- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.701
oo ne çabuk geldin 152. haftaya.. maşallah canım yaa:) sen uykuda geç bile kalmışsın ben 8. haftada uyumaya başladım 12 haftada anca uyandım :) kii hala eskisi akdar olmasada deevam ediyor uykulu hallerim.. mide bulantın azalıyor canımm 12. haftadan sorna ama hala bazen fazla yemek kaçırdığımda geri ç.ıkıyokızlar selamlar hepinize. Çok şükür 12. haftaya geldik kazasız belasız. Sizler gibi benimde bulantılarım oldukça fazla. Özellikle eti çok seven ben son 3 aydır ağzıma koyamaz hatta kokusuna tahammül edemez oldum. Hatta bir ara hiç bir şey yiyemiyordum. Ancak erbil bey ilk 3 ay galete ve su bile yiyebilsen olur diye telkinde bulunmuştu.Zaten yeterli derecede vitamin alıyoruz:)) Artık şu başımızın belası jeli de bıraktık çok şükür.Bundan sonra mide bulantın da azalır dedi erbil bey. Şu sıralar akşam yemeği pek yiyemiyorum. Ve akşamları eve gelince direk uyuma ihtiyacı hissediyorum. Şimdilik bu kadar hanımlar..Aaaa bu arada erbil bey %80-90 oranında "çüküsü""" var dedi :)))))
hayırlı olsun tedaviinn.. başlamış iş bitmiş iştir.. inşalalh su gibi geçer bu süreçççII aksamlar kızlar..şükürler olsun sorun yok iğnelerime başladım..inş hayirlisi ile embriyolar da gelişir.Rabbim sizler gibi yüzü gulenlerden eylesin hepimizi..
Aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Göbişin ve koların bebiş ile dolsun inş.merhaba kızlar bende erbil beyin hastasıyım.inş bu aytedaviye başlıyorum.sizlerede hayırlı tedaviler diliyorum.
teşekkürler canım.sanada alah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Göbişin ve koların bebiş ile dolsun inş.
Sağol canım.datrisi başına inş.3. Gün iğnemi vurundum bugün.elacık canım hayrılı olsunignelerin cabukacak bitsin cabucak hamile kal isaalhh kaçıcı günün bugun bu arada nisancım yasemincim günaydınnn )
Sagolasın..inş yüzümüz güler.Rabbimin izni ile pesinizden gelelim.dualarimiz hep ayni..hayırlı olsun tedaviinn.. başlamış iş bitmiş iştir.. inşalalh su gibi geçer bu süreçççkafana bişi takılırsa elmizden geldiğince cvplarız. bizi durumundan haberdar ett
Ayrıntılı ultrasonumuz var. Kısmetse 4 boyutlu görücez. En son 16. haftada 3 boyutlu görmüştük.Görüş gününüz için şafak sayıyorsunuz değil mi
Sagolasın..inş yüzümüz güler.Rabbimin izni ile pesinizden gelelim.dualarimiz hep ayni..
Kızlar iğneleri vurunuyorum ya havuza girilmez biliyorum ama denize girsem olur mu?
Sagolasın..inş yüzümüz güler.Rabbimin izni ile pesinizden gelelim.dualarimiz hep ayni..
Kızlar iğneleri vurunuyorum ya havuza girilmez biliyorum ama denize girsem olur mu?
En güzel bütün olarak göreceğiniz günler bu günler zaten..Sonraları büyüyor ve fotoğraf gibi bütün olarak görmek zorlaşıyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İç muzlu sütunu ye cikolataniAyrıntılı ultrasonumuz var. Kısmetse 4 boyutlu görücez. En son 16. haftada 3 boyutlu görmüştük.
İç muzlu sütunu ye cikolataniAyrıntılı ultrasonumuz var. Kısmetse 4 boyutlu görücez. En son 16. haftada 3 boyutlu görmüştük.
[
aman bu site ne acayip oldu böyle yaabi yerlere bastım ama ne yatıgımı bilmiyom cnm girme bende ben fazla 10 gün sabretcen nasılsa ondan sonra atlarsın denize bence ... yasemincik 2 gün mu kaldı barim ultasyon fotosunu paylasta görelim su cadı yigenimizi )
İçicem teyzesi. Vallahi ben can atıyorum denize girmek için. Bir kısmet olmadı ama. Artık bir yere gitmem zor. Bende büyükadaya gidicem 1-2 haftaya. Ama sen istersen hicrana sor. İçin rahatlasın.İç muzlu sütunu ye cikolatanibekle gör kisceni inş.
Yasemin denize girmeyeyim mi? Bunu sormak için hocayı aramak istemedim.
Yükleyebilirsem gösteririm kızımı size teyzeleri. Hee birde gösterirse prenses..[
aman bu site ne acayip oldu böyle yaabi yerlere bastım ama ne yatıgımı bilmiyom cnm girme bende ben fazla 10 gün sabretcen nasılsa ondan sonra atlarsın denize bence ... yasemincik 2 gün mu kaldı barim ultasyon fotosunu paylasta görelim su cadı yigenimizi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?