• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor konusunda lutfen yardım

Biz subat ayında tedaviye basladim tolga hocamla iğneler ilaçlar vs. Mart ayının ill haftası yumurta toplama işlemi oldu 21 yumurta toplandı 19 u olgun ve 12 tane embriyo 1. Kalite olarak 5. Gune geldi ve donduruldu, normalde yaklaşık 2 ay sonra transfer olacaktı ama yumurta toplamadan 1 hafta sonra regli oldum bazen olabilen bir durummuş saglim bitincetolga hoca çağırdı kan değerlerime hormonlara bakıldı bütün hormonlar normale dönmüş dedi ve transfer için ilaçlara başladık, 9 nisan günü transfer oldu 2 adet embriyo transfer edildi transferden önce tolga hoca embriyoların olduğu odaya götürüp gösterdi bana çok iyi durumdalar dedi, hatta okula baslatcaz bunları diye espri yaptı. Transferden sonra 30 dk kadar transfer masasında yattım sonra kalktım tuvalete gittim ve giyinip çıktım😊
Tolga hoca Bana da göstermişti embriyolarımı transfer olurkende izlemiştim ufak pırıltıları ben idrara çok şıkışık girmiştim transferden sonra 10 dakika zor dayandım tuvalete gittim sonra da girmeseydim diye evham ettim kendi kendime çok şükür tuttu.☺

Tolga hoca Bana da göstermişti embriyolarımı transfer olurkende izlemiştim ufak pırıltıları ben idrara çok şıkışık girmiştim transferden sonra 10 dakika zor dayandım tuvalete gittim sonra da girmeseydim diye evham ettim kendi kendime çok şükür tuttu.☺
Merhaba tolga hoca ankarada mı ? Bende ankarada farklı bi doktora gidiyorum . Muayene fiyatları nasıl acaba ? Tüp bebek ilaçları vs ne kadara maal oldu size

Merhaba tolga hoca ankarada mı ? Bende ankarada farklı bi doktora gidiyorum . Muayene fiyatları nasıl acaba ? Tüp bebek ilaçları vs ne kadara maal oldu size
Merhaba evet Ankara da ben şuan devlette kontrollerime gidiyorum bu yıl fiyatları daha da artmıştır. Ben 2022 de tedavi oldum toplam herşeyiyle rahat 40 bin TL harcadım. Yani geçen yıla göre ilaç fiyatlarına yükseldi daha fazla gidecektir.

Merhaba evet Ankara da ben şuan devlette kontrollerime gidiyorum bu yıl fiyatları daha da artmıştır. Ben 2022 de tedavi oldum toplam herşeyiyle rahat 40 bin TL harcadım. Yani geçen yıla göre ilaç fiyatlarına yükseldi daha fazla gidecektir.
Gerçekten yüksek rakamlar ama bu aşamada da devlette çok yavaş ilerliyor mecbur özelde takip yaptırmak gerekiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Mrb arkadaslar .yumurt toplama ve tfansferde anestezi altinda mi olunuyor..islemler nasil detay verir misiniz

Biz diger ay aşılama yapcaz insallah, gecen aygul hanım ilk gittiğimde ki gbi samimi değildi sinirli bi anına mi denk geldik bilmiyorum ama bu seklde davranışlar beni endişe ettiriyor 1 saat bekledik bile odasında

Arkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Ankara şehir hastanesi bilken Dr Hüseyin Yeşilyurt çok iyi

Bende Tolga ecemiş diyorum insanı konuşmasıyla rahatlatıyor evet pahalı özel bir klinik yanında çalışanlar bayanlarda çok iyi ben memnunum. Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim şuan hamileyim ilk tüp bebek deneyimin ilk denemede tuttu. Tedavi sürecimde çok iyi geçmişti. Tavsiye ederim
Mrblr sizin yasiniz kac acaba? Benim yasim 45 tolga ecemiste bu yaslarda hastasi va mi acaba?😔

Arkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Kesinlikle göğşen önalan. Göğsen hoca ile görüşmeden karar vermeyin

Back
X