Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Açıçası rahatladım biraz..Şimdi Radyomar'a gidiş daha kolay olacak benim için. Bende de öyle hassas bi şey varki...Töbee töbeee !!! dün smir testi yapıldı ya hafif bi kan gelmişti geçer dedim..Halen geliyor ve de ağrım var . Uzun zamadır adet olamadığım için bu hasassiyet çok daha fazla oluyor bende.

Erbil beyin tarafından geldiğim için 350 lira ödedim. Benim arkadaşımda korkuyordu. Benden sonra gitti hiç acımadığını söyledi o da.

Sanırım başlarda herkese aynı rutinleri uyguluyor. Bir kaç da kan testi verdi , şeker yüklenecek....Umarım her şey yolunda gider.

için rahat etsn. ben radyomara gittiğimde daha tüp bebek olayları yoktu. sadece hamile kalmak için başka bir dr a gdiiyordum oda tüplere bakmak isemişti. orayı önermişti. kadın doğummuş vs.miş haberim yoktu ozmanlar :))))) çok korkarak gittim hatta anestezi ile çekin demiştim. yokk dediler gerekk yokk :) boşu bouna tüm gün uykulu dolaşırsın dediler. kiii öylee oldu.. .. yalnız aklında olsun film çektireceğin zman randevu alıyorsun adetin geçmesi gerekiyor. orayı ara zaten bilgi veriyorlar adetten kaç gün sonra gitmen gerektiğini :)

canım transfer sonrası orada bi iğne yapıyorlar, sonrasında kan sulandırıcı iiğne var, coraspin vitaminlere devam ayrıca crinone jel var..
canım transfer sonrası orada bi iğne yapıyorlar, sonrasında kan sulandırıcı iiğne var, coraspin vitaminlere devam ayrıca crinone jel var..[/QUOT sağol cnm bilgiler için

hiiç sorma çok nazlı çıktı ben çok umutluydum cinsiyetini söyler diye ama. sizinkini söyleyince benimkinide söyler dedim herhalde ama çok belirsiz. bir ihtimal erkek dedi ama ço düşük yani. bekliycem artık sonraki randevuyu. madem tatile gitmek istiyorsunuz bence arayıp telde de sorabilirsin. bizded eylül ilk haftası gitmeyi düşünüyoruz. yakınlarda bir yer. sabahtan beri telef odum internette yer bulcam diye ama bu marmarada adam gibi otel yok kardeşimben yakın olsn hiç olmazsa yol yormasın diye yakınlara bakıyorum ama yoooooooooooooooooook. siz nereyi planlıyorsunuz kopya çekim bari zaten izin verse bile gitmeden önce görmek istiyor. ben yeri ve tarihi belirledikten sonra arayıp randevu alıcam gitmeden 1-2 gün önce. kendide gitmeden göreceğim ve nelere dikkat etmen gerektğini söylicem dedi. şimdilik söylemedi. bu arada bizim cd boş sanırım uyarı veryo cd boş diye. eşimde akşam bu cd boş dedi. yaseminin dediği gibi windows media player la denedim hepsiyle denedim ama açmıyor. sanırım yazmamış

:) bende umutluydum ikili testte söyler diye. seninki kaç haftalık kuzum bizim test dahamı geç yapıldı acaba. canım eylülün ilk haftası gideceksseniz zaten 1 hafta -10 gün sonra gidersin yine kontrole. canımm biizmde yer bel,irsiz daha ama konuşmalarımıza göre çanakkale tarafı olabilir .. hiç yer bakmadım ben daha hadi yaa görmekmi istiyoo.. neyse ozmaana kadar gidicem zatn şu kan tahlili ve omurlğine bakıcam dedi 2 hafta sonra gel dedi ama 3. haftada ancak gidebilicem sanırım .. iznimde eylülün2. haftasında başlıyo..
gittiğinde cd yi söyle belki yedekleri vardır onalrda. tekrar yazdırırlar. yadaa bebişin yeni pozlarıyla yeniden kaydedilir:)

hmm evet bizde 12. haftanın içinde gitmiştik ikiliteste. seninki nazlıı.. bakk kız çıkacak göstermiyo cicişini herhalde cinsiyetini gösterseydi sen dayanamaz tüm eşyalarını alırdın bebişin
evet canım yolun yormaması gerek, çanakkaleye gitmedim canım.. balıkesire gitmiştim denizin suyu çok soğuktu
deme yaa ben taransfer zmanı sıcağı sevmiyo diye duydumda.. halamı sevmiyo bu minikler sıcağıı :) bende güneşleniyimde D vitmaini alsın diyorum kontrole gitcem hemde test yapacak :) bizim paşaayı gezdirelim bakalım ..
Cd de şanssızlık olmuş. canım inşallah birsonrakinde daha güzel pozlar verir minik ..

Arkadalar merhaba ben hülya cok acil erbil beye ulasmam gerek cep tlfnunu bileniniz varsa bana özel den yazabilirmisiniz.bende yeni sayilirim 5yildir bebek hasreti cekiyorum.yumurta rezervim düşük cikolata kistim var 3basarisiz tüp bebek offffff offfff böyle iste

Kizlar benimarkadasim erbil beyde tupbebek yapti dondurulmuslarla bu sabah aradi hamileymis tutmus darisi basimiza insallah erbil beyi ona ben onermistim cok mutlu oldum

Merhaba kızlar hepiniz adına cok mutlu oldum dahA öncede yazmıştım. 3 negatif tüp 1 negatif aşılamam var Eylül'de başlıyoruz erbil beyle suan vitamin elevit omega3 quenzim diye soolgar vitamin kullanıyorum hayırlısı heyecandan ölebilirm bu arada 3 yıllık evliyiz 1 senede yaşadım hepsini sap tüp kapalı sol açık esımın değerkeri normal ama oda bi vitamin içiyor emre bakurcıoğolu normal dedi ama erbil bey verdi hayırlısı nasıl heyecanlıyım anlatamam umut cok farklı ya bitmemedi güzel erbil bey üst düzey ya kolay hastasın dedi 30 yaşındayız sigara yok alkol cok sosyal cok nadir öle dikkatli besleniyoruz

Merhaba,

Erbil Bey: 0532 723 11 96
Hicran Hemşire: 0544 464 17 58

İnş en yakın zamnda bebişine kavuşursun canım.

Sağol canım. Darısı sana inş. Rabbimin izni ile olur. Sürekli dua et ve Erbil beyin tedavisinin dışına çıkma :)

günaydın canıımm.. senn veee minik prenses nasıllsınızz
Çok iyiyiz canım. Sizde paşayla iyisinizdir umarım. Bu arada cumartesi denize gittik başımız göğe erdi çok sıcaktı ama değdi. O kadar çok hamile vardıki bir kadın karnı artık düşmüş ama yinede glmiş. Suda doğum yapacak haberi yok. Yalnız çok açılmayın. Ayacıklarımıza kramp girebiliyor. Bizrde azcık güneş görsemde ayaklarım balon gibi oldu.

ohh sefanızz olsunn :) iyi yapmışsınız cnaıımm :) bizde iyiyiz paşayla cumartsi banyoda kaydım düşmedim ama ayağım kesildi kapının kenarındn yaa o yakların şişmesi bende şimdiden var balon gibi oluyo .. çok erken aslında tuzu salatalardan ayrandan cacıktan çıkarttım. ama yemeği tuzsuz yiyemiyorum .. yinee şişiyyoo

Ay canım benim ya onunla geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış. Aman çok dikkatli ol. Vallahi ben tabure koydum onda banyo yapıyorum. Banyonun içine ve duş da ayağının altına kaydırmazlar var ya ondan al koy yada ayak havlusu. Çok kötü kesilmemiştir umarım. Benimde ilk zamanlarda başladı şişmeler. Ama nem tuzda kullanmıyorum. oktorum sıcaktan demişti. Cumartesi kanıtlandı. 3 gün hava serindi hiç şişmedi. Denizde gölgede durdum şimedi sonra gölge gitti şemsiye işe yaramadı ve ayaklarım şişmeye başladı. Çok şiştiği için acıyorda. Mecbur katlanıyoruz... Sayılı günüm kaldı sonuçta 100 gün nedir ki.

kızlar günaydınn napeyorsunuz :)bizde denize gittik:) aman iyicene yanmısım.. siz bebelerle gittiniz ben bebesiz ( ama olsun iaşşahh bende kısın giderim bebelerde denizi göstermeye giremem ama :)) kızlarr ne diycemm canınız lokum cezerrye isterseee gönderem size .. hiç aklıma gelemişti lenn bu kızlar hamile canınız bişey isterse adana mersin :) kargo ile paket yapılır :))

Sende önümüzdeki yaz gidersen göbeğinde yada kucağında :) Ayy canım benim düşünmen yeter. Allah razı olsun. Pek tatlı istemiyoruz ama isterse senden rica ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…