- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.441
Merabalar.yine ben:)) 5 tane embriyodan 2 saglam embriyo geldi genetikten .erbil bey cope gitsin istemiyorum era yapalim dedi.biz kararsiz kaldik.maddi acidan siz bu konuda ne dusunuyorsunuzBenim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi.1 i transfer oldu digeri donduruldu.siz genc olunca genetiğe giden embriyo sayınız iyi maşallah.benimde benim yaşıma göre sayım iyi.
Ben olsam yaptırırdımMerabalar.yine ben:)) 5 tane embriyodan 2 saglam embriyo geldi genetikten .erbil bey cope gitsin istemiyorum era yapalim dedi.biz kararsiz kaldik.maddi acidan siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
Amin Allah razı olsun inşallahbu sayfada ki hastaları da biliyor aslında Erbil bey uzakta değil aynı yer terrace fulya isimli yerde kendine muayehane açtı. yazın açtı. erbil yağmur.com diye internette sayfası var rahatlıkla kendisini bulabilirsin. transferin hayırlı olsun inş. olur da erbil beye gerek kalmaz
Fiyatları ne kadar acaba bu testlerin ?bende era testi ve cd56 oldum.sonuçlar normal geldi tedbir amaçlı yapıldı.sizinde pek alaaa olmuş
Ben insallah once bu ay era sonra transfer allah izin verirseErbil bey'de Transfer bekleyen arkadaşlar var mı?? nasıl gidiyor
Benimde önce laparoskopi sonra transfer... Allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasınBen insallah once bu ay era sonra transfer allah izin verirse
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE HAFTAYA RANDEVÜ ALDIM HEM TANSEL BEYDEN HEM ERBİL BEYDEN EŞİMİN SPERMİ 1 MİLYON 1 KEZ AŞILAMA YAPTIK TUTMADI DOKTORUM TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİ. BAKALIM HAFTAYA İLK KEZ GİDECEĞİZ NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİZ
Suan transferi bekliyorum siz hangi asamadasinizErbil beyde tedavi olanlar tedaviniz nasıl gidiyor
Ben bekliyorummErbil bey'de Transfer bekleyen arkadaşlar var mı?? nasıl gidiyor
Transferi bekliyorim.. ama henuz bir ilac vermedi bana suan adeti bekliuoruz demek daha dogru olur..adetin 1. Gunu haber verecegim tedaviye baslayacagiz dediArkadaşlar günaydınlar,
Transferi bekleyen arkadaşlar veya geçirmiş olanlar Erbil bey Climara forte 25cm'lik 7.6 mg bant mı kullandırıyor yoksa 12.5 cm'lik 3.9 mg patch mi?? Bu detaya dikkat ettiniz mi .. veya bilginiz var mı acaba?
Aynı aşamadayız... bol şanslar!! Tecrübeli arkadaşlardan öğrendiğim burdan okuduğum kadarıyla climara marka östrojen bant mutlaka kullanılacak.. ancak kaç cm ve mg olanı olduğunu öğrensek şimdiden aile sağlık ocağına yazdırırdık .. katkısı olurduTransferi bekliyorim.. ama henuz bir ilac vermedi bana suan adeti bekliuoruz demek daha dogru olur..adetin 1. Gunu haber verecegim tedaviye baslayacagiz dedi
Merhaba Erbil beyde tedavi ücreti nedir acaba bilgi verirmisinizTransferiniz hayırlı olsun. Benim de geldi çamur gibi tortu çok şükür olumlu sonuç aldik inş sizinde olumlu olacağina işarettir. Sabredin erken test yapmayın bence . Güzel haberler vermeniz dileğiyle.
Selamlar 1 kereye mahsus 450 tl oduyoruzMerhaba Erbil beyde tedavi ücreti nedir acaba bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?