Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım sakin umudunu yitirme yaşadıklarımız birebir aynı aylarca yumurtam olsun diye bekledim bazı gitigim doktorlar imkansız hamiş kalman Fsh yüksek menopoz girmissin dendi çok paralar harcadim bu tedavilerim uğruna bir ev parası gitmiştir çok zor günlerdi başak merkezde ,4 tüp denemem oldu bazen hic yumurtam olmuyordu bazen sadece bir yada iki tane bazende olsada buyumuyordu..sonra erbil bey tedaviye devam etikk adet olduğun sürece hala.umut vardır canim erbil bey vitamin hap vermiştir onları duzenli kullan Qenzim10 kullan saf arı sütü kullan ericayir güvenilir marka arı üstünde biraz pahalı olsada ve adet başladığı gün zeytinyağında incir beklet bir gece sabah ac karinla onu ye iki hafta yap bırak..ben çok.mucadele ettim erbil beyin vesilesiyle şuan hamisim gün sayıyorum darısı başına asla pes etme ben 4 yıl mücadele verdim..butun olumsuzluklara ramen tedavime hep devam ettin..

ay cnm merhaba gerçekten hamile misin çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inş. aynı benım gıbısın sende fakat tek farkımız benım 1 bucuk senedır asla adet görmemem ben 50 yasındakı kadın gıbıyım cnm erken menopozum. erbil bey solgar d3 vermişti. en son gıttıgımde yumurtalarında kıpraşma var dedı vallahı kıpraşmaya bıle eşimle bırlıkte hamıle kalmışım gıbı sevındık. sonra cyclo progynova dıye bı ılac verdı bunu ıcınce adet olucaksın adetının 4. günü gel dedi. ilaç bitti ama ben yıne adet olamadım. hatta bana erbil bey ılk görüşmeye gittiğimde senın gıbı durumda olup hamıle kalan 25 hastam var dedi. bunlardan biri de sensin demekki cnm :)

Canim bende son bir yilda hep sokturuclerle adet olmaya başlamıştım genelde cylo prognova kullaniyordum her ay yada sokturcu..son uc ay adet olamaz olmustum cylo prognova ustune sokturucuye ramen..Fsh 60,gormustu en son uc yıl önce sen hep umut et sakun pes etme..inuneks ,Qenzim10 ve arı sutunu mutlaka kullan..

cnm inuneks ve Qenzim10 ilaçları vitamın mı? bende solgar d3 kullanıyorum erbil bey vermişti. dediğin ilaçlar ne işe yarıyor. arı sütü duymuştum da başlayamadım bir türlü.

cnm inuneks ve Qenzim10 ilaçları vitamın mı? bende solgar d3 kullanıyorum erbil bey vermişti. dediğin ilaçlar ne işe yarıyor. arı sütü duymuştum da başlayamadım bir türlü.
İmuneks Qenzim 10 tek bir vitamin hapi beta glukende içeriyor net arastirmistim hücre yenileyici ozeligide var aynı zamanda hiçbir yan etkisi yok erbil beye danis ben verdikleri vitaminlerle birlikte kullanmıştım sorduğumda süper kullanmaya devam et demişti..Allah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin sen umut et her zaman ben hep derdim cikmadik candan umut kesilmez Rabime binlerce sukurler olsun dualarimiz kabul oldu ins saglicaklada kucagimiza aliriz..

aa öylemi ben ayrı ayrı sandım tamam cumartesi gidicem kontrole mutlaka sorucam cnm çok tesekkur ederim. bende dün gece regl oldum. ctesı gıdıcem bakıcak yumurtam olmuş mu dıye. amin cnm inş sağ salim kucagına alırsın bebişini.

Canım bugünden itibaren zeytinyağında bir gece bekletilmiş incir sabah aç karınla ye iki hafta yap onunda yumoslara yararı var ve günde uc hurma ye ben tedavime başladığımda kullandığım şeyler..

tamam inciri yapıcam kesinlikle bu gece. hurmaya gelince biz 41 tane hurmaya meryem süresi okuyup her sabah eşimle birlikte aç karnımıza yedik. ve yeni bitti. hersey Allahtan neticede. her duydugum şeyi yapıyorum zaten. allahım inş yüzümüzü güldürür.

Cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca,cok mutlu oldum,ins bende bu duyguyu tatmis olurum,bende aralik ayinda basliycam adetin 2.gunu dr erbil bey ile baslayacagiz,benimde 2.denemem olcak,yumurtalar kalitesiz dendi ilk tedavim de,transfer olmadi zaten,yikilmistim,medicana beylikduzuydu igrenc bi hastane kimseye tavsiye etmem,erbil beye inaniyorum ama yinede ara ara umutsuzlugum oluyor,ya ben direk erbil beye gittigimde ben arrik turkiyede denemek istemiyorum yumurta danosyonu istiyorum bahceci kibris subesine gidecegimi anlattim,oda asla dedi hic bir sorun yok elimizden geleni yapacagiz dedi,ya ben dr lardan istegim beni oyalamamalari yani olmuyorsa direk soylesin,belkilere birakmasin,nebileyim bizde baslayacagiz ama ins bende hamile oldugumda o heyecani burada yazarim,rabbim esimin canini canimda yasatsin,Cok dua ediyorum,

Canım bende çok dualar etmiştim güneşin batısında güneşin doğusunda yağmurda edilen dualar kabul olurmuş Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin tez zamanda sende hamiş kalırsın inş..

Canım bende donasyon çok dusundum ama eşim kesinlikle kabul etmiyordu..dua etmekten ve tedavilerden asla vazgevme..vazgecmeyenler hep hamiş şimdi..inş en kısa zamanda sende hamiş kalırsın..

Canım bende çok dualar etmiştim güneşin batısında güneşin doğusunda yağmurda edilen dualar kabul olurmuş Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin tez zamanda sende hamiş kalırsın inş..

gülneva merhaba, önce Allah'a sonra Erbil Beye güven derim. gercekten cok ıyı bır doktor. hastayı hıc oyalamıyor. hatta benden muayne ücreti almıyor. bır kere verdim bırdaha yok. bana da dediği şu ben senden para alırsam dıger doktorlar bu kızdan bişey olmaz bosu bosuna oyalıyo parasını almak ıcın her hafta cagırıyo derler diye senden para almıycam dedi. bu davranış bıle benı oyalamadığını gösteriyor. yumusta donasyonunu bende düşündüm cnm ama biraz çabalamak ıstyorumm en sonki aşama artık donasyon. hele sen hiç düşünme bile. yumurta rezerv azlığı sorunu ıle hamıle kalan okdr cok ınsan varki. benim durumum en vahimi.

Mesaj yalnıs kişiye geldi galiba canim çok sukur dualarımız kabul oldu ins saglicaklada kucagimiza aliriz darısı başınıza bizde bir kere muayene parası vermistik bir daha almamıştı tedavilerim boyunca..

merhaba mislina16,, sakın sakınnaa umutsuzluğa kapılma. evet ben buradan soru geldikçe hala yardımcı olmaya çalışıyorum ve bende 3. tedavi için tarih belirlediğim anda hamile olduğumu öğrendim. bizim içinde imkansızdı ama Rabbim nasip etti kendiliğinden oldu. 31 yaşında anne oldum, şimdi oğlum 9 aylık. her zaman dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.
nolur kendini paralama daha çokk gençsin. inş. bebeğin olacak ve buradan bizlere duyuracaksın. Erbil Bey'i bende çok araştırdım ve kendisiyle ön görüşme yapmıştım. hatta 20 haziran 2015 di beni muayene etmek istedi. Allah işte ben muayene olmak istemedim, sadece konuşup fikir almak istedim kendisinden. sonra 6 temmuz 2015 de hamile olduğumu öğrendim. iyikide muayene olmamışım diyorum.

lütfen tedavini bırakma ama umudunu da yitirme.. sevgiler.

Canlar ben de erbil beyin hastasıyım.zor hastalardan biriyim. Yaşım38 .İlk denememiz olacak.geçen ay tek yumurta vardı şükür o da döllenmiş.acaba kaç yumurta toplayacak merak ediyorum.bu arada ben saracoglunun incir kuru ve aslanpencesini 15+ 15 gün uyguluyorum ise yaradi.

Bende yarin kontrole gidiyorum 2.gunu baslayacaktik regli gunumun,yine korkular sardi beni,sinir gerginlik umutsuzluk hersey var,ins bu son olur da,rabbim canima can katar

çağla merhaba, çok sevindim senin adına bebeğini sağlıkla büyüt inş. ctesi günü yine bahçecideydim. erbil bey yumurtaların büyümemiş dedi ama benden E2 tahlili istedi emin olmak için. tahlıl sonucunu bana vatsaptan gönder dedi. yumurtalarım büyümüyo. nasıl büyücek bilmiyorum. artık iyice umutsuzluğa kapılmak üzereyim. napsam ne içsem ne yesem de büyütsem bu yumurtaları bılemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…