- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.721
ayyy maşallah kızçemize, görmeyeli büyümüştür annesii.. bakalım ne cilveler yapacak anneciğine-babacığına:))Şafak 2 heyoooo...Bekle kızım annişin geliyor.
Büyümüştür tabii teyzişi. Kocaman genç kız oldu.ayyy maşallah kızçemize, görmeyeli büyümüştür annesii.. bakalım ne cilveler yapacak anneciğine-babacığına)
Bende de PCO var. Bu arada hayırlı olsun canım. Bence olmadan git ön bir görüşme yap. Sonra zaten 2. günü çağıracak seni.Bayanlar Bende PCO nedeni ile adetlerim çok düzensiz. En son 29 Haziranda olmuştum. Bugünlerde inanılmaz şişim artık yürüyemiyorum. Bu adet olacağım günler yakın anlamına geliyor. Ben ikinci çocuğum için tedaviye başlayacağım. Arndevu alacağım ilk kez acaba olmadan mı gitmeliyim? Ya da olup bitince mi ? Zamanlama en uygun ne zaman sizce ?
Canım benim ilk denememdi. Devlet ve diğer özeller aşılama olmaz şasınız yok direk tüp yapın dediler. Şevkimizi kırdılar.. Hiç birşeyden haberimiz yokken burdan erbil beyide değil bahçeciyi duyduk ve sadece bilgi almak bu iş nasıl oluyor öğrenmeye gittik. Şansımıza Erbil bey o an müsaitti. Tam 12 den vurduk dedik vw o gün Erbil beyden başksı olamaz dedik. Git görüş burdaki yazılar fasa fiso olacak göreceksin. Onun öz güveni yarı şakacı yarı ciddi hali sana güven ve huzur verecek. İnş 2. kuzunu alırsın kucağına.Ben 3 kez tüpbebek yaptım ama üzerinden o kadar sene geçti.2004 'de hamile kalıp 2005 de kızımı doğurmuştum. Şimdi 9 yaşında oldu. Bu arada çoğu şeyi unutmuşum. Tekniklerde de değişiklikler var okudukça görüyorum. O yüzden size danışmak istedim.
Dr. konusunda da çok tereddütlerim vardı ama sizlerden görüğüm kadarı ile Erbil bey'den çok memnunsunuz. bende ilk adımımı Erbil bey ile atmayı düşünüyorum artık...
Amin canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Analık içgüdüsel olarak doğuyor içimizde. Ama bazı kadınlar maalesef bunun hakkını veremeyecek olmalarına rağmen şıp diye hamile kalıyorlar.Haberlerde neler görüyoruz işte. İnsanın sinirleri bozuluyor... Bu yüzden rabbim gönülden isteyen ve anneliğe layık tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin diye dua ediyorum artık.Canım benim ilk denememdi. Devlet ve diğer özeller aşılama olmaz şasınız yok direk tüp yapın dediler. Şevkimizi kırdılar.. Hiç birşeyden haberimiz yokken burdan erbil beyide değil bahçeciyi duyduk ve sadece bilgi almak bu iş nasıl oluyor öğrenmeye gittik. Şansımıza Erbil bey o an müsaitti. Tam 12 den vurduk dedik vw o gün Erbil beyden başksı olamaz dedik. Git görüş burdaki yazılar fasa fiso olacak göreceksin. Onun öz güveni yarı şakacı yarı ciddi hali sana güven ve huzur verecek. İnş 2. kuzunu alırsın kucağına.
Bende o şekilde dua ediyorum canım. Amin inş.Amin canımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Analık içgüdüsel olarak doğuyor içimizde. Ama bazı kadınlar maalesef bunun hakkını veremeyecek olmalarına rağmen şıp diye hamile kalıyorlar.Haberlerde neler görüyoruz işte. İnsanın sinirleri bozuluyor... Bu yüzden rabbim gönülden isteyen ve anneliğe layık tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin diye dua ediyorum artık.
Genetik test olayını hiç duymamıştım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ayrıca hangi merkez de tedavi oluyorsunuzEvet canim ben varim tedavi surecindeyim benimde 3.denemem bizim embriyolar amerikaya gitti genetik test icin eger saglikli sonuc gelirse transfer olacak ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Genetik test olayını hiç duymamıştım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ayrıca hangi merkez de tedavi oluyorsunuzEvet canim ben varim tedavi surecindeyim benimde 3.denemem bizim embriyolar amerikaya gitti genetik test icin eger saglikli sonuc gelirse transfer olacak ins.
nşallah sağlıklı sonuçlar alırsın. Buradaki güzel temenniler beni çok mutlu etti. Ben mayıstan beri erbil beyle birlikteyim. Sonbaharda birlikte olucaz dedi. Bakalım hayırlısıEvet canim ben varim tedavi surecindeyim benimde 3.denemem bizim embriyolar amerikaya gitti genetik test icin eger saglikli sonuc gelirse transfer olacak ins.
Canim benim 3.denemem olacak o yuzden ilk ikisinde hic tutunmadi embriyo hic sebep yokken simdi boyle bir yola koyulduk bakalim ben bahcecide tedavi goruyorum erbil beyin hastasiyimGenetik test olayını hiç duymamıştım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ayrıca hangi merkez de tedavi oluyorsunuz
Canim benim 3.denemem olacak o yuzden ilk ikisinde hic tutunmadi embriyo hic sebep yokken simdi boyle bir yola koyulduk bakalim ben bahcecide tedavi goruyorum erbil beyin hastasiyimGenetik test olayını hiç duymamıştım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ayrıca hangi merkez de tedavi oluyorsunuz
günaydın cnm..Günaydın Kızlar... Şafak 1
günaydın cnm..oleyyy kızçeye kavuşacaksın.. ya bende rüyamda dr a gidiyorum bu bebek kız diyorlardı
He he... Bakarsın yanılma payı olmuştur. Kordon giri vermiştir araya. Eşimde beni görmüş birini doğurdum ya ikinciye hamileydin oda kızdı diyor. Bende dün gördüm. Doğum başlıyor gidiyorum hemşireler ebeler bir rahat sorma. Doğum başladı sanırım diyorum çay içiyorlar. Bende pazarlık yapıyorum. Kızım doğar doğmaz kucağıma verin emziricem diorum olmaz diyorlar. Ben bu konuda eğitim aldım bu benim hakkım ilk ağız sütünü hemen alacak diyorum. Tamam tamam 5 dk veririz diyorlar.
yasemincim doğuma yaklaştıkça insan rüyasında hep görürmüş doğum yaptığını bir kaç arkadaşımdan böyle duymuştum.sanırım başlamış sende de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.inşallah bende ve isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar.
Bende rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm..Ağzı burnu çikolata yemiş bulaşmış o halde..Hiç çıkmadı o surat aklımdan. Gün geldi kızım oldu 3-4 yaşlarındayken bir gün aynen rüyamdaki gibi oldu...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?