- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.641
Saol canımmm çok teşekkürlerr, hayırlısı ile sende başlaa hamişlerr artsın.. sendende güzel haberleri alalımm... Allah emeğinizin karşılığını versin inşallah.bizde o süreçeten geçtikk inşallah sonunda sevinen taraf olursunuzz.. öğrendiikkkk teyzesii %90 dedii :) bakalımmm sonrakis efer kesi söylerim dedi:.. sağlıklı olsunda o yeterr.Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.ve tüm isteyenlerde tez vakitte inş.
Kızlar dilerim iyisiniz.nisan öğrenmiş sin. Oğlusun olucak mis.Rabbim kucağına nasip etsin..
Tatilden döndüm adet bekliyorum.inş bu güzel haberleri vermek bizlere de nasip olur..
canımmm çok sevindimm.. Allah kucağına almayı nasip etsin inşllah.. ondan önce tabi pıtpıtlar var, eli kolu oynar onlar varr. hepsi ayrı heyecan.. Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. değerin baya yüksek çıkmışşş.. Maşşalalhh Kafana takılna bişi olursa yaseminle ben herzman buradayız. diğer arkadaşlar aralıklarla geliyoo ama bizz :26:burdayız.. dimi yasemiin
Mrh arkadaslar bende erbil beyin hastasiyim topigi takip ediyodum yazmaya firsatim olmadi bugune kismetmis bende tedavi surecindeyim bu benim 3.denemem olcak erbil beyle ins.bu son olur rabbim tez vakitte bizede annelik duygusnu tatdirir
Herkeze iyi aksamlar kadinlar klubundekl yorumlar sayesinde bahceci kliniginden dr erbil beyi terecih ettim tsnismamiz gecen sali oldu cumartesi tekrar gorusmemiz var umarim hersey iyi gecer
hoşgeldiniz. hayırlı olsun. yasemini dediği gibi Erbil beyin söylediklerini harfiyen uygulayın. Allahın izni ile sizde mutlu haberler verirsiniz inşalalh..Herkeze iyi aksamlar kadinlar klubundekl yorumlar sayesinde bahceci kliniginden dr erbil beyi terecih ettim tsnismamiz gecen sali oldu cumartesi tekrar gorusmemiz var umarim hersey iyi gecer
Cok tesekkur ederim ins guzel haberler vermek istiyorum
Panda İst,yorgun hoşgeldiniz..inş son tedavilwrimiz olur..Rabbim anne olmayı herkese nasip etsin inş..II geceler
Benimle aynı tedaviyi gören arkadaşlarla konuşup bilgi paylaşmak iyi gelecek bana.
Merhaba ben erbil beyde şu anda tedavi sürecindeyim. Bu 6. Denemem bana çok güven verdi. Şu sıralar erbil beyde tedavi gören var mı?
Merhaba ben erbil beyde şu anda tedavi sürecindeyim. Bu 6. Denemem bana çok güven verdi. Şu sıralar erbil beyde tedavi gören var mı?
Rabbim yüzünü guldursun inş bu son tedavin olur.bende önümüzdeki hafta başlıyorum kismetse.Erbil beye güvenip duaya sigindim.isteyen herkesin yüzünü guldursun.buradaki pozitif sonuclarla mutlu oluyor insan.
hayırlısı olsun .. Alalh yüüzünüzü güldürsün. Erbil beyin en önemli özlelikelrinden birisi güven aşılaması kii tedacvi sürecinde en öçok ihtiyacımız olan şeyy.. Güzel haberler gelsinn .. yenii bebişlerr :))Merhaba ben erbil beyde şu anda tedavi sürecindeyim. Bu 6. Denemem bana çok güven verdi. Şu sıralar erbil beyde tedavi gören var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?