- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.061
Hayirlisi olsun, evet bugun aradiklarinda kac tanesinin dollendigini soyleyeceklerSelamlar,
İlk denememiz bizim..Bugun yumurta toplamam vardı..23 yumurta toplanmış..inş kaliteleri de iyidir..yarın arayıp bilgi vericez dediler..neyi söylüyorlar arayıp bugun döllüyorlar mı hepsini nasıl oluyor bilen varsa paylaşsın lütfen
Selamlar,
İlk denememiz bizim..Bugun yumurta toplamam vardı..23 yumurta toplanmış..inş kaliteleri de iyidir..yarın arayıp bilgi vericez dediler..neyi söylüyorlar arayıp bugun döllüyorlar mı hepsini nasıl oluyor bilen varsa paylaşsın lütfen
Evet kızlar arasılar bugun..17 tanesi olgunmuş 8 tanesi döllenmiş..3. Gün tekrar arayacaklarmış..inşallaah güzel gelişirler hayırlısı bakalım
Cok normal. Duphalac kullanabilirsin yemeklerden yarim saat once. Hamilelikte bile kullanilabilen bir ilacBir de bende kabızlık gibi bişey oldu..normalde çok düzenlidir ama iki gündür sıkıntılı biraz..siz dede olmuşmuydu normal mi acaba
Umarım sonuna kadar sizin için öyle gider ve olumlu gelişir. Yazdığım gibi İngiltere ve Amerika dahil bir çok tüp bebek merkezinde sonuçlarımın incelenmesini sağladım. Malesef bizdeki kliniklerin hasta sayısı azımsanmayacak kadar fazla,randevum saat 1 de ise saat 4 e kadar beklediğim ve hiçbir soruma cevap alamadığım zamanlar yaşadım. Keşke samimiyetine güvenmek hatasını yapmasaydım. Türkiyede 3 denemeyi hastayı tanımak, vucudun tepkilerini anlamak adına normal gören sayısız doktorla konuştum. Bilmediğim bir yerde bir sıkıntı var. Sağlık durumunuzu ihmal etmeyin troid in belli seviyelerde tutulması tüp bebekte etkili bir faktör. Bol şans diliyorum sizeBende erbil hoca sayesinde şeker ve hasimato olduğumu öğrendim ,ben şuanà kadar çok memnunum ,sonuç nasıl olur bilemiyorum .
Ne güzel sizin adınıza
Umarım sonuna kadar sizin için öyle gider ve olumlu gelişir. Yazdığım gibi İngiltere ve Amerika dahil bir çok tüp bebek merkezinde sonuçlarımın incelenmesini sağladım. Malesef bizdeki kliniklerin hasta sayısı azımsanmayacak kadar fazla,randevum saat 1 de ise saat 4 e kadar beklediğim ve hiçbir soruma cevap alamadığım zamanlar yaşadım. Keşke samimiyetine güvenmek hatasını yapmasaydım. Türkiyede 3 denemeyi hastayı tanımak, vucudun tepkilerini anlamak adına normal gören sayısız doktorla konuştum. Bilmediğim bir yerde bir sıkıntı var. Sağlık durumunuzu ihmal etmeyin troid in belli seviyelerde tutulması tüp bebekte etkili bir faktör. Bol şans diliyorum size
Geçmiş olsun. Sizin adınıza üzüldüm. İnşallah bir dahaki denemeye bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Öncelikle doktorun söylediği(söylemediği) dışında ne kadar bilgi edinmeye çalışılırsa çalışılsın çok bilinmeyenli bir konu tüp bebek.
Malesef uzun araştırmalar sonrası 5 yıl kadar önce bahçeci tüp bebek merkezine sadece bilgi almak amacı ile gitmek istedik ve malesef ki bizi Erbil beye yönlendirdiler.
Tüp bebek tedavisinin hasta üzerindeki psikolojisini çok iyi çözmüş olduğu aşikardır kendisinin.
Daha anlamaya çalışırken kendimizi saatlerce bekleme salonunda otururken bulduğumuz iki kahrolası tedavi gerçekleştirdik. İlk denememizde eşimin problemini biliyor olsakta olayın bizi nerelere götüreceğini pek bilmiyorduk.
İlk denemede %80 ihtimal + 10 kilo 12 yumurta 7 embriyo, ikinci deneme +10+7 kilo 18 yumurta 8 embriyo....
Binlerce lira sayısız test tahlil analiz vs bitmiş bir psikoloji.
Kalan embriyoların akibeti mevzusuna gelince onlar zaten ile başlayan cümleler.... 3 Hatta 4. denemeye zemin hazırlama cümlesi.
Deneme yanılma yöntemi ile tedavi olmayı rededip yıllarca elimde test sonuçlarıyla araştırma yaptım.
Kilo sorununu çözmek için gittiğim diyetisyenim endokrinoloji ye yönlendirdiğinde ayrıntıları ile anladım neyin ne olduğunu,neden olduğunu.
Bugün hipotroid problemimin yıllardır olduğunu öğreniyorum, östrojen seviyesi gibi önemli konuların nasıl atlandığını biliyorum.
En önemlisi yeniden cesaret edip tedavi olduğumda,kullandığım ilaçlar nedeni ile aşırı uyarılan yumurtalıklarımın artık yumurta üretiyor olsa da düşük kalitede ki yumurtalarımın döllense de yaşayamayacağını biliyorum. Yaşımı biliyorum.
Tarifsiz bir üzüntü benimki... Dilerim geç kalmadan herkes umut ettiği evladına kavuşur. Vicdan biraz vicdan diyorum. Yaşadıklarımdan biliyorum insan sorgulayamıyor,ne söylenirse yapmaya çalışıyor. Dönüp kendini suçluyor. Neyi eksik yaptım diye çıldırıyor. Bu esnada sıradakinden devam ediyor düzen.
Ben erbil yağmuru 2 yıl önce tanıdım keşke hiç tanımasaydım.Çok güvendim ve koca bir hayal kırıklığı...Çok şey anlatmak isterdim fakat şuanda onunla tedviye başlayan arkadaşları olumsuz etkilemek istemem.
Öncelikle doktorun söylediği(söylemediği) dışında ne kadar bilgi edinmeye çalışılırsa çalışılsın çok bilinmeyenli bir konu tüp bebek.
Malesef uzun araştırmalar sonrası 5 yıl kadar önce bahçeci tüp bebek merkezine sadece bilgi almak amacı ile gitmek istedik ve malesef ki bizi Erbil beye yönlendirdiler.
Tüp bebek tedavisinin hasta üzerindeki psikolojisini çok iyi çözmüş olduğu aşikardır kendisinin.
Daha anlamaya çalışırken kendimizi saatlerce bekleme salonunda otururken bulduğumuz iki kahrolası tedavi gerçekleştirdik. İlk denememizde eşimin problemini biliyor olsakta olayın bizi nerelere götüreceğini pek bilmiyorduk.
İlk denemede %80 ihtimal + 10 kilo 12 yumurta 7 embriyo, ikinci deneme +10+7 kilo 18 yumurta 8 embriyo....
Binlerce lira sayısız test tahlil analiz vs bitmiş bir psikoloji.
Kalan embriyoların akibeti mevzusuna gelince onlar zaten ile başlayan cümleler.... 3 Hatta 4. denemeye zemin hazırlama cümlesi.
Deneme yanılma yöntemi ile tedavi olmayı rededip yıllarca elimde test sonuçlarıyla araştırma yaptım.
Kilo sorununu çözmek için gittiğim diyetisyenim endokrinoloji ye yönlendirdiğinde ayrıntıları ile anladım neyin ne olduğunu,neden olduğunu.
Bugün hipotroid problemimin yıllardır olduğunu öğreniyorum, östrojen seviyesi gibi önemli konuların nasıl atlandığını biliyorum.
En önemlisi yeniden cesaret edip tedavi olduğumda,kullandığım ilaçlar nedeni ile aşırı uyarılan yumurtalıklarımın artık yumurta üretiyor olsa da düşük kalitede ki yumurtalarımın döllense de yaşayamayacağını biliyorum. Yaşımı biliyorum.
Tarifsiz bir üzüntü benimki... Dilerim geç kalmadan herkes umut ettiği evladına kavuşur. Vicdan biraz vicdan diyorum. Yaşadıklarımdan biliyorum insan sorgulayamıyor,ne söylenirse yapmaya çalışıyor. Dönüp kendini suçluyor. Neyi eksik yaptım diye çıldırıyor. Bu esnada sıradakinden devam ediyor düzen.
İnşallah dileyen herkes için duam bu çok sıkıntılı bir süreç sonuç hüsran olunca daha da zorluyor insanı.Geçmiş olsun. Sizin adınıza üzüldüm. İnşallah bir dahaki denemeye bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Sizi etkilemek istemem.Söyleyecek çok şey var aslında ama.
İnşallah dileyen herkes için duam bu çok sıkıntılı bir süreç sonuç hüsran olunca daha da zorluyor insanı.
Canım arkadaşları bilmem ama ben etkilenmem. Her durumda bir deneme daha yapacağım. Ben 1 denemede bebek sahibi oldum. 2.deneme kardeş için olmadı. 3.denemeye Allah Kerim diyorum. Bir arkadaşım 2 denemede de olmadı. Erbil bey yurtdışı na yollayalim vs.dedi. Arkadaşımın maddi gücü yoktu. Başka yere gitti. Ekstra hiçbirşey şey yapılmadan hamile kaldı. Şimdi ikizleri var. Yani kişiye göre değişiyor.Sizi etkilemek istemem.Söyleyecek çok şey var aslında ama.
İnşallah dileyen herkes için duam bu çok sıkıntılı bir süreç sonuç hüsran olunca daha da zorluyor insanı.
Siz yeni uyesiniz. Sadece bu topicte msjlariniz var.İkinci denemede transferi ertelemesi için yalvardım kendisine. İki denememde de transfer sonrası kalan embriyoların ne olduğunu açıklayamadılar.Kötü embriyolarmış bilem ne transfer ettiğin neydi o zaman?
Aşırı doz ilaç kullandığımı söylemişmiydim.Farklı farklı rahatsızlıklarımın altında hep bu durumun olması da başka bir mevzu.
Açıkça sonuçlarda görülen bir durum ile ilgili bilgi vermedi bize. Beni yumurta dondurmaya yönlendirseydi ki sperm morfolojisinin bozuk olduğunu biliyordu.
Çok kızgınım. Detaylı herşeyi biliyor olmak çok sinirlendiriyor beni.
Bu iş tamamen şans. Son dememi yurtdışında yaptım.Embriyoskop ta blast + seviyesine ulaşmış iki embriyo transfer edildi. Pozitif sonuç ile devam ederken 5. haftada düştü.
İkinci denemede transferi ertelemesi için yalvardım kendisine. İki denememde de transfer sonrası kalan embriyoların ne olduğunu açıklayamadılar.Kötü embriyolarmış bilem ne transfer ettiğin neydi o zaman?
Aşırı doz ilaç kullandığımı söylemişmiydim.Farklı farklı rahatsızlıklarımın altında hep bu durumun olması da başka bir mevzu.
Açıkça sonuçlarda görülen bir durum ile ilgili bilgi vermedi bize. Beni yumurta dondurmaya yönlendirseydi ki sperm morfolojisinin bozuk olduğunu biliyordu.
Çok kızgınım. Detaylı herşeyi biliyor olmak çok sinirlendiriyor beni.
Bu iş tamamen şans. Son dememi yurtdışında yaptım.Embriyoskop ta blast + seviyesine ulaşmış iki embriyo transfer edildi. Pozitif sonuç ile devam ederken 5. haftada düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?