Çocuğunuzun bu durumdan etkilenmiş olabileceğini dert etmiyorsunuz da doktorun size kızmasından ve eskisi gibi ilgilenmemesinden mi korkuyorsun çok garipsiniz. Doktor size keyfi nedenle kızmıyor ki bebeğinizin sağlığı için müsaade etmemiş ama siz güzelleşeceğim diye onu tehlikeye atıyorsunuz bence önce bebeğinizi düşünün doktorun ne diyeceğini değil. Ha olur mu bir şey olmaz belki ama en ufak ihtimali olan hiç bir şeyi yapmazdım ben şahsen. Sonuçta hamile olduğumu etrafım biliyordur ve görünüşümü mazur göreceklerdir diye düşünürüm.
Bunu daha önceki sayfalarda da açıklamış olmam gerek.
Gerekli önlemleri aldım. Evet doktoru dinlememek hataydı, ya da ne bileyim onun izin vermemesi hataydı. Vardı yani ortada bir şey.
İzin veren doktor kötü, kaka vermeyen iyi, harika, efso, helal be değil bence.
Tıp okumadım ama tabi ki bebeğimi düşünüyorum. En azından burada hepinizden fazla düşünüyorumdur.
12 haftayı doldurunca röfleye koşan anne de çocuğunu bizim onu düşündüğümüzden fazla düşünüyordur. X daha iyi yaptı, ynin allah belasını versin demek çok yersiz. (Size değil genel konuşuyorum)
Bugün çok güzel bir DM aldım bu konuda. İsim vermeyeceğim ya da paylaşmayacağım tabi ki fakat bu konuda beni en iyi anlayan ve yardımcı olanın o olduğunu düşünüyorum, aradan niye seçmece yaptım o da absürd tabi.
Beni anlamayıp bandana vs öneren arkadaşlara da çok teşekkürler, ama dibi saklamıyorum ben
bir şeyi de saklamıyorum aslında.
Eşime de suç atamam ortada suç yok tercih var. Güzel görünmek illa kocam beni beğensin diye değil benim için de önemli. Konunun bebeğimle ya da eşimle alakası yok. Zira ben boyamak istemesem eşim istese dahi kalkıp boyamazdım
Doktora da normal bir şekilde gideceğim. Elim boş. En fazla azarımı yerim, abartılırsa doktor değiştiririm. Anam değil babam değil ya da dünyadaki tek doktor değil sonuçta.
Herkese tekrar teşekkürler.
Bence bırakalım konu geriyi boylasın. İlk sayfayı aşırı meşgul etmesin daha fazla.