- 29 Ekim 2012
- 767
- 902
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.201
Canım onu bende yaptırmıştım, t roidlerle ilgili bir durum varmı onu anlamak için istiyor ki ona göre tedavi şekil kazansın.bende haşimoto çıkmıştı ve bunu ortaya çıkaran kişide erbil beydir (daha önceki dr ma troidlere bakicakmisiniz diye sorduğumda gerek yok demişti, )ne oldu sonuc; gerek varmış....işin başında bir defaya mahsus çok testi bizde yaptırdık merak etme sonra bir daha onları istemez.sonuçta sizi ve vücudunuzu tanimiyor, ne kadar bilgi o kadar iyi sonuç. Bu arada çok teşekkür ederim darisi sizin ve bu yolda mücadele veren herkesin başına olsun.Vitaminleri kullanmaya başladım bir hafta önce. Yarın reglimin 2. günü yumurtaları büyütmeye başlicaz sanırım. Bir sürü tahlil istendi ama ben reglimin 2. günü yaptırıcam sanmıştım. Yanlış anlamışımTahlil sonuçlarım hazır değil henüz. Siz hamilesiniz sanırım. Tebrik ederim. Tahliller arasında şeker yüklemesi var anlam veremedim. Siz de yaptırmış mıydınız?
Amin inşallah. Çok zor bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bugün yaptırdım ben de hepsini. Yarın da doktorla görüşmeye gidiyorum. Dularınızı eksik etmeyin. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Kaçıncı denemenizdi? Bir de önereceğiniz bir şey var mı? Arı sütü polen kullananlar olmuş mesela. Siz özel bir şey yaptınız mı?
Hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.Arkadaşlar merhaba, benim bugun transferimin 5. günü. Hiçbir belirtim yok hamile kalan arkadaslar yardımcı olur musunuz? Kacıncı gun baslamıstı belirtileriniz? Bu arada ilk denememiz 2 embrio transfer edildi hayırlısıyla
Bu site birbirimize destek olabilmek açısından çok güzel gerçekten. İnsan yalnız olmadığını hissediyor. Erbil Bey'i seçmemde de buradaki arkadaşların yazdıklarının çok büyük etkisi oldu. Sen özel bir şey yaptın mı tedavi sürecinde? Yumurtaların kaliteli olması için bir şey yapmak gerekir mi?tesekkur ederim arkadasım, senin de tedavin hayırlı olsun. İnsallah bu guzel gunlerde hayırlı haberler alırız
Arkadaşlar merhaba, benim bugun transferimin 5. günü. Hiçbir belirtim yok hamile kalan arkadaslar yardımcı olur musunuz? Kacıncı gun baslamıstı belirtileriniz? Bu arada ilk denememiz 2 embrio transfer edildi hayırlısıyla
Geldim burdayimkimse yok muuu
Calikusi arkadasim sen nerelerdesin
Canım 5.gün belirti için erken, ben transferden 20 gun sonra goguslerde şişkinlik ve agri hissettim bide asiri bel ağrım vardı.zaten bu belirtilere kadar testini çoktan yapmıştım.benin bugun 5. gunum hıcbısey yok sımdılık
Can'ım tedavin hayırlı olsun. Bende bahçeci umutta Selen hanımın hastasıyım.transferimin 5.günü benimde.iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi.belirtim benimde yok.inşallah olumlu sonuç alırızBir de clexane iğne oluyorum hergun. Göbegim mosmor oldu ya hatta simsiyah diyebilirim. Ben mi düzgün vuramıyorum yoksa normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?