Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Vitaminleri kullanmaya başladım bir hafta önce. Yarın reglimin 2. günü yumurtaları büyütmeye başlicaz sanırım. Bir sürü tahlil istendi ama ben reglimin 2. günü yaptırıcam sanmıştım. Yanlış anlamışım Tahlil sonuçlarım hazır değil henüz. Siz hamilesiniz sanırım. Tebrik ederim. Tahliller arasında şeker yüklemesi var anlam veremedim. Siz de yaptırmış mıydınız?

Canım onu bende yaptırmıştım, t roidlerle ilgili bir durum varmı onu anlamak için istiyor ki ona göre tedavi şekil kazansın.bende haşimoto çıkmıştı ve bunu ortaya çıkaran kişide erbil beydir (daha önceki dr ma troidlere bakicakmisiniz diye sorduğumda gerek yok demişti, )ne oldu sonuc; gerek varmış....işin başında bir defaya mahsus çok testi bizde yaptırdık merak etme sonra bir daha onları istemez.sonuçta sizi ve vücudunuzu tanimiyor, ne kadar bilgi o kadar iyi sonuç. Bu arada çok teşekkür ederim darisi sizin ve bu yolda mücadele veren herkesin başına olsun.

Arkadaşlar merhaba, benim bugun transferimin 5. günü. Hiçbir belirtim yok hamile kalan arkadaslar yardımcı olur musunuz? Kacıncı gun baslamıstı belirtileriniz? Bu arada ilk denememiz 2 embrio transfer edildi hayırlısıyla

Hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Benim transferimle aynı dönem transfer olan arkadaslar, birbirimize destek olalım
hamile kalanların da tecrübelerinden faydalanalım

tesekkur ederim arkadasım, senin de tedavin hayırlı olsun. İnsallah bu guzel gunlerde hayırlı haberler alırız
Bu site birbirimize destek olabilmek açısından çok güzel gerçekten. İnsan yalnız olmadığını hissediyor. Erbil Bey'i seçmemde de buradaki arkadaşların yazdıklarının çok büyük etkisi oldu. Sen özel bir şey yaptın mı tedavi sürecinde? Yumurtaların kaliteli olması için bir şey yapmak gerekir mi?

Ben ilacların dışında ekstra bisey yapmadım canım. Sadece ilaçlarımı kullandım bi de yürüyüş yaptım hergün 1 saat o da kilo almayım diye

Canim benim 1 negatif 1 dusugum var bu 3.denemem di.benim sigaram ickim hic olmadi, cola icmem hazir gida pek tuketmem genelde saglikli beslenmeye calisiyorum bunlarinda artisi mutlaka olmustur.transfer sonrasi ari sutu tukettim, ananas yedim ve haftada en az 2 kere evde kendi yaptığım k efiri içiyorum kesinlikle tavsiye ederim.

kimse yok muuu
Calikusi arkadasim sen nerelerdesin
Geldim burdayimoh maşallah hayirli olsun canım.Valla 5. Gün erken bende hiçbirşey hissetmemiştim ,ancak test gunu göğüslerin az şişkinliği vardı.çok belirti arama ,herkeste aynı şeyler olmaz.insallah tutun ucak bebeklerin bizde burdan takip edince seni.

Bir de clexane iğne oluyorum hergun. Göbegim mosmor oldu ya hatta simsiyah diyebilirim. Ben mi düzgün vuramıyorum yoksa normal mi?

Bir de clexane iğne oluyorum hergun. Göbegim mosmor oldu ya hatta simsiyah diyebilirim. Ben mi düzgün vuramıyorum yoksa normal mi?
Can'ım tedavin hayırlı olsun. Bende bahçeci umutta Selen hanımın hastasıyım.transferimin 5.günü benimde.iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi.belirtim benimde yok.inşallah olumlu sonuç alırız

Senin de tedavin hayırlı olsun canım. İnsallah ikimizde hayırlı sonuclar alırız . Genelde belirti olmuyormus sanırım bu zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…