Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar huuu transfer olan yokmu, evet fatma destek olalim

Ben varım:) eşim çok okuyup kafa karıştırma diyor fazla girmemeye çalışiyorum..uzanıyorum dünden beri öyle..yarını da böyle geçiririm sanırım..sonra normale dönerim ..zatn belim ağrımaya başladı:)) sen nasılsın ya da başka transferi olan varsa iyidir umarım

Ağrı olması mı gerekiyor ki? Bende de yok..sadece çok hafif batma gibi sol kasıkta ama çok az ..kendimizi çok fazla dinlemeyelim bence üzülme sakın stres yapmayalım

Agri olması gerekiyor mu bilmiyorum , yarın öğlene doğru dışarı çıkacağım biraz dolaşıp geleceğim yarım saat felan

Ben de çıkıcam yarın yavaş yavaş ..sürekli yatmakda çok zor ..ben sordum zatn yürüyüş tavsiye ederim 40-45 dk yürüyebilirsin dedi..yarın okadar yürümem de sonra başlarım yavaştan

Aynı gibi ya sadece sol tarafıma biraz ağrı giriyor..batma gibi sanki daha çok..kendimi dinliyorum diye mi acaba bilemesim
Sen de var mı değişiklik

Bnm bildiğin adet belirtileri başladı gizem kasik ve bel ağrıları göğüs ağrısı kendimi dinledigimden değil bariz belirti aciyo yani

Benmde belim çok ağrıyor..ne zamandı senin adetin..
Kızlar bizim transfermiz cumartesi günü oldu da..benm adetim normalde 13 ünde..şimdi o dönem nasıl olucak..eğer geçerse kesin tutmuş mu oluyor..bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok iyi olur:)

Adetim 4 gün sonra cnm , hicrana dedim dediki ilaçlar geciktirir fakat diğer tüplerde günümde adet oldum hep bnmki geçikirse umut edeceğim

Hımm senin az kalmış adetine ondan demekki..ben daha on gün falan var o yüzden çok bir belirti hissetmiyorum..belki birileri aydınlatır bizi:) kliniki arayıp sorucam ya da aklıma takıldı

Hımm senin az kalmış adetine ondan demekki..ben daha on gün falan var o yüzden çok bir belirti hissetmiyorum..belki birileri aydınlatır bizi:) kliniki arayıp sorucam ya da aklıma takıldı
arkadaşlar belirtilere çok takılmayın herkeste ve gebelikte farklı oluyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız bize de umut ışığı olursunuz maşallah Erbil beye herkese yetişmeye çalışıyor Rabbim gücüne güç katsın.

Zaman geçmiyooor ki...saol inşallah hepimize hayırlısı olur

Zaman geçmiyooor ki...saol inşallah hepimize hayırlısı olur

Âmin İnşaAllah. Benimde pazar günü opu var. inşallah bu sefer her şey çok güzel olur.Dr çok güveniyorum çok elit bir insan sağlığına duacıyım Rabbim hepimizi güldürsün.

Merhaba Tazzmania ,adet gunun gectigi zaman bu hamilelik belirtisi olmuyor cunku transfer sonrasi gebelik testine kadar kullanilan ilaclarin icinde adet engelleyici var.ve test gunu adet gunun bile olsa hastalansan bu da hamile olmadigini gostermiyor.yanisi en onemli sey gününde yaptiricagin kan test sonucun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…