Doktor sapık olabilir mi?

Sadece parmağa takılan eldivenler var. Onları kullanmış olabilir ve siz görmemiş olabilirsiniz

Makat muayenesi sırasında popo ayrılır, doktorun gorebilmesi icin. Ee bunu da popoya dokunmadan yapamaz. bu cok normal

Abartmış olduğunuzu düşünüyorum

Çok sağolun..ama eldiven takmadigini nasıl ispat ederim ki?ya taktım derse?ayrıca eşim bilmiyor bu durumu...ona soylemedim muayeneden çıktıktan sonra halime şaşırdı ne oldu,neyin varmış dedi.o an iltihap diye gecistirdim.esimin öğrenmesini istemiyorum ama bir yandan da hakkımı aramak istiyorum inanın çok kötü bir durum tarifi zor..

Kafanızda tacize dair soru işareti yoksa, bu derece eminseniz bize değil bir avukata danışsaydınız ya burada vakit öldüreceğinize..
Bir yerlere dilekçe yazın incelesinler..

Hanımefendi bu durumu normal karşılayan herkese itiraz etmişsiniz. Yanı siz doktorun sizi taciz ettiğine eminsiniz, böyle hissetmişsiniz. Neden burda konu açtınız madem hiç şüpheniz yoktu ?

Umarim öyle bir şey olmamıştır. Ama eğer eminseniz gerekeni yapın madem

Yani anlık bir tepki verilmiş gibi duruyor ben de uzun bir sure hemoroid tedavisi gördüm simdi o doktordan uzak oldugum icin gidemiyorum bile rahatsiz oldugumda:) farkli bir doktora gittigimde ben cok mesafeli oldugu icin bir daha gitmemistim tam tersi:) simdi makat muaeyeneleri eldivensiz olmaz asla kabul edilir birsey degil bu bir. Orada hem fikiriz en basta bu bir hijyen sorunu ayrica ne munasebet. Ikinci sorun diger elin kalcada olması cok normal hatta gerekli malesef burada daha evvel ki tecrubeniz sizi yaniltmis olabilir. Sizin ilk muayenenizde ki doktor, benim bu mesafeli bulup iyi kontrol edemedigini dusundugum doktor gibi. Yani ben makatta catlak tedavisinde yakilma oluyordu neredeyse 10 dk popomun dibinde duruyordu adamcagız asistanindan yardim istiyordu benden izin alarak o yanaklari diyeyim acik tutmak icin:) elle temas olmadan nasil muayene edecek hayatim mumkun degil.

Yıllar önce hemoroid olmuştum. Çok acı vericiydi.
Buradan ilaç adı vermek yasak ama onun bir ilacı var hap olarak. Ben bir kutu kullandım tamamen geçti ve tekrarlamadı.
Herkes ameliyat falan olmuş, reçete edilmiyor mu bu ilaç

vallahi ben taciz gözüyle bakamadım olaya.bel ki de siz haklısınızdır.bana daha çok hijyen yönünden yanlış geldi.

Daflon mu... Aslında bitkisel portakal lifleri den yapılıyor ilaç değil yani yasak olacağını sanmam

Evliligimin ilk yıllarında yani 15 yıl kadar önce benimde başıma gelmişti hatta şüphe degil emindim taciz ettiğine . Ama kimseye soyleyemedim(

İçimde taciz edildim şüpheleri ile boğuşurken,kendi kendimi rahatlatmak icin açtım bu konuyu..yani terap
Evliligimin ilk yıllarında yani 15 yıl kadar önce benimde başıma gelmişti hatta şüphe degil emindim taciz ettiğine . Ama kimseye soyleyemedim(
Çok geçmiş olsun..çok üzüldüm.gercekten çok kötü bir durum...niçin sustunuz?ben de şu an susuyorum,eşim bilmiyor ve ispatim yok...bu sebebler beni susturuyor ama mesela ispatim olsa eşime söylerdim.

Ahajahaah Allah da sizi guldursun

Teşekkür ederim benimde kanıtım yoktu o gün şansıma doktorun hemşiresi izinliymis. Kendisi bi üniversite hastanesinde kadin dogum profesörüydü. Kimse bana inanmaz diye düşündüm heralde ailem ve eşim tabiki inanırdı ama sonuçta onları uzmekten başka birşey gecmezdi elime . Belki eşim adama zarar vermek isteyip başını belaya sokacakti

Sen kendini kötü hissettiysen bir şeyler ters gitmiş demektir. Üzgünüm
Daha önce genel cerrahide iki kere muayene oldum. Doktorlardan biri kadın biri erkekti. İkisi de eldiven kullandı ve boştaki eliyle asla bir yerime dokunmadılar. Hatta ikisi de en başından sonuna kadar telkin ederek ve açıklama yaparak muayene etti

Ülkede taciz-tecavüz hala çözümlenmemiş büyük bir sorun. Lakin bazı olaylarında bu psikolojiye girerek abartıldığını düşünüyorum.

Makat muayenesinde mecbur kalçanızdan dokunur ve hangi şekilde bakacağı doktorun kendi bileceği iş bi eldiven için kimse taciz yaftasını hak etmiyor. Bende eldiven kullanmayan daha sonra elini yıkayan doktor gördüm adama sapık diyemem.

