- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.801
ağva muhteşem bir yer benim favorim orası ama adalarda güzel. havuzu önermiyorlar mantar enfeksiyonu yüzünden bu yüzden deniz daha sağlıklı. ben geçende sordum özellikle eşimin hastanesindeki doktorada denizede girebilirmiyim diye tabiki dedi. ama insan yinede korkuyor. sen denize girmeyi düşünüyormusun?Soğuk Süt içiyordum ama kesmeyecek boyutlara ulaşınca çiğneme tableti verdi. Kızıma değişik bant tokalar aldım. Bu hafta sonu hava güzel olursa adalar yada ağva yapmayı planlıyoruz. Doktor bir sakıncası yok ama gölgede kal dedi. Havuza girmek pek iyi değilmiş.
günaydın canım. nasıl gidiyor tedavi. ya hep sorucam unutuyorum senin tedavini neden eylüle attı. laç mı kullanıyorsun sen yada eşin. ben hemen başlamıştım hiç beklemeden. hoş bende transfer için 3 ay bekledimgünaydın kızlarr :)
Tabii giricem kaçarmı... Bu anı bekliyordum. Ben biraz deniz kuşuyumdaağva muhteşem bir yer benim favorim orası ama adalarda güzel. havuzu önermiyorlar mantar enfeksiyonu yüzünden bu yüzden deniz daha sağlıklı. ben geçende sordum özellikle eşimin hastanesindeki doktorada denizede girebilirmiyim diye tabiki dedi. ama insan yinede korkuyor. sen denize girmeyi düşünüyormusun?
günaydın kızlarr :)
Canım sen başla hele bir ben rabbim izin verdiği sürece burdayım. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarım ilk ve son olur.elfidacıkk doktora kalsa ocaga kadar dogal bi deneyin dedi de :) bende bi sorun yok esimin sperm degerlerinide çok kötü görmedi ..düzenlide adet olurum . 28 günde bir hiç şaşmaz massalh diyelim.. daha neyse sonra ekim sonu diye söyleştik yo bişey kuulnmıyorum aslınca esimde vitamin kulanıyo. bende vitamin verdi.bide dogal hamile kalırmısım ne gülerim :) bende ekim sonu istiyorum, havalarda iyi olur.adandan gelcem ya aman alaahım buralar çok sıcak. gidiş geliş zor olcak. gerci kardesim istanbulda sislide orda kalcamda :) nisancımm, yasemincim,elfidacık ben tedaviye baslayınca burda olun emi :) yoksa atarım kendimi
sende bendensin. benim lakabım su kuşu zaten. arkadaşım bana su kuşu derTabii giricem kaçarmı... Bu anı bekliyordum. Ben biraz deniz kuşuyumda
hmm anladım canım eğer sorun yoksa neden tüp bebek deneyesinizki zaten. ovulasyon günlerine dikkat ettin mi hiç. o günlere dek gelmemiştir belkielfidacıkk doktora kalsa ocaga kadar dogal bi deneyin dedi de :) bende bi sorun yok esimin sperm degerlerinide çok kötü görmedi ..düzenlide adet olurum . 28 günde bir hiç şaşmaz massalh diyelim.. daha neyse sonra ekim sonu diye söyleştik yo bişey kuulnmıyorum aslınca esimde vitamin kulanıyo. bende vitamin verdi.bide dogal hamile kalırmısım ne gülerim :) bende ekim sonu istiyorum, havalarda iyi olur.adandan gelcem ya aman alaahım buralar çok sıcak. gidiş geliş zor olcak. gerci kardesim istanbulda sislide orda kalcamda :) nisancımm, yasemincim,elfidacık ben tedaviye baslayınca burda olun emi :) yoksa atarım kendimi
Su gibisi yok hele soğuk su olsa şu anda oh miss. Bu sefer gir canım. Eğer eşin ık mık ediyorsa internetten haberleri okut o zaman bişey diyemiyorlar :) Dünde yoktu da merak ettim. Neyse iyidir inş.sende bendensin. benim lakabım su kuşu zaten. arkadaşım bana su kuşu derbanyo yapmayıda denize girmeyide çooooooooooooook severim. geçen hafta görümcemin yazlığına gittik ama eşim izin vermedi asla girmeme. ben giremediğim için kendide girmedi. eğer tatile gidersek hiç olmazsa su tenime değsin ona bile razıyım diyorum bu arada nisanın bugün kontrolü var diye biliyorum yanılıyormuyum. öyle demişti sanki çarşamba gidicem diye. ama dünde yoktu
