Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Evlat bu ne olursa alışıyorsun. Rabbim en hayırlısı ne ise onu versin inş. Ne geldi bebişimize annesi.
bakalım çarşamba gideceğiz:) canımm işte zıbın takımı, eldiveni, şapkası v.s emzik, biberon :)) ufacıkklar yaa :::) bu kadarcıkmı olcak diyorumm :)) ben daha hiç bişi almadım :/ çok alasım var da herkes iyi değil erken almak diyo korkutuyolar benii igrçi tam %100 de demedi ya cinsiyeti birazda onadan bekliyorum . değişmez gerçi :)

Günaydın sağol cnımm.. sen anslsın.. oohh iyi yapmışssın.. gez -toz valla. :)))))) yazın sonlarına yakşaıyoruz zaten. canımm iyiyiiizzz Allaha şükür. eskisi kadar yaramazlık yapıp midemi bulandırmıyo :) bu aralar iştahımı açtıı ha bire yiyoruz:)) Canımm ekimee nee kaldı şurada inan sayılı gün çabucak geçiyoo..

Bencede olacak teyzesi. Cd verdiler ama evde acamadık. Babası işte deneyecek. Ama 2 tane çok kısa video var. Bir tane en net resmini çerceveye koyup verdiler.

İyiyiz canım. Sende iyisindir inş. Ne naz ne naz sorma. Yüzünü kapatıyor hep.

Ben bir tane hastane çıkısı aldım. İlk çıngırğını. Bahtaniye yorgan yastık. Baskılı atlet ve patik taç aldım. Şimdi bekliyorum 1 ay sonra alıcaz artık. Listem var aldıkça üzerini çiziyoruz. O kadar hızlı büyüyorlarki. Benim yiğenim 3,5 aylık oldu. Birde erken doğmuştu. Şimdi 6-9 aylık ürünler giyiyor.

oyy onun çıngırağını yesinler :))) yatacağı yorganı baattaniyesi bile hazır prensesin. yaa birde sende haklısın kız bebklere okadar güzel şeyler varkii insanın alası geliyo. :)) yiğenin erkekmii ? kıyafetleride boy boy almak lazım aslında. ? hediyelerde gelirr.

Bencede olacak teyzesi. Cd verdiler ama evde acamadık. Babası işte deneyecek. Ama 2 tane çok kısa video var. Bir tane en net resmini çerceveye koyup verdiler.
yaa arkadaşımda öyle demişti açamıyoruz cd yi diye. galiba program gerekiyor ona. klasörler çıkıyoruş video açılmıyormuş. senide öylemi

Aynen canım alışveriş için kendimi zor tutuyorum. Birde yiğenim kız. Doğru dürüst giyemedi. İnanırmısın giymeden kalanlarda var o yüzden pek kıyafet almıyoruz. Dediğin gibi daha hediyeler gelecek.

yaa arkadaşımda öyle demişti açamıyoruz cd yi diye. galiba program gerekiyor ona. klasörler çıkıyoruş video açılmıyormuş. senide öylemi
Evet canım Dosya açılıyor ama video açılmıyor. Açamazsam kurumu arayıp mail atmasını sitiycem. Uzantıyı değiştirip

günaydın kızlaaaaaarkeyfiniz yerinde maşallah yasemincim bebişi gördün hadi gözün aydın. bence sen iki isim koy biride nazlı olsun çok nazlanıyor ama bence bunada şükür sağlıklı olduklarını bilmek bile güzel bence. sıra bu hafta nisanla bendenisan sen erbil beydesin değil mi hala. yoksa bu son mu. bu arada bence kıyafet al. içinde kalmasınben alıyorum valla. tabi cinsiyet belli olmadığı için ekru alıyorum. battaniye bile aldım sende tam kesinleşene kadar bu rengi alabilirsin. bebeklere beyazda çok yakışıyor.

Keyfimiz yerinde ya hamdolsun... Bebeğimi gördüm rahatladım. 2 aydır görmüyordum sonuçda. Darısı size kızlar...

