Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

benmide tokluk yüksek cıktı aclık 88 cıktı canım aslında ben yeni evliyim yaa,1 senelik ee gelsin baklavalar gitsin tatlılar o yüzden 5 kilo aldım onu vermem lazım, göbekli geziyom eritmem gerek. doktor ekim gibi baslayalım dedi ilaçta vercek sanırım vitanim falan:) baskada bişey demedi . sizde tedaviye hemen başlamadınız dimi ? elifidacım ben girip hep okuyom gel böyle sık sık :)

benim eşimde birçok şeyi kaçırdı ama artık hepsine geliyor. Herşey güzel olacak canım benim merak etme. Kendini kötüye şartalama. Ama bu yiyemedikleri yavaş yavaş az az zorlayarak değiştitrerek yemeye çalış. Mesela ben tavuk yiyemedim. Bir gün şnitzel yaptım onu rahat yedim. sonra alıştım. Et de kebap bile yiyemedim. Sonra etli etmek derken alışmışım. Sütte bir sıkıntım olmadı çok şükür. Alışırsın. Yiyemediğin zaman doktoru haberdar et ilaç takviyesi yapar. En az yarım saat önce ye randevudan.

oooy kıyamam sana nutellasız kalmış. bu durumu anladığım pek söylenemez ama hayatım boyunca kaşık kaşık nutella yiyenleri anlamadım hiç sakın yanlış anlama. açlıktan ölsem gidip yemem. dolapta aylarca durur en sonunda atılır yani kaşık kaşık yesem boğulurum herhalde. yutamam kiii acaba içinde bilmediğim bağımlılık yapan bir madde mi var aslında küçükken çok severdim ama şimdi yüzüne bile bakmıyorum. şekerin kaç çıktıki senin canım.bence abartmadan günde 1 dillim ekmek üzerine ince bir tabaka sürüp yiyebilirsin. nefsini köreltmiş olursun hem

aman canım benden sana tavsiye verebildiğin kadar kilo ver. çünkü tedavi başlayınca ilaçlardan acaip kilo alıyorsun. hormon ilaçları ve vitaminler çok kilo aldırıyor gerçekten. ben 6-7 kilo aldım malesef. bide protein ağırlıklı besleniyim onuda yiyiym bunuda yiyim faydası olsun derken baya bir kilo alıyorsun. buda hamilelikte sıkıntı malesef. ben henüz hamilelikten beri kilo almadım ama öncesinde aldığım kilolar beni çok ama çooooook zorluyor. fazla yürüdüğümde yada merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum. daha sonrasını düşünemiyorum bile böyle böyle tecrübe ediyoruz işte.

inşallah canım dediğin gibi olurda yemeğe başlarım. ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum yemek için sanırım biraz daha zaman geçmesi lazım. erbil beyin haberi var zaten et yemedğimden. bende bol bol peynir ve yoğurt yiyorum artık.vitamin kullanıyorum zaten ekstra birşey vermedi

:) en azından onları ye bakalım...

canım aclıgım 88 tokulgum 5 - 6 kez seker yüklemesi yapıyolar ya, önceac karnına 88 cıktı sonra 75 gr seker yüklediler 180-170-130-130 ıktı önemli olan sonuncusuymus..kız o nutelleda bilmiyom ne varr.. ayy olsada yesek :))

ya varya bi hamile kalayım :) kebapcılardan cıkmıycam .. hamire yiycem yiycem :))) nutellalar kasık kasık degil kepce kepce :)su an 60 kiloyum herhalde 100 kilo olurum dimi :)) kesin olurum kesin... :))

ya varya bi hamile kalayım :) kebapcılardan cıkmıycam .. hamire yiycem yiycem :))) nutellalar kasık kasık degil kepce kepce :)su an 60 kiloyum herhalde 100 kilo olurum dimi :)) kesin olurum kesin... :))
bende aynı senin gibi diyordum hamiş olayım.. ne bulursam yerimm.. ilaç yerine vitmainli beslenirim amaaaa.. çok sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum inşallah sen öyle olmassın iştahın açık olur :))))

bendede bi huy var canım sıklısa yada heyecanlansam yada baska bişey her ne olursa direk migdem bulanır direk lavaboda bulurum kendimi :)) bende mi senin gibi olurum acep :))

bendede bi huy var canım sıklısa yada heyecanlansam yada baska bişey her ne olursa direk migdem bulanır direk lavaboda bulurum kendimi :)) bende mi senin gibi olurum acep :))
ben heyecanlandığımda falan deilde.. normaldede midemm çok hassastır. beğenmediğim bşiyi yiyim yada kötü bi koku gelsin brunuma hemen midem bulanırdı.. kii hamileliğimde bulantılarla geçtii :)) sağlıklı olsunda.. çekerizz ..

II aksamlar kızlar..şükürler olsun sorun yok iğnelerime başladım..inş hayirlisi ile embriyolar da gelişir.Rabbim sizler gibi yüzü gulenlerden eylesin hepimizi..

kızlar selamlar hepinize. Çok şükür 12. haftaya geldik kazasız belasız. Sizler gibi benimde bulantılarım oldukça fazla. Özellikle eti çok seven ben son 3 aydır ağzıma koyamaz hatta kokusuna tahammül edemez oldum. Hatta bir ara hiç bir şey yiyemiyordum. Ancak erbil bey ilk 3 ay galete ve su bile yiyebilsen olur diye telkinde bulunmuştu.Zaten yeterli derecede vitamin alıyoruz:)) Artık şu başımızın belası jeli de bıraktık çok şükür.Bundan sonra mide bulantın da azalır dedi erbil bey. Şu sıralar akşam yemeği pek yiyemiyorum. Ve akşamları eve gelince direk uyuma ihtiyacı hissediyorum. Şimdilik bu kadar hanımlar..Aaaa bu arada erbil bey %80-90 oranında "çüküsü""" var dedi :)))))

II aksamlar kızlar..şükürler olsun sorun yok iğnelerime başladım..inş hayirlisi ile embriyolar da gelişir.Rabbim sizler gibi yüzü gulenlerden eylesin hepimizi..
Gözün aydın tatlım. Rabbim utandırmasın. Emeklerini boşa çıkarmasın inş. Merak etme hepinizin yüzü gülecek. Sadece doğru zaman ne zaman onu bilemiyoruz.

Ooo ortalarda gözükmeden büyütmüşsün prensimizi. Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inş. Bende bütün bu sorunları yaşadım. Bir tek mide bulantısı olmadı. Şimdi et,tavuk hepsini yiyiyorum. İnş düzelirsin...

elacık canım hayrılı olsun :) ignelerin cabukacak bitsin :) cabucak hamile kal isaalhh :) kaçıcı günün bugun :) bu arada nisancım yasemincim günaydınnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…