Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merhaba arkadaslar, ben de erbil beyde tedaviye basladim. Su anda vitamin kullaniyoruz adetin 2. Gunu yumurta olusturucu ilaclara baslicaz ins. Mayis ayinda toplayacak haziranda transfer yapacakmis. Sizlerin boyle mi oldu?surec hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba canım, aynen böyle oldu.vitaminleri başlıyorsun, sonra yumurta geliştirici buyutucu ilaçlar iğneler sonra toplama dondurma ve vücut kendini toplasın diye de bir ay sonra transfer.sizin ilk deneme mi? Genetik test vs yapilicak mi yada yapıldı mi.Allah yardımcınız olsun.yumurta toplama olucagi için incir kuru yapın bence yumurta sayınızı artırabilir.

Sevgili çalıkusu2912 arkadasım, cevabın için çok tesekkur ederim. Evet bizim ilk denememiz. Benim yumurtlama tembelliğim vardı. Gecen ay polikistik yumurtalar görüldü. Baska hiçbir sorunumuz yok. 1 basarısız asılama gecirdim. Tüp bebek tedavisne yabancıyım. Erbil Bey , genetik testten hiç bahsetmedi. Yapılması iyi mi olur tedavi öncesi?

Canım,ilk etapta bahsetmeme si yalnış denemez çünkü henüz o aşamaya gelmemissinizdir,çünkü ilk deneme diyorsun.kaç yıllık evlisiniz ki bir asilamadan sonra hemen tüp bebeğe geçtiniz?yumurtlamayi sağladıktan sonra catlatma ignesiyle kendiliğinden hamilelik gerçekleşir diye düşünüyorum.tabi tüm hikaye nizi bilmiyorum.

4 yillik evliyiz. 3 yildir istiyoruz olmadi. Asilama oncesi kolmen+catlatma ignesi tedavusi gordum 4 ay ama sonuc olmadi. Sonrasinda asilama oldu . Bi suru doktora gittik herbiri bisey dedi yiprandik artik kafamizdan da atamiyoruz. Cocuksuz bir aile de olmak istemiyoruz. O yuzden erbil beyde basladik hayirlisiyla. Ins hepimizin hayirli evlatlari olur

Anladım 4 yıl uzun bir zaman en azından 3 yıl isteyipte olmaması araştırmak için yeterli bir süre.erbil by başarılı bir dr.bende ona gidiyorum.ins en kısa sürede nedenini bulur ve bebeginizi kucaginiza alırsınız.beslenmenize dikkat edin ve çok kolay olmasa da stresi hayatınızdan uzaklaştırmaya bakın.çünkü huzur çok önemli.

Insallah hepimiz icin guzel seyler olur. Burdan insanlarin birbirine destek olmasi ne guzel sey. Tekrar tesekkur ederim cevaplariniz icin. Siz tedavinin hangi asamasindasiniz

Benim erbil byde 3. denemem bir negatif birde 8 haftalik dusugum var malesef. patoloji ve kromozom testi temiz çıktı,kalan yumurtalara cgh yapalimmi diye sordu ben istemedim hem maddi olarak hem de bu yumurta lara guvendim istemedim testi su anda dondurulmuslarla direk transfer yaptırdık 5 haftalık hamileym keseyi cuma gördüm 25 nisanda ikinci kontrol bakalım hakkımızda hayırlısı.

Bende 5 yıllık evliyim normal yolla bir düşüğüm de var.ins sizde mayis da güzel haberi alırsınız hepbirlikte seviniriz herseyin hayirlisi.

Bonus ben,test yapmaya bahceciye gittigim gun pozitif degeri gorunce salonda dogru duzgun sevinemedim kimseyi üzmek istemedim.orda beklerken elinde ultrason kagıdıyla gözleri dolu dolu bir bayanın yanına gittim ve kendimi ona sarılırken buldum.diyeceğim o ki bir başkasının sevincine daha özgür katıldım insan hiç tanimasa da aynı şeyleri yaşadığın için seviniyorsun pozitif sonuçlara en azından ben çok çok seviniyorum.

Ben de burdaki yazilari okudukca duygulaniyorum,seviniyorum ve kendi adima cesaretleniyorum. Bu surecler cok zor gercekten sadece ayni seyleri yasayanlar birbirini anlar. Herkes icin hayirlisi olsun. Cok merak ettigim bi konu vardi canim kilo aldin mi cok tedavi de

Oyle cok asiri bir ilac yuklemesi olmadi femara ile basladik sonra merional igne vs ama benim bunyemdenmi bilmiyorum pek kilo almadim arada sadece siskinlik oldu gecti kilom hep ayni kaldi.sormak istedigin seyleri cekinmeden sor insan bazen doktorundan ogrenemedigini burdan ogreniyor

Arkadaslar , ignelere baslayinca 3,4 kez merkeze geleceksin demisti erbil bey. Gunun istedigimiz saatinde gidebiliyor muyuz, calisiyorum da

Hafta ici 6 ya kadar acik cumartesi 2 ye kadar. Birde erbil by gelmen gereken saati soyleyecektir ama saati soylemezse de sen is durumunu mutlaka soyle tedavinde aksilik yasama.

Anladım canım, peki tam olarak ne kadarlık bi fiyat cıktı karsınıza? Neye ne kadar ödüyoruz? Biz heyecandan sormayı unutmusuz da ordan da bilgilendirme yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…