Ayrıca konu başlığınız bile soru ve herkes düşündüğünü söylemiş Yok kadın düşmanlığı Yok bilmem ne diye onlarada bi güzel etiket yapıştırmışsınız. Huy olmuş galiba herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil. Zaman zaman yanlış hislere kapılabiliriz bir soru soruyorsak her gelecek cevaba açık olmak gerekiyor. Bencede ortada taciz Yok abartı.

Ben de seneler önce bu tarz bi muayene oldum.
Sekreter kız benim yüzümü görecek şekilde yanimizda durdu.
Doktor da biraz yaşlıydı ve bana kızım lütfen rahat ol sen benim kızım yaşındasın bu muayeneyi böyle yapmak zorundayım gibi bi açıklama yapmıştı.
Bana açıklama yapmasına ve tavrı düzgün olmasına rağmen yine de inanılmaz rahatsız oldum ve beni inceledi röntgencilik yapti gibi hissettim.
Ki dediğim gibi adamın bence böyle bi amacı yoktu bana göre ve çok tatlı tontis bi doktordu.
Ama haliyle o pozisyonda ve de ciplakken insan tuhaf hissediyor.

Demek istediğim bu tablo o doktorun hergun yüzlerce gördüğü bi tablo.
Kalcanizi tutuş şeklini vs.bilemiyorum ama yanlış anlama ihtimalinizde var.
Çünkü ben de doktor sapık mi acaba diye düşünüp üzüldüğümü hatta erkek arkadaşıma anlattığımı hatırlıyorum.
Ama şu anki aklimla düşününce adam başka türlü muayene edemezdi gibi geliyor.

Valla onu bilemicem de benim ozelde kadin dogum drum vardir, en son muayenemde ki oncesinde de alttan muayenemde hep asistani yanimizdaydi. Ve ben hic cekinmedim cunku ortu perde vs ve doktorun isini hizli halletmesi o sirada bana guven verdi hep, erkek olmasina ragmen.. Arti, doktorun benle goz temasi kurmamasindan kil olurum ben acikcasi. "Yanlis seyler mi kuruyor kafasinda bana karsi ki boyle gozlerini kaciriyor" diye. Kurmasi sapiklik ve ya niyeti bozukluk olarak da adlandirilamaz. .
Makat muayenesinde popodan tutmasi normaldir kanimca. One dogru egdirerek muayene edenini bile duymustum. Ama eldiven takmamasi , sizin dr un elini avcunu kalcanizda hissetmeniz gerginliginizi arttirmis olabilir. Doktor da olsa teni ile tenime degmesi beni de gererdi dogrusu.
Sapiklik mi ? Orasi tartisilir. Belki de tarzi oyledir bilemeyiz.

Valla bence kadın doktora gitmek en iyisi.
Kimin ne olduğu belli olmuyor işte..
En meşhur proflar bile sapık çıkabiliyor.
Ben hayatta gidemem erkek doktora, özellikle seçerim kadın olanları. Utanırım çok çünkü..
Size de çok geçmiş olsun, umarım kötü niyetli değildir

Genel cerrahlar o muayeneyi her gün kaç kişiye yapıyorlar.. taciz olduğunu düşünmüyorum ama keşke yanınızda bir bayan personel olsaydı. Kendinizi daha rahat hissederdiniz.

ya bi dr olarak olmaz diyemem. çok sapık dönem arkadaşlarım da oldu. genç bir kadının meme muayenesine sırası olmamasına rağmen (sırayla giriyorduk) atlayıp giren bi arkadaşım olmuştu mesela. kız erkek 10 kişi vardık hepimiz birbirimize baktık "nasıl yani?" diye. kendim hiç böyle bir şey yaşamadım. sadece kahve teklifini reddettiğim halde ısrarla sosyal medyadan ekleyen bir dr olmuştu hasta olarak gitmiştim öğrenciyken. yani adımı hasta bilgilerinden almış mesela bu da iğrenç bişi.

ha erkek doktorlarda genel olarak herkes bana hasta tavrı bi süre sonra oluşuyor. eski sevgilimde bile olmuştu. ama haklılar. inanın benimki de düzgün ayak değildi ama hastalara tavrını bilirim bay ego olduğu için üstten bakar biraz. whatsapp hesabında bile tanımadığı onlarca insandan mesaj olurdu bir gün yanında kurcalarken bunlar ne dedim de yani ben size diyeyim 50-100 tane farklı kadından iyi akşamlar iyi bayramlar iyi günler diye giriş cümleleri atılmış hep. cidden sinirim bozulmuştu. bi süre sonra ego patlaması yaşıyorlar tabi çünkü erkekler bizim gibi ilgi görmeye alışkın değiller. 25ten sonra ilgi patlaması yaşayan insan da olup olmadık samimiyetler yapabilir.

eğer konuya dönersek makat bölgesine eliyle dokunmadıysa sadece tabiri caizse yanakları aralamak için dokunduysa belki etrafta eldiven yoktu hemen bitirmek için yaptı diyebilirim. bazı hastalıklarda mesela orası çok hassas olduğu için dokunulmaz bile ki kanamasın diye.

yok anüse çıplak eliyle dokunduysa sizin için bu hijyenik değildir ve evet biraz taciz olma ihtimali vardır. muayeneyi yaparken yanınızda bir hemşire de olması gerekliydi ama tabi her zaman mümkün olmayabiliyor. ben de öğrenciyken çok erkeğe aynı bölgeye pansuman yapmıştım yani.

sözün özü kadın doktorlarımızı destekleyelim erkekler pis kaka (şaka şaka ehhee ) (illa laçkalaşcam tamam şaka )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…