Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İyi ol iyi..birimiz hepimiz:) ben çok pozitiftim. bugün iğneler bitti opu geldi catti yine emb.lar yasamazsa gözyaşları aktı daha merkezde.çok hassaslasiyorum sperm azlığı hareketsizlik sayı.bendede koca bir tembellik.. İlk öğrendiğimde tüpün biriminde tıkalı olduğu.öğrenmiştim.
Ben daima sukrediyorum ve inanıyorum.Rabbim hayırlı vakitte nasip edecek inş.
Ark.yazmış gerçekten özelde tedavi olamayıp üni letde sıra bekliyor insanlar..bu günümüze çok şükür.
İlk doktorun emb.lar gelişmeyince %90 yumurtalık sebebi demişti.şimdi bu beni sıkıntya koyan.inş tez vakitte Rabbim nasip eder.O neylerse güzel eyler.herkes için hayırlısı olsun

canımm yedim çikolata hemde 2 tane :=) amaa işyeirnden gitim birde yolda çok yoruldum.. yavrucakta yoruldu herhalde :)
Aman diyim bebiside kendinizi de uzmeyin..ben çok sasiriyorum zaten.genelde tüp le hamiş kalanlar evde dinleniyorlar.erbil hoca normal çalışma hayatına devam diyor sanirim

kızlarr havadisleri vereyim size.

Öncelikle taş gibi hatumuşum, dr. yaşına göre rahim görüntün harika dedi :))

Çok uzun konuştuk..beni bir çok şeye ikna etti.Teknikler inanılmaz gelişmiş ve değişmiş.

düşük,tutunamama ya da genetik sorunların önüne geçilebilmesi için transfer öncesi embriyolara baklıyor. İşi garantiye almaya çalışıyorlar

Tek sorun TL !

Zaten ilaçlar ,tahliller vs..7-8 bini bulurken bu her embriyoya bakılması embryo başına 1000 TL.

Bana çok zorunda değilsin ama önerilebilir dedi..Tekrar gittiğimde onunlada görüştürecek beni..Düşünücem

Şİmdi simir testim yapıldı bazı tahliller istedi..Ayrıca Rahim filmi ve sprem testi ..

ikimizede vitaminler yazdı bol bol.. PCO olmam bu tedavide benim için avantajmış.Bol yumurta üretiyorum.

Daha önce hamilelikler yaşamış olmamdan dolayı olacağını düşünüyor ama ben acaba bu bana gaz vermek için mi öyle dedi ondan şüpheliyim.
Adet olayım diye ilaç yazdı

Tahlil , film sonuçlarını alınca tekrar görüşmeye gideceğim. Durum bundan ibaret şimdilik..

Erbil beye kendisi hakkında burada sizin yazdıklarınızı ve sizin referanslarınızla gittiğimi anlattım.Umarım bana verdiği bu enerji devam eder:)

canım iyi olcak kuzum merka etme bişey diycem sana, o gün bi arkaasla tanıstım adanadan 3 kez adanada denemiş demişlerki yumurtalar çok kalıtesiz , adamın spermide 5 milyon fanmıs demişki iyi kalıte 10 cıkar ama senin yumurtndan bişey olmaz falan demiş. o da gidiyim bide fulyada deneyim demiş. kızı var simdi :) orda kalıtesiz olan iyi bir merkzde kalıteli :)) nasıl is dedim. bide diyoki 2 tane daha bekelyen var bakalım kısmet diyo :)) bilmem anlatabildim mi :)))

iyi olcak emin ol iyi olcak:) hep oyle de...

kızla günaydınn bu arada :) koca göbeklilier :))

Günaydın canım..dilerim o kısmetli gruba girerim.ve istwyen herkese nasip eder Rabbim.umut doluyum.. Her zaman ayni sıkıntı yaşanacak diye birşey yok.Tevekkül ediyorum..

canım iyi olcak siaallahh. tabikide yasıycak , bol bol dua et sen :) olacak isaalhh canım benim.. bende çok begendim doktorumu .. işaalhh hayırlısıyla hamile kalalım canım benim.iste rapor yazdırım herhal 10 gün o igne yeme sürecinde, öyle planlıyorum..bakalım kısmet artık :) hayır diyelim hayır olsunn..

Günaydın canım..dilerim o kısmetli gruba girerim.ve istwyen herkese nasip eder Rabbim.umut doluyum.. Her zaman ayni sıkıntı yaşanacak diye birşey yok.Tevekkül ediyorum..
canım benim opun ne zaman yarın mı kuzum :)) cıktıktan sonra haber ver :) çok güzel olcak hersey:)) bol bol dua et, bizde edicez canım.. hsber vermeyide unutma :))

Hayırlı olsun görüşmen canım.Erbil bey banada yaşına göre yumurtalıkların çok iyi demişti.yaşını sorabilirmiyim ayıp olmassa benim de yarın kontrolüm var pazartesi kısmetse opu yapılacak

kızlar günaydındün gittim ikili testte sorun yok çok şükür. ama cinsiyet konusunda istediğim cevabı alamadım malesef. çok belirsiz dedi.çok çok ama çoook küçük bir ihtimal erkek dedi. ama çok belirsiz yani. öyle sizin gibi yüzde 60-70 ihtimal değil yani . muhtemelen sonraki gidişimde belli olur.bu arada cd verdiler ama açılmıyor. nasıl açıldığını bilen var mı kızlar. 2 bilgisayara taktık ikiside açmadı. ya cd yazmadı yada bir program lazım. eşim boş bu cd diyor ama. bu arada tatile gitmeme izin verdi eşimle dünden beri kavgasını yapıyoruz gerçi ama.bekle gideriz diyor. bakalım kim baskın gelecek

Kızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?

Hayırlı olsun görüşmen canım.Erbil bey banada yaşına göre yumurtalıkların çok iyi demişti.yaşını sorabilirmiyim ayıp olmassa benim de yarın kontrolüm var pazartesi kısmetse opu yapılacak
anam herkez gidiyo merkeze ben daha ekimi bekliyom yaw ( hayırlı olsun... nasıl gidiyo tedavin?kont kac kez gttin cnm ? 2 günde 1i cagırmıyomu ??

Kızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?
ben 2011 de çekmiştim biraz ağrılı olmuştu 300 tl

canım maşallah iyi gördüm seni bugüntopladın kendini. tipik ikizler burcu dalgalanması yaşadın dün

galıba öyle oldu canımcımm yaa :) ah bu ikizlerin huyu :) esimde diyor bi öylesin bi böylee.. çok sevindim canımm testlerin temiz cıkmasına .. erkek o erkek :)) ben sana diyim :))

ben 2011 de çekmiştim biraz ağrılı olmuştu 300 tl
Ben çok acı veriyor çekmeyelim dedim..Artık çok değişti şayet canın acırsa gel bana tekme at dedi :)) Ayrıca çok fazla vitamin yazmış bana..Sizde kullandınımı bu Solgar'ınvitaminleri, Omega 3, Elevit vs..Ben bunlarla şişip kalırsam yanarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…