Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

aynı vitaminleri bende kullanıyorum ayrıca haşimatolu olduğum için ek ilaç alıyorum.

Maşallah maşallah taş hatun Doktorun senin o herhalde sana gaz verecek ama olumsuzluk görseydi bu kadar gazlı konuşmazdı İnş testlerinde temiz çıkar tatlım... Bizden de çok slm söyleseydin özledik vallahi...

hayırlı olsun canım tedavin. bu vitaminler ve yumurtlama ilaçları çok kilo yapıyor gerçekten dikkatli olmakta fayda var. rahim filmine gelince fındıkzade de bir yer var ismini hatırlayamadım şimdi ama ağrısız çekiyormuş. forumda da var hatta. aslında yerini biliyorumda ismi aklıma gelmiyo bir türlü. radyomarmıydı neydi. orayı bir araştır istersen

Çok şükür canım. Ne kadar çok sevindim bilemezsin. Her zaman sağlıklı olsun kuzucuk. Yaramazlık yapıp cinsel organını saklamıştır. Bir dahakine mutlaka öğrenirsiniz. Bize %85 demişti. Cd yi ilk başta bizde açamadık canım ama sonra mediaplayer da açıldı canım. Kadın fendi umarım erkeği yener. İyi tatiller şimdiden. Ona deki bu üçümüzün ilk tatili olacak ne kadar heyanlı...

anam herkez gidiyo merkeze ben daha ekimi bekliyom yaw ( hayırlı olsun... nasıl gidiyo tedavin?kont kac kez gttin cnm ? 2 günde 1i cagırmıyomu ??
Beyaz seni neden Ekim'e kadar bekletti peki? Gerçi benimde en erken Ekim sonunu bulacaktır tahmin ediyorum bu gidişle..

Kızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?

Ben zaten gitmeden 1 hafta önce çekilmiştim. Gittiğimde bakmıştı. En az 6 aylık olması gerekiyor. Benim hiç acımadı. Çünkü bayıltılarak çekilmiştim. İşlemden sonra bir gün az kanamam ve adet sancısı gibi oldu. Bayıltılarak 300 tlye çekmişlerdi.

canım bende çok korkuyodum. erbil beye gittim bi yazı verdi hgs cekin diye bi yazı yazmıs orda bi yerle anlamsmas varmıs , erbil bey anastalizi yazın dedim. hayır dedi:) ay gttim tiriyorum . iste bayıluırsam surayı arayın falan diyom. gittim aglıyom ama 10 dk sürdü adet sancısı gibi hatta sag tüpten hemencecik gecti sol tüp biraz daha darmıs, bitti gitti. sonra ben actım bide biraz dinlendim bi 10 dakika yürüyerek cıktım, ekomarmıydı ne 300 tl ödedim ben. ertesi gün biraz agrı oldu, azda kanama oldu ama cok az . bence korkma canım

Evet canım radyomar..Zaten oranın adresini verdi Erbil bey. Ben zaten daha önceki tedavilerde de çok kilo almıştım. Bir kısmını verdim falan..Ardından doğum sonrası kilo kaldı derken..Şimdi tedavilerde kilo almamak için özel diyet yapmayı düşünüyorum . Allah izin verirde hamile kalabilrsem en azından artı kilo ile başlamamak gerek. İnanın tecrübeyle söylüyorum hamileliğin son aylarında kilo çok önemli oluyor.

kızlar transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor iğne oluyormu bilgilendirirmisiniz lütfen

Canım transferden sonra 15 gün kan sulandırıcı iğne vermişti. Birde transferden hemen sonra yaptılar 1 tane kalçadan yaptılar. Hatırladığım kadarıyla coraspin, vitaminlere devamdı. Birde adını hatırlamadığım acı bir ilaç.

Sonuç bebişse çekilen çileler kutsaldır..

canım biz öy
Beyaz seni neden Ekim'e kadar bekletti peki? Gerçi benimde en erken Ekim sonunu bulacaktır tahmin ediyorum bu gidişle..
le istedik . dktorla alakası yok aslında , benim kafamda ekim vardı.gidiş geliş yapcamya oyüzden canım. temmuzda gittim zaten . vitamin verdi .ekim uygun mu dedim.uygun dedi o kadar :)

Sanırım seninle benim tedavim aynı dönemlere denk gelecek. Ben PCO yüzünden adet olamıyorum.Şimdi söktürücü verdi. Önce unu kullanınca Eylül başı adet olurum.Zaten bu adetinle başlamayaız demişti..Diğer adetle başlarsak şayet Ekimi bulacak yani..Geç olsun güç olmasın inşallah..Allah isteyen , anne olmaya gönül vermiş tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin inşallah.

aynen öyle başa gelen çekiliyor . teşekürler cnm aydınlattın için

[
radyomarda çektirmiştim bende.. benimkide çok eski depğildi oyüzden tekrarlamadık. amaa radyomarda çektirirsen aynı vajinal muayene gibi ağrın olmuyor.. kii ordakilerde seni çok rahatlatıyorlar. ben korkudan yattığımda iki elimle yüzümü kapatmıştım ordaki hemşire geldi yüzümü açtı ağlıyormusun diye: )) ozamanlar öyle çok dra giden ,muayen olabilen biri deildim :) korkacak bişi yokk demiştii. vajinal muayene olduysan buda onun gibi dedi. vee öyle oldu 5 dk da işlem bitti :))

elfidaa canımm.. seninkide nazlı çıktıı :) şimdiden daha saklıyor kızmı acaba :) kızlar gizlermiş derler yaa.. . bizim ikili test zamanı %90 demişti. okadar yüksek oran verdiki , kii bu gidşte %100 oldu o oran.. pipişi gösterdi direk :)) canım cd nin içinde dosyalar varsa yazmıştır da program istiyordur.bizimkinde direk açtı ama ozmanda benim oğluş hareketsiz olduğu ,için video çok kısa. resimleride içine atmışlardı. bizde direk açmuştıı..
yaa ben tatili sormayı unuttum eylül başında izne çıkmayı planlıyoruz. izin verirdi herhaldee ya..:)))) oğluş güneşlensin D vitamini alsın azcık:)

Kızlar Erbil bey sizden de HSG filmi istemişmiydi? Ben çok eskiden çektirmiştim ama yeniden istedi...Eskiden çok ciddi acı veriyordu. Şimdi yeni çektirenlerden bilgi alabilirmiyim? Birde ücreti ne kadardır?
İlk önce tedavin hayırlı olsun. Umarım sonu pozitif olur. Benden de hsg filmi istedi. Yaptırdım hiç hissetmedim bile bana bitti dediler şaşırdım. O yüzden korkun olmasın. Erbil bey sana bir yer önerdiyse oraya git. Bana önerdi erbil beyin tarafı

Erbil beyin tarafından geldiğim için 350 lira ödedim. Benim arkadaşımda korkuyordu. Benden sonra gitti hiç acımadığını söyledi o da.

Bütün o vitaminleri bana da verdi. Çoğunlukla herkese veriyor sanırım. Sen erbil beyin dediğini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…