- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.681
benim eşimde birçok şeyi kaçırdı ama artık hepsine geliyor. Herşey güzel olacak canım benim merak etme. Kendini kötüye şartalama. Ama bu yiyemedikleri yavaş yavaş az az zorlayarak değiştitrerek yemeye çalış. Mesela ben tavuk yiyemedim. Bir gün şnitzel yaptım onu rahat yedim. sonra alıştım. Et de kebap bile yiyemedim. Sonra etli etmek derken alışmışım. Sütte bir sıkıntım olmadı çok şükür. Alışırsın. Yiyemediğin zaman doktoru haberdar et ilaç takviyesi yapar. En az yarım saat önce ye randevudan.valla benimki daha şimdiden dönüp duruyordu gözlerime inanamadım. hatta erbil beye o hareket mi etti dedim. şok geçirdim. daha iki hafta önce hiç hareket yoktu. senin durumunda olsan ağlarım herhaldeeşime dedim zaten çok ama çoook şey kaçırıyorsun. malesef işten dolayı gelme şansı yok. çok isterdim oda görsün. kıyefet konusuna gelince biliyorum ecele ettim ama depresyon halinden çıkıp motive olmam gerekiyordu. hala inanamıyorum çünkü. erbil beyede söyledim zaten. 2 hafta sonra hamile olduğunun daha farkına varıcaksın dedi. eşimde ikili testten sonra alsaydın bari dedş. allah korusun bir sorun olursa dedi ama. benimde morale ihtiyacım vardı ne yapim inşallah yemek konusunda dediğn gibi olur arkadaşım gibi olmaz. sanki bi daha hiç yiyemiycem gibi geliyor hayır çocuk için üzülüyorum sağlıklı beslenemiyorum diye. süt bile içemiyorum bende o gün çikolata yerim artık. ne kadar zaman önce yemek lazım tatlıyı.
oooy kıyamam sana nutellasız kalmış. bu durumu anladığım pek söylenemez amabir haftadır yemiyom agzımın tadı bozuk yaww :) ahh o nuteela yokmu kasık kasık yiyodum .. uykudan kalkıp yiyodum :) ama artık yemiyom doktora söylesem bi zahmet cıkar diycek :) zaten pek yüksek cıkmadıda olsun en azından tedavi öncesi kilo vermis olurum :) siz nasılsınız iaşşhh bende sizin gibi buralara 12 hafta 13 hafta yazabiirim :)) işalhhh
aman canım benden sana tavsiye verebildiğin kadar kilo ver. çünkü tedavi başlayınca ilaçlardan acaip kilo alıyorsun. hormon ilaçları ve vitaminler çok kilo aldırıyor gerçekten. ben 6-7 kilo aldım malesef. bide protein ağırlıklı besleniyim onuda yiyiym bunuda yiyim faydası olsun derken baya bir kilo alıyorsun. buda hamilelikte sıkıntı malesef. ben henüz hamilelikten beri kilo almadım ama öncesinde aldığım kilolar beni çok ama çooooook zorluyor. fazla yürüdüğümde yada merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum. daha sonrasını düşünemiyorum bilebenmide tokluk yüksek cıktı aclık 88 cıktı canım aslında ben yeni evliyim yaa,1 senelik ee gelsin baklavalar gitsin tatlılar o yüzden 5 kilo aldım onu vermem lazım, göbekli geziyom eritmem gerek. doktor ekim gibi baslayalım dedi ilaçta vercek sanırım vitanim falan:) baskada bişey demedi . sizde tedaviye hemen başlamadınız dimi ? elifidacım ben girip hep okuyom gel böyle sık sık :)
inşallah canım dediğin gibi olurda yemeğe başlarım. ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum yemek içinbenim eşimde birçok şeyi kaçırdı ama artık hepsine geliyor. Herşey güzel olacak canım benim merak etme. Kendini kötüye şartalama. Ama bu yiyemedikleri yavaş yavaş az az zorlayarak değiştitrerek yemeye çalış. Mesela ben tavuk yiyemedim. Bir gün şnitzel yaptım onu rahat yedim. sonra alıştım. Et de kebap bile yiyemedim. Sonra etli etmek derken alışmışım. Sütte bir sıkıntım olmadı çok şükür. Alışırsın. Yiyemediğin zaman doktoru haberdar et ilaç takviyesini yapar. En az yarım saat önce ye randevudan.
:) en azından onları ye bakalım...inşallah canım dediğin gibi olurda yemeğe başlarım. ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum yemek içinsanırım biraz daha zaman geçmesi lazım. erbil beyin haberi var zaten et yemedğimden. bende bol bol peynir ve yoğurt yiyorum artık.vitamin kullanıyorum zaten ekstra birşey vermedi
bende aynı senin gibi diyordum hamiş olayım.. ne bulursam yerimm.. ilaç yerine vitmainli beslenirim amaaaa.. çok sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldumya varya bi hamile kalayım :) kebapcılardan cıkmıycam .. hamire yiycem yiycem :))) nutellalar kasık kasık degil kepce kepce :)su an 60 kiloyum herhalde 100 kilo olurum dimi :)) kesin olurum kesin... :))
ben heyecanlandığımda falan deilde.. normaldede midemm çok hassastır. beğenmediğim bşiyi yiyim yada kötü bi koku gelsin brunuma hemen midem bulanırdı.. kii hamileliğimde bulantılarla geçtii :)) sağlıklı olsunda.. çekerizz ..bendede bi huy var canım sıklısa yada heyecanlansam yada baska bişey her ne olursa direk migdem bulanır direk lavaboda bulurum kendimi :)) bende mi senin gibi olurum acep :))
günaydıınnnGünaydın
Gözün aydın tatlım. Rabbim utandırmasın. Emeklerini boşa çıkarmasın inş. Merak etme hepinizin yüzü gülecek. Sadece doğru zaman ne zaman onu bilemiyoruz.II aksamlar kızlar..şükürler olsun sorun yok iğnelerime başladım..inş hayirlisi ile embriyolar da gelişir.Rabbim sizler gibi yüzü gulenlerden eylesin hepimizi..
kızlar selamlar hepinize. Çok şükür 12. haftaya geldik kazasız belasız. Sizler gibi benimde bulantılarım oldukça fazla. Özellikle eti çok seven ben son 3 aydır ağzıma koyamaz hatta kokusuna tahammül edemez oldum. Hatta bir ara hiç bir şey yiyemiyordum. Ancak erbil bey ilk 3 ay galete ve su bile yiyebilsen olur diye telkinde bulunmuştu.Zaten yeterli derecede vitamin alıyoruz:)) Artık şu başımızın belası jeli de bıraktık çok şükür.Bundan sonra mide bulantın da azalır dedi erbil bey. Şu sıralar akşam yemeği pek yiyemiyorum. Ve akşamları eve gelince direk uyuma ihtiyacı hissediyorum. Şimdilik bu kadar hanımlar..Aaaa bu arada erbil bey %80-90 oranında "çüküsü""" var dedi :)))))
İnş canım ya.çok sağol tüm desteklerin için..Gözün aydın tatlım. Rabbim utandırmasın. Emeklerini boşa çıkarmasın inş. Merak etme hepinizin yüzü gülecek. Sadece doğru zaman ne zaman onu bilemiyoruz.
Günaydın canım...elacık canım hayrılı olsun :) ignelerin cabukacak bitsin :) cabucak hamile kal isaalhh :) kaçıcı günün bugun :) bu arada nisancım yasemincim günaydınnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?