Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Haklısın. . Dedim ya iyi bi doktor olduğuna şüphe yok. Negatif sonucun sorumlusu olarak da asla doktorumu gösteremem. Bu saçmalık olur. Zaten baştan bunun % 12-20 ihtimal olduğu söyleniyo. Kısmet diilmiş. Devam edersem Erbil beyle devam edicem. Eşimle karar vermemiz lazım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Desteğiniz için teşekkür ederim :)

kızz yasemincim cadıya bak cadıya :))) kocaman kız olmuss :)) massaalhlhlh... erbil bey hakında bende 2 keime edeyim.. ben gittigim zamanda adamcagız çok yogundu orda oraya kostuyodu yani..o kadar çok hastası varki .. ama çok güzel konustu.. 1 günde benden tüm tahlileri yaptı hgs filmi bi le var .. akşam kurumdan cıkarken hersey nerti kafamda.. ki bemn uzaktan geliyorum.. sırf erbil bey icin geliyorumm.. işaallh hersey senin icin iyi olur tabi bizim icinde :)))

Amin canım. Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.

Koca kız oldu ya teyzesi. Darısı sana inş.

aayy işalllhhh kuzumm dua et bizim icin :)) koca göbekli olsunlar dee.. kız yasemin ümitliyim ben bu tedaviden bir an önce tedavi olsamda hamile kalsam diyorum.. arada moralim bozuluyo falan ama hemen topalıyorum.. delimiyim ne :))

aayy işalllhhh kuzumm dua et bizim icin :)) koca göbekli olsunlar dee.. kız yasemin ümitliyim ben bu tedaviden bir an önce tedavi olsamda hamile kalsam diyorum.. arada moralim bozuluyo falan ama hemen topalıyorum.. delimiyim ne :))
Her zaman ediyorum canım. Rabbimin izni ile olacak inş. Moraller her zaman tavan olacak. Ne kadar pozitif enerji yollarsanız beyninize hormonlar coşacaktır.

bende öyle düsünüyom canımm.. bakıyorum moralmne yüksek olanların daha cok tutuyo gibi sacma mı bilmiyorum.. yaptıgım arastırmalar neticesinde pozitif düsünleler daha çok tutuyo gibi beyin rahime pozitif düsüncemi gönderiyo nee :)) esimde çok pozitif gecen denize gttik diyoki seneye haimle olursan gelemeyiz falan diyo :) o bendede pozitif .. sadece esim biraz sey.. iste beklesek mi canın acıycak falan diye üzülüyo ya diyom hiç canın acımıyomus falan tabi bu yeni evli oldugumudan dolayı canım askım durum :)))

Günaydın Teyzişlerim...

Beni beğendiniz mi?
oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallah kocaman olmuş annesiiiiiiibizimki henüz bunun minyatürü allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin. bu dört boyutlu ultrason büyük şans valla. klasik ultrasonda bunu göremiyorsun ve bu duyguyu hissedemiyorsun. bu görüntü bambaşka. eşime hep söylüyorum zaten çoooooook şey kaçırıyorsun diye. henüz dört boyutluda görmediği için bilmiyor. sadece kağıtta görebiliyor. bu vesile ile allah tedavi gören bütün arkadaşlarada nasip etsin. inşallah onlardanda güzel haberler alırız. ben hala takip ediyorum kim ne aşamada. ve pozitif alanları gördükçe mutlu oluyorum gerçekten..

Sağol canım inş. Sizinde bu kadar olacak... Dediğin gibi 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görmek harika bişey. Eşim kızına ilk günden beri aşık zaten. Bir de kızın yarısını kendine yarısını bana benzetmeye başladığı için ayrı düşkün oldu. Resimler bir yere kadar o sinerjiyi yaratıyor. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inş.

Bunu da çerçeveden çektim. Ancak bu kadar gözüktü. Gözler ve alın baba aşağısı ben...

Eklentiler

• 1408292799507.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 61
yasemiiiiin bu baya saçlı olacakmaşallah. miden ekşiyormu. saçı çok olunca ekşime yapar derleracaba banada tahminene söyler mi bu hafta. insan ister istemez merak ediyor
Sorma saçlar amiyon sıvısının içinde bir o yana bir bu yana sallanıyordu. Acayip yanıyordu ama benim reflüm var zaten. Son bir aydır da ilaç kullandığım için yanmam yok hamdolsun. Aramızda kalsın eğitimde alakası yok dediler. Midede değişiklikler sebebi ile yanma oluyormuş. Ç,n takvimi genelde tutuyor tatlım. Baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…