Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Teşekkür ederiz canım. Rabbimin izni ile tez zamanda göreceksiniz inş. Bunun için bol bol dua ediyorum.

canım demekki samnırım aynı anda evlenmisiz :) soyledigin gibi bizede çok erken gelmişşiniz dediler daha 1 sene yeni oldu cünkü .. doktor ocaga kadar bekeyin falan dedi ama yok ben ekim olarak son noktayı koydurdum :) ayy işaalhh yasemincim bende olumluyum, hele erbil beyi gördükten sonra içim bi rahatladı . güvendim kendime .. erbil beye dedim ki doktor beysansımız varmıdır:) ya dedi yasın genc en iyi hastalarım arasındasın artık dedi:) çok güzel morel verdi :) rahimide sorun olmaması önemli falan dedi :) aayy yasemincimm işallhh.. agzın bal yesin emi :)

kızlar merhaba
bende de pko var , geçen haftasonu erbil bey ile aşılama tedavisine başladık .
bu sitede hep tüp bebek tedavisi görenler dikkatimi çekiyor , acaba aşılama ile hamile kalanlar var mı aranızda ???
merhaba canım bende pko luyum aşılama yaptım tutmadı doktorum herşey çok güzel dedi ama tutmadı bence aşılamayla uğraşma direk tüp bebek dene derim aşılama maddi manevi çöküş çok zor tutuyo hele pko luysan. zaman kaybetme tüpbebek yap aşılama tutmayınca moralmen çöküyosun birdaha çocum olmayacak piskolojisine giriyosun ben zor toparlandım

bu arada bende erbil beyin hastasıyım şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapacak ilki tutmadı

bu arada bende erbil beyin hastasıyım şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapacak ilki tutmadı
Hoşgeldiniz kızlar..hep pozitife hazırladım kendimi.- alanlar yazmiyor sanırım.inş son bekleyişin olur canım ya.dondurulmuş unun olması bile çok önemli.
Kızlar yarin son kontrolum olucak inş..cumartesi opu olucak kismetse..Rabbim isteyenlerin de tez vakitte kucaklarini doldursun inş.
Kendinize dikkat edin ve bebislerinize iyi bakin anneler:)

Erbil bey aşılamayla şansımızın yüksek olduğunu ancak hiçbirşeyin garantisi olmadığını söyledi. Yine de öncelikle aşılama denemek istedik.inşallah hayırlısı olur , senin de inşallah bu sefer tutar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar Nisan nerde biliyormusunuz?
canıımmm Elfida söylemiş . dün dr amcasına gittik :) baktı %100 pipi var
önceki gün, de gelememiştim yoğunduk iş yerinde pek giremedim .. neyse dra gitik dün maşallah herleyi iyi ppipişi onaylandı:) gösterdi de ekranda ama hiiç güzel fotoları olmadı yaramaz hareket etmedi uyuyordu herhalde ..

canımm ümitsizliğe kapılmaa , canım sayınız kötü deil. kiii zaten hareketi iyi olmayanlarıda onlar hareketlendiriyoo:) bizim morfoloji mesela %2 idi. sayıda 1 ml de 12milyondu yanlışi hatırmıyorsam.. aşılamalar denedik vs. olmadı.. erbil beyde tüp yaptırdık ki Alalha şükür tuttu.. Elfidanın deiği gibi durumunuzz da bişi yok.. yaşında genç. erbil bey özellikle yşaın öneminden bahseder her seferinde.. oyüzdenn Allahın izni ilee sende bizimle birlikte takiplere başlarsınnn inşl:)

kuzum bgun bi umutsuzum bi mutsuzum tedaviden korkmuyorum.. tedavivin sonrasından korkuyorum..igne flaan umrumda degil. zaten kardesimde kalcam esimle tatil bile yaparız istanbul güzel yer gezeriz falan diyoruz ama ...ayy ekim bi gelseydi öyle sacma sapan düsünüp kafayı yiycem sanırım,bugn bi kotuyum yaa bana bi moral lütfen ...

