- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.841
daha ilk konuşmalarında tahmin ettim ikizler olduğunu. bide böyle arada ruh halinde dalgalanmalar olunca bugün kesin ikizler olduğunu anladım. merak etme bende aynı senin gibiydim. olur arada bize böylevalaha ben ikizler burcumuyum canım :) nasıl bildin tatlım ya 23 mayıs dogumluyum :)) ayy canım benim cok sagol silkelendim simdi kendime gelemye calısıyorum :) alalhıma bin sükür en azından en iyi yerde tedavimi yaptırcam :) en azından yumurtam var spermimiz var.zaten aslında sükür ediyorum. hep olumluyum esimde öyle ..ama bugun bi degiik oldum sankineden böyle oldum bilmiyom,
ne zaman ögreniyoruz yigenimizin cinsiyetini benmi içime erkek doguyo, senin ki erke diyim ben sana :)
inşallah hepimizinki tutsun rabbim hepimizi sevindirsin heyecandan uyku uyuyamıyorum 29 ağustosta kontrolüm var 2 eylül gibi transfer olur heraldeHayırlısı olsun tedavin. Sımsıkı tutunsunlar ponpişler. Amin inş.
inşallah hepimizin tutsun buraya kocaman arka arkaya hamileeeyiiiimmmmm yazalımmErbil bey aşılamayla şansımızın yüksek olduğunu ancak hiçbirşeyin garantisi olmadığını söyledi. Yine de öncelikle aşılama denemek istedik.inşallah hayırlısı olur , senin de inşallah bu sefer tutar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin inşallah bu kez tutar . seninde allah yardımcın olsun tutar inşallah . rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsınHoşgeldiniz kızlar..hep pozitife hazırladım kendimi.- alanlar yazmiyor sanırım.inş son bekleyişin olur canım ya.dondurulmuş unun olması bile çok önemli.
Kızlar yarin son kontrolum olucak inş..cumartesi opu olucak kismetse..Rabbim isteyenlerin de tez vakitte kucaklarini doldursun inş.
Kendinize dikkat edin ve bebislerinize iyi bakin anneler:)
inşallah hepimizinki tutsun rabbim hepimizi sevindirsin heyecandan uyku uyuyamıyorum 29 ağustosta kontrolüm var 2 eylül gibi transfer olur heralde
erbil bey çok iyi doktor hatta arkadaş olduk ailemizden biri ikiz koycaz inşallah haber veririm tabi birbirimize dua edelim bu seferde yıkıma uğramak istemiyorumcanım benim hadi hayırlı olsun :)) habersiz bırakmayın bize sizden kopya cekiyoz bizde :) erbil bey kac tane bebiş koycak belli i mi :)
evetttttt artık mavi benim rengim :))))) ehehe sağlıklı olusnda yeter. yaaa kilo konusunda erbil bey bana tombiklerşmeye başlamışsın :) hızlı gidiyorsun hamileyim diye abanma öyle dedi..günaydın kızlaaaaaaaaarnisancıım hadi artık kesin kimse tutamaz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e artık başla almaya. bugünde sıra bende ikili testim var. inşallah güzel sonuçlar alırım. yanında bide tahmini cinsiyet. cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor sanırım bu ara çok yoğunlar randevum taaa 3 te. bide 15 gün önceden aldım randevumu nisan sen kaç kilo aldın bu arada. ben henüz almadım. anormal değilmi ya. öncesinde o kadar kilo aldımki o yetiyo zaten
Yıkıma ugramak yok öylee :)) aa olcak işlhh ikiz olurda kafanı kasıyamassın :)) aminnn :)) yeni tedavi mi yoksa daha önceden kalan donmuş embiriyomu canım ben im :) işaalhh olcak canım sen icini ferah tut .. gecen faceini inceledim erbil beyin kıyamet gibi yaptıgı o kadar güzel seyleri varki . sen icini ferah tut :) olumlu ol vucuda olumlu seyler gönder ...olumlu olursa daha sıkı tutuncak..erbil bey çok iyi doktor hatta arkadaş olduk ailemizden biri ikiz koycaz inşallah haber veririm tabi birbirimize dua edelim bu seferde yıkıma uğramak istemiyorum
saoll canııımmmm düşünmenn yeterr.. burada aile gibi olduk bir gün birbirimizi görmesek merak ediyoruzz. mervetttin nerede acabaaaaaaaBen seni cumadan beri göremeyince merak ettim arkadasım. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Paşamızı sevsinler hele bak şunlara ya yeni nesil diyemi nazlı bu kadar beklettiler diye mi anlamadım. Benimkide 16. hafta son kontrolünde resim vermemişti bize. Neyse sağlıklı olsunlarda...Haftaya 3 lü mü yapılacak canım. Ne zaman bırakıyorsunuz.
canımm yedim çikolata hemde 2 tane :=)Alışveriş başlasinve maviş hirkalar..onun her yeri güzeldir fotosu olmasın varsın..çikolatalar, muzlu sütler yenmedi mi saglikla kucağınıza alin inş
evetttttt artık mavi benim rengim :))))) ehehe sağlıklı olusnda yeter. yaaa kilo konusunda erbil bey bana tombiklerşmeye başlamışsın :) hızlı gidiyorsun hamileyim diye abanma öyle dedi..bişi de yiyemiyorumki ben güzel beslenemediğimi düşünürken o nededi kilo almadım diye kafana takma. almaman daha iyi sanırım ilerleyen aylarda zaten alacaksın ister istemez... canım benmde dün 3 teydi randevum. .. canıımmmm ikili testten sonra haber verr.. bakalımm senin ney çıakcak cinsiyeti :)) hissettiğin bişey varmı ?
inşallah olsunda sağlıklı sıhhatli kafamı kaşımim :) ben erbil beyle önce aşılama yaptım tutmadı . sonra tüpbebek yaptık ikiz koymuştu oda tutmadı. bu denemem dondurulmuş ilk olacak.adetin 3 günü gittim bant verdi vitamin hapları verdi 15 gün sonra gel dedi 29 ağustosta kontrol var . rahimin kalınlığına göre şu gün gel koyalım diyecek . dondurulmuşlarda fazla kontrole gitmiyorsun bende tekirdağdan gidiyorum sen nerden geleceksin ilk mi dondurulmuşmu seninYıkıma ugramak yok öylee :)) aa olcak işlhh ikiz olurda kafanı kasıyamassın :)) aminnn :)) yeni tedavi mi yoksa daha önceden kalan donmuş embiriyomu canım ben im :) işaalhh olcak canım sen icini ferah tut .. gecen faceini inceledim erbil beyin kıyamet gibi yaptıgı o kadar güzel seyleri varki . sen icini ferah tut :) olumlu ol vucuda olumlu seyler gönder ...olumlu olursa daha sıkı tutuncak..
bide sana zahmet bişey sorcam dondurma işleminden sonra kac kez gittin hastaneye. ben uzaktan geliyomda :) erbil beyle konustuk...adetin 2-3 gün falan bant vercem dedi,sanırım 15 gün kullancam. 15 gün sonra kontrol,5 gün sonra transfer dedi bana. öyle oluyo dimi canım ??
Evet heyecadan herşeyi sormaya unutuyoruz ama erbil bey öğrenmemiz gerekenleri söylüyor zaten. İnan soracak bişey kalmıyor. Birde hiç stres yapma o kadar naif o kadar tatlı ve esprili ki. Kendini arkadaşı gibi hissedeceksin.Offff ben çok stresliyimm ..40 yaşıma geldim sayılır defalarca dr'a gittim.Defalarca tedavi oldum..Her türlü şeyi yaşadım ama sanki her şeyi ilk defa yaşayacakmış gibi içim sıkıntılı..Akşama randevum var.Mutlaka soracağım her şeyi unutur çıkarım..Sonra keşke bende şunu sorsaydım derim..Heyecanlıyım ilk gün Erbil bey ile nasıl geçer biraz anlatırmısınız ?? Rahatlamaya ihtiyacım var benim
saoll canııımmmm düşünmenn yeterr.. burada aile gibi olduk bir gün birbirimizi görmesek merak ediyoruzz. mervetttin nerede acabaaaaaaa
evett keyiflerine düşkünler daha şimdiden.. hiçç umrunda deildi.annesi-babası onu görmeye gitmişşş.. o devirmiş mıçını yatıyo
canımm bizde bırakacaktık güya bu gidişte amaa , eşimm kıyamadı :))) bişeyy demee bişeey demee diyoo..sanki erbil bey onun dr u
3 lü test için bişey demedii... birsonraki gelişte kan testi yapıcazz omurlarına bakıcaz dedii
inşallah olsunda sağlıklı sıhhatli kafamı kaşımim :) ben erbil beyle önce aşılama yaptım tutmadı . sonra tüpbebek yaptık ikiz koymuştu oda tutmadı. bu denemem dondurulmuş ilk olacak.adetin 3 günü gittim bant verdi vitamin hapları verdi 15 gün sonra gel dedi 29 ağustosta kontrol var . rahimin kalınlığına göre şu gün gel koyalım diyecek . dondurulmuşlarda fazla kontrole gitmiyorsun bende tekirdağdan gidiyorum sen nerden geleceksin ilk mi dondurulmuşmu se
merhaba canım tedavin hayırlı olsun bende çorludan gidiyorum.pazartesi opu yapılacak.sana kaçtane bebiş koyacakinşallah olsunda sağlıklı sıhhatli kafamı kaşımim :) ben erbil beyle önce aşılama yaptım tutmadı . sonra tüpbebek yaptık ikiz koymuştu oda tutmadı. bu denemem dondurulmuş ilk olacak.adetin 3 günü gittim bant verdi vitamin hapları verdi 15 gün sonra gel dedi 29 ağustosta kontrol var . rahimin kalınlığına göre şu gün gel koyalım diyecek . dondurulmuşlarda fazla kontrole gitmiyorsun bende tekirdağdan gidiyorum sen nerden geleceksin ilk mi dondurulmuşmu senin
sen sıfırdan başlıcan için biraz gel git yapacaksın olsun bebişlerimiz gelsinde onun için değilmi çektiklerimiz . biraz iğne yiyeceksin ben çok yedim . benim eşimde problem vardı harekette sorun var .benim donmuşlar olduğu için yıpratıcı olmadı inşallah bu sefer tutar. erbil bey harika bir doktor inşallah seninkide tutarcanım benim bende kısmetse ekim sonunda gelcem.. adanadan gelcemkısaca hikayem su temmuzda evlendim 2013 te korunmatık 5 olmayınca doktora gittik bende bişey cıkmadı esimin sperm testi ne çok iyi ne çok kötü. doktor asılama dedi. düsün ki daha 5-6 aylık evliyiz şok olduk. bende mart gibi soku atllattık, sonra arastırmaya başaldım. kızların yardımyla :) erbil beyi buldum... calksıyorum bende hocayal uzaktan gelecegim icin herseyi kaç gün arayla gelcegimi kadar sordum.. kardesimde istanbulda yasıyo bekar o da sislide oturuyo :)) iyik varr.. temmuzda geldim muayene oldum erbil beye. ekim sonu olarak karar verdik kısmet iştrr .bakalım..
doktor bana önce adetin 2. günü geleceksin dedi igne vericem dedi sanırım hormon ilacı 5 gün sonra kont geleceksin dedi, sonra ortalama 1 hafta 2. günde kont gelcen ve yumurtaları toplayımp seni göndercem dedi. sonra 1 ay sonra adetin 2 yada 3 günü bantalara başlıycan 15 gün kont 5 gün sonra transferr yuppiii :))))
özel degilse sendeki sorun neydi bizde uzun süre edirnede yasadık :) çok severim o tarafları :)) donmus tedavin daha önceden kalan emriyoysa yorucu olmamıstır canım senin icin :)) iaşşhh güzel olcak hersey olumlu olcazz hep olumlu :))
hayırlı olsun bende çorludayım 29 da kontrolüm var bana 2 tane tabi yaşarlarsa dondurulmuş olduğu için inşallah bişey olmazmerhaba canım tedavin hayırlı olsun bende çorludan gidiyorum.pazartesi opu yapılacak.sana kaçtane bebiş koyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?