- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.521
İnşallaaaahh...
Yanlız acayip midem bulanıyor yaa,baş dönmesi ve ateş bastı.İki tane antibiyotik yarım saat arayla içtim.Kahvaltı yapmamıştım,azıcık ekmek attım ağzıma öyle içtim.Sabahta bir sürü içeceğim ilaç var,içemiyorum şimdi kalan ilaçları yaa
Şimdiden hayırlı olsun Yumoş ların bende önümüzdeki ay başlıcam stres yapıyorum şimdidenİnşallaaaahh...
Yanlız acayip midem bulanıyor yaa,baş dönmesi ve ateş bastı.İki tane antibiyotik yarım saat arayla içtim.Kahvaltı yapmamıştım,azıcık ekmek attım ağzıma öyle içtim.Sabahta bir sürü içeceğim ilaç var,içemiyorum şimdi kalan ilaçları yaa
2 sini 5. güne mi getirmeye çalışıyorlardı üzülme 1 tane var elindeAz önce aradılar.Bugün 5. Gün,olmamış.Yani toplanan 3 yumurtanın 1 tanesi donduruldu,3. Günde.Çok canım sıkıldı
2 sini 5. güne mi getirmeye çalışıyorlardı üzülme 1 tane var elinde
Bence canını sıkma hamilelik için tek yumurta yeter pozitif düşün1 tanesi zaten olmamıştı,ilk gün 2 tanesi kaliteli demişti.3. gün aradığında dondurulduğunu anlamamıştım zaten.Oda gitti,5. Güne ulaşan bir tane var sanıyordum.Meğer 3. Gün dondurulan iyi durumdaymış zaten.Bölünmesi falan hiç anlamadığım şeyler.
İşte bugün arayınca anladım sonunda...
Canını sıkma canım sonuçta dondurulan emriyon var ikinci üçüncü gün dondurursun farketmez benim uc emriyomda ikinci gün donduruldu hep..Az önce aradılar.Bugün 5. Gün,olmamış.Yani toplanan 3 yumurtanın 1 tanesi donduruldu,3. Günde.Çok canım sıkıldı
Ya bilmiyordum,bu benim 2.tedavim olacak ilkinde de yuksekmis ama oyle birsey demedi ilk tedavimde gerizekali drlar,bilmiyorum rabbim ins nasip.eder yoksa bidaha denemeyecegim sıkıldım bunaldim artik, kibrisa gitmek cok istedik biz,bahceci kibris klinigine oyuzden basladik,ama dr gerek yok oraya gitmenize tesaduf basladik burayada,olumsuz olursa ki ins olmaz,kibrisa gidecegim,
Evet vitamin ve troit ilaci kullaniyorum,
Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak era testi yaptırıp da sonrasında gebelik elde eden var mı ?
Bende yaptırdım hatta soruyu sorduğumda henüz sonucum çıkmamıştı ama aradılar benimki de uyumlu çıkmış ama nekdr gerekli bi test onu anlayamadım. O yüzden sordum yaptırıp hamile kalan var mı diye ama malesef siz kalmamışsınız. Sizde problem neydi?Ben yaptirdim. Rahim transfer gunuyle uyumlu cikti. Ama sonrasinda gebelik elde edemedim. Ama yaptirmanizi tavsiye ederim, bazi kisilerde transfer gunu farkli cikabiliyormus.
Sizin kacinci deneme ve sizdeki sorun ne?Bende yaptırdım hatta soruyu sorduğumda henüz sonucum çıkmamıştı ama aradılar benimki de uyumlu çıkmış ama nekdr gerekli bi test onu anlayamadım. O yüzden sordum yaptırıp hamile kalan var mı diye ama malesef siz kalmamışsınız. Sizde problem neydi?
Biz ilk başta eşimden kaynaklı diye biliyoduk. Varikosel ameliyatı oldu morfoloji hareketlilik sorunu vardı. Embryolarmız kaliteli olmasına rağmen 2 tedavimde de negatif sonuçlandı. İlki ilk başta olumluydu sonra kimyasal gebelik oldu. 3. Tedavimde doktorumu deişmek istedim bendeki sorunlar da Erbil beye geçmemle gün yüzüne çıktı. Anti tpo yüksek çıktı gizli şeker çıktı. Pıhtılaşma bağışıklık sistemi çok şükür iyi çıktı. Şuan transfere doğru gidiyorum. 30 yaşındayım.Sizin kacinci deneme ve sizdeki sorun ne?
Ben de yaptirdim hamile kaldim ama Bir ay sonra dusuk oldu.Her ihtimale karsi yaptirmak gerek diye dusunuyorumMerhaba arkadaşlar size bi sorum olucak era testi yaptırıp da sonrasında gebelik elde eden var mı ?
Bence seker ve anti tpo yuksekligi cok ciddi sorunlar degil. Benim de anti tpo yuksek, Hashimato var ama onu yazmadim bile. Pgt testi yapildi mi embriyolara?Biz ilk başta eşimden kaynaklı diye biliyoduk. Varikosel ameliyatı oldu morfoloji hareketlilik sorunu vardı. Embryolarmız kaliteli olmasına rağmen 2 tedavimde de negatif sonuçlandı. İlki ilk başta olumluydu sonra kimyasal gebelik oldu. 3. Tedavimde doktorumu deişmek istedim bendeki sorunlar da Erbil beye geçmemle gün yüzüne çıktı. Anti tpo yüksek çıktı gizli şeker çıktı. Pıhtılaşma bağışıklık sistemi çok şükür iyi çıktı. Şuan transfere doğru gidiyorum. 30 yaşındayım.
Ben de yaptirdim hamile kaldim ama Bir ay sonra dusuk oldu.Her ihtimale karsi yaptirmak gerek diye dusunuyorum
İlk iki deneme başka doktordydı o zaman hiç bi test yapılmadan yapmıştık iki transferi de. 3 için Erbil beye geçtiğimde istedi bütün herşeyi. 23 gün önce yapıldı Era. Sonuç uyumlu çıktı işte. Kromozomlara da bakıldı cgh yapıldı 2 embriyo gitti sağlıklı geldi çok şükür. Şuan adetimi bekliyorum polip vardı histereskopi yapılcak o alıncak sonra da nasipse transfer.Bence seker ve anti tpo yuksekligi cok ciddi sorunlar degil. Benim de anti tpo yuksek, Hashimato var ama onu yazmadim bile. Pgt testi yapildi mi embriyolara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?