- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Doktor diyorsa vardır bir bildiği ve şu an ondan çekineceğinize bebeğinizi olumsuz etkilemiş olmaktan ötürü endişelenseniz ? Ben demiyorum doktor yasaklamış kesinlikle ve siz de dinlememişsiniz, bir bildiği yok mudur ?
Kadın ise,anlarSen söylemezsen doktor boyadığını anlar mı?
Bence anlamaz.
:)
Bozulmaz araniz merak etmeyin.
Hem doktorlar genelde cok ilgi bekleyen hastalara daha ilgili davranir onlari rahatlatmak icin ama tum hastalarina ayni onemle,sorumlulukla yaklasir.Sitem etse bile ayni ozenle tedavi etmeye devam eder.
Abartmayiin bu kadarr. Yapmiyaydiniz iyiydide yaptiniz artik şaapmayin o kadar.
Sen söylemezsen doktor boyadığını anlar mı?
Bence anlamaz.
Kadın ise,anlar
Hmm o zaman geçmiş olsunSarıdan siyaha döndü.
Bence cinsiyet farketmeksizin anlaşılır. Bağırıyor yani heey boyalıyım ben diye.
Bandana taksanaSarıdan siyaha döndü.
Bence cinsiyet farketmeksizin anlaşılır. Bağırıyor yani heey boyalıyım ben diye.
Benim arkadaşım 4. Aydan sonra organik boyayla saçlı deriye çok değdirmeden boyadı birşey olmadı
Saçın ön kısmına kalınca bi bandana bağla öyle git istersen
Ayrica çok sık boyama
Saç rimeli bandana falan kullan iki boya arasını aç zaman açisindan
bişey demez bence alışkındır özellikle bizim ınsanımız doktorun dedıklerını genelde yapmaz
Bu kadar sıkılmayın ya hu. Sonuçta siz de anne adayısınız, çocuğunuzu iyiliğini, sağlığını siz de düşünüyorsunuz. :)
Lafını açmazsa hiç bahsetmeyin bile.
Bu benim evde dip boya yapıp da kuaförüme kaş aldırmaya gidince, tedirgin olmama benzemiş iyice.
Hmm o zaman geçmiş olsun
Ama işini profesyonellikle yapan bir doktor tutup da size tavır yapmaz bence. Dostane bir şekilde fırçalayabilir, o da bir daha yapmayasınız diye. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum
Bandana taksana
Kulaklarima su kaçıyor sadece duş alıyorum saçlarım biraz kirli dersin olmaz mı?
Ya iyi de altı üstü kahverengi boya, ne diye sana bir sürü para vereyim ki ben, Allah el yatkınlığı vermiş işte tek başıma boyayıp çıkıyorum. :)Ahahaha ama ne haklı tedirginlik o. Saçına naptın sen diye sorsa ne cevap vereceksin
Ya iyi de altı üstü kahverengi boya, ne diye sana bir sürü para vereyim ki ben, Allah el yatkınlığı vermiş işte tek başıma boyayıp çıkıyorum. :)
Ama kaşım önemli :)
Neyse valla bazen bazı şeyleri bastırmak lazım. Yoksa herkes üstüne geliyor insanın. Yerinde olsam her zamanki gibi giderim, hiç eziklenmem. :) Sana da tavsiye ederim, sen yumuşak olursan çiğnemek isteyen çok olur.
Yapmasaydin iyiydi ama madem yaptin. Diplerinimi boyattin sadece?
Bandana falan takin aksesuar takiyormus gibi.
Kacinci haftadadasin? Ama muhakka gorecek. Her seferinde bandana ile gidemezsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?