- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.661
nolmuş foruma böylee değişmiş:))))))))))) alışamadım sabah sabah:)Günaydın Kızlar. Harika bir hafta olsun. Kızımı görmeye 6 gün kaldı :)
En son 14. haftada kendini net göstermişti. Çok özledim ve çok sabırsızlanıyor. Bide bu ayrıntılı olacak ya ayrı heyecan yaptık. Evet diğer kızçeler kayıp...nolmuş foruma böylee değişmiş:))))))))))) alışamadım sabah sabah:)
canıımmm sanada mutlu haftalaaaaar.. minik kızçene sayılı günler kalmışş benimde 9 gün varr.. önce sen haberler getir sonrada benn.. diğer kızlardan haber yok yine(
canııımm iyi olmana sevindimm.. maşşalalh bebişin büyümüş.. bizde ilk gördüğümüzde öyle şaşırımıştık kayıyıordu içerde:)) canımm o ağlamaklı haller bendede vardı.. midem bulanıyordu ağlıyordum.. bulanmıyordu yine ağlıyordumgünaydın kızlarr.nasılsınız bakim. ben niye yoktum ne zamandır. depresyona girdim:) ama iyiyim şimdi. geçen hafta çok kötüydüm gerçekten. ağlamaklı dolaşıyordumama normalmiş bu durum. belkide bu sıkıntılı tedavi sürecinin patlamasıydı. bide ben korkudan işe gitmiyorum ve yalnız dışarıda çıkmıyorum. belkide ondan artık. neyseki cuma günü gidip bebişimi gördümde kendime geldim biraz. ve ilk defa hareketlerini gördüm ve ellerini ayaklarını gördüm. 2 haftada nasıl böyle oldu inanamadım. hiç beklemiyordum bunlrı göreceğimi sürpriz oldu benim için. çok güzeldi tabi bu gazla gidip biliyorum erken ama bebek kıyafetleri aldım daha cinsiyeti belli değil ama olsun nisancım bu arada hayırlı olsun erkekmiş. e bir erkek bşr kızımız yolda hadi hayırlısı bakalım.darısı diğer arkadaşların başına inşallah.
günaydın kızlarr.nasılsınız bakim. ben niye yoktum ne zamandır. depresyona girdim:) ama iyiyim şimdi. geçen hafta çok kötüydüm gerçekten. ağlamaklı dolaşıyordumama normalmiş bu durum. belkide bu sıkıntılı tedavi sürecinin patlamasıydı. bide ben korkudan işe gitmiyorum ve yalnız dışarıda çıkmıyorum. belkide ondan artık. neyseki cuma günü gidip bebişimi gördümde kendime geldim biraz. ve ilk defa hareketlerini gördüm ve ellerini ayaklarını gördüm. 2 haftada nasıl böyle oldu inanamadım. hiç beklemiyordum bunlrı göreceğimi sürpriz oldu benim için. çok güzeldi tabi bu gazla gidip biliyorum erken ama bebek kıyafetleri aldım daha cinsiyeti belli değil ama olsun nisancım bu arada hayırlı olsun erkekmiş. e bir erkek bşr kızımız yolda hadi hayırlısı bakalım.darısı diğer arkadaşların başına inşallah.
maşallaahh canım ..aallah bizede nasip etsin ogünlerii.. tekmeliyormu nazlı kızımızz :)) forumun prensessi şuanda ooo :)Kızlar artık kızçemin hareketlerini emin olarak hissediyorum. Rabbime şükürler olsun. Çok garip bir duyguymuş. Rabbim hepinize nasip etsin inş.
Amin canım. Prensesim tekmeden çok fıldır fıldır dönüyor. Sağa yatınca çok kızıyor annesine. Cadım benim o.maşallaahh canım ..aallah bizede nasip etsin ogünlerii.. tekmeliyormu nazlı kızımızz :)) forumun prensessi şuanda ooo :)
Günaydın tatlım. Çok üzüldüm depresyona girmene ama çok şükür çıkmışsın. Canım benim her zaman olumlu düşünücez olumlu olacak. Sen bebiş ile ilgili güzel şeyler düşün ve ne kendini ne onu üzme annesi. Gersi rabbime kalmış. Bakım senin neyin olacak. Çin takvimene bak canım garanti gibi bişey oluyor. Genelde tutuyor. Hamilel,ğin tadını çıkarman dileğiyle.
oyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhh ne güzel bir duygu. valla ben hala hamile olduğumu hissetmiyorum ancak dr a gidince ultrasona girince hissediyorum. ama çıkınca tekrar unutuyorumAmin canım. Prensesim tekmeden çok fıldır fıldır dönüyor. Sağa yatınca çok kızıyor annesine. Cadım benim o.
