Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

IkInci denemem den sonra ama ilkini baska yerde yaptirmistim.Suleyman Tosun berbat Bir doktordu.Erbil Bey gercekten bu isi biliyor

Erbil Bey gercekten kendinden emin ve herseyi inceleyip hicbir seyi sansa birakmiyor. Tek sorunum bazen cok yogun oldugundan fazla konusmuyor ve ara sira da ciddiyetsiz olabiliyor. Tavsiye ederim yine de ama ben degistirecegim doktorumu, 3 kere basarisiz denemeden sonra farkli bir bakis acisi ariyorum. Sizin umarim guzel sonuclanir denemeniz. 3. deneme ugurlu diye duymustum. Burada 3.de tutan cok kisi okudum. :)

İnşallah sorunum polipten kaynaklanmıştır da bu sefer dediğiniz gibi olumlu neticelenir. Benim ilk iki tedavimde doktorum Güvenç beydi iyi bi doktor o da memnun kaldım ama bana hiç bi test yapmadı. Bendeki sorunları hiç bilmiyoduk belki ilk seferden bakılsaydı boşa giden 2 tedavi parası olmuycaktı. Benim kromozomlarda 2 tane eksiklik çıktı bu bir hastalık değil ama negatif denemelerin var diye cgh yapalım dedi onda sağlıklı çıktılar neyse ki.

Canim bence polip gidince hemencecik hamile kalirsin. Polip tutunmayi kesin etkiliyormus kucuk bile olsa. Ilk denemelerde hic test yapilmiyor ama birkac basarisiz denemeden sonra neden tutmadigi arastiriliyor. Ben de 2. ve 3. denemede sorunlarimi ogrendim. Yoksa hersey cok normal saniyordum :)) Cgh ile ilgili aslinda cok sey var yazacak ama seni kotu etkilemek icin yazmiyorum. Insallah cok guzel gider transferin ve saglikla bebegini kucagina alirsin.

Diyelim ki testler o şekilde bikaç denemeden sonra isteniyo. Bende polip olduğu halde önemsiz buldu Güvenç bey almadı polipi. Bi sorun teşkil etmez dedi

Yine de karar sizin belki de size iyi gelecek bu işler belli olmuyo ki hiç. Siz nerden geliyosunuz ?

Evet, kismetse eger doktor sadece bir araci oluyor. Zaten doktorun yaptigi cok rutin yumurta takibi yapip toplamak sonra da yerlestirmek. Asil is labaratuvarda diye dusunuyorum ve Bahceci bu konuda bir numara. Ben yurtdsindan gelip gidiyorum. Ailem de Istanbul'da olmadigi icin gelince transfer sonrasi otelde kaliyorum, bayagi zor oluyor. Siz istanbul'dan mi?

Evet ben İstanbulda yaşıyorum benim oturduğum yerde biraz uzak ama sizin durum daha zor tabii

Insallah bakalim daha.Umarim sizin icin de hersey gonlunuzce olur

Lutfen bana Cgh ile bilgi verir misin lutfen?Ben de hic Bu testten memnun degilim acikcasi.Benim 8 tane 5.gun ve 6.gun embriyorsu vardi ve hepsi genetik testte gitti.Bir tane saglam geldi dediler ve transfer edildi ama Bir ay sonra dusuk oldu.Hangi sartlarda yapiliyor Bu testler ve sonuclari ne kadar guvenilir bilmiyorum.Dunyanin parasini verdik hepsi cope gitti

Benim de 3 embriyom gonderildi, 2 tanesi saglam geldi. 2 embriyo da ayri aylarda teker teker transfer edildi ama tutmadi Ben artik sorun rahimde diye dusunurken doktorum yine embriyo kaynaklidir dedi. O zaman bu teste olan inancimi kaybettim. Zaten 2 tanecik vardi, icinden hucre alirken, 5.gunde dondururken cozerken hep embriyonun bozulma riski vardi. Belki de bozuldu yani bilmiyorum. Sizin durumunuzda yani 8 embriyo varken arasindan secmek icin iyi olabilir ama az embriyoda cgh'e gondermek sacma bence. Zatwn tutmuyorsa embriyo kotudur.

Bir daha gondermeyecegim ben asla!

kızlar merhaba, bu siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım 6 aylık evlıyım.benim sorunum erken menopoz ve hiç yumurtam olmaması. 3 aydır erbil beyin hastasıyım. 15 günde bir istanbula gıdıyorum yumurta takıbım yapılıyor. daha doğrusu yumurta oluşmuş mu dıye bakıyor. geçen hafta gittiğimde kıpraşmalar var dedi.umutlandık tabiki. adetinin 4. günü gel bidaha dedi. 1 tane yumurta da olsa onu toplıycam dedi.yasın ufak olduğu için kalıteli olur dedi. benım gibi durumda olup erbil beyın hastası olan var mıdır? ve yumurta toplama ıslemı nasıl yapılıyor acılı bır şey mi bilgi verirseniz sevınırım.

İncir kuru denediniz mi

İncir kuru denediniz mi

Ah denemez mıyım ama bı faydasını göremedım. zaten hep ıyı doktorlara gıttım hepside tasıyıcı anne olmamı önerdi senin cocugun olmaz dıyerek. en son erbil bey bıraz da olsa umıtlendırdı bizi. inş tedavıler iyi cevap verir.zaten 1 bucuk senedır adet görmuyorum. cyclo hormon hapıyla adet olabiliyorum sadece çok çaresizim çook.

İnşallah herşey iyi olur arkadaşım olumsuz düşünme

çağla merhaba, hala burada mısın bilmiyorum cunku bu foruma yeni katıldım ve msjını yeni okudum hemen cevaplamak ıstedim. görümcenin yaşadıklarının aynısını ben yasıyorum. erken menopozdayım ve hıc yumurtam yok. yaşım 26. erbil beyın hastasıyım. senın görümcenin yaşadıkları bana öyle bir umut oldu kı suanda. hepınızın sorunları var ama benıım sorunum bambaska belkı ımkansızın peşinden koşuyorum.sonuna kadar mucadeleyı bırakmayı dusunmuyorum. allah hepımızın dualarını kabul eder bebişlerimize kavusturur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…