- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.621
Valla bende erbil bey de denedim sonuc negatifti beni de arayip dogru duzgun bilgi vermedi acibadem lab. Ben israrla ararsam belki cevao alabilihordum..her sey coo iyi dediler sonuc mu? Koskocaman bir sifr.. evet erbil beyi cokk seviyorum.. ama ayaklarim tekrar gitmiyor oraya.. neden bilmiyorum..Canim labin iyi olup olmadigini bilemeyizki sonucta o embriyolari bizler gozumuzle gormuyoruz ya da iceri girip ne islemler yapiliyor bilemiyoruz.ben ilk tedavimi bahcecide oldum labi cok iyi deniyordu ama lab bolumunden bir kisi bile beni bilgilendirmedi
Arkasim oncelikle gecmis olsun.bana embriyolarimin resimlerine kadar atmislardi.sonra hamile kalinca geri kalan embriyolariniz kalmadi dediler ama ben arayip sordumValla bende erbil bey de denedim sonuc negatifti beni de arayip dogru duzgun bilgi vermedi acibadem lab. Ben israrla ararsam belki cevao alabilihordum..her sey coo iyi dediler sonuc mu? Koskocaman bir sifr.. evet erbil beyi cokk seviyorum.. ama ayaklarim tekrar gitmiyor oraya.. neden bilmiyorum..
Ben de erbil bey sayesinde anne oldum bahceciden ayrildiktan sonra tedavi oldum.ilk kendi yerini baska yerde acmisti kucuk bir muaynahaneydi lab acibademin labiydi ve bende tedavi goren 10 kadindan 8 i hamile kaldi bunuda yazmak istedimO zaman şunu anlayabiliriz eskiden Erbil bey bahçecideydi hep sonuçlar iyiydi.demekki olay kadın Doğum doktoru değil asıl önemli olan laboratuvar.kadın doğumcu önemli ama en önemlisi laboratuvar.
Çok iyi o zaman.yaa biraz da kısmet bu işler.erbil bey kendini geliştirmiş bir doktor.Ben de erbil bey sayesinde anne oldum bahceciden ayrildiktan sonra tedavi oldum.ilk kendi yerini baska yerde acmisti kucuk bir muaynahaneydi lab acibademin labiydi ve bende tedavi goren 10 kadindan 8 i hamile kaldi bunuda yazmak istedim
Arkadaşım merhaba; konaklama için yer ayarlayabildiniz mi ben de arıyorum da.Yer konusunda fikir verirseniz sevinirim.Arkadaşlar ben de Erbil Bey'de 2. tüp bebek denemesi için şehir dışından geleceğim. Transfer sonrası konaklama için önerebileceğiniz her hangi bir yer var mı?
Hepsi işin ticaretinde seni,beni düşünen mi var ? Bende 3 defa yaptırdım tüp bebek 4.ye gücüm yok. Garanti olacağını bilsem bi arabam var onu satarım yaparım ama başlarken hepsi garanti gibi konuşuyor sonuç fos çıkıyor maddi olarak anca toparlandık üç denemeden sonra.Daha cesaretim yok yaptırmaya ve hiç bir doktora güvenim kalmadı.arkadaşlar erbil beyde tüp bebek fiyatları çok artmış. Ben şoktayım .Yıllardır tedavi görüyoruz. benim 4. denemem olmasına rağmen 3. deneme fiyatı verildi ve 7000 tl dendi. İlaçlarla 10 bini geçiyor. Ne olacak bizim halimiz?
Ben 2017 de basladim 7 bindi zam gelmemisarkadaşlar erbil beyde tüp bebek fiyatları çok artmış. Ben şoktayım .Yıllardır tedavi görüyoruz. benim 4. denemem olmasına rağmen 3. deneme fiyatı verildi ve 7000 tl dendi. İlaçlarla 10 bini geçiyor. Ne olacak bizim halimiz?
Canim ben ilk tedavimi guvenc beyde olmustum ilgisiz cok soguktu labida pek guvenilir gelmemisti.2.ciyi erbil beyde yaptim cok ilgili davrandi cok samimidir lab konusunda kendisine sormustum iyi olmasa calismam demisti.Arkadaşlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptıracağım ama şuan bahçeci Güvenç bey mi yoksa Erbil bey mi çok kararsızım erbil bey acıbademin laboraratuvarını kullanıyormuş nasıl acaba bahçecinin de labaratuvarı çok iyi diye duydum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür derim cevabınız için inşallah benimde bebeğim olur bütün günlerim buruk geçiyor nasıl olacak bilemiyorumCanim ben ilk tedavimi guvenc beyde olmustum ilgisiz cok soguktu labida pek guvenilir gelmemisti.2.ciyi erbil beyde yaptim cok ilgili davrandi cok samimidir lab konusunda kendisine sormustum iyi olmasa calismam demisti.
Canım.ben bahcecide tedavi oldum doktorum olmadığı zaman güvenç beyde de muayenem oldu kendisi çok bilgili kendinden emin bir doktor ben tavrını tarzını beğenmiştim bilgin olsun senindeArkadaşlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptıracağım ama şuan bahçeci Güvenç bey mi yoksa Erbil bey mi çok kararsızım erbil bey acıbademin laboraratuvarını kullanıyormuş nasıl acaba bahçecinin de labaratuvarı çok iyi diye duydum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Insallah canim sen 2 doktorlada on gorusmeni yap hangisi kafana yatarsa onda yaptir doktor tercihide cok onemli ben labdan fazla doktorun yaklasimina gore karar vermistimTeşekkür derim cevabınız için inşallah benimde bebeğim olur bütün günlerim buruk geçiyor nasıl olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?