Tatlım bebişimiz için çok sık görmememiz lazımmış. Ne yapalım 9 ay dolana kadar sabredicez ara ara görmeye. Canım sonuç da Erbil beyde şu anda gebe takibindesin. Sen talep etmediğin sürece o seni dışarı yönlendirmez. Çünkü klinikte bu testler yapılabiliyor. Zaten dışarıda yaptırsan fiyatlar pek de farklı olmuyor. Erbil beyde ayrıntılıyı çok güzel anlatıyor. Ben cinsiyeti 12. haftada %85 oalrak öğrendim. 14. haftada %100 kız dedi. 16. haftada da onayladı. Adetin il günü ne ise onu baz alacaksın ve sanırım senin erkek olacak. Rabbim sağlıklı versinde gerisi önemli diğil.gittiğimde hareketlerini görmek iyi geldi. keşke sürekli görme şansımız olsa10 gün sonra randevum var tekrar ikili test olacak. bide ikili testi kendi yapacağını söyledi dışarı yönlendirmedi bende bişi demedim. inşallah iyi çıkar sonuç. cinsiyete gelince benim durum biraz karışık neyi baz alacağımı bilmiyorum. eğer son adet tarihinin günü ise erkek sonraki gün ise kız bekliycem artık. sağlıklı olsunda. senin kaçıncı haftada söyledi canım. sen benden 20 gün öndesin. benimde 28 inde randevum var. o zamana söyler mi acaba ?
ikili testte söyler canımm :) ern azından tahmini söyler :) Bize % 90 dedii :) yüksek bi oranlaa çüküsü var dedii :) benim çin takvimine göre tutmadı mesela. kızdı :)) cnım bulantıların nasıl geçtimii ? benn zor geçirdim ya 3 aylık dönemi. kii hala devame diyor sabahları :) yaramazz aç kalmaya dayanamıyo sabah kalkar kalkmaz bişielr yiyorum :))gittiğimde hareketlerini görmek iyi geldi. keşke sürekli görme şansımız olsa10 gün sonra randevum var tekrar ikili test olacak. bide ikili testi kendi yapacağını söyledi dışarı yönlendirmedi bende bişi demedim. inşallah iyi çıkar sonuç. cinsiyete gelince benim durum biraz karışık neyi baz alacağımı bilmiyorum. eğer son adet tarihinin günü ise erkek sonraki gün ise kız bekliycem artık. sağlıklı olsunda. senin kaçıncı haftada söyledi canım. sen benden 20 gün öndesin. benimde 28 inde randevum var. o zamana söyler mi acaba ?
Canım ne yalan söyleyeyim vallahi bende anlamıyordum. Göbek büyüyordu ama kontrolleri iple çekiyordum. İlk 16. haftada hissettim ama anlık kelebek çırpınıyor gibi ama sürekli ve hergün değil. Sonra gaz dolanıyor gibi anlık gene. Geçen haftadan beri artık tümüyle bedenimde hissediyorum onu. Darısı size inş. Kızımın ismi masal olacak teyzesi.oyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhh ne güzel bir duygu. valla ben hala hamile olduğumu hissetmiyorum ancak dr a gidince ultrasona girince hissediyorum. ama çıkınca tekrar unutuyorumancak böyle sen gibi tekmeleri hiisedince inanıcam sanırım ismi ne olacak bu arada karar verdiniz mi
o zaman 10 gün sonra bende 12 hafta içersinde olacağım. hatta 12 hafta bitmek üzere olacak. banada tahminen söyler sanırımTatlım bebişimiz için çok sık görmememiz lazımmış. Ne yapalım 9 ay dolana kadar sabredicez ara ara görmeye. Canım sonuç da Erbil beyde şu anda gebe takibindesin. Sen talep etmediğin sürece o seni dışarı yönlendirmez. Çünkü klinikte bu testler yapılabiliyor. Zaten dışarıda yaptırsan fiyatlar pek de farklı olmuyor. Erbil beyde ayrıntılıyı çok güzel anlatıyor. Ben cinsiyeti 12. haftada %85 oalrak öğrendim. 14. haftada %100 kız dedi. 16. haftada da onayladı. Adetin il günü ne ise onu baz alacaksın ve sanırım senin erkek olacak. Rabbim sağlıklı versinde gerisi önemli diğil.