Merhaba arkadaşlar
Ben Erbil Yağmur un hastasıyım. 2 Ağustos'ta ilk kez aşılamam yapıldı. Doktoruma güveniyorum ancak çok yoğun olduğu için sürekli bir koşuşturma içinde ve her görüşmemizde soracağım şeyleri soramamış olarak eve dönüyorum. Aşılamamdan hemen sonra bile çok vakit ayırmadı. Aşılamadan sonra çok ağrı çektim ve akıntılarım oldu ama bana o rahatlığı vermediği için telefon açıp soramadım bile. Haksızlık etmek istemem. İşinde çok iyi olduğuna şüphe yok.. ancak bugün malesef negatif sonuç aldım. Hamile değilim. Yukaruda bahsettiğim sebeplerden ötürü tedavime Erbil beyle dvm edip etmemekte kararsızım. Hastası olan varsa bana fikir verebilir mi lütfen. Şimdiden teşekkürler

Canim bende erbil beyin hastasiyim benim tup bebek tedavisi goruyorum bu 3.denemen erbil beyde dogru biraz yogun ama neden arayip sormadin ki inan ilgilenirdi seninle ben bayramda bir sorun yasadim o zaman bile aradim cevap verdi ve cokta guzel ilgilendi biraz yogun ama genelde doktorlar hep yogundur soracagini sor cekinme bence ama erbil bey bence isinde sayili doktorlar biri bence

Ne bileyim rahatsız etmek de istemedim işte. Belki saçma bi hassasiyet. Çarşamba gününe randevu aldım ama hemen tüp bebeğe geçmeli miyim karar veremiyorum Erbil bey aşılama tutmazsa tüp yapıcam demişti. Eşimle bende sorun yok aslında yalnız rezervlerimde azalma olduğunu söyledi. Yaşım 31....

Ilk asilamanmiydi canim ben hic asilama denemedim cikolata kisti oldugu icin direk tup bebege gectik benim yasimda 25 eger cokta sorun yoksa bence tup bebek yaptir belki hemen ilk denemende tutacak cunku cokta sorun yokmus

Ilk asilamanmiydi canim ben hic asilama denemedim cikolata kisti oldugu icin direk tup bebege gectik benim yasimda 25 eger cokta sorun yoksa bence tup bebek yaptir belki hemen ilk denemende tutacak cunku cokta sorun yokmus

Evet ilk aşılamamdı. Bem istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyo hemen tüp bebeğe. Çok umutlanmıştı o da. Baya üzüldü. Bi hüsran daha yaşamak istemiyorum. Ama yaşanacaksa yaşanacak tabi napalım. Senin yaşın genç. Ben 32 nin içindeyim hatta yakında doldurucam :) Aman ne diyim. Herşey zamanını bekler. Sağlıklı gelsin yeter. Senin için de öyle

Merhaba Canım,
Söyleyeceklerimi yanlış anlama ama Erbil beyin hastası sadece sen, ben, o değilki. Bu klinikteki tüm doktorların onlarca hastası var. Bir çoğunun adeti, opusu, transferi aynı güne geliyor. Bunların dışında bazen acil müdale hastaları oluyor. (Kanaması olan bir gebe gibi) O yüzden bazı zamanlarda fazla zaman ayıramıyorlar. Bu değilki soru sorulduğunda seni cevapsız bırakıyor ilgilenmiyor. Gerçekten acil durumlarda ulaşıldığında günün her saati cevap veriyor. Ha çaldırdın açmadı mail atabilir en kolayı hicranı arıyabilirsin. Hicran tüm cevaplarını o anda muayenede olsalar bile erbil beye danışıp cevaplıyor. Yada daha sonra geri dönüş yapıyor. Şundan emin olabilirsin Erbil bey elinden gelenin en iyisini yapıyor ve gerisini sana, fizyolojine ve allaha bırakıyor. Herkes birbiri ile aynı rahatsızlığa aynı kimyaya sahip değil o yüzden sabır ederek bu yoldan dönmemen gerekiyor. Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman versin. Erbil beyi seçersin seçmezsin senin bileceğin iş ama pes etme. Ben her zaman derim negatifide alsaydım mutlaka Erbil beye devam ederdim. Rabbim 2. yi de bu yolla kucağıma verecekse yine ona gidiceğinden kuşkun olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…