun tutacagina cok inanmistim gonderirken ama oyle olmadigini anladim okuduklarimdan. Simdi en basa doneceksin herhalde degil mi yumurta toplama vs.Sağlıklı embriyo imiş. Ama tutunamadı. Allah kısmet ederse nisan da yeni tedaviye başlayacağım.
Ben ilk tedavimi Erbil de olmadim.Canım acgh a numune gönderilirken kaç günlükken parça alıp yolladılar. Benimki yavaş gelişmiş. 7. gün parça alınmıştı.
Evet, en baştan başlayacağım. 5. gün 3 yumurtam vardı. acgh için 7. güne beklettiler ve 1 tane kaldı. Sağlam geldi ama tutunamadı. Şimdi 6. günde parça alırsa alırlar yoksa göndermeyeceğim. Belkide beklemekten öldü diğer 2 si.Hayirlisi olsun. Ben pozitif gelen sonucun tutacagina cok inanmistim gonderirken ama oyle olmadigini anladim okuduklarimdan. Simdi en basa doneceksin herhalde degil mi yumurta toplama vs.
Bende beklentimizin ustunde blastokist olustu. Toplamda 18 tane. İlk 2 tane transfer oldu 1 tanesi tuttu kalbi atmadi alindi. Sonra cgh islemi icin 4 tanenin icinden 1 tanesi gidebilecek durumda dendi o da negatif geldi simdi kalanlardan 2 tane daha konulacak. Onlar da tutmazsa ne olacak bilmiyorum? Bu kadar blastokist varken en basa mi donulur hicbir fikrim yok. Erbil bey bir daha cgh islemine gondermenin suan icin gerekmedigini soyledi.Sen cgh den gecen dondurulmuslarla mi transfer olacaksin?
Benim sonucum zannedersem ayin 15 i gibi gelir diye tahmin ediyorum. Gecen sefer hic beklemiyordum iclerinden saglikli cikmayacagini. Bu sefer hevesli hevesli beklemiyorum sonucu o yuzden.
Ben bu kadat detayli bilmedigim icin hic sormadim kacinci gun alinip gittigini. İcine bakilan embriyolar çöp mü oluyor bu arada?Evet, en baştan başlayacağım. 5. gün 3 yumurtam vardı. acgh için 7. güne beklettiler ve 1 tane kaldı. Sağlam geldi ama tutunamadı. Şimdi 6. günde parça alırsa alırlar yoksa göndermeyeceğim. Belkide beklemekten öldü diğer 2 si.
Yani soylemek istedigim teste gidip gitmeyecegine karar verilmek icin incelenen embriyolar çöp mü oluyor?Ben bu kadat detayli bilmedigim icin hic sormadim kacinci gun alinip gittigini. İcine bakilan embriyolar çöp mü oluyor bu arada?
CAnım 18 in 6 sı kullanıldı yani. 2 de transfer olacak. Sayı iyi ama sonuç almak zor. İnşallah bumdan sonra sağlıklı bir şekilde tutunurlar ve ilerlerler. Tutunduktan sonra genetik için 8. haftada harmony veya benzer prenetal, nifty gibi testler var. %99 doğru cevap veriyor. O zaman onları yaptırırsın. O testler için kan alınıyor ve 3 haftada yurt dışından cevap geliyor.Bende beklentimizin ustunde blastokist olustu. Toplamda 18 tane. İlk 2 tane transfer oldu 1 tanesi tuttu kalbi atmadi alindi. Sonra cgh islemi icin 4 tanenin icinden 1 tanesi gidebilecek durumda dendi o da negatif geldi simdi kalanlardan 2 tane daha konulacak. Onlar da tutmazsa ne olacak bilmiyorum? Bu kadar blastokist varken en basa mi donulur hicbir fikrim yok. Erbil bey bir daha cgh islemine gondermenin suan icin gerekmedigini soyledi.
gidemeyen ölüyor, çöp oluyor. Gidenler dondurulup sonuç gelene kadar bekletiliyor. sağlamsa transfer, bozuksa çöp oluyor.Yani soylemek istedigim teste gidip gitmeyecegine karar verilmek icin incelenen embriyolar çöp mü oluyor?
Haklisin tombala gibi birsey oluyor bu kadar cok olunca. Acikcasi 6 si kotu sonuclaninca kalanlardan da pek umidim kalmadi. Evet eger genetik teste gitmeyecekse ve insallah hamilelik gerceklesirse soyledigin testi yaptirmak sart. Daha once coook onceleri okudugum sayfalardan hatirliyorum seni bir bebegin var sanirim, bu embriyolar o zaman ki dondurulmuslarin mi?CAnım 18 in 6 sı kullanıldı yani. 2 de transfer olacak. Sayı iyi ama sonuç almak zor. İnşallah bumdan sonra sağlıklı bir şekilde tutunurlar ve ilerlerler. Tutunduktan sonra genetik için 8. haftada harmony veya benzer prenetal, nifty gibi testler var. %99 doğru cevap veriyor. O zaman onları yaptırırsın. O testler için kan alınıyor ve 3 haftada yurt dışından cevap geliyor.
önceden 6 günlük 1 embriyom vardı. yeni tedaviye baştan başlamıştım. 2 yeni tedaviden 1 de eskiden 3 embriyom olmuştu. Ama olmadı.Haklisin tombala gibi birsey oluyor bu kadar cok olunca. Acikcasi 6 si kotu sonuclaninca kalanlardan da pek umidim kalmadi. Evet eger genetik teste gitmeyecekse ve insallah hamilelik gerceklesirse soyledigin testi yaptirmak sart. Daha once coook onceleri okudugum sayfalardan hatirliyorum seni bir bebegin var sanirim, bu embriyolar o zaman ki dondurulmuslarin mi?
Hayirlisi olsun, Allah bebegine uzun omur versin. Goruldugu uzre cok olmasi degil icindekinin durumu onemli. En bastan baslasam bu kadar kafam karisik olmazdi belki simdi umitsizim o ilk heyecan kalmadiönceden 6 günlük 1 embriyom vardı. yeni tedaviye baştan başlamıştım. 2 yeni tedaviden 1 de eskiden 3 embriyom olmuştu. Ama olmadı.
Sağol, Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah... Umudunu yitirme, transferden sonra çok ihtiyacın olacak. Allah ol dedikten sonra olur. Hiç oynamam ama sayısal lotoyu düşün. Bir sürü kolon oynarsın ama 1 i tutar. Ya da tek kolonda tutar. Bizimkide öyle bişey . Adından belli DENEME yapıyoruz. Ya tutarsa. Tutma ihtimalini artırmaya çalışıyoruz. Hakkımızda hayırlıysa mutlaka olur.Hayirlisi olsun, Allah bebegine uzun omur versin. Goruldugu uzre cok olmasi degil icindekinin durumu onemli. En bastan baslasam bu kadar kafam karisik olmazdi belki simdi umitsizim o ilk heyecan kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?