- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Ben burda aşağılanacak bir şey göremiyorum.demekki dr kuralcı ve düzenden hoşlanan biri.dokora sormak yerine keşke hemşiresine durumu izah etseydiniz belki yardımcı olurdu.Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Randevuyla gidldiğini gayet iyi biliyorsunuz. Dışarda günlerce randevusunu beklemiş hastalar varken sizin gibi onlarcasını kabul etse randevu sistemi neden var. Kaldı ki devlet hastanesi doktorları hergün her an içeri önce kendi işini halletmek için odasına giren hastalara laf anlatmakla uğraşıyolar. Benimki daha önemli mantığından kurtulunca insanlar herşey sisteminde işleyince gayet güzel olacak hayat. Şikayet etseniz de haksız olan sizsiniz. Bankada vs heryerde sıra düzen sağlamak içindir. Artık bölmeyin bu kuralları lütfen yaRandevu almak icin aradım 15 gün sonraya randevu verdiler gittik hazır bostu oda girdim eger sıra yoksa bakabilirmisiniz dedim o eger insan gibi bakamam deseydi tamam der çıkardım ama kovdu oda çok zoruma gitti : (
Senin beynin çokmu büyük kimsinde buna karar verdin sen bence senin beynin daha kücük yazılanları okumuyosun bile acil durumda hasta var rica minnet isi değil bu öncelikli hasta kimsenin sırasını almadım en iyi bakılsında istemedim düzgün davranılsın istedim kimsenin hakarete hakkı yok !'Işkla yipmiyosan isini idim gibi cik git'
Ya ulkecek askla calisirz hepimizin hayat yasam kalitesi uzayda, muthis isler cikariyoruz yani. Ve Sen kucuk beyninle kimin gitmesi gerektigine karar verdin vallahi bravo.
Doktor 100 kisiye bakiyosa o gun min. Bak kin . Diyorum 50 kiside ekstradan ya iste banada bi suna da bi bakar misin? E senin siran yok insanlarin onune gectin simdi sen dogru olani mi yapmis oldun?
E ama doktorun tavri yanlis. Senin ki nasil? Dunya tek tek herbirininzin etrafinda donuyo vay anasini ya. Garip garip afra tafralar en iyi bana bakilsinlar. Bunu yaparken kendin disinda herseyi herkesi yok saydiginin farkinda misin ?
Ne bencil insalariz ya.
Bir gun acilde fenalasan bir hastayi entube etmeye calisiyoruz bak adam olecek nefes alamiyor. Olmesin diye cabaliyoruz herkes kosturuyo birisi anesteziye haber veriyor. Yan tarafta yatan hanim kizimiz geldi. Efenim bu bir aydir hafif hafif kasiniyormus. Bu sirada kotulesen hastanin basinda kosturuyoruz. Ama yok kizimiz sinirlendi nasil bakmiyoruz ilgilenmiyoruz bu kiz bir aydir kasiniyor ! Acil! De buna bakilir zaten! Doktor arkadas dayanamadi bagirdi. Ustune bu bimere sikayet edecem falan filan gitti. Eder belki hakli da bulunur ama el insaf ya!
Randevuyla gidildiğini biliyorum biraz okusaydınız ne olduğunu anlardınızRandevuyla gidldiğini gayet iyi biliyorsunuz. Dışarda günlerce randevusunu beklemiş hastalar varken sizin gibi onlarcasını kabul etse randevu sistemi neden var. Kaldı ki devlet hastanesi doktorları hergün her an içeri önce kendi işini halletmek için odasına giren hastalara laf anlatmakla uğraşıyolar. Benimki daha önemli mantığından kurtulunca insanlar herşey sisteminde işleyince gayet güzel olacak hayat. Şikayet etseniz de haksız olan sizsiniz. Bankada vs heryerde sıra düzen sağlamak içindir. Artık bölmeyin bu kuralları lütfen ya
En iyisi başhekimlik. BİMER e şikayetlerin süresi ne olur bilmiyorum referandum dan sonra. SABİM çok ilgileniyor diye biliyorum sağlık bakanlığına bağlı ve daha hızlı
O yüzden başhekimlik dedim zaten başhekime gidildiğinde ben yapmadım diyemez ama bunu o an yapması gerekirdi. Doktor randevusuz bakmamı istedi bende bakmadım bana iftira attı deyip çekilebilir tabi kiBimere sabime yazsın tabi de ne olacağını bekliyorsunuz ki? Doktorun vereceği cevap randevusuz hasta bakmıyorum. Bu kadar bitti. Bunu üzerine sağlık bakanlığının doktora dönüp aa arada sana rica edeni de al lütfen demiyor. Kaldı ki şikayet sahibi azarlanmaktan bahsediyor, doktor azarlamadım dese yine bir sonucu yok... malesef sabim ve bimer hastanın gazını almaktan ibaret.. sonuç alındığına hiç şahit olmadım, gerçekten doktorun kanıtlanabilecek bir yanlışı olduğu durumlar hariç..
Teşekkür ederim bende anlamadım onları nasıl bi düsünce tarzındalar gercekten saygısızlar düzgünce bakamam deseydi tamamda kovmak ne sikayet etmedim bi kere daha aynı sey oldu bashekimde kendi doktorunu savunuyo bimerde bi savunma alıyo bitti Allah a havale ettim benOncelikle gecmisler olsun.babamda bir haftadir hastehanede yatiyor inan doktorunu gectim yemek ve temizlik gorevlisi bile beni azarladi ve durduk yere gayet konusmasini bilen bir insanim kibar bir sekilde devlet hastehanesinde herkese bir seyler olmus sanirim aldiklari maaslarini bizlere verecekler.yemekciyi sikayet ettim gelip ozut diledi istemesemde malesef sikayet ediceksin cunku insana insan gibi davranmiyorlar.
Ozaman kesinlikle BİMERE şikayet edinOdaya girdim anlattım annemi sıra yoksa rica etsem bi bakabilirmisiniz diye adam kovdu beni odadan : (
Cok asağılayıcı bi durum gerçekten bimere şikayet edicem : (Ozaman kesinlikle BİMERE şikayet edin
Kimse kimse yi bu denli üzemez !!!
Aynen cünkü ricadan güzel laftan anlamıyolar insanlara hayvan muamelesi yapmaya alışmışlar o sekilde kendilerine davranınca anlıyolarEvet basima geldi,yakin bi zamanda,
Azarlanmadim ama hastanede yatiyordum
Taburcu olacagim bir turlu cikisim yapilmiyodu bir turlu,
biz hastalar biseyden sanki anlamiyormusuz gibi konusuyorlardi.surat 5 karis.
Kavga ettim onlarla o hasta halimle (babam dier bloktan sesimi duymus) Ondan sonra yaptilar cikisimi. Bagirinca yani
Bimer ve cimer de sikayetim var.
Ister dikkate alinsin ister alinmasin herkes isini.duzgun yapsin
Ben de gunde yuzlerrrce insanla gorusuyorum isyerinde,asla kimseye kotu davranmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?