Gebeliğe Hazırlık Doktor muayenesi-femara-amh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün başladım bu ilaca :) siz ilaç bittikten kaç gün sonra çatlatma için gideceksiniz:)

Anladım canım.bende bugün başladım 5 gün kullanacağım 26sinda.da. gideceğim sanırım çatlatma yapacak.umarim tutar ikimizinde :)
İnşallah canm sen ovulasyon testi kullanıyor muydun ben kullanıpdum ve pik catlama görüyodum bakalım gercekten görüyormuymusım anlıcaz

Evet iki ay kullandım bende gördüm pik ama.catlama mi geç oluyordu. Yumurta mı iyi büyümüyordu bilmiyorum iste

Gittin mi kontrole canım

Gittin mi kontrole canım
Evet canım gittim, femara güzel büyütmüş, solda 2 gelişen yumurta vardı, 21mm ve 19mm, sağda da gelişmekte olan yumurtalar vardı, rahim duvarı iyi kalınlaşmış dedi. 2gün arayla değerlendirin dedi, bana çatlatma iğnesi vermedi. Günleri değerlendiriyoruz. Hayırlısı inşallah

Bugun çatlatma iğnesi vuruldumm 4 gün ilişki olcak dedi doktor bi de fitil verdi
Hadi gözün aydın olsun şimdiden :) benim sana bir kaç sorum olacak beni de haftaya cuma olacak inşallah iğne :) sorularıma geçiyorum :))
1 doktor mu vurdu igneyi sen mi?
2 Saatini doktor mu belirledi iğnenin?
3 iğneden kaç saat sonra deneyin dedi?
4 İğneden kaç gün sonra yap dedi test
5 yumurtaların kaç mm olmuş?
6 İlaç bittikten kaç gün sonra gittin doktora iğne için :)
VE SON OLARAK RABBİM EN KİSA ZAMANDA MUCİZENİ KOLLARİNA VERSİN SAGLİCAKLAA İNSALLAHHHH

Doktor sen vurabilirsin dedincesarwt edemedim acilde vurdurdum saat vermedi 15gün sonra kandan baktır dedi 17-18 boyu 4tane yumurta gördü ilaç kontrole bi hafta sonra gittim iğne 8. Gün ve aminnn

Doktor sen vurabilirsin dedincesarwt edemedim acilde vurdurdum saat vermedi 15gün sonra kandan baktır dedi 17-18 boyu 4 loptane yumurta gördü ilaç kontrole bi hafta sonra gittim iğne 8. Gün ve aminnn
Banada doktorum famera ilacını 7 gün kullanmamı söyledi kontrole çağırdı arada üç gün var kızlar ilişki olsa sorun olurmu çağırdığı gün ultrasyonda bakacak herhalde bişey söylemedi yumurtlama günüm bu üç gün içinde başlıyor benim hesabıma göre kafam karıştı

Son düzenleme:
Bişey olmaz cnm iğneden sonra zaten sana ilişki düzenini söyler

Bugün iğnemi vurundum doktorum bugün ilişki önerdi değerlendir akşamı dedi genellikle iğne vurunduktan 36 saat sonra olmazmı ilişki
Benim doktorumda saar vermemişti 4 gün birliktelik dedi saat cok önemli dedğil

Bayanlar hamile olanınız varmı ben iğne vurundum iki gün etkisi olduğu şuan ağrı filan yok progesteran kullanıyorum mide ağrısı ve uyku yapıyor sizlerde belirti nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…