- Konu Sahibi birkullanicii
-
Kiz annesi olarak dogurup pirlanta gibi buyuttugum kendi zekasi ve emegiyle doktor olan kizimi, hicbir yere gelemediği icin bu vb meslekleri secen biriyle gormek istemezdim.Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
bana düşmez tabii olur ya da olmaz demek ama eğitim seviyesinin fark etmesi biraz sıkıntı olabilir. sizin çevrenizde hep doktor arkadaşlarınız olacak, hep sağlık hakkında konuşulacak yani çoğunlukla. o zaman erkek arkadaşınız komplekse girebilir. erkeklerde var bu maalesef.Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
Kız doktorsun bari subay falan bulaydın, en azından daha denk olurdu. Nereden buldun uzman çavuşu?Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
Tercih sizin ama bana vizyonsuzluk gibi geldi.Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
Nasıl tanıştınız? O kaç yaşında?Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
İlişkiniz şu an çok güzel olsa da evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca her şey değişecek. Evlilikte sadece sevgi yetmiyor. Ben görev (iş hayatı) denkliğinden yanayım. Yaşlarınız henüz küçüktür meslek hayatına atıldığınızda fikirleriniz değişecek. Şu an size rahat davran insan gidecek daha baskılayıcı bir insan gelecek çünkü çalışma hayatı ile öğrencilik hayatı sevgilikiler farklı olur.Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
Asker ve polis benim icin buyuk bir hayir deme sebebi.Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.