- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.781
ayyy maaşallah allah kucağına almayı nasip etsin inş canım.darısı başımıGünaydın Teyzişlerim...
Beni beğendiniz mi?
Maşallah canım ya..sağlikla kucağına al inşallah..Rabbim nazarlardan korusun..Günaydın Teyzişlerim...
Beni beğendiniz mi?
Amin canım inş. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın...ayyy maaşallah allah kucağına almayı nasip etsin inş canım.darısı başımı
Günaydin canim masallah rabbim nazarlar korusun kucaginada almayi nasip etsin rabbim bizlerede gostersinGünaydın Teyzişlerim...
Beni beğendiniz mi?
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Günaydin canim masallah rabbim nazarlar korusun kucaginada almayi nasip etsin rabbim bizlerede gostersin
Maşallah canım ya..sağlikla kucağına al inşallah..Rabbim nazarlardan korusun..
Merhaba Canım,
Söyleyeceklerimi yanlış anlama ama Erbil beyin hastası sadece sen, ben, o değilki. Bu klinikteki tüm doktorların onlarca hastası var. Bir çoğunun adeti, opusu, transferi aynı güne geliyor. Bunların dışında bazen acil müdale hastaları oluyor. (Kanaması olan bir gebe gibi) O yüzden bazı zamanlarda fazla zaman ayıramıyorlar. Bu değilki soru sorulduğunda seni cevapsız bırakıyor ilgilenmiyor. Gerçekten acil durumlarda ulaşıldığında günün her saati cevap veriyor. Ha çaldırdın açmadı mail atabilir en kolayı hicranı arıyabilirsin. Hicran tüm cevaplarını o anda muayenede olsalar bile erbil beye danışıp cevaplıyor. Yada daha sonra geri dönüş yapıyor. Şundan emin olabilirsin Erbil bey elinden gelenin en iyisini yapıyor ve gerisini sana, fizyolojine ve allaha bırakıyor. Herkes birbiri ile aynı rahatsızlığa aynı kimyaya sahip değil o yüzden sabır ederek bu yoldan dönmemen gerekiyor. Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman versin. Erbil beyi seçersin seçmezsin senin bileceğin iş ama pes etme. Ben her zaman derim negatifide alsaydım mutlaka Erbil beye devam ederdim. Rabbim 2. yi de bu yolla kucağıma verecekse yine ona gidiceğinden kuşkun olmasın.
Merhaba Canım,
Söyleyeceklerimi yanlış anlama ama Erbil beyin hastası sadece sen, ben, o değilki. Bu klinikteki tüm doktorların onlarca hastası var. Bir çoğunun adeti, opusu, transferi aynı güne geliyor. Bunların dışında bazen acil müdale hastaları oluyor. (Kanaması olan bir gebe gibi) O yüzden bazı zamanlarda fazla zaman ayıramıyorlar. Bu değilki soru sorulduğunda seni cevapsız bırakıyor ilgilenmiyor. Gerçekten acil durumlarda ulaşıldığında günün her saati cevap veriyor. Ha çaldırdın açmadı mail atabilir en kolayı hicranı arıyabilirsin. Hicran tüm cevaplarını o anda muayenede olsalar bile erbil beye danışıp cevaplıyor. Yada daha sonra geri dönüş yapıyor. Şundan emin olabilirsin Erbil bey elinden gelenin en iyisini yapıyor ve gerisini sana, fizyolojine ve allaha bırakıyor. Herkes birbiri ile aynı rahatsızlığa aynı kimyaya sahip değil o yüzden sabır ederek bu yoldan dönmemen gerekiyor. Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman versin. Erbil beyi seçersin seçmezsin senin bileceğin iş ama pes etme. Ben her zaman derim negatifide alsaydım mutlaka Erbil beye devam ederdim. Rabbim 2. yi de bu yolla kucağıma verecekse yine ona gidiceğinden kuşkun olmasın.
