- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.741
Benim 5 tüp bebekten 1 'i dış gebelik diğeri biokimyasal gebelik diğer 3'ü hiç tutmadı. Bakalım erbil beyle ilk denemem umarım son olur. Şu anda 3 yumurtam toplandı. Üçüde donduruldu. Bundan sonra neler olacak bende bilmiyorum. Sadece erbil bey ne diyorsa onu yapıyorum.Canim benim 3.denemem olacak o yuzden ilk ikisinde hic tutunmadi embriyo hic sebep yokken simdi boyle bir yola koyulduk bakalim ben bahcecide tedavi goruyorum erbil beyin hastasiyim
Canimmm benim hic gebeligim olmadi bana gore cok cok sanslisin sen hic kafana takma erbil bey herseyi dusunuyo ins.bizde anne olacagiz umudumuzu asla kaybetmeyelim bu son denememiz olcak ins.Benim 5 tüp bebekten 1 'i dış gebelik diğeri biokimyasal gebelik diğer 3'ü hiç tutmadı. Bakalım erbil beyle ilk denemem umarım son olur. Şu anda 3 yumurtam toplandı. Üçüde donduruldu. Bundan sonra neler olacak bende bilmiyorum. Sadece erbil bey ne diyorsa onu yapıyorum.
canıımmm aynen yinede erbil beyin sözünden çıkmayalım... kii ilk zmanlar zaten doğru düzgün beslenemiyoruz. ben yavaş yavaş akşamları yemek yemeye başladım çok şükür. sabahları bulantı olsada eskisi gibi çok rahatsızlık vermiyo. zaten benexol ü son gidişinde bıraktırır muhtemelen. bana ikili testten sonra benexol kullanma artık dedi. diğerleri aynen devamm.. omega 3 ü 9. ayına kadar kullananlar var . sanki o devam eder gibi geliyo :))selam kızlar nasılsınız bakim. kimlerin kontrolü var yakında. ben perşembe ordayım. bu arada bişi sorcam. siz vitamin olarak ne aldınız. ayrıca folik asit aldınız mı. ben 2 gün önce eşimin hastanesinede gittim ordaki doktor neden folik asit almadın ayrıca dedi. pek hoşuna gitmedi. ben elevit alıyorum ve içinde folik asit var ama bu yeterli değilmiş.geçen gittiğimde erbil beye söylemiştim o yeterli elevit demişti. bide bu doktor benexol alma niye alıyorsun dedi. 2 doktor (hatta 3) arasında kaldımama ne olursa olsun erbil bey ne derse onu yapıcam yinede. siz ne kullanıyorsunuz vitamin olarak. ben elevit,benexol,omega 3 bide corasprin kullanıyorum
ıpad le iglisi yok kuşum . pcdende görünmüyo kimlerin olduğu.. dediğin gibi msj yazıyoruz hata uyarısı veriyo ama masaj gitmiş oluyo.bide bu yeni duruma alışamadım henüz. sanırım ben değil herkes alışamamış mesajlar hep 2 kez yazılmış. ayrıca eskiden kimler sitede altta görünüyordu şimdi göremiyorum. gerçi ıpad ile giriyorum ondan mı acaba
hayır olsun ,inşallah rüyalarımız.. evett bakıcaz artık kordonmu pipimiHe he... Bakarsın yanılma payı olmuştur. Kordon giri vermiştir araya. Eşimde beni görmüş birini doğurdum ya ikinciye hamileydin oda kızdı diyor. Bende dün gördüm. Doğum başlıyor gidiyorum hemşireler ebeler bir rahat sorma. Doğum başladı sanırım diyorum çay içiyorlar. Bende pazarlık yapıyorum. Kızım doğar doğmaz kucağıma verin emziricem diorum olmaz diyorlar. Ben bu konuda eğitim aldım bu benim hakkım ilk ağız sütünü hemen alacak diyorum. Tamam tamam 5 dk veririz diyorlar.
Çok sevindim senin adına. İnşallah sonuda çok güzel olur. Allah hep böyle sevindirsin inşaalah.Kizlar benim genetik sonuc gelmis cok sükür 2 tane saglıkli embriyomuz geldi ins.eylülde transferimiz olacak
Kizlar benim genetik sonuc gelmis cok sükür 2 tane saglıkliembriyomuz geldi ins.eylülde transferimiz olacak[/QUOTE
Canım gözün aydın..inş annelerine tutunsunlar bir ömür..
Amin canim benim ins.hep beraber boyle haberler aliriz ins.hamile haberler vermeyide nasip eder rabbimÇok sevindim senin adına. İnşallah sonuda çok güzel olur. Allah hep böyle sevindirsin inşaalah.
merhaba kızlar bende ilk iğneme dün başladım.çarşamba kontrolüm var. bu arada erbil bey sayesinde haşimoto hastası olduğumu öğrendim.inş emeklerimiz boşa gitmez.
hayır olsun ,inşallah rüyalarımız.. evett bakıcaz artık kordonmu pipimiyaa ilk zmanlar kız flan diyordu herkes bana. erbil bey erkek dediğinde alışamamıştım.. şimdii erkeğede alıştım . erkek cicileri bakıyorum internetten.. ama daha hiç bişi almadım:)))))) ilk hediyesi geldi oğluşumun :)))))))
Kizlar benim genetik sonuc gelmis cok sükür 2 tane saglıkli embriyomuz geldi ins.eylülde transferimiz olacak
yaa büyüdüğünde pişman olacak neden poz vermemişim diye:)Haftanız güzel geçsin teyzeler...
Cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti. Rabbime hamdolsun herşey yolunda. Ama kızım pek resim vermek istemedi anne ve babasına. Doktor amcası görüntü alabilsin diye kızımı çok rahatsız etti.Sonunda bir tane vesikalığımız oldu. Bugün yüklemeye çalışıcam. Bugünde doktor teyzesine gidip göstericez sonuçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?