- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.621
Canım teşekkür ederim.Darısı başına inşallah. Erbil bey bana çift koyacağını söylemişti ancak transfer günü 1 tane AA kalite embriyo koyacağını söyledi. Yani 1 koydular, doktoruna güven canım bugün benimle birlikte öyle bir sevinişi vardı ki, görmen lazım.Doğru yerdeyiz
hayırlı olsun arkadaşım Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli etsin.Böyle hamileleri görünce bende hemen tedaviye başlamak istiyorum.Kızlarrr, değerim 1067 çıktı 12. Gün. Bende hamileyimmm:)))
eminim öyledir cnm, eril bey çok içten birisi, her defasında hissettiriyor bıze de..
benım normalde cmtesi transfer dmişti ancak ptesi kontrole gittiğimde rahım kalınlığım 7 ml çıktı, ıkı gun daha erteledi
transferi, o biraz moral bozukluğu yaratı ama yarın yıne kontrolum var ınşallah rahım 8-9 olmuştur.
sen adetten sonra kaçıncı gununde transfer oldun cnm? bide rahım kalınlığın neydi?
tekrardan hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
hayırlı olsun arkadaşım Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli etsin.Böyle hamileleri görünce bende hemen tedaviye başlamak istiyorum.
Kızlarrr, değerim 1067 çıktı 12. Gün. Bende hamileyimmm:)))
Canım benim 6 sı regl günümdü 7 sinde ilk kontrol oldu sonra 19 unda gittim o gün baktı rahim için 13.3 gibi bişey dedi yanlış hatırlamıyorsam transfer 24 Temmuz'da yani 19. Gün oldu canım ben şunu anladım rahat olacaksın benim 2. Denememdi bu arada transfer günü embriyolog çağırıp bilgilendiriyor hem embriyolarla ilgili hem de sunu yap sunu yapma gibi
Hayırlı olsun tatlım. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı tüm isteyenlere artık...Kızlarrr, değerim 1067 çıktı 12. Gün. Bende hamileyimmm:)))
Ohhhh ne güzel, gözün aydın çoook sevindim. Böyle haberleri okumak çok güzel. darısı başıma inşallahhh..
Tabi her isteyenin de..
Teşekkür ederim canım sen, Nisan çok yardımcı oldunuz banaHayırlı olsun tatlım. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı tüm isteyenlere artık...
Hamişlerimiz çoğalıyor...
anladım cnm rahım kalınlığına çok önem veriyorlar transfer sürecinde senınkı çok iyiymiş, inşallah benımkı de artmıştır da ayrın artık transfer gunu belırlenır.
bana estrofem bantlar yaramadı tahriş oldum o yuzden dun hapa geçtım cnm,
neyse sonu güzel olsun sabredicez artık :)
Bende de hafif kızarıklık yaptı c. Fort bant değil mi canım geç olsun güç olmasın 2-3 günden bişeycik olmaz:)
Canım teşekkür ederim.Darısı başına inşallah. Erbil bey bana çift koyacağını söylemişti ancak transfer günü 1 tane AA kalite embriyo koyacağını söyledi. Yani 1 koydular, doktoruna güven canım bugün benimle birlikte öyle bir sevinişi vardı ki, görmen lazım.Doğru yerdeyiz
Ben inanırım hislere, temiz kalplisin demekki, inşallah kalp atışını duyar kesesini de görürüm tez vakitte, eyagmur@bahceci.com. hakin@bahceci.com 1. Erbil beyin 2. Hicran hanımın maili canımcanım hayırlı olsun.. senin sonucun içib girdim hataa dün bakmıstım, içimden bi ses sacma biliyorum.. oldu diyodu 6. his mi 9. his mi bilmiyom tabi :)))
kızlar tatilden döndüm.. nisanck, yasemincik, elfidacık ve sayamadıgım birsürü kisi herkezler iyidir işalhh.. kızlar erbil beyin mailiine bi tahlil göndermem lazım ama mail gitmiyo, size zahmet yazarmısınız mail adresini benmi yanlış yazıyom acep
Ben inanırım hislere, temiz kalplisin demekki, inşallah kalp atışını duyar kesesini de görürüm tez vakitte, eyagmur@bahceci.com. hakin@bahceci.com 1. Erbil beyin 2. Hicran hanımın maili canım
İnşallah canım tez zamanda inşallah Allah size de nasip etsinCanım çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.ve tüm isteyenlerde tez vakitte inş.
Kızlar dilerim iyisiniz.nisan öğrenmiş sin. Oğlusun olucak mis.Rabbim kucağına nasip etsin..
Tatilden döndüm adet bekliyorum.inş bu güzel haberleri vermek bizlere de nasip olur..
Teşekkür ederim canım sen, Nisan çok yardımcı oldunuz bana
canım hayırlı olsun.. senin sonucun içib girdim hataa dün bakmıstım, içimden bi ses sacma biliyorum.. oldu diyodu 6. his mi 9. his mi bilmiyom tabi :)))
kızlar tatilden döndüm.. nisanck, yasemincik, elfidacık ve sayamadıgım birsürü kisi herkezler iyidir işalhh.. kızlar erbil beyin mailiine bi tahlil göndermem lazım ama mail gitmiyo, size zahmet yazarmısınız mail adresini benmi yanlış yazıyom acep
Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.ve tüm isteyenlerde tez vakitte inş.
Kızlar dilerim iyisiniz.nisan öğrenmiş sin. Oğlusun olucak mis.Rabbim kucağına nasip etsin..
Tatilden döndüm adet bekliyorum.inş bu güzel haberleri vermek bizlere de nasip olur..
Teşekkür ederim canım sen, Nisan çok yardımcı oldunuz bana
Kızlarrr, değerim 1067 çıktı 12. Gün. Bende hamileyimmm:)))
canımmm çok sevindimm.. Allah kucağına almayı nasip etsin inşllah.. ondan önce tabi pıtpıtlar var, eli kolu oynar onlar varr. hepsi ayrı heyecan.. Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. değerin baya yüksek çıkmışşş.. Maşşalalhh Kafana takılna bişi olursa yaseminle ben herzman buradayız. diğer arkadaşlar aralıklarla geliyoo ama bizz :26:burdayız.. dimi yasemiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?