Canım dikkat et şekerine. Ekim ola hayrola. Herşey çok güzel olsun canım...kızlarr bende sizi takip ediyorum :) ekim sonu gibi baslama kararı aldık doktorcugumla :) bu arasa arı sütü bal polen kullnıyom günde1 kaşık :) doktor tahlil yaptırmıstı hersey sükür temiz cıktı azıcık seker yükseksekerli yiyekler yemiyom artık.. çünkü cikolatayı tatlıyı çok yiyodum seviyom iste napayım bendede bi huy var hemen dikkat ederim böylee .. baska bi sıkıntımız yok sizi takip ediyom mutlu oluyom :))
Söyler tabi. Tabii senin bücür rahat durur uygun pozisyon verirse. Ben gittiğimde muzlu süt içmiştim. Ben 3,5 ay akşam yemeği yiyemedim. Et tavuk yiyemedim. Ama artık çok iyiyiz herşeyi yiybiliyoruz. Bünyeye göre değişiyor ama geçicidir canım merak etme. Bişey almak içinde acele etme canım. Ben bir kaç parça almıştım duyduğumda. Şimdi 1 ay daha sabredip başlıycam inş.o zaman 10 gün sonra bende 12 hafta içersinde olacağım. hatta 12 hafta bitmek üzere olacak. banada tahminen söyler sanırımsağlıklı olsunda gerisi önemli değil. sadece kıyafet alma konusunda sıkıntı oluyor cinsiyet bilmemek. ara renk bulmak imkansız gibi çüünkü. ya kız ya erkek çocuk için kıyafetler. bu arada sen yemek yiyebiliyormusun canım. valla bu konu beni ayrı strese sokuyor ne yiyeceğim düşüncesi. et yiyemiyorum kesinlikle. geçecekmi bu durum. o kadar et seven ben şimdi yazarken bile tahammül edemiyorum. bir arkadaşım doğuma kadar yiyememiş. geçermi bu durum. siz ne alemdesiniz
canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. arı sütü inşallah iyi gelir kullananlar memnun. aç karna içilmesi gerek diye biliyorum. şeker konusuna takılma. dikkat edersen düşer. bende ilk başladığımda yüksek çıkmıştı. 110 sınırdaydım. geçen hafta tekrar bütün tahliller yapıldı ve dikkat etmediğim halde 85 e düşmüştü. dönem dönem değişebiliyor. dikkat edince düzelir inşallahkızlarr bende sizi takip ediyorum :) ekim sonu gibi baslama kararı aldık doktorcugumla :) bu arasa arı sütü bal polen kullnıyom günde1 kaşık :) doktor tahlil yaptırmıstı hersey sükür temiz cıktı azıcık seker yükseksekerli yiyekler yemiyom artık.. çünkü cikolatayı tatlıyı çok yiyodum seviyom iste napayım bendede bi huy var hemen dikkat ederim böylee .. baska bi sıkıntımız yok sizi takip ediyom mutlu oluyom :))
valla benimki daha şimdiden dönüp duruyordu gözlerime inanamadım. hatta erbil beye o hareket mi etti dedim. şok geçirdim. daha iki hafta önce hiç hareket yoktu. senin durumunda olsan ağlarım herhaldeSöyler tabi. Tabii senin bücür rahat durur uygun pozisyon verirse. Ben gittiğimde muzlu süt içmiştim. Ben 3,5 ay akşam yemeği yiyemedim. Et tavuk yiyemedim. Ama artık çok iyiyiz herşeyi yiybiliyoruz. Bünyeye göre değişiyor ama geçicidir canım merak etme. Bişey almak içinde acele etme canım. Ben bir kaç parça almıştım duyduğumda. Şimdi 1 ay daha sabredip başlıycam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?