Sen ona fırlatsan dr a şiddet diye grev yaparlar. Hasta halinle gördüğün muameleye bak.Ameliyat olmustum agridan duramiyordum narkozdan sonta hemsireyi cagirmistim agri kesici vururmusunuz diye o da ee agrin varsa napiyim ne ediyim demeye basladi direk ameliyatli halimle ayaga kaldirdiydi beni sonra tansiyonumu olcmeye gelmisti tansiyon aletini firlatmisti koluma degmisti o aciyla aldim bende ona firlattiydim acimasiz cok ya sikayet ettim bashekimlikte hemen acik kapatmaya baslamisti kimi kime sikayet edecegimizi de sasirdik ya
Çok rencide olmuşsun ama üzülme .herseyin bir çaresi olduğu gibi bunun da var . Senin yerinde olsam , bu kadar kirilmisken, kırardım. Her yere şikayet et .sonra da dava aç ,parası için değil de rezil etmek için .senden özür dilemesini iste .içini soğutmak için aklına ne geliyorsa yap işte (hukuki yollardan) çok üzüldüm .kendini ne sanmışsa. ..Hic muhabbet olmadı ki ben anlattım adam kovdu beni resmen çok zoruma gitti : (
olmaz mı kendilerini birşey sanan o kadar çok insan var ki. Geçenlerde kuzum ateşlendi havale geçirecekti nerdeyse sıramıza 5 kişi filan vardı yardımcı olsun diye rica ettik insanca yürü git acile filan pişmiş pişmiş söyledi bizde hastaneyi ayağa kaldırdık mecbur baktılar buarada 4 aylıktı. Hayır haklı haksız insanca konuşmak bu kadar mı zorArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Öncelike sıra almak için danışma vs ye bi uğramalıydınız ,bu aralar doktorlarda bi asabiyet mevcut,son zamanlarda çok açılır oldu böyle konular.
Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Tansiyon aletini firlati ucu koluma geldi bende o an ki sinirle aldim ona firlattim vallahi ya ordaki herkes sok gecirdi bide narkozdan yeni uyanmisim sikayette ettik ama ne fayda bashekimlik hemen hemsireyi savunmustu mahkemeye veein demislerdi o ara sorunlar oldu hc ugrasamamistik..Sen ona fırlatsan dr a şiddet diye grev yaparlar. Hasta halinle gördüğün muameleye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?