Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Aminnn

Arkadaşlar hamile kaldığınızda ilk doktor kontrolü için erbil beye mi gittiniz yoksa kendi çevrenizdeki doktora mı ?
Yalnış anlamadiysam teste daha bir hafta var siz transferden bir hafta sonra kan testinde pozitif gördünüz öncelikle hayirli ugurlu olsun Allah kucaginiza almayınca nasip etsin.yalniz ben birseyi sorucam nasıl beş haftalık onu anlamadım.?bildigim kadarıyla test tarihi ancak 4 haftalık olabiliyor

ben doğum tarihini girdim canım bende şaşırdım aslında bugün tam 4 haftalık bi hafta önden gidiyor burda

Muhtemel doğum tarihine mi baktınız?sizin test tarihiniz geldi mi yaptınız mi? Doktorunuza gittiniz size kac haftalık olduğunu söyledi mi?ben çıkan değerden hesaplamistim birde muhtemel doğum tarihine ama test tarihi doktora gittiğimde durumun öyle olmadığını öğrenmiştim.bu yüzden bu kadar seyi sordum size.bu arada inşallah herşey yolundadır.

Yapmadım daha canım 4 mayısta test tarihim o zaman yapcam doktora gittiğimde öğrencem evet şimdilik muhtemel doğum tarihine göre girdim böyle çıktı ve herşey yolunda görünüyor şuanlık inşallah böyle devam eder 4 mayısta yazarım buraya

Canım benim eşim azospermiydi ameliyatla alındı spermleri çok şükür dün test yaptırdım 7. Gün 145 çıktı ama daha doktora bildirmedim erken yaptım diye kızar diye :)
cnm hayırlı olsun.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Benim eşimde azospermili klinefelter sendromu var.Sizdeki azospermi sebebi neydi? bizimde 3.tedavimiz şuan eşim bazı iğneler kullanıyor.Bende Erbil be'in hastasıyım.

Bizimkisi küçükken ya darbe almış yada ateşli hastalık geçirmiş olabilir dediler fsh yüksekti canım genetik normaldi inşallah güzel spermler çıkar canım Erbil bey çok iyi bir doktor doğru yerdesin bence..

Hadi bakalım 4 mayısta ne kadarlık olduğunu ogrenicez.haberlerini bekliyoruz.

Tabi herkese aynı ilacı vermeyebilir siz bandı sorun erbil by ok derse verir değilse nedenini açıklar mutlaka
canım ben selen hanımın hastasıyım sadece uyguladıkları tedavileri araştırıp karşılaştırıyorum eğer aynı görevi görüyorsa iğneye gerek yok bence

canım ben selen hanımın hastasıyım sadece uyguladıkları tedavileri araştırıp karşılaştırıyorum eğer aynı görevi görüyorsa iğneye gerek yok bence
Aynı görevi gören ilaclarin etkileşimi kişiye göre degisiyormus.bu yüzden herkese aynı ilacı veremeyiz diyor doktorum.

eşimde genetik problem olduğu için genelde spermler sıkıntılı..sürekli değerleri oynuyor.fsh yüksek testo bir iniyor bir çıkıyor..Ne olacak bilmiyorum zaten bu son deneme..Erbil beyden bende çok memnunum hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.Artık nasibimizde ne varsa o olacak.

Aynı görevi gören ilaclarin etkileşimi kişiye göre degisiyormus.bu yüzden herkese aynı ilacı veremeyiz diyor doktorum.
bence bu dr.ların tarzıyla da alakalı çünkü genelde hastaların çoğunluğu hep progestan iğne bahçeci umutta araştırdığım kadarıyla.bende bugün ilk iğnemi oldum hayırlı tedaviler herkese.

merhaba arkadaşlar Dr Erbil bey benim gibi tedaviye başlayan herkese bazı vitaminler veriyor ve tedavi boyunca vitaminlere devam ediliyor,

Benim kullandığım d vit damla ve solgar d vitamini çok fazla kullanıldığı için böbrekte taş yapmış dün acildeydim yarın tekrar ürolojiye gideceğim demem o ki d vit fazlalığı böbrekte sorun yapıyor uzun süre kullanılmamalı ....

canlar bende erbil beyin hastasıtım 25 nisan transfer oldum rezerv azlığı var bende binbir emekle 1 yılda 3 emriyo biriktirdim ve transfer oldum 28 nisanda genopepety iğne yaptım..dün ve bugün idrardan ikinci çizgi çıktı bu iğnenin etkisi olabilirmi canlar bugün 9 günüm..

iğneyi transferden sonra mı oldun yoksa önce mi iğnenin etkisi o kadar fazla süreceğini sanmıyorum belki ikisi de tutmuştur canım bakarsın bir kız bir oğlun olur ama test gününü bekle rabbimden güzel haberler duymanı isterim rabbim emeğini boşa çıkarmasın

Ben de Erbil Beyle tedaviye başladım. Daha önce 2 başarısız aşılamam var. Vitaminlerle başladık. Allah isteyen herkese evladını kucaklamayı nasip etsin. Vitaminlerle başladık. Burda yazılan bütün mesajları okudum ama olumsuz yorum yapan arkadaşlar biraz kafamda soru işareti bıraktı açıkçası. Benim gibi yeni başlayan ya da tedaviye devam eden arkadaşlar, sizler ne durumdasınız?

Bence doğru yerde ve doğru doktorla berabersin.tedavinizin hangi asamasindasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…