Haklısın. . Dedim ya iyi bi doktor olduğuna şüphe yok. Negatif sonucun sorumlusu olarak da asla doktorumu gösteremem. Bu saçmalık olur. Zaten baştan bunun % 12-20 ihtimal olduğu söyleniyo. Kısmet diilmiş. Devam edersem Erbil beyle devam edicem. Eşimle karar vermemiz lazım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Desteğiniz için teşekkür ederim :)
Koca kız oldu ya teyzesi. Darısı sana inş.kızz yasemincim cadıya bak cadıya :))) kocaman kız olmuss :)) massaalhlhlh... erbil bey hakında bende 2 keime edeyim.. ben gittigim zamanda adamcagız çok yogundu orda oraya kostuyodu yani..o kadar çok hastası varki .. ama çok güzel konustu.. 1 günde benden tüm tahlileri yaptı hgs filmi bi le var .. akşam kurumdan cıkarken hersey nerti kafamda.. ki bemn uzaktan geliyorum.. sırf erbil bey icin geliyorumm.. işaallh hersey senin icin iyi olur tabi bizim icinde :)))
Her zaman ediyorum canım. Rabbimin izni ile olacak inş. Moraller her zaman tavan olacak. Ne kadar pozitif enerji yollarsanız beyninize hormonlar coşacaktır.aayy işalllhhh kuzumm dua et bizim icin :)) koca göbekli olsunlar dee.. kız yasemin ümitliyim ben bu tedaviden bir an önce tedavi olsamda hamile kalsam diyorum.. arada moralim bozuluyo falan ama hemen topalıyorum.. delimiyim ne :))
oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallahGünaydın Teyzişlerim...
Beni beğendiniz mi?
Sağol canım inş. Sizinde bu kadar olacak... Dediğin gibi 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görmek harika bişey. Eşim kızına ilk günden beri aşık zaten. Bir de kızın yarısını kendine yarısını bana benzetmeye başladığı için ayrı düşkün oldu. Resimler bir yere kadar o sinerjiyi yaratıyor. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inş.oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallahkocaman olmuş annesiiiiiii bizimki henüz bunun minyatürü allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin. bu dört boyutlu ultrason büyük şans valla. klasik ultrasonda bunu göremiyorsun ve bu duyguyu hissedemiyorsun. bu görüntü bambaşka. eşime hep söylüyorum zaten çoooooook şey kaçırıyorsun diye. henüz dört boyutluda görmediği için bilmiyor. sadece kağıtta görebiliyor. bu vesile ile allah tedavi gören bütün arkadaşlarada nasip etsin. inşallah onlardanda güzel haberler alırız. ben hala takip ediyorum kim ne aşamada. ve pozitif alanları gördükçe mutlu oluyorum gerçekten..
yasemiiiiin bu baya saçlı olacakBunu da çerçeveden çektim. Ancak bu kadar gözüktü. Gözler ve alın baba aşağısı ben...
Sorma saçlar amiyon sıvısının içinde bir o yana bir bu yana sallanıyordu. Acayip yanıyordu ama benim reflüm var zaten. Son bir aydır da ilaç kullandığım için yanmam yok hamdolsun. Aramızda kalsın eğitimde alakası yok dediler. Midede değişiklikler sebebi ile yanma oluyormuş. Ç,n takvimi genelde tutuyor tatlım. Baktın mı?yasemiiiiin bu baya saçlı olacakmaşallah. miden ekşiyormu. saçı çok olunca ekşime yapar derler acaba banada tahminene söyler mi bu hafta. insan ister istemez merak ediyor
Sorma saçlar amiyon sıvısının içinde bir o yana bir bu yana sallanıyordu. Acayip yanıyordu ama benim reflüm var zaten. Son bir aydır da ilaç kullandığım için yanmam yok hamdolsun. Aramızda kalsın eğitimde alakası yok dediler. Midede değişiklikler sebebi ile yanma oluyormuş. Ç,n takvimi genelde tutuyor t
Sorma saçlar amiyon sıvısının içinde bir o yana bir bu yana sallanıyordu. Acayip yanıyordu ama benim reflüm var zaten. Son bir aydır da ilaç kullandığım için yanmam yok hamdolsun. Aramızda kalsın eğitimde alakası yok dediler. Midede değişiklikler sebebi ile yanma oluyormuş. Ç,n takvimi genelde tutuyor tatlım. Baktın mı?
eskiler genelde öyle derler. ama sen alacakların arasına tokalarda eklesen iyi olacak bencemide yanması için soğuk süt denedin mi hiç ben midem yandığında soğuk süt içerim ve iyi gelir. annemdede reflü var onada iyi gelir. benimde dün başım ağrıyordu baya. sinüzit var bendede. ilaç almamak için sıcak su ile buhar yaptım iyi geldi ,hatta geçti. böyle yöntemlerle ilaç almadan geçirmeye çalışıyorum işte. bu arada tatile gittin mi hiç yada denize girdin mi hiç. ben eylül gibi gitmeyi düşünüyorum erbil bey izin verirse. geçen gittiğimde sorun yok büyük ihtimal gidersin ama o zaman tekrar bakarız dedi ama ben korkuyorum yinede. denize girmek zararlı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?