yasemin kız ilk ve son olur isaalhh dimi canımm yaaa( ayy bana arada korkular giriyo bazen .. ekim bi anda gelsin istiyorum normalde deli bi kişiligimdir ,espriliyidir ama ya olmassaı düsünüce kötü oluyom sizdede böyle oldu dimi ama emin ellerdeyiz allah izin verirse işalllhh
canım merak etme bunları hepimiz yaşadık. zaman zaman korktuk,endişelendik. acaba olacak mı korkusunu yaşadık. bu gayet normal bir durum. yapacağın tek şey bol bol dua etmek ve mümkün olduğunca moralini yüksek tutmak. iyi tarafı sende ve eşinde sorun olmaması. allahın izniyle olucak. sende bu dönemde beslenmene dikkat et .yasemin kız ilk ve son olur isaalhh dimi canımm yaaa( ayy bana arada korkular giriyo bazen .. ekim bi anda gelsin istiyorum normalde deli bi kişiligimdir ,espriliyidir ama ya olmassaı düsünüce kötü oluyom sizdede böyle oldu dimi ama emin ellerdeyiz allah izin verirse işalllhh
canım sizin durumda bizimkine benziyor. bizde ekim 2013 te evlendik. ama bir anormallik olduğunu hissettim ve 5 ay sonra gittik. hatta doktor sormuştu ne kadarlık evlisiniz diye biz beş dedik. onlar beş yıl öyle mi dedi. biz yok beş ay deyince acele etmişsiniz bekleseydiniz dediler hatta. ama tahlillerde eşimde sorun çıkınca iyiki beklememişisz. zaten uzun bir tedavi süreci ha deyince olmuyor. toplamadan sonrada bekliyorsun en az 1 ay. benimki gibi hormonlar nazlıysa 3 ay beklersin hatta. öyle öyle derken geçiyor zaman işte. yani iyi yapmışsınız başlamakla kesinlikle. biz bayanlar için zaman önemli e bunun 2 çocuğuda varelfia canım aslında esimdeki çok büyük sor yok bence ben öyle anladım sayım 15.000 milyon ama morfolji 3-4 arasında degisiyo hareklilikte hızlı hareklilik kötü ama yavas harekllik yüzde 70 lerde.erbil beye gösterdik sonucları kötü degil dedi, bu ay sonu tekrar test verecek . ama internette bakıyorum sonuclarla tüp bebek yaptıranda var beleyip hamile kalanda. demekki her sey aalhtan canım yaaaa... .erbil beye gitmiştim işte temmuz 20 sinde hgs filmine kadar yaptırdık aynı gün hormonlarıma baktı , adet düzenimi sordu. rahim temiz dedi. sonra hgs cektirdim. bi sorun yok dedi. sisme falan varmı ne biliyim bişeyler baktı güzel dedi. ben temmuz 2013 te evlendim, 28 yasındayım. hiç korunmadık. sonra gttik ocakta doktora esim test yaptı doktor asılama yapalım dedi. şok olduk, demekki esimini degerleri çok iyi degil. sükür sperm var en azından ameliyat falan yok ama, eger bi sorun varsa cözelim dedik esimdende allah razı olsun, yardımcı bana .. kuzum beslenememe dikkat ediyom sabahları ac karnına arı sütü bal - polen karısım yiyiom. hergün 5-6 incir yiyom...bide tedai öncesi birax kilo veryim dedim. talı ekmek nuteela yok ( bazen ümitsizlige düsüyom ama sizi görüncee iyi oluyom yaa iyiki varsınız kızlarrr
Maşallah yasemin Allah sorunsuz bi şekilde doğum nasip etsin.Gerçekten çok saçlı.. sırma saçlı :) ne güzel bir duygu oyyy cnm benim ya küçücük haliyle pozlar verirmiş.İnşallah bizde o günleri görürüz.Sağol canım inş. Sizinde bu kadar olacak... Dediğin gibi 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görmek harika bişey. Eşim kızına ilk günden beri aşık zaten. Bir de kızın yarısını kendine yarısını bana benzetmeye başladığı için ayrı düşkün oldu. Resimler bir yere kadar o sinerjiyi yaratıyor. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?