Hadi canım benim az kaldı hayırlısı ile... Opu olsun da bebişler annelerini beklesin. Sonrada annesi onları..

yasemiinnn yerim ben senin kızçenii.. maşalalhh yaa. yaa iyiki şu 4 byutlular varr. bebişin cinsiyetinden başka kime benziyo onuda görüyorsun

Ye teyzesi ama acıtmadan :) Sorma ya her akşam çerçeveye bakıyoruz. Babası şunun yanağa bak aynı annesi diyor, bende şunun gözlere bak hle hık demiş babasının burnundan düşmüş diyorum.

Ben seni cumadan beri göremeyince merak ettim arkadasım. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Paşamızı sevsinler hele bak şunlara ya yeni nesil diyemi nazlı bu kadar beklettiler diye mi anlamadım. Benimkide 16. hafta son kontrolünde resim vermemişti bize. Neyse sağlıklı olsunlarda...Haftaya 3 lü mü yapılacak canım. Ne zaman bırakıyorsunuz.

Umutsuzluk yok canım. Herşeyi oluruna bırak. Sen elinden geleni yap sonucu istediğin gibi olmasa bile rabbimin bir bildiği var de yoluna devam et. Ama sürekli negatif ve karamsar olursan olmaz. Hergün aynaya bakarak gülümse ve olacak de kendine...

Alışveriş başlasinve maviş hirkalar..onun her yeri güzeldir fotosu olmasın varsın..çikolatalar, muzlu sütler yenmedi misaglikla kucağınıza alin inş

Sağol canım ya çok umut doluyum..5.güne yasasinlar,simdiden duam bu..Rabbim nasip etsin yeterki ,büyük bi özlemle beklemedeyiz

kuzum olacak olacak geleceksin hamileymi diye kocaman harflerle yazcan biliyom. ben bayagı arastırdım bahceciyi diger yerlerde 5-6 kez negatif olupta bahcecide tek atısta pozitif olan öyle cok kisi var ki :) erbil yagmurun faceinde okadar çok kişi var ki :) gir ve gör , sizdeki sorun neydi özel olmassa elacım :) yasın kaç ? dualarımız seninle :) ara sıra gir haberdar et bizi :)

bende bugun bi negatifim , normalde hiç öyle degilimdir ama neyse düzelmeye calısıyom ....

günaydın kızlaaaaaaaaar nisancıım hadi artık kesin kimse tutamaz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e artık başla almaya. bugünde sıra bende ikili testim var. inşallah güzel sonuçlar alırım. yanında bide tahmini cinsiyet. cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyorsanırım bu ara çok yoğunlar randevum taaa 3 te. bide 15 gün önceden aldım randevumu nisan sen kaç kilo aldın bu arada. ben henüz almadım. anormal değilmi ya. öncesinde o kadar kilo aldımki o yetiyo zaten

kuzum bunlar çooook normal merak etme hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar oldu.yoksam sen bir ikizler burcumusun bende zaman zaman böyle oluyordum. acaba olacakmı.tutacakmı endişeleri. ama sonra en azından bende sorun yok deyip halime şükrediyordum. diğer forumlarıda okurdum ve halime o kadar şükrederdimki. halada okurum. hiç yumurtası olmayıp şansı bile olmayanlar. donasyon denemek zorunda kalanlar. bak ne güzel eşindede sendede sorun yokmuş. olacak bak göreceksin. hatta belki kendiliğinden bile olma şansın var. şükret canım haline.ve yine şükretki bu tedaviyi yaptırma şansın var en iyi yerde. emşn ol buna şansı olmayan o kadar insan var ki. düşünsene bundan 20 sene önce olsaydı şu anki durumun doktor olmuyor çocuğunuz dediğinde otur aşağı kaderine razı ol. ya şimdi tedavi şansın var,maddi imkanın var. ben bunları düşünüp şükrederdim hep.sende öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…