konu tekrar hamile kalmam değil konu ile alakalı yorum yaparsanız sevinirim teşekkürlerHiçbir doktor şikayetli konuya doktoru bizzat dinlemeden negatif yorum yapmam
başka bir şey merak ediyorum ben onca travmadan sonra nasıl korkmadan hamile kaldınız
cidden ilginç geldi bana
üniversite hastanesinde doğum yaptım bir sürü öğrenci pratistyen falan vardıDevlet hastanesinde mi doğum yaptınız? Tavsiyem doğuma hazırlık eğitimi almanız ve bu şekilde doğal doğum yapmanız ama bütçeniz karşılar mı onu bilemiyorum. Yapılan muamele çok acımasız ve kötü.
eleştirmek için değil cidden merak etmiştim,konu tekrar hamile kalmam değil konu ile alakalı yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler
üniversite hastanesinde pratisyen olmaz(ya da az olur diyeyim ) asistan olurüniversite hastanesinde doğum yaptım bir sürü öğrenci pratistyen falan vardı
hastaneyi değiştirdim devlet hastanesine gidiyorum ama bazı şeyler için hala üniversite hastanesine yönlendiriyorlar doğumuma giren doktorlar hala orda 2 hastaneden başka hastane yok hala aynı muamele içerisindeler parada yokki özel hastaneye gideyim ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum o dediğiniz sayfalara bakacağım çok teşekkür ederim ☺Lütfen doktor hastane ne varsa değiştirin asla ve asla oraya bı daha gitmeyin. Ve o hastaneyi doktoru personeli lütfen ama lütfen şikayet edin hatta söyleyin bizde edelim lütfen ama. İşte böyle böyle doğumdan korkutup travma oluşturuyorlar halbuki doğum böyle bir şey degil. Doğum saygı mahremiyet sakinlik ister. Lütfen psikolojik destek alın. İnternet elinizin altında Instagramdan ebecavide ebesevdiyeyoga gultengokkus takip edin. İster ücretli ister ücretsiz eğitimler alın. Zeynep
Kamil Hastanesi'nin Ankara Etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nin ücretsiz eğitimleri vardı ben pandemi zamanı hamilelik geçirdim evden online hem ücretli hem ücretsiz eğitimler aldım. Doğum nedir bedenimi tanıma nefes egzersizleri bebek bakımı doğuma hazırlık egzersizler en en önemlisi kendimi doğuma bebeğe hazırladım. İlla normal olmak zorunda değil ama sezeryanla da olsa beynimi buna hazırladım. Siz kendi iyiliğiniz için bunları yapın.
pratisyenle asistanı karıştırmış olabilirim öğrenciler vardı onun bir üstünde biri vardı o ekip hocaya talimat veriyordu ama öğrenci çoktuüniversite hastanesinde pratisyen olmaz(ya da az olur diyeyim ) asistan olur
Bana da biraz abartma var gibi geldi hikayede.Hiçbir doktor şikayetli konuya doktoru bizzat dinlemeden negatif yorum yapmam
başka bir şey merak ediyorum ben onca travmadan sonra nasıl korkmadan hamile kaldınız
cidden ilginç geldi bana
Çünkü geçiyor unutuluyor ama bı dahaki hamilelikte korkular basıyor. Kendimden biliyorum bende ilk dogumumda bı sıkıntılı an geçirdim. 2 yıl sonra tekrar bı hamilelik yaşadım. Doğumdan korkmamaya kendimi telkin etmeye çalıştım ücretli ücretsiz her bulduğum eğitime katıldım kendimi iyileştirmek adına. İlki zorunlu sezaryendi ikincisi de mecburen öyle oldu. Ama yine de amann nasılsa sezaryen diye düşünmedim. Bebeğim ne zaman gelmek isterse o zaman sezaryen olmak istedim, çünkü hiçbir sıkıntı yoktu ne bebekte ne bende. Ama devlet hastanesinde öyle bir ekibe düştüm ki tabiri caizse anamı ağlattılar. Soktuklari stres yüzünden tansiyonum fırladı dilaltilarla sezeryan oldum. Normalin üç katı kanamam oldu. Atonı tedavisi gördüm rahmimi alacaklardı ikinci bir ameliyata hazırladılar beni . En son beni takip eden stajerin biri bırakın bı dinlensin mahvetiniz kızı dedi de biraktilar kendi halime. 7 saat sonra kendime geldim. Bende çok çektim ama şimdi bebek istiyor olsam yaşadıklarım geçmiş gibi hissediyorum taa ki o hamilelik başa gelince o korkuda geri geliyor. İnsan oğlu unutmaya porgramli her konuda olduğu gibi.Hiçbir doktor şikayetli konuya doktoru bizzat dinlemeden negatif yorum yapmam
cidden ilginç geldi bana
Kendisi tabii ki şikayet etmeli olay bu şekilde gerçekleştiyse. Ama söyleyin biz de şikayet edelim ne demek? İki tarafı da tanımıyoruz. Doktor ve ebelerin böyle yaptığını gözümüzle görmedik 3. Kişi olarak bizim şikayet etmemiz iftiraya girer.Lütfen doktor hastane ne varsa değiştirin asla ve asla oraya bı daha gitmeyin. Ve o hastaneyi doktoru personeli lütfen ama lütfen şikayet edin hatta söyleyin bizde edelim lütfen ama. İşte böyle böyle doğumdan korkutup travma oluşturuyorlar halbuki doğum böyle bir şey degil. Doğum saygı mahremiyet sakinlik ister. Lütfen psikolojik destek alın. İnternet elinizin altında Instagramdan ebecavide ebesevdiyeyoga gultengokkus takip edin. İster ücretli ister ücretsiz eğitimler alın. Zeynep
Kamil Hastanesi'nin Ankara Etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nin ücretsiz eğitimleri vardı ben pandemi zamanı hamilelik geçirdim evden online hem ücretli hem ücretsiz eğitimler aldım. Doğum nedir bedenimi tanıma nefes egzersizleri bebek bakımı doğuma hazırlık egzersizler en en önemlisi kendimi doğuma bebeğe hazırladım. İlla normal olmak zorunda değil ama sezeryanla da olsa beynimi buna hazırladım. Siz kendi iyiliğiniz için bunları yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?