Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ankara12 nin de dedigi gibi bu is tombala isi, tek farki oldukca pahali bir tombala olmasi

Amin Allah isteyen herkese versin. Herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun, cok zor bir surecmis cok sey ogrendim cok sey katti bana insanlik adina, tek istegim var ileride birgun insallah anne olursam Allah bugunlerimi unutturmasin bana. Diger kadinlarin neler hissettigini neler yasadigini anlayabilme hissiyatini unutturmasin insallah.

Unutmazsın canım. Unutulur mu. Burda yazıyorum ama sizin neler yaşadığınızı ve ne hissetiğinizi çok iyi biliyorum. Ki ben 2. denemede kucağıma aldım. O nedenle herkese hep dua ediyorum. Hepte edeceğim.

Unutmazsın canım. Unutulur mu. Burda yazıyorum ama sizin neler yaşadığınızı ve ne hissetiğinizi çok iyi biliyorum. Ki ben 2. denemede kucağıma aldım. O nedenle herkese hep dua ediyorum. Hepte edeceğim.
Cok sagol Allah size de en yakin zamanda saglikli bir kardes nasip eder insallah. Bu arada tek embriyo transfer mi yaptirdin?

Pardon soylemistin bu aksam biraz duygusallastim yine

pardon soylemistin, ben biraz duygusalim bugun yine tekrar tedavi icin baslayacak olmak gerginlestirdi biraz. Sirf bu yuzden bu ay baslayabilecekken bir sonraki aya biraktim tedaviyi
Hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, o da tez olsun. İyi geceler...

Dün kontroldeydik..yumurtaların gelişimini gayet güzel dedi erbil bey..cuma cumartesi tekrar kontrole çağırdı..ve pazartesi de yumurta toplamayı yaparız dedi..çok heyecanladım stres oldum biraz da..bir tavsiyeniz var mı o gün için..bir de yumurtaları toplayıp dölledikten sonra bir ay donduruyorlarmış sonra transfer yapıyorlarmış..sizin de öyle mi olmuştu acaba?

Hayirlisi olsun. Toplama gunu icin herhangi birsey yapman gerekmiyor tatli bir uyku ve islem bitmis olacak. Eger tek sefer toplama islemi olacaksa evet yaklasik 1 ay gibi bir sure dondurulacak.

Hayirlisi olsun. Toplama gunu icin herhangi birsey yapman gerekmiyor tatli bir uyku ve islem bitmis olacak. Eger tek sefer toplama islemi olacaksa evet yaklasik 1 ay gibi bir sure dondurulacak.

Teşekkür ederm cevabınız için..hepimize hayırlısı olur inşallaah..tek sefer toplaması ne demek bilmiyorum açıkcası Bir de dondurmak ne işe yarıyor acaba..tutunma olasılığı mı artıyor? Tedavide çok yeniyim de bilmiyorum bazı şeyleri kusura bakmayın

Ne demek hepimiz buradan okuduklarimizla merakimizi gideriyoruz :) Bazen yumurtalarin yeterli olmamasi durumunda havuz islemi uygulaniyor, yani yumurta toplama islemi birkac sefer uygulanmak durumunda kalinabiliniyor. Dondurmanin sanirim en buyuk nedeni yumurta toplama islemi sonrasi rahmi dinlendirmek. Tutunma olasiligi ustundeki etkisi nedir bilmiyorum ancak toplama islemi sonrasi vucudun dinlendirilmesi beni psikolojik acidan da rahatlatmisti.

Bir arkadaşım erbil beyin hastasiydi onun iki kere toplama yapılıyordu yedekli olsun diye yumurtaları sanırım bölününce bazıları olmuyor. Daha sonra bekliyordu o arada ilaç kullanıyordu ve karnına yaralandı gibi bantlar yapıştırılırdı bebeğin tutunmasını güçlendirmek için. Onun 3 denemesinde başarısız oldu umarım sizin Gönlünüze gore verir..

Evet bende fırsat buldukça okuyorum ama çok da kafamı karıştırmak istemiyorum..herkese uygulanan tedavi farklı olabilir sonuçta..teşekkürler

Hadi ya hayırlısı olsun..bizim ilk denememiz inşallaah tutar hemeeen

Selamlar,
İlk denememiz bizim..Bugun yumurta toplamam vardı..23 yumurta toplanmış..inş kaliteleri de iyidir..yarın arayıp bilgi vericez dediler..neyi söylüyorlar arayıp bugun döllüyorlar mı hepsini nasıl oluyor bilen varsa paylaşsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…