- 9 Mart 2016
- 7
- 4
- 1
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.081
Teşekkür ederim de hamile değilim malesef ki son denemem deki hamileliğim birkaç hafta sonra son buldu. Endokrin tedavim devam ediyor. Hormon problemini çözmem lazım belki sonrasında bir tedavi daha olacaktır bilemiyorum kafam çok karışık. Tüm tedavi sonrasında sadece 4 yumurta elde edilebileceğini biliyorum. Bakalım ne olacak.Güven duygumu kaybettim. En basit bir konu için bile 3 farklı doktora gidiyorum.Siz yeni uyesiniz. Sadece bu topicte msjlariniz var.
Herkes buranin takipcisi olsa bile degisik sebeplerden uye olma gereksinimi duyuyor.
Hatta sadece bazi dr larin reklamini yapmak icin bile bazi uyelikler acilabiliyor.
O da zaten uyenin eski msjlarina baktiginizda anlasilabiliyor.
Siz anladigim kadariyla sadece Erbil Beyle yasadiginiz sikintilari aktarmak ve paylasmak icin uye oldunuz.
Benim uye olma amacim tup bebek surecinde merak ettigim konularla ilgili deneyimi olan insanlardan bilgi almak icindi.
Umarim en kisa surede olumlu sonuc alir ve hamileliginizi saglikli bir sekilde tamamlarsiniz
Yumurtalarım şu an ki yaşımda şu an kalitesiz ve rezervim düşük.(2016 sonuçlarıma göre ) 30 Yaşında tedavi olduğumda mesele spermdi, yumurta ile ilgili bir sıkıntı yoktu. TSH seviyem yüksekti sadece.Dediğini iki kez okudum ama hiç bişey anlamadım .elinde belli tutulur bi sebep bile yok yumurta kalitesizliginı doktora yuklemissin , bu tamamen senin yumurtalarina bağlı ,banada soracak olursan gayet memnunum 3 embriyom 5.güne giderken bahcecide 8 embriyom 6.güne gitti doktorum artık hayal kurmamizi sağladı eşimle sonuç nasıl olur bilmiyorum biz herseyden çok memnun kaldık sadece pahalı biraz ona bişey diyemiyorum , söylediklerinden erbil hocayi suçlamaya calismis sında bi sebep göremedim ben ,o bir doktor neyi niçin yapacağını senden benden iyi bilir .inşallah bebeğine kavusursun
Hamile kaldiginizi ve dusuk yaptiginizi okudum.Teşekkür ederim de hamile değilim malesef ki son denemem deki hamileliğim birkaç hafta sonra son buldu. Endokrin tedavim devam ediyor. Hormon problemini çözmem lazım belki sonrasında bir tedavi daha olacaktır bilemiyorum kafam çok karışık. Tüm tedavi sonrasında sadece 4 yumurta elde edilebileceğini biliyorum. Bakalım ne olacak.Güven duygumu kaybettim. En basit bir konu için bile 3 farklı doktora gidiyorum.
Sonucun pozitif gelmesine sevindim, hayirlisi olsun, tekrar ne zaman transfer yaptiracaksin?Hamile kaldiginizi ve dusuk yaptiginizi okudum.
Insallah bundan sonraki tedavinizde hamile kalir ve bu hamileliginizde de mutlu sona ulasirsiniz demek istedim.
Bu iste hamile kalmakla da is bitmiyor maalesef.
Ben de sizin gibi dr lara guven sorunu yasiyorum. Simdiye kadar bircok dr la gorustum. Ama bu iste en iyisi bir yola cikildiysa onla devam etmek. Kastim dr degistirmemek degil ama mesela ilk tedaviye baslandiysa o ilk tedavi icinde o dr a guvenip kafayi fazla bulandirmamak ve ilgili arastirmalari kesmek lazim.
Zaman zaman ben kendi kafami cokca bulandirdigim icin en son vardigim sonuc bu oldu kendi iyiligim icin.
Benim mesela tek bir embriyom saglam geldi pgt den. Eger onla bir gebelik elde edemezsem, bize her dr sebepsiz infertilite dedigi icin normal yollardan denemek.
Sizin yasiniz kac bilmiyorum, ben 36 yim ve tabi ki normal yolla deneme suresininde cok uzun olmamasi gerekiyor benim durumumda.
Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.
Siz su an nerede tedavi goruyorsunuz.
Onumuzdeki ay adet baslangici era testi icin rahimden ornek alinacak.Sonucun pozitif gelmesine sevindim, hayirlisi olsun, tekrar ne zaman transfer yaptiracaksin?
Bazi kadinlarda rahmim embriyoyu kabul etme gunu degisebiliyormus. O gunu saptayan bir test.Era testi nedir acaba?
Benm de ayın 2 sinde transferim olacak..ne heyecanlı bir bekleyişmiş..dualarımız kabul olur inşallaah
Bazi kadinlarda rahmim embriyoyu kabul etme gunu degisebiliyormus. O gunu saptayan bir test.
Senin ilk denemen mi
Era testi nedir acaba?
Benm de ayın 2 sinde transferim olacak..ne heyecanlı bir bekleyişmiş..dualarımız kabul olur inşallaah
Evet benim ilk denemem..28inde kontrol..2sin de de transfer dediler..hayırlısı bakalım beklemedeyiz ..
Benimde 28 mart kontrol gunum,adın ne tazmania
Aa öyle mi? :) İsmim gizem ..senin ismin ne..28inde 8.30 orda olacağız kan tahlili için
merhaba arkadaşlar yarın yedinci tedavi için Erbil beyden randevu aldım daha öncede çok değerli hocalara gittim hiçbir problemimiz yok ve sonuç sıfır detaylara girmiyorum en son geçen aralık ayında tüp yapmaya karar verdik Önce Mustafa hocada başladım üç embriyo toplandı ayrı ayri senaslarda elde edildi hepsi kaliteli ama olmadı Mustafa hoca bile umutluydu
sonra Erbil beye geçtim inanın sanki Erbil bey benden çok istiyor çocuk sahibi olmamı ben öyle hissediyorum maşallah enerjisi çok yüksek Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim o merkezden ücret yüksekligi dışında hiçbir şikayetim yok o da bizimle alakalı bir durum. İnşallah bu son olur umut mum ışığı gibi
Ayyy Allah razı olsun seninki de inşallah sana yar yoldaş olurHadi hayirli olsun cnm ,Allah Çifter Çifter versin bize bnmde cumartesi transferim var kismetse
Sağol amin cnm Allah isteyen herkese nasip eder inşallah çok aratmadan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?