Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Neyin anlaşılmadığını bilmiyorum. Durumu toparlamam gerekirse: Tedaviye başladığımda 30 yaşındaydım. AMH testi istenmedi benden. TSH seviyem oldukça yüksekti. Bununla ilgili bir ilaç kullanmadım. Sperm morfolojisi oldukça bozuktu. Fish ikili tarama vb testlerdeki değerlikler dikkate alınmadan bir tedavi uygulandı.

Bunu ben değil 5 farklı doktor söylüyor.Tüm raporlarımın farklı farklı merkezlerde incelenmesini sağladığımı belirttim zaten.Uzmanlık alanım tüpbebek olsaydı keşke

Umut etmek dediğiniz şeyin ne olduğunu iki kez yaşadım. Burada kimseyi suçlamıyorum olabilir diyorum. Birilerinin reklamını yapmak niyetinde değilim. Eğer öyle olsa yıllarca yaşadığım sıkıntıyı içimde tutmazdım. Geçenlerde rastladım burada yazılanlara okudum benimde söylemek istediklerim var diyerek yazmak istedim. Atlanan konular yüzünden kimsenin magdur olmamasını diliyorum.Kişi özelinde değil mesele kısıtlamalar yaş sınırlandırması vs.

Birçok arkadaşım tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi oldu hem aynı merkezde hemde farklı farklı yerlerde memnun olanlarda var benim gibi şikayetleri olanlarda. Zor bir yol bu söylememe gerek yok. Bunlar benim kişisel deneyimlerim sizinki pozitif olabilir.

Teşekkür ederim de hamile değilim malesef ki son denemem deki hamileliğim birkaç hafta sonra son buldu. Endokrin tedavim devam ediyor. Hormon problemini çözmem lazım belki sonrasında bir tedavi daha olacaktır bilemiyorum kafam çok karışık. Tüm tedavi sonrasında sadece 4 yumurta elde edilebileceğini biliyorum. Bakalım ne olacak.Güven duygumu kaybettim. En basit bir konu için bile 3 farklı doktora gidiyorum.

Yumurtalarım şu an ki yaşımda şu an kalitesiz ve rezervim düşük.(2016 sonuçlarıma göre ) 30 Yaşında tedavi olduğumda mesele spermdi, yumurta ile ilgili bir sıkıntı yoktu. TSH seviyem yüksekti sadece.
Zaman hızlı ilerliyor malesef. O gün bununla ilgili bir bilgim yoktu. Çözülmesi gereken konunun sperm olduğunu düşünüyorduk. Yumurta dondurmak bir seçenekti. Ve hiç düşünülmeyen bir seçenekti.

Ama nereye giderseniz gidin ilk 3 deneme kafadan yapılması gereken olarak düşünülüyor. Maddiyat dışında psikolojide bunun için uygun olalı bence.

Bakın durum bu ve izlenmesi gereken yol bu denilse ve hastalarda bunu bilerek yol yürüse olmaz mı ? Ya sadece Erbil bey değil birçok doktor bilgi vermiyor.Cımbızla alıyorsunuz ağızından lafı

Hamile kaldiginizi ve dusuk yaptiginizi okudum.
Insallah bundan sonraki tedavinizde hamile kalir ve bu hamileliginizde de mutlu sona ulasirsiniz demek istedim.
Bu iste hamile kalmakla da is bitmiyor maalesef.
Ben de sizin gibi dr lara guven sorunu yasiyorum. Simdiye kadar bircok dr la gorustum. Ama bu iste en iyisi bir yola cikildiysa onla devam etmek. Kastim dr degistirmemek degil ama mesela ilk tedaviye baslandiysa o ilk tedavi icinde o dr a guvenip kafayi fazla bulandirmamak ve ilgili arastirmalari kesmek lazim.
Zaman zaman ben kendi kafami cokca bulandirdigim icin en son vardigim sonuc bu oldu kendi iyiligim icin.
Benim mesela tek bir embriyom saglam geldi pgt den. Eger onla bir gebelik elde edemezsem, bize her dr sebepsiz infertilite dedigi icin normal yollardan denemek.
Sizin yasiniz kac bilmiyorum, ben 36 yim ve tabi ki normal yolla deneme suresininde cok uzun olmamasi gerekiyor benim durumumda.
Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.
Siz su an nerede tedavi goruyorsunuz.

Sonucun pozitif gelmesine sevindim, hayirlisi olsun, tekrar ne zaman transfer yaptiracaksin?

Sonucun pozitif gelmesine sevindim, hayirlisi olsun, tekrar ne zaman transfer yaptiracaksin?
Onumuzdeki ay adet baslangici era testi icin rahimden ornek alinacak.
Sonucu 15 gun icerisinde gelse sonraki ya da ondan sonraki ayda transfer olacak zannediyorum.
Tup bebekten sonra adetlerim hala duzenli degil ilk basta onun da duzene girmesini istiyorum transferden once.
Bu sefer asiri heveslenmek istemiyorum.
Bakalim kismetse olur

Era testi nedir acaba?
Benm de ayın 2 sinde transferim olacak..ne heyecanlı bir bekleyişmiş..dualarımız kabul olur inşallaah

Merhaba herkese,
14 ünden beri climara forte rahim kalınlaştırıxo bantlardan kullanıyorum da..son iki seferdir inanılmaz kaşıntı ve kızarıklık yapmaya başladı..aradım üst üste aynı yere takma normal olabilir dediler..sizden kullanan oldu mu böle bişey yaşamışmıydınız..

merhaba arkadaşlar yarın yedinci tedavi için Erbil beyden randevu aldım daha öncede çok değerli hocalara gittim hiçbir problemimiz yok ve sonuç sıfır detaylara girmiyorum en son geçen aralık ayında tüp yapmaya karar verdik Önce Mustafa hocada başladım üç embriyo toplandı ayrı ayri senaslarda elde edildi hepsi kaliteli ama olmadı Mustafa hoca bile umutluydu
sonra Erbil beye geçtim inanın sanki Erbil bey benden çok istiyor çocuk sahibi olmamı ben öyle hissediyorum maşallah enerjisi çok yüksek Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim o merkezden ücret yüksekligi dışında hiçbir şikayetim yok o da bizimle alakalı bir durum. İnşallah bu son olur umut mum ışığı gibi

Hadi hayirli olsun cnm ,Allah Çifter Çifter versin bize bnmde cumartesi transferim var kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…