- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.881
aynı vitaminleri bende kullanıyorum ayrıca haşimatolu olduğum için ek ilaç alıyorum.Ben çok acı veriyor çekmeyelim dedim..Artık çok değişti şayet canın acırsa gel bana tekme at dedi :)) Ayrıca çok fazla vitamin yazmış bana..Sizde kullandınımı bu Solgar'ınvitaminleri, Omega 3, Elevit vs..Ben bunlarla şişip kalırsam yanarım :)
kızlarr havadisleri vereyim size.
Öncelikle taş gibi hatumuşum, dr. yaşına göre rahim görüntün harika dedi :))
Çok uzun konuştuk..beni bir çok şeye ikna etti.Teknikler inanılmaz gelişmiş ve değişmiş.
düşük,tutunamama ya da genetik sorunların önüne geçilebilmesi için transfer öncesi embriyolara baklıyor. İşi garantiye almaya çalışıyorlar
Tek sorun TL !
Zaten ilaçlar ,tahliller vs..7-8 bini bulurken bu her embriyoya bakılması embryo başına 1000 TL.
Bana çok zorunda değilsin ama önerilebilir dedi..Tekrar gittiğimde onunlada görüştürecek beni..Düşünücem
Şİmdi simir testim yapıldı bazı tahliller istedi..Ayrıca Rahim filmi ve sprem testi ..
ikimizede vitaminler yazdı bol bol.. PCO olmam bu tedavide benim için avantajmış.Bol yumurta üretiyorum.
Daha önce hamilelikler yaşamış olmamdan dolayı olacağını düşünüyor ama ben acaba bu bana gaz vermek için mi öyle dedi ondan şüpheliyim.
Adet olayım diye ilaç yazdı
Tahlil , film sonuçlarını alınca tekrar görüşmeye gideceğim. Durum bundan ibaret şimdilik..
Erbil beye kendisi hakkında burada sizin yazdıklarınızı ve sizin referanslarınızla gittiğimi anlattım.Umarım bana verdiği bu enerji devam eder:)
hayırlı olsun canım tedavin. bu vitaminler ve yumurtlama ilaçları çok kilo yapıyor gerçekten dikkatli olmakta fayda var. rahim filmine gelince fındıkzade de bir yer var ismini hatırlayamadım şimdi ama ağrısız çekiyormuş. forumda da var hatta. aslında yerini biliyorumda ismi aklıma gelmiyo bir türlü. radyomarmıydı neydi. orayı bir araştır istersenBen çok acı veriyor çekmeyelim dedim..Artık çok değişti şayet canın acırsa gel bana tekme at dedi :)) Ayrıca çok fazla vitamin yazmış bana..Sizde kullandınımı bu Solgar'ınvitaminleri, Omega 3, Elevit vs..Ben bunlarla şişip kalırsam yanarım :)
kızlar günaydındün gittim ikili testte sorun yok çok şükür. ama cinsiyet konusunda istediğim ce vabı alamadım malesef. çok belirsiz dedi.çok çok ama çoook küçük bir ihtimal erkek dedi. ama çok belirsiz yani. öyle sizin gibi yüzde 60-70 ihtimal değil yani . muhtemelen sonraki gidişimde belli olur.bu arada cd verdiler ama açılmıyor. nasıl açıldığını bilen var mı kızlar. 2 bilgisayara taktık ikiside açmadı. ya cd yazmadı yada bir program lazım. eşim boş bu cd diyor ama. bu arada tatile gitmeme izin verdi eşimle dünden beri kavgasını yapıyoruz gerçi ama.bekle gideriz diyor. bakalım kim baskın gelecek
Beyaz seni neden Ekim'e kadar bekletti peki? Gerçi benimde en erken Ekim sonunu bulacaktır tahmin ediyorum bu gidişle..anam herkez gidiyo merkeze ben daha ekimi bekliyom yaw( hayırlı olsun... nasıl gidiyo tedavin?kont kac kez gttin cnm ? 2 günde 1i cagırmıyomu ??
Kızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?
canım bende çok korkuyodum. erbil beye gittim bi yazı verdi hgs cekin diye bi yazı yazmıs orda bi yerle anlamsmas varmıs , erbil bey anastalizi yazın dedim. hayır dedi:) ay gttim tiriyorum . iste bayıluırsam surayı arayın falan diyom. gittim aglıyom ama 10 dk sürdü adet sancısı gibi hatta sag tüpten hemencecik gecti sol tüp biraz daha darmıs, bitti gitti. sonra ben actım bide biraz dinlendim bi 10 dakika yürüyerek cıktım, ekomarmıydı ne 300 tl ödedim ben. ertesi gün biraz agrı oldu, azda kanama oldu ama cok az . bence korkma canımBen çok acı veriyor çekmeyelim dedim..Artık çok değişti şayet canın acırsa gel bana tekme at dedi :)) Ayrıca çok fazla vitamin yazmış bana..Sizde kullandınımı bu Solgar'ınvitaminleri, Omega 3, Elevit vs..Ben bunlarla şişip kalırsam yanarım :)
Evet canım radyomar..Zaten oranın adresini verdi Erbil bey. Ben zaten daha önceki tedavilerde de çok kilo almıştım. Bir kısmını verdim falan..Ardından doğum sonrası kilo kaldı derken..Şimdi tedavilerde kilo almamak için özel diyet yapmayı düşünüyorum . Allah izin verirde hamile kalabilrsem en azından artı kilo ile başlamamak gerek. İnanın tecrübeyle söylüyorum hamileliğin son aylarında kilo çok önemli oluyor.hayırlı olsun canım tedavin. bu vitaminler ve yumurtlama ilaçları çok kilo yapıyor gerçekten dikkatli olmakta fayda var. rahim filmine gelince fındıkzade de bir yer var ismini hatırlayamadım şimdi ama ağrısız çekiyormuş. forumda da var hatta. aslında yerini biliyorumda ismi aklıma gelmiyo bir türlü. radyomarmıydı neydi. orayı bir araştır istersen
kızlar transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor iğne oluyormu bilgilendirirmisiniz lütfen
le istedik . dktorla alakası yok aslında , benim kafamda ekim vardı.gidiş geliş yapcamya oyüzden canım. temmuzda gittim zaten . vitamin verdi .ekim uygun mu dedim.uygun dedi o kadar :)Beyaz seni neden Ekim'e kadar bekletti peki? Gerçi benimde en erken Ekim sonunu bulacaktır tahmin ediyorum bu gidişle..
aynen öyle başa gelen çekiliyor . teşekürler cnm aydınlattın içinCanım transferden sonra 15 gün kan sulandırıcı iğne vermişti. Birde transferden hemen sonra yaptılar 1 tane kalçadan yaptılar. Hatırladığım kadarıyla coraspin, vitaminlere devamdı. Birde adını hatırlamadığım acı bir ilaç.
Sonuç bebişse çekilen çileler kutsaldır..
Rica ederim ne demek. Dosyalarım yanımda olsaydı daha çok yardımcı olurdum.aynen öyle başa gelen çekiliyor . teşekürler cnm aydınlattın için
Rica ederim ne demek. Dosyalarım yanımda olsaydı daha çok yardımcı olurdum.
radyomarda çektirmiştim bende.. benimkide çok eski depğildi oyüzden tekrarlamadık. amaa radyomarda çektirirsen aynı vajinal muayene gibi ağrın olmuyor.. kii ordakilerde seni çok rahatlatıyorlar. ben korkudan yattığımda iki elimle yüzümü kapatmıştım ordaki hemşire geldi yüzümü açtı ağlıyormusun diye: )) ozamanlar öyle çok dra giden ,muayen olabilen biri deildim :) korkacak bişi yokk demiştii. vajinal muayene olduysan buda onun gibi dedi. vee öyle oldu 5 dk da işlem bitti :))Evet canım radyomar..Zaten oranın adresini verdi Erbil bey. Ben zaten daha önceki tedavilerde de çok kilo almıştım. Bir kısmını verdim falan..Ardından doğum sonrası kilo kaldı derken..Şimdi tedavilerde kilo almamak için özel diyet yapmayı düşünüyorum . Allah izin verirde hamile kalabilrsem en azından artı kilo ile başlamamak gerek. İnanın tecrübeyle söylüyorum hamileliğin son aylarında kilo çok önemli oluyor.
elfidaa canımm.. seninkide nazlı çıktıı :) şimdiden daha saklıyor kızmı acaba :) kızlar gizlermiş derler yaa.. . bizim ikili test zamanı %90 demişti. okadar yüksek oran verdiki , kii bu gidşte %100 oldu o oran.. pipişi gösterdi direk :)) canım cd nin içinde dosyalar varsa yazmıştır da program istiyordur.bizimkinde direk açtı ama ozmanda benim oğluş hareketsiz olduğu ,için video çok kısa. resimleride içine atmışlardı.kızlar günaydındün gittim ikili testte sorun yok çok şükür. ama cinsiyet konusunda istediğim ce vabı alamadım malesef. çok belirsiz dedi.çok çok ama çoook küçük bir ihtimal erkek dedi. ama çok belirsiz yani. öyle sizin gibi yüzde 60-70 ihtimal değil yani . muhtemelen sonraki gidişimde belli olur.bu arada cd verdiler ama açılmıyor. nasıl açıldığını bilen var mı kızlar. 2 bilgisayara taktık ikiside açmadı. ya cd yazmadı yada bir program lazım. eşim boş bu cd diyor ama. bu arada tatile gitmeme izin verdi eşimle dünden beri kavgasını yapıyoruz gerçi ama.bekle gideriz diyor. bakalım kim baskın gelecek
canım transfer sonrası orada bi iğne yapıyorlar, sonrasında kan sulandırıcı iiğne var, coraspin vitaminlere devam ayrıca crinone jel var..kızlar transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor iğne oluyormu bilgilendirirmisiniz lütfen
İlk önce tedavin hayırlı olsun. Umarım sonu pozitif olur. Benden de hsg filmi istedi. Yaptırdım hiç hissetmedim bile bana bitti dediler şaşırdım. O yüzden korkun olmasın. Erbil bey sana bir yer önerdiyse oraya git. Bana önerdi erbil beyin tarafıKızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?
Erbil beyin tarafından geldiğim için 350 lira ödedim. Benim arkadaşımda korkuyordu. Benden sonra gitti hiç acımadığını söyledi o da.İlk önce tedavin hayırlı olsun. Umarım sonu pozitif olur. Benden de hsg filmi istedi. Yaptırdım hiç hissetmedim bile bana bitti dediler şaşırdım. O yüzden korkun olmasın. Erbil bey sana bir yer önerdiyse oraya git. Bana önerdi erbil beyin tarafı
Bütün o vitaminleri bana da verdi. Çoğunlukla herkese veriyor sanırım. Sen erbil beyin dediğini yap.Ben çok acı veriyor çekmeyelim dedim..Artık çok değişti şayet canın acırsa gel bana tekme at dedi :)) Ayrıca çok fazla vitamin yazmış bana..Sizde kullandınımı bu Solgar'ınvitaminleri, Omega 3, Elevit vs..Ben bunlarla şişip kalırsam yanarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?