Bende bugün başladım bu ilaca :) siz ilaç bittikten kaç gün sonra çatlatma için gideceksiniz:)Arkadaşlar merhaba beş aydır gebelik oluşmuyor bugün doktora gittim adetli iken aşağıdan baktı yumurta rezervlerimin iyi olduğunu kistimin olmadıgını söyledi femara başlayalım Yumurta Takibi yapalım dedi 5gün içicekmisim
Amh ve prolaktin hormon testi yaptım haftaya çıkacak bu arada 290 lira test parası verdim. Rezervlerim iyi ise neden bu testi istedi anlamadım bu testi daha önce yaptıranlar var mı
Femara kullananlardan yorum istiyorum ilk defa kullanıcam sonraki sürec nasıl olcak şimdiden teşekkür ederim
Canım cuma başladım ilaca bu cuma tekrar kontrole gidicem bes gün kullanıp bakalımBende bugün başladım bu ilaca :) siz ilaç bittikten kaç gün sonra çatlatma için gideceksiniz:)
Anladım canım.bende bugün başladım 5 gün kullanacağım 26sinda.da. gideceğim sanırım çatlatma yapacak.umarim tutar ikimizinde :)Canım cuma başladım ilaca bu cuma tekrar kontrole gidicem bes gün kullanıp bakalım
İnşallah canm sen ovulasyon testi kullanıyor muydun ben kullanıpdum ve pik catlama görüyodum bakalım gercekten görüyormuymusım anlıcazAnladım canım.bende bugün başladım 5 gün kullanacağım 26sinda.da. gideceğim sanırım çatlatma yapacak.umarim tutar ikimizinde :)
Bugun çatlatma iğnesi vuruldumm 4 gün ilişki olcak dedi doktor bi de fitil verdiEvet iki ay kullandım bende gördüm pik ama.catlama mi geç oluyordu. Yumurta mı iyi büyümüyordu bilmiyorum iste
Progestan fitil mi acabaBugun çatlatma iğnesi vuruldumm 4 gün ilişki olcak dedi doktor bi de fitil verdi
Evet vajinadan alıncak 10 gün boyunca sabah akşamProgestan fitil mi acaba
Gittin mi kontrole canımMerhaba canım, ben de bu ay ilk defa femara kullandım. Adetliyken gittim,3. gün ilaca başladım, 5 gün günde 2 defa kullandım. İlacı kullanırken sadece biraz uyku ve yorgunluk oldu. Adetimin 12.günü doktora kontrol için gideceğim önümüzdeki pazartesi günü.
Amh testini doktorlar mutlaka istiyor. Hormon değerlerini de görmek istiyorlar. Ancak sizin sadece 5 aydır gebelik oluşmamış, 5 ay olmaması çok normal, eğer yaşınız gençse, eşinizin sperm değerlerinde sorun yoksa, amh değeriniz, hormonlarınız ve rahim filminiz de sıkıntı yoksa, femara ile mutlaka bir sonuç elde edersiniz.
Evet canım gittim, femara güzel büyütmüş, solda 2 gelişen yumurta vardı, 21mm ve 19mm, sağda da gelişmekte olan yumurtalar vardı, rahim duvarı iyi kalınlaşmış dedi. 2gün arayla değerlendirin dedi, bana çatlatma iğnesi vermedi. Günleri değerlendiriyoruz. Hayırlısı inşallahGittin mi kontrole canım
Hadi gözün aydın olsun şimdiden :) benim sana bir kaç sorum olacak beni de haftaya cuma olacak inşallah iğne :) sorularıma geçiyorum :))Bugun çatlatma iğnesi vuruldumm 4 gün ilişki olcak dedi doktor bi de fitil verdi
Doktor sen vurabilirsin dedincesarwt edemedim acilde vurdurdum saat vermedi 15gün sonra kandan baktır dedi 17-18 boyu 4tane yumurta gördü ilaç kontrole bi hafta sonra gittim iğne 8. Gün ve aminnnHadi gözün aydın olsun şimdiden :) benim sana bir kaç sorum olacak beni de haftaya cuma olacak inşallah iğne :) sorularıma geçiyorum :))
1 doktor mu vurdu igneyi sen mi?
2 Saatini doktor mu belirledi iğnenin?
3 iğneden kaç saat sonra deneyin dedi?
4 İğneden kaç gün sonra yap dedi test
5 yumurtaların kaç mm olmuş?
6 İlaç bittikten kaç gün sonra gittin doktora iğne için :)
VE SON OLARAK RABBİM EN KİSA ZAMANDA MUCİZENİ KOLLARİNA VERSİN SAGLİCAKLAA İNSALLAHHHH
Banada doktorum famera ilacını 7 gün kullanmamı söyledi kontrole çağırdı arada üç gün var kızlar ilişki olsa sorun olurmu çağırdığı gün ultrasyonda bakacak herhalde bişey söylemedi yumurtlama günüm bu üç gün içinde başlıyor benim hesabıma göre kafam karıştıDoktor sen vurabilirsin dedincesarwt edemedim acilde vurdurdum saat vermedi 15gün sonra kandan baktır dedi 17-18 boyu 4 loptane yumurta gördü ilaç kontrole bi hafta sonra gittim iğne 8. Gün ve aminnn
Doktor sen vurabilirsin dedincesarwt edemedim acilde vurdurdum saat vermedi 15gün sonra kandan baktır dedi 17-18 boyu 4tane yumurta gördü ilaç kontrole bi hafta sonra gittim iğne 8. Gün ve aminnn
Bişey olmaz cnm iğneden sonra zaten sana ilişki düzenini söylerBanada doktorum famera ilacını 7 gün kullanmamı söyledi kontrole çağırdı arada üç gün var kızlar ilişki olsa sorun olurmu çağırdığı gün ultrasyonda bakacak herhalde bişey söylemedi yumurtlama günüm bu üç gün içinde başlıyor benim hesabıma göre kafam karıştı
Teşekkürler canımBişey olmaz cnm iğneden sonra zaten sana ilişki düzenini söyler
Bugün iğnemi vurundum doktorum bugün ilişki önerdi değerlendir akşamı dedi genellikle iğne vurunduktan 36 saat sonra olmazmı ilişkiBişey olmaz cnm iğneden sonra zaten sana ilişki düzenini söyler
Benim doktorumda saar vermemişti 4 gün birliktelik dedi saat cok önemli dedğilBugün iğnemi vurundum doktorum bugün ilişki önerdi değerlendir akşamı dedi genellikle iğne vurunduktan 36 saat sonra olmazmı ilişki
Benim doktorumda saar vermemişti 4 gün birliktelik dedi saat cok önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?