Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

oo ne çabuk geldin 152. haftaya.. maşallah canım yaa:) sen uykuda geç bile kalmışsın ben 8. haftada uyumaya başladım 12 haftada anca uyandım :) kii hala eskisi akdar olmasada deevam ediyor uykulu hallerim.. mide bulantın azalıyor canımm 12. haftadan sorna ama hala bazen fazla yemek kaçırdığımda geri ç.ıkıyo kusmalar ara ara geliyo inşallah onlarda biter. canımm bende meyveyle besleniyorum d esem yeri varr. meyve vee peynir ,kraker vs. hala yemek yiyebildiğim söylenemez..
Bu aradaaaaa banada % 90 dedii :) çüküsüü var dedii :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda :)) haftaya kontrolüm olacak bakalım %90 da artma yada azalma olacakmı :) ee bu arada daha sık bekleriz baakk tedaviye başlayanlar var bizden destek, bilgi bekliyorlar :))) bebişim oldu deyip gitmek yooooookkk

II aksamlar kızlar..şükürler olsun sorun yok iğnelerime başladım..inş hayirlisi ile embriyolar da gelişir.Rabbim sizler gibi yüzü gulenlerden eylesin hepimizi..
hayırlı olsun tedaviinn.. başlamış iş bitmiş iştir.. inşalalh su gibi geçer bu süreççç kafana bişi takılırsa elmizden geldiğince cvplarız. bizi durumundan haberdar ett

merhaba kızlar bende erbil beyin hastasıyım.inş bu aytedaviye başlıyorum.sizlerede hayırlı tedaviler diliyorum.

elacık canım hayrılı olsun ignelerin cabukacak bitsin cabucak hamile kal isaalhh kaçıcı günün bugun bu arada nisancım yasemincim günaydınnn )
Sağol canım.datrisi başına inş.3. Gün iğnemi vurundum bugün. Merakla toplama gününü ve sonrasını bekliyorum..emb.riyolar gelissin inş.sonrada annelwrine tutunsunlar..

hayırlı olsun tedaviinn.. başlamış iş bitmiş iştir.. inşalalh su gibi geçer bu süreççç kafana bişi takılırsa elmizden geldiğince cvplarız. bizi durumundan haberdar ett
Sagolasın..inş yüzümüz güler.Rabbimin izni ile pesinizden gelelim.dualarimiz hep ayni..
Kızlar iğneleri vurunuyorum ya havuza girilmez biliyorum ama denize girsem olur mu?

En güzel bütün olarak göreceğiniz günler bu günler zaten..Sonraları büyüyor ve fotoğraf gibi bütün olarak görmek zorlaşıyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

[
Sagolasın..inş yüzümüz güler.Rabbimin izni ile pesinizden gelelim.dualarimiz hep ayni..
Kızlar iğneleri vurunuyorum ya havuza girilmez biliyorum ama denize girsem olur mu?

aman bu site ne acayip oldu böyle yaa :) bi yerlere bastım ama ne yatıgımı bilmiyom :) cnm girme bende ben fazla 10 gün sabretcen nasılsa :) ondan sonra atlarsın denize bence ... :) yasemincik 2 gün mu kaldı barim ultasyon fotosunu paylasta görelim su cadı yigenimizi :))

[

aman bu site ne acayip oldu böyle yaa :) bi yerlere bastım ama ne yatıgımı bilmiyom :) cnm girme bende ben fazla 10 gün sabretcen nasılsa :) ondan sonra atlarsın denize bence ... :) yasemincik 2 gün mu kaldı barim ultasyon fotosunu paylasta görelim su cadı yigenimizi :))

En güzel bütün olarak göreceğiniz günler bu günler zaten..Sonraları büyüyor ve fotoğraf gibi bütün olarak görmek zorlaşıyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Evet canım. Amin allah razı olsun. Rabbim cümlemize nasip etsin bu duyguyu.

Sorma canım ya hiç alışamadım. Hata veriyor bir bakıyorum 2 defa aynı mesaj gitmiş.E

İç muzlu sütunu ye cikolatanibekle gör kisceni inş.
Yasemin denize girmeyeyim mi? Bunu sormak için hocayı aramak istemedim.
İçicem teyzesi. Vallahi ben can atıyorum denize girmek için. Bir kısmet olmadı ama. Artık bir yere gitmem zor. Bende büyükadaya gidicem 1-2 haftaya. Ama sen istersen hicrana sor. İçin rahatlasın.

Yükleyebilirsem gösteririm kızımı size teyzeleri. Hee birde gösterirse prenses..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…