Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Anladım canım, peki tam olarak ne kadarlık bi fiyat cıktı karsınıza? Neye ne kadar ödüyoruz? Biz heyecandan sormayı unutmusuz da ordan da bilgilendirme yapılmadı
Ilk başlangıç transfer ücreti 6.500 tl.ilaçlarını aile hakimine yazdır mutlaka (cunku cok pahali)sigorta karşılıyor çünkü testlerinizide mumkun oldugunca devlette yaptirin hatta isterlerse kromozom testini de.detaylari bilemem tabi ama 8 bini gecmez.

tüh yaa biz ilaçları hep bahçeciye gelen o eczacı çocuktan aldık bugüne kadar yazdırıldığını bilmiyordum 2,500tl civarında tuttu bugüne kadar aldığım ilaçlarbak sinir oldum şimdi.bu arada umutta tedavi görüyorum.henüz transferim olmadı transfer için de bir dünya iğne ilaç falan verecek dr. sanırım.bari onları yazdırayım bundan sonra

Bende bugün erbil bey ile tanıştım. Fsh 16 ve amh 0,57 olmasına rağmen bana öyle güzel moral verdiki . Ben kendimi menapoza alıştırmışken, kendisi 14tane yumurtamın olduğunu sağ tarafımdan yumurtladığmı söyledi ve tüp bebekten önce aşılama denememizi söyledi. Aslında doğal yoldan da olabileceğini söyledi. Kendisi enerjisi yüksek muhteşem bir insan. Devlet hastanelerinden ağlayarak çıktıktan sonra erbil beyim yaklaşımına hayran kaldık. Eşime de bana da güven verdi. En önemlisi ticari düşünmediği bize yaklaşımından belli oluyordu. Hemşiresi nur da çok tatlı. Bizden istediği bazı testleri devlet hastanesinde yapıp mail atabileceğimizi söyledi. Kısacası ben erbil bey ile başarılı olacağımıza inanıyorum çok mutlu ayrıldım merkezden

Merhaba,evet en azından bundan sonra yazdirirsiniz, birde şunu soyliyim aile hakimine transfer kağıdı ile giderken özellikle climara bandı en az dört paket yazdirin çünkü devlette 7 günde bir adet olarak geçiyo,siz bir paket alırsanız diğer paketi üç ay sonra alabilirsiniz oda işinize yaramaz....clexan günde bir adet diye geçtiği için bittikce hekiminize yazdirabilirsiniz aynı şekilde crinone J eli de.Allah kolaylık versin inşallah hayırlısıyla bebek mujdenizide duyarız.

benim raporum yok. yıne de yazdırabilir miyim ilacları
Rapora gerek yok canim bazi igneler var onlar haric (gonapeptyl) diger ilaclarini yazdir hekim yazar zaten devletin karsilamayacagi ilacida soyler sana...birde ordaki eczacinin devletin karsiladigini soylememesi ne kadar kotu aldigi para helal degil bence.

Bende ilk gittiğimde fsh ve amh değerleri benim için önemli değil demisti.nitekim oyleymiste.insallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.

Amîn canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ama bu transfer kağıdında bant yok her gün progestan amp.50 yazıyo crinone jel ve coraspin yazıyor.aslında ben de iğne olmayı pek istemiyorum açıkçası bu bant olayı daha az can acitir gibi geliyor.sanırım bizim Dr. Farklı bi tedavi uyguluyor erbil beyden.bende rica etsem de bana iğne vermese çok sevinirdim ☺

Baska Eczaciya sordum canım gonal f , menapour, orgalutran ve catlatma iğnesi ve previt positive vitd3 yazilmiyor dedi o da.zaten iğneler çok pahalı gonal f tanesi 350 400 tl civarında menapour 200 küsür diğerleri de tanesi 75 tl civarında falandi 2500 tl civarında para ödedim bugüne kadar.eczacı yazilmiyor demeseydi bende hakkımı helal etmeyecektim yazık bu tedavi maddi manevi zaten zor.bir de bu şekilde insanlar bizi zora sokarsa çok sinir bozucu oluyor gerçekten
peki sen hangi ilaçları yazdirabildin en azından burda paylasirsan başkaları faydalansin ben ödemiş oldum artık

Tabi herkese aynı ilacı vermeyebilir siz bandı sorun erbil by ok derse verir değilse nedenini açıklar mutlaka

Evet bu belirttiğim igneler ancak rapor olursa devlet karşılıyor yalnız biz şöyle birşey yaşamıştık normalde el o kusur bir iğneyi dışarda bir eczanede 185 tl lerde almıştık eczacı yardım etmişti.bu şekilde sizde en azından bu iğneleri alırken biraz indirim isteyin çünkü indirim yapıyorlar.haricinde devletin ödedikleri crinone jel,climara band, clexan.vitaminleri devlet karsilamiyo (omega3,seleno,devit)bunları klinikteki eczacidan alın orda birazda olsa indirimli veriyorlar.

Arkadaşlar hamile kaldığınızda ilk doktor kontrolü için erbil beye mi gittiniz yoksa kendi çevrenizdeki doktora mı ?

Canım benim eşim azospermiydi ameliyatla alındıeşinimleri çok şükür dün test yaptırdım 7. Gün 145 çıktı ama daha doktora bildirmedim erken yaptım diye kızar diye :)
Anladim hayirli olsun insallah kucaginizada alirsiniz bebisinizi sanirim bahcecide deneme yaptiniz esiniz kac defa tese oldu

Anladim hayirli olsun insallah kucaginizada alirsiniz bebisinizi sanirim bahcecide deneme yaptiniz esiniz kac defa tese oldu
1 defa canım 6 tüp sperm dondurulmuştu 2 si kullanıldı 4 tane kaldı geriye 4 tanede dondurulmuş embriyomuz var canım bu tedavimden önce arı sütü kullandım 3 ay önce ve koenzym hap kullandım faydası oldu sanırım ilk defa 5. Güne embriyom oldu ve hepsi birinci kalite oldu inşallah bu defa Allah kucağıma almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…