- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.121
Âmin İnşaAllah. Benimde pazar günü opu var. inşallah bu sefer her şey çok güzel olur.Dr çok güveniyorum çok elit bir insan sağlığına duacıyım Rabbim hepimizi güldürsün.
Merhaba Tazzmania ,adet gunun gectigi zaman bu hamilelik belirtisi olmuyor cunku transfer sonrasi gebelik testine kadar kullanilan ilaclarin icinde adet engelleyici var.ve test gunu adet gunun bile olsa hastalansan bu da hamile olmadigini gostermiyor.yanisi en onemli sey gününde yaptiricagin kan test sonucun.
.Hayırlısı olsun inşallaah güzel sonuçlr alırısn..18 i test günüm benmde bakalım
Benim test günümde 12 nisan...hepimiz için hayirlisiBilmiyordm bunu teşekkkür ederim..beklemeye çalılıyorum test gününü bakalım:)
Benim test günümde 12 nisan...hepimiz için hayirlisi
Günaydın arkadaşlar erbil bey transferde embriyo tutunmasi için jel haricinde iğne de veriyor mu acaba?transfer aşamasında hangi ilaçları veriyor sizlere merak ettim
Kızlar ben kandada gördüm hamile olduğumu darısı başınıza :)
Hayırlı Mübarek Olsun Bereketler Getirsin Darısı bizim başımıza. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sağlık afiyet diliyorum
28 mart canım 2.gun embriyosu diye 15 gun sonra test tarihi verildiSenin transferin ne zaman olmuştu peki?
28 mart canım 2.gun embriyosu diye 15 gun sonra test tarihi verildi
Aaa cok sevindim hayirli olsunHayırlısı olsun inşallah..ben bgun yaptım test 8. Günüm 244 çıktı kanda çok şüküür:)
Aaa cok sevindim hayirli olsuncanım.test gunune kac gun var daha.
Ooo süper şimdiden deger buysa test günün kimbilir kac olur..ikizler mi geliyo yoksa
Ayy çok sevindim hayırlı mübarek olsun Rabbim tamamına erdirsin. Darısı bizlerin başına inşaAllah bize de dua edin.Hayırlısı olsun inşallah..ben bgun yaptım test 8. Günüm 244 çıktı kanda çok şüküür:)
Ayy çok sevindim hayırlı mübarek olsun Rabbim tamamına erdirsin. Darısı bizlerin başına inşaAllah bize de dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?