Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

sneye sende ,inşşalah kucağında gidersin canım. hem daha zevkli olur. hamişken baksana elin şişiyo ayağın şişiyo . :)
bu arada teşekkürler canımm düşünmenn yeterr gerçektende.. bende tatlı yiyemeyenlerdenim :) limonn yemeye başlamıştım limon zam şampiyonu oldu.. eşime diyorum neye elimi atsam ekonomiyi alt üst ediyom ehhee

tabi canımm .. yaa oyüzden deil duşa kabinin kenarından su akıtıyo. silikon çekmek lazımda eşimm aylardır hala çekecek banyonun içinde kaydım paspasla. kapıya çarptıda kesildi kenarından.. çok şükür önemli bişi yok evet erbil beyde bana sıcaktan dedi ama birde bacak bacak üstüne atıyom iş yerinde .. başka türlü oturamıyorum ..
tbi canım katlanıyoruz. nelere katlanmadık:) kışa az kaldı dicem ama bu sene kışta geç gelecekmişşş .. ayyy yarından itibaren iki haneli rakamlara geçiyorsuun.. :) Burada hep birlikte şafak sayacağız

kuzum yaa bizim limon bahcemiz var cuvaal göndereyim sana , eger istersen :) istanbuldan alabilirim dersen :)) otobüse vereyim ..

Smear testinin ardından kanama başlayıpda kesilmeyince ödüm koptuğundan acile Erbil beye gittim. Meğer iki aydır yolunu gözlediğim adetim başlamış..Dr. stresi ile oluverdim bir anda demekki:) O arada Erbil bey beni Necati beyle tanıştırdı. Emriyolara blastokist aşamasında kromozom tahlili yapılabilir bu kounda bilgilendirdi. Sizlerden yaptıran oldu mu hiç? Duydunuzmu?

inş canım. Aslında 100 den düşmeme 2 hafta kadar var ama kız bebişler erken geliyorlar genelde. Hamilelik toplanda 10 ay ama 9 u dolduran 1-2 hafta içinde geliyor. Bakalım hayırlısı. İyi sen genede bacak bacak üstüne atıyorsun. Ben çorabımı giyemiyorum:)

kuzum yaa bizim limon bahcemiz var cuvaal göndereyim sana , eger istersen :) istanbuldan alabilirim dersen :)) otobüse vereyim ..
saoll canııımm.. teşkkürler teklif etmen yeter. çuvalla limonda fazla gelir ayy ne güzelldir siizn orala şimdii özendim vallaa.. seviyorum zaten egeyi ,akdenizi :)

hmm evett kızlar aceleci gelme konusunda. gösterme konusundada saklıyorlar ehehe bacak bacak üstüne atıyorumda canımm benm göbüşüm den önce vucudum kocaman oldu. orantılı bişekilde heryerim büyüyo bacak bacak üstüne atıyorumm.. ayyy yeni göbüşünün resmini görmek isterizz. facenn varmıydı seninn cnm *?

Canım ben tedavi esnasında aldım ve çok şiştim. Hamile kaldığımda dana gibiydim. Sonra baktım şişlikler gitti yeni kilo almaya başladım ama ben zaten başta kilolu başladım tedaviye. O yüzden de almasam iyi olacak. Ara kablomu getirseydim yüklerdim. Yarın yüklemeye çalışırım. Sizde eklesenize çok merak ettim.

Kizlar benimarkadasim erbil beyde tupbebek yapti dondurulmuslarla bu sabah aradi hamileymis tutmus darisi basimiza insallah erbil beyi ona ben onermistim cok mutlu oldum
Ooo masallah inşallah sonuna kadar sağlıklı olarak devam eder. Erbil bey bu işi biliyor cnm 12 den vuruyor bizde de vurur inşallah

Hadi yasemin iyisin deniz sefası yapmışsın bebise bol bol D vitamini.cmt gerçekten çok sıcak vardı bende bi kaç yere alışverişe gittim eve zor attım kendimi bide siz 2 canlisiniz Allah yardım etsin dikkat et kendine..

ben tedavi sırasında çok almadım 1 kilo falan anca.. ilk zmanlar çok midem bulanıyordu. bişi yiyemememe rağmen , aldım kilocukları.. :) Erbil beyde dedii hızlı gidiyorsun :) bu arada iştahım açık. Elimde deil şişiyorum canım ben işyerindeyim telefonumda internet yok. kablomda yok akşama unutmazsam atarım :)

Sağol canım dikkat ederiz. Zaten çok sıcak olduğu için erkek ayrıldık. Düşün artık şemsiye bile işe yaramadı. Ama tatile gidemeyenler için şiddetle taviye ederim. Büyükaa yörükali tesisleri...

Aman alalım kuzum takma. Kuzucuklara feda olsun. Aldığımız gibi veririz evelallah... Tamam canım at bakalım bekliyoruz...

bende bu sene izin kullanamadım 2 gün aldım yıllık iznimden bayramla birleştirip çanakkaleye gittik.tüp bebek için kullanmak istemedim izinlerimi. hafta sonları için dediğin yeri değerlendirebilirim.

Var canim ben varim benim embriyolara yapildi 4tanesine yapildi 2 tanesi saglikli cikti adetimi bekliyorun adetle birlikte ins.transferim olacak

günaydın kızlarrrrrrnasılsınız bakim. kimse yokmu bugün.bende geç kaldım bunlar şimdi muhabbete başlamıştır diyodumartık kesin tatile gidiyorum. 6 eylülde dün yer bulmakla meşguldüm. inşallah kazasız belasız birşey olmadan gelirim. yoksa eşimin diline düşmek istmem. o gitmek istemiyor zaten. gerçi dün arkadaşınada sordu sorun olmaz dedi amaşimdi gitmeden erbil beye görüneceğim oda söyleyecek nelere dikkat etmem gerektiğini. bu arada nisancm eğer sizde gidecekseniz bence yerinizi ayırtın. çünkü yer bulmak imkansız. hiç bir yerde yer yok. normalde gitmeyeceğim ama mecburiyetten bir yere gideceğiz(otel olarak) inşallah pişman olmam

Var canim ben varim benim embriyolara yapildi 4tanesine yapildi 2 tanesi saglikli cikti adetimi bekliyorun adetle birlikte ins.transferim olacak

Bana biraz bu konuda bilgi verebilirmisin? Toplamadan sonra kaç embriyon oldu mesela? Bunun kaç tanesine bu test yapıldı..Oldukça maliyetli bir test olduğu için biraz meraklı ve araştırmacıyım bu kouda.. Sana da bol şans diliyorum. Ne zamana olacak tahminen transferin yakın mı?

Günaydın canım. Hadi bakalım su gibi gidin su gibi gelin inş. Sen tatile gidicen bende şeker yüklemesine idale adet mi bu... En iyisi sen benide götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…