Doktor hakareti

'Işkla yipmiyosan isini idim gibi cik git'
Ya ulkecek askla calisirz hepimizin hayat yasam kalitesi uzayda, muthis isler cikariyoruz yani. Ve Sen kucuk beyninle kimin gitmesi gerektigine karar verdin vallahi bravo.
Doktor 100 kisiye bakiyosa o gun min. Bak kin . Diyorum 50 kiside ekstradan ya iste banada bi suna da bi bakar misin? E senin siran yok insanlarin onune gectin simdi sen dogru olani mi yapmis oldun?
E ama doktorun tavri yanlis. Senin ki nasil? Dunya tek tek herbirininzin etrafinda donuyo vay anasini ya. Garip garip afra tafralar en iyi bana bakilsinlar. Bunu yaparken kendin disinda herseyi herkesi yok saydiginin farkinda misin ?
Ne bencil insalariz ya.
Bir gun acilde fenalasan bir hastayi entube etmeye calisiyoruz bak adam olecek nefes alamiyor. Olmesin diye cabaliyoruz herkes kosturuyo birisi anesteziye haber veriyor. Yan tarafta yatan hanim kizimiz geldi. Efenim bu bir aydir hafif hafif kasiniyormus. Bu sirada kotulesen hastanin basinda kosturuyoruz. Ama yok kizimiz sinirlendi nasil bakmiyoruz ilgilenmiyoruz bu kiz bir aydir kasiniyor ! Acil! De buna bakilir zaten! Doktor arkadas dayanamadi bagirdi. Ustune bu bimere sikayet edecem falan filan gitti. Eder belki hakli da bulunur ama el insaf ya!

Ben burda aşağılanacak bir şey göremiyorum.demekki dr kuralcı ve düzenden hoşlanan biri.dokora sormak yerine keşke hemşiresine durumu izah etseydiniz belki yardımcı olurdu.

Randevu almak icin aradım 15 gün sonraya randevu verdiler gittik hazır bostu oda girdim eger sıra yoksa bakabilirmisiniz dedim o eger insan gibi bakamam deseydi tamam der çıkardım ama kovdu oda çok zoruma gitti : (
Randevuyla gidldiğini gayet iyi biliyorsunuz. Dışarda günlerce randevusunu beklemiş hastalar varken sizin gibi onlarcasını kabul etse randevu sistemi neden var. Kaldı ki devlet hastanesi doktorları hergün her an içeri önce kendi işini halletmek için odasına giren hastalara laf anlatmakla uğraşıyolar. Benimki daha önemli mantığından kurtulunca insanlar herşey sisteminde işleyince gayet güzel olacak hayat. Şikayet etseniz de haksız olan sizsiniz. Bankada vs heryerde sıra düzen sağlamak içindir. Artık bölmeyin bu kuralları lütfen ya

Senin beynin çokmu büyük kimsinde buna karar verdin sen bence senin beynin daha kücük yazılanları okumuyosun bile acil durumda hasta var rica minnet isi değil bu öncelikli hasta kimsenin sırasını almadım en iyi bakılsında istemedim düzgün davranılsın istedim kimsenin hakarete hakkı yok !

Randevuyla gidildiğini biliyorum biraz okusaydınız ne olduğunu anlardınız

Bana da doktor daha yeni oturmuştum son adet tarihimi sordu. O an adetin ilk günüydü. Ben o günün tarihini hatirlayamadim. Biraz düşündüm birkaç saniye. Doktor seni mi beklicez birçok hasta var diye kızdı. Çok tuhaf hissettim. Halbuki ben de sabahtan beri bekliyordum. Öğleden sonra ilk sıra bana gelmişti. Keşke vaktinizi aldım özür dilerim diye çiksaydim odadan muayene olmasaydım çok pişmanım.

Aynı şeyi bana bi diş hekimi yapmıştı. Sinir bozucu. Adam gibi soyleyemiyo sanki.

En iyisi başhekimlik. BİMER e şikayetlerin süresi ne olur bilmiyorum referandum dan sonra. SABİM çok ilgileniyor diye biliyorum sağlık bakanlığına bağlı ve daha hızlı

Vallahi doktorun yaptığı şeyi hiç tasvip etmiyorum, kimse kimseyi azarlayamaz.ancak bir devlet hastanesindeki doktorun durumu da ortada, sıraya asla uymayan hastalar, çağrılınca gelmeyip devamlı sıram geçti diye her hastadan sonra odaya dalanlar,devamlı bişey sormak isteyen hastalar, devamlı herkesten önce muayene olmak isteyenler, daha neler neler.. 100 hasta baksa da kapıya en az 300 kişi geliyor bişey diyor, insan da sabır taşı olsa çatlıyor bazen, hoş olmasa da. İşin gerçeği de bu.

En iyisi başhekimlik. BİMER e şikayetlerin süresi ne olur bilmiyorum referandum dan sonra. SABİM çok ilgileniyor diye biliyorum sağlık bakanlığına bağlı ve daha hızlı

Bimere sabime yazsın tabi de ne olacağını bekliyorsunuz ki? Doktorun vereceği cevap randevusuz hasta bakmıyorum. Bu kadar bitti. Bunu üzerine sağlık bakanlığının doktora dönüp aa arada sana rica edeni de al lütfen demiyor. Kaldı ki şikayet sahibi azarlanmaktan bahsediyor, doktor azarlamadım dese yine bir sonucu yok... malesef sabim ve bimer hastanın gazını almaktan ibaret.. sonuç alındığına hiç şahit olmadım, gerçekten doktorun kanıtlanabilecek bir yanlışı olduğu durumlar hariç..

O yüzden başhekimlik dedim zaten başhekime gidildiğinde ben yapmadım diyemez ama bunu o an yapması gerekirdi. Doktor randevusuz bakmamı istedi bende bakmadım bana iftira attı deyip çekilebilir tabi ki

Oncelikle gecmisler olsun.babamda bir haftadir hastehanede yatiyor inan doktorunu gectim yemek ve temizlik gorevlisi bile beni azarladi ve durduk yere gayet konusmasini bilen bir insanim kibar bir sekilde devlet hastehanesinde herkese bir seyler olmus sanirim aldiklari maaslarini bizlere verecekler.yemekciyi sikayet ettim gelip ozut diledi istemesemde malesef sikayet ediceksin cunku insana insan gibi davranmiyorlar.

Teşekkür ederim bende anlamadım onları nasıl bi düsünce tarzındalar gercekten saygısızlar düzgünce bakamam deseydi tamamda kovmak ne sikayet etmedim bi kere daha aynı sey oldu bashekimde kendi doktorunu savunuyo bimerde bi savunma alıyo bitti Allah a havale ettim ben

Yazan arkadaşlar sağolun ama çogunuz rica lafıma taktınız rica derken odaya direk dalsaydım dahamı iyi olurdu bostu girdim düzgünce söyledim bi kere ısrarcıda olmadım ki ravdevular 15 gün dolu ve istedikleri kisiye kayıt açtırıyolar burda benim ricam degilde onun keyfine kaldık kendi annesi olsaydı aynısını yaparmıydı acaba

Aynen cünkü ricadan güzel laftan anlamıyolar insanlara hayvan muamelesi yapmaya alışmışlar o sekilde kendilerine davranınca anlıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…