Ne alakası var ya? Öyle bir kesinti yok, performans kriterleri çok saçma sapan ve ayrı mevzu zaten.çünkü dönerleri kesiliyor yavaş yavaş
1 haftadir agri varsa acil olamaz. Hicbir doktor da acil gozuyle bakmaz annenize.İnat ettim hatta gidip görüntü bile alıcam arasan randevu dolu hastane bomboş acil hasta var bakmıyolar kendi yakınları olsa böyle yaparlarmıydı acaba : (
Muhabbet nasıl ilerledi ki olay bu derece alevlendi?
Bimer e şikayet edin
Direk bashekimlige sikayet etseydin orasi hastane ilgili davranacaklari yerde iyce hasta ediyorlar adami ya..
Ee biz de onu dedik?Odadan çık dediği için bimere mi şikayet edilir ?
Kaldı ki bayan sıra almadan girmiş bakabilir misiniz demiş .
Yani tamam doktor sert çıkmış ama bende her hastaneye gittiğimde önümden odaya girmeye çalışanlara tepki gösteriyorum. İki bebekle kapıda sıramı bekliyorum.yani çık dediği için uyarı almasına ben vicdanıma sığdıramazdım açıkcası
Onu sonradan gördümEe biz de onu dedik?
Ben şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Onlar da insan sonuçta. İhtiyaçları olabiliyor dinlenmek istiyorlar, üzgün, kızgın olabiliyorlar, yorgun düşebiliyorlar haliyle bu da suratlarına ve davranışlarına yansiyabiliyor. Onlar hayat kurtarıyor sonuçta. Kötü davranmaya hakları yok ama yükleri çok ağır o yüzden anlayışlı olmak gerekir. Uyarabiliyorsaniz doktoru siz uyarin ama şikayet etmek yanlış bana göre de. Çok ciddi hayati bir yanlış olmadıkça.
Buna da katilmiyorum.Ben şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Onlar da insan sonuçta. İhtiyaçları olabiliyor dinlenmek istiyorlar, üzgün, kızgın olabiliyorlar, yorgun düşebiliyorlar haliyle bu da suratlarına ve davranışlarına yansiyabiliyor. Onlar hayat kurtarıyor sonuçta. Kötü davranmaya hakları yok ama yükleri çok ağır o yüzden anlayışlı olmak gerekir. Uyarabiliyorsaniz doktoru siz uyarin ama şikayet etmek yanlış bana göre de. Çok ciddi hayati bir yanlış olmadıkça.
Buna da katilmiyorum.
Tek bir anina bakarak yargilamak dogru olmasa da oyle doktorlar var ki is arkadaslari hastalar personeller, herkese her zaman kotu davraniyorlar.
Bazi insanlarin kendine cekiduzen vermesi icin de sikayet sart.
Buna da katilmiyorum.
Tek bir anina bakarak yargilamak dogru olmasa da oyle doktorlar var ki is arkadaslari hastalar personeller, herkese her zaman kotu davraniyorlar.
Bazi insanlarin kendine cekiduzen vermesi icin de sikayet sart.
Evet maalesef karakterleri oyleKarakter olamazmı?
Evet maalesef karakterleri oyle
Ama insanlara insan gibi davranmayi ogrenmek zorundalar.
Hastaneyi zehir ediyorlar resmen, hastalara ve diger doktorlara.
Bizim yükümüzde ağır ama bi doktoru gidipte azrlamıyoruz yükleri ağır olupta kaldıramıyorlarsa yapmasınlar kimse kimsenin azarlamasını duymak zorunda değilBen şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Onlar da insan sonuçta. İhtiyaçları olabiliyor dinlenmek istiyorlar, üzgün, kızgın olabiliyorlar, yorgun düşebiliyorlar haliyle bu da suratlarına ve davranışlarına yansiyabiliyor. Onlar hayat kurtarıyor sonuçta. Kötü davranmaya hakları yok ama yükleri çok ağır o yüzden anlayışlı olmak gerekir. Uyarabiliyorsaniz doktoru siz uyarin ama şikayet etmek yanlış bana göre de. Çok ciddi hayati bir yanlış olmadıkça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?