Valla her doktora bi hemşire düşmüyor kusura bakmayın yaşadığımız yer büyük olmadığı için doktora yardımcı olma doktorun hasta yüzünden sıkıntı yaşamaması amaçlı gayet normal. Bu konuda tartışmama gerek yok giren kişi bayan sonuçta he benim doktorla özel gmrüşmek istediğim bişey olursa o zaman özel görüşürüm zaten siz niye takıldınız ki buna bu kadar?
Herkesin kendi düşüncesi.Doktordan çok hemşire var benim bildiğim ama neyse...
Mesleki yeterliliği olmayan birinin özel alanıma girmesi benim kabul edebileceğim bir durum değil. Siz kabul ediyorsanız sorun yok dediğim gibi.
Hemşire bir derece, sekreter ı ıh. Etik değil. Yapan varsa da ben olsam şikayet ederim.
Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
Şurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Ya ben en özel hastanelere gittim hep jinekolojik muayene de asistan hep oldu.hatta jinekolojik muayenede asistan hazırlar bacaklara örtü örter doktoru çagırir.hatta smear testi alırken asistan yanında olur ve alet edevat vermede yardımcı olur.makat muayenesini bilemeyeceğim tabi.ama hangi jinekoloğa gittiysem böyle.ama hamileyken doktorla bas başayım bir de eşim oluyor tabi:))
yaklaşık 27 yıl önce arkadaşımın doktor babası doktor eşini muayenede tanıştığı evli kadınla aldatmıştı.kızın annesi boşandı gururuna yediremedi diğer kadın da boşandı ve evlendiler hala da evliler 2 de çocukları oldu.İşte yazılı olmayan kurallar diyelim. Doktor nasıl isterse. Hasta da sorun etmezse doktorlar bu gibi durumlarda töhmet altında kalmamak için 3.kişi istiyorlar. Çünkü çok fazla. Ben kadın doğum masasında ilişkiye girip tecavüz diye doktordan para koparanı biliyorum. Şimdi bu doktor bi daha tek muayene yapar mı yapmaz. Konu sahibiyle alakalı değil yazdıklarım . Doktorun yanında mutlaka 3.kişiyi isteme nedenini açıklamak istedim
Işte konuyu bilmiyorum sadece o yorumları okudum.3. Kişi kasdetmişsiniz.kimseyi savunmak için de söylemiyorum ama hep birileri oluyor yanında.olmaması mı gerekiyor bilemiyorum.hemşire mi değil mi onu da bilmiyorum.doktordan iyi takip edip tanıyor beni orası kesinHemşirerdir o hemşire. