Doktor hasta ilişkimiz bozulsun istemiyorum.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kızlar selam.

Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.

Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.

Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.

Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.

Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.

Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?

Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.

Tabi ki vardır.
Gözüm döndü ama. Cidden yaptığıma pişman değilim, doktorumla napıcam diye düşünüyorum.
Bi' de tüm doktorlar izin veriyor diye güvendim biraz.
Bir sorun yok, konu da o değil

:)

Bozulmaz araniz merak etmeyin.

Hem doktorlar genelde cok ilgi bekleyen hastalara daha ilgili davranir onlari rahatlatmak icin ama tum hastalarina ayni onemle,sorumlulukla yaklasir.Sitem etse bile ayni ozenle tedavi etmeye devam eder.

Abartmayiin bu kadarr. Yapmiyaydiniz iyiydide yaptiniz artik şaapmayin o kadar.

:)

Bozulmaz araniz merak etmeyin.

Hem doktorlar genelde cok ilgi bekleyen hastalara daha ilgili davranir onlari rahatlatmak icin ama tum hastalarina ayni onemle,sorumlulukla yaklasir.Sitem etse bile ayni ozenle tedavi etmeye devam eder.

İnşallah öyle olur :/

Abartmayiin bu kadarr. Yapmiyaydiniz iyiydide yaptiniz artik şaapmayin o kadar.

Eşim "sevmicek artık seni ilgilenmicek de göreceksin" dedi vazgeçirmek için. Kesin haklı çıkar o.

Sen söylemezsen doktor boyadığını anlar mı?
Bence anlamaz.

Sarıdan siyaha dönmüş saçı kör olsa anlar diye düşünüyorum.

Benim arkadaşım 4. Aydan sonra organik boyayla saçlı deriye çok değdirmeden boyadı birşey olmadı

Saçın ön kısmına kalınca bi bandana bağla öyle git istersen

Ayrica çok sık boyama
Saç rimeli bandana falan kullan iki boya arasını aç zaman açisindan

Bu kadar sıkılmayın ya hu. Sonuçta siz de anne adayısınız, çocuğunuzu iyiliğini, sağlığını siz de düşünüyorsunuz. :)
Lafını açmazsa hiç bahsetmeyin bile.
Bu benim evde dip boya yapıp da kuaförüme kaş aldırmaya gidince, tedirgin olmama benzemiş iyice.

Sarıdan siyaha döndü.
Bence cinsiyet farketmeksizin anlaşılır. Bağırıyor yani heey boyalıyım ben diye.
Hmm o zaman geçmiş olsun
Ama işini profesyonellikle yapan bir doktor tutup da size tavır yapmaz bence. Dostane bir şekilde fırçalayabilir, o da bir daha yapmayasınız diye. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum

Sarıdan siyaha döndü.
Bence cinsiyet farketmeksizin anlaşılır. Bağırıyor yani heey boyalıyım ben diye.
Bandana taksana
Kulaklarima su kaçıyor sadece duş alıyorum saçlarım biraz kirli dersin olmaz mı?

Tekrar boyamama gerek kalmayacak ki.
Dip sorunum falan yok. Kendi rengimdeyim yani tek seferlik bir şeydi.

bişey demez bence alışkındır özellikle bizim ınsanımız doktorun dedıklerını genelde yapmaz

:/

Ahahaha ama ne haklı tedirginlik o. Saçına naptın sen diye sorsa ne cevap vereceksin

Hmm o zaman geçmiş olsun
Ama işini profesyonellikle yapan bir doktor tutup da size tavır yapmaz bence. Dostane bir şekilde fırçalayabilir, o da bir daha yapmayasınız diye. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum

Ona razıyım ya takdir beklemiyorum cidden

Bandana taksana
Kulaklarima su kaçıyor sadece duş alıyorum saçlarım biraz kirli dersin olmaz mı?

Saklayacağım yer dibi değil ki ucu.
Komple başörtü takmam gerekir bu mantıkla e o da olacak iş değil

"Bi uyandım saçım bir uzamıııış gittim sarıları kestirdim bende" diye sevimlilik şımarıklık yapma yoluna gidicem

Ahahaha ama ne haklı tedirginlik o. Saçına naptın sen diye sorsa ne cevap vereceksin
Ya iyi de altı üstü kahverengi boya, ne diye sana bir sürü para vereyim ki ben, Allah el yatkınlığı vermiş işte tek başıma boyayıp çıkıyorum. :)
Ama kaşım önemli :)
Neyse valla bazen bazı şeyleri bastırmak lazım. Yoksa herkes üstüne geliyor insanın. Yerinde olsam her zamanki gibi giderim, hiç eziklenmem. :) Sana da tavsiye ederim, sen yumuşak olursan çiğnemek isteyen çok olur.

Yapmasaydin iyiydi ama madem yaptin. Diplerinimi boyattin sadece?

Bandana falan takin aksesuar takiyormus gibi.
Kacinci haftadadasin? Ama muhakka gorecek. Her seferinde bandana ile gidemezsin ki.

Ama kuaförle bu bir değil ki ya :/
Atara atar giderek gider yapmak istemiyorum.
Yani sittin sene bulamam kafama göre Dr ve hastane kombinasyonunu

Yapmasaydin iyiydi ama madem yaptin. Diplerinimi boyattin sadece?

Bandana falan takin aksesuar takiyormus gibi.
Kacinci haftadadasin? Ama muhakka gorecek. Her seferinde bandana ile gidemezsin ki.

Geçen 16+2 gösteriyordu. 16+4te boyamış olmam gerek. Normalde 15+5 te boyadım ama. USG sattan önde gidiyor

Dip boya yapmadım. Diplere dokunmadan uçları boyadım ben. Kendi doğal rengine boyadım yani.

Zaten kimden neyi saklıyım olacak iş değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…