Doktor hasta ilişkimiz bozulsun istemiyorum.

Bandana takın, arkayı da dağınık topuz yapın..
Ve hiçbişey demeyin..
Ben yine de farketmeyeceğini düşünüyorum ve çok abarttığınızı...
Eğer kızarsa dayanamadım yaptım deyin en masum halinizle.. Fazla kızmayacaktır

Bence hiçbir sorun olmayacaktır.
Bir saçınızı boyattınız diye size kötü davranacak hali yok. Kafalarınız uyuşmuş demek ki ondan iyi bir iletişiminiz var, bozulmaz da.

:) oncelikle ALLAH bagislasin.
Bitkiselleri varmi bu boyalarin? Esra erol hamileyken kac kere boyatti :)

Sıkı topuz yap en iyisi. :) ensenden bakacak degil sana. Arkada kakir toplu sekilde dikkatini cekmez.

Bence hiçbir sorun olmayacaktır.
Bir saçınızı boyattınız diye size kötü davranacak hali yok. Kafalarınız uyuşmuş demek ki ondan iyi bir iletişiminiz var, bozulmaz da.

Yada topla topuz yap saclarini fark etmesin. Salarsan fark eder.

Kızlar durum bu.
Farketmemesi için 350 numara hipermetrop olması lazım.
Galiba ortak kanı az laf te biraz da şımar'dan ibaret.
Elim boş mu gidiyorum yani.

Eklentiler

• 16-07-24-16-41-35-328_deco.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 234
burda üzülmeniz gereken şey bebeğiniz . organik boya kısmı pazarlama . yine içinde zararlı madde var. ayrıca bebeğe bir şey olmadı diyenler illa kolu bacağı mı kopacak Allah korusun. belki çocuğun ilerde alerjiye yatkınlığı olacak . sizin bebeğinizi düşünüyor doktorunuz bence dinlemelisiniz.

dr sizin ne yaptığınızla nedne ilgilensin ki sonuçta bişey olursa çoğunuza olacak kimyasal falan dr uyarı amacıyla söylemiş sizde yapmamışsınız herhangi bir sorundan sorumluluğu kalmamış bişey diyeceğini sanmam ama dinlemeyecekseniz neden dr a gidip öneri istiyorsunuz merak ediyorum sizi kötü etkilemek için söylemedim dr sadece bakar ve geçer dinlemediniz diye sitem eder aynı şekilde ilgilenmeye deavm eder napacak yani başka ayrıca pasta falan da çok değişik fikirler geldi ilginç

Hiii bu goruntuye gore caren yok. :)
Bende hafif acilmis rengi tekrar boyadin fark edilmez sandım.

Bu boya muhabbeti beni de geriyor.
Sanki tek etkileyen sey boya.
Kadin sigara icer, sagliksiz beslenir kimsenin umrunda olmaz
Ama sac boyamaya geldi mi herkes cik cik cik.
Bu konuyla ilgili kanıtlanmış hicbir sey yok, kisilerin kendi tercihi olmali.
Ilk hamileligimde boyamadim ama bunda ben de boyayacagim.
Ama aynen senin gibi doktordan cekiniyorum,o yuzden muayeneden sonra boyayıp bir sonraki muayeneyi bekleyecegim nasilsa solar o zamana kadar

Kızlar durum bu.

Ohooohhohoooo
Değişim büyük..
Tamam farkedecektir..
Amma ve lakin boşverin...
İki kızar, sonra geçer, ilişkinize de hiçbişey olmaz.
Ve evet eliniz boş gidin, tuhaf olur bunun için birşey götürmek

İşte bakıp bebek iyi bi şikayetin var mı deyip göndermiyor beni.
Hapımı bile yazdırmadığımda "bitmiş olması lazımdı düzenli mi almadın?" diyecek kadar ilgileniyor. Kgdur yeme içmedir konusunda beni komple baymıyor.
Ben de şu saatten sonra postalanmak istemiyorum.

Hiii bu goruntuye gore caren yok. :)
Bende hafif acilmis rengi tekrar boyadin fark edilmez sandım.

Yok bariz farklı valla

Ya haksızlar demiyorum. Evet kanıtlanmış bir şey yok da, zararsız da demiyor kimse.
Dün fena gözüm döndü belki görmüşsündür çıldırdım insan içine çıkamaz hale geldim resmen. Düz sarı uzadıkça ombreye falan da dönmüyor yani. Feciydi.
Benim çekincem benimle daha az ilgilenmesi, prenseslik fobisi adeta.

Ohooohhohoooo
Değişim büyük..
Tamam farkedecektir..
Amma ve lakin boşverin...
İki kızar, sonra geçer, ilişkinize de hiçbişey olmaz.
Ve evet eliniz boş gidin, tuhaf olur bunun için birşey götürmek

O zaman gideyim. Gider gitmez "hamile pantolonun var benim yakışmış mı bak" diye şımarayım, saç azarımı yiyeyim döneyim.
Elim boş gideyim evet dolu gidersen ve kabul etmezse dev bozulurum ya

Kırmızıyla işaretlediğim yerdeki bu yapıya sahip doktora değil çiçek çelenk yaptırsanız fayda etmez.

Kızlar durum bu.
İlk ve son kez yaptırdığını söylersin zaten asıl rengine dönmüşsün bir daha yaptırmana gerek kalmaz. Diplerini değil uçlarını boyatmışsın bir de sanırım daha iyi.

başına bi şal falan ört. ne hediye alırsan al saçını gördükten sonra tepki verecektir boya konusunda katı bir doktormuş çünkü. bi şal ile kamufle etmiş olursun

Aynı benim doktorumdan bahsediyorsun Iyotsuz. Çevrede soğukluğunu kimse sevmez. Ukala bulur ama biz ölümüne kankayız modundayız muayenelerde. Başka birilerine de gitsem, son noktam o çok detaycı ve ben söylemeden o dönemdeki sorunlarımı ve çözümlerini söylüyor.

Ve tabiî ki bizim sorunumuz kilo. Kilo almamı istemediği hâlde kilo aldıysam, direkt yüzüme bile bakmadan soğuk ve mesafeli bir biçimde kilo almamam konusunda uyarıyor. Hani o canciş adam gidiyor da yerine gestapo geliyor. Tabiî ben de yerin dibine.

O yüzden 18473929 tane hastası da olsa, sendeki değişimi fark edecektir. Sakın sakın jest yapmaya kalkma. Ters teper böylelerinde. Yalakalık gibi olur.
Boyaya izin vermediniz. Hint kınası yaptım, zararsız olacağını düşündüm falan de. Kendi fark etmeden ve dile getirmeden de, ağzını açma bence.

Demekki dediginiz kadar iyi bir iliskiniz yokmus doktor hasta iliskisinde oncelikle karsilikli guven onemlidir, siz doktorun dedigine guvenmemissiniz hatta sallamamissiniz cocugunuzun sagligi soz konusu iken. Valla problemli kaprisli biriyse kendine hakaret olarak algilayabilir yoksa sorun etmez sonucta kendi cocugu degil.

kafana bi şeyler tak diyenleri dinleme koskoca kadını salak yerine mi koycaksınız hayır bu fikirler nerden aklınıza geliyo ya insanları salak yerine koymak bu kadar kolay olmamalı
tepkisini de gidince öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…