- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
:) oncelikle ALLAH bagislasin.Geçen 16+2 gösteriyordu. 16+4te boyamış olmam gerek. Normalde 15+5 te boyadım ama. USG sattan önde gidiyor
Dip boya yapmadım. Diplere dokunmadan uçları boyadım ben. Kendi doğal rengine boyadım yani.
Zaten kimden neyi saklıyım olacak iş değil o
Bandana takın, arkayı da dağınık topuz yapın..
Ve hiçbişey demeyin..
Ben yine de farketmeyeceğini düşünüyorum ve çok abarttığınızı...
Eğer kızarsa dayanamadım yaptım deyin en masum halinizle.. Fazla kızmayacaktır
Bence hiçbir sorun olmayacaktır.
Bir saçınızı boyattınız diye size kötü davranacak hali yok. Kafalarınız uyuşmuş demek ki ondan iyi bir iletişiminiz var, bozulmaz da.
Yada topla topuz yap saclarini fark etmesin. Salarsan fark eder.
Kızlar durum bu.
Farketmemesi için 350 numara hipermetrop olması lazım.
Galiba ortak kanı az laf te biraz da şımar'dan ibaret.
Elim boş mu gidiyorum yani.
dr sizin ne yaptığınızla nedne ilgilensin ki sonuçta bişey olursa çoğunuza olacak kimyasal falan dr uyarı amacıyla söylemiş sizde yapmamışsınız herhangi bir sorundan sorumluluğu kalmamış bişey diyeceğini sanmam ama dinlemeyecekseniz neden dr a gidip öneri istiyorsunuz merak ediyorum sizi kötü etkilemek için söylemedim dr sadece bakar ve geçer dinlemediniz diye sitem eder aynı şekilde ilgilenmeye deavm eder napacak yani başka ayrıca pasta falan da çok değişik fikirler geldi ilginç
Hiii bu goruntuye gore caren yok. :)
Bende hafif acilmis rengi tekrar boyadin fark edilmez sandım.
Bu boya muhabbeti beni de geriyor.
Sanki tek etkileyen sey boya.
Kadin sigara icer, sagliksiz beslenir kimsenin umrunda olmaz
Ama sac boyamaya geldi mi herkes cik cik cik.
Bu konuyla ilgili kanıtlanmış hicbir sey yok, kisilerin kendi tercihi olmali.
Ilk hamileligimde boyamadim ama bunda ben de boyayacagim.
Ama aynen senin gibi doktordan cekiniyorum,o yuzden muayeneden sonra boyayıp bir sonraki muayeneyi bekleyecegim nasilsa solar o zamana kadar
Ohooohhohoooo
Değişim büyük..
Tamam farkedecektir..
Amma ve lakin boşverin...
İki kızar, sonra geçer, ilişkinize de hiçbişey olmaz.
Ve evet eliniz boş gidin, tuhaf olur bunun için birşey götürmek
Kırmızıyla işaretlediğim yerdeki bu yapıya sahip doktora değil çiçek çelenk yaptırsanız fayda etmez.Kızlar selam.
Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.
Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.
Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.
Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.
Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.
Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?
Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
Kırmızıyla işaretlediğim sözleri söyleyen doktora değil çiçek çelenk yaptırsanız fayda etmez.
İlk ve son kez yaptırdığını söylersin zaten asıl rengine dönmüşsün bir daha yaptırmana gerek kalmaz. Diplerini değil uçlarını boyatmışsın bir de sanırım daha iyi.Kızlar durum bu.
Farketmemesi için 350 numara hipermetrop olması lazım.
Galiba ortak kanı az laf te biraz da şımar'dan ibaret.
Elim boş mu gidiyorum yani.
Kızlar selam.
Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.
Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.
Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.
Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.
Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.
Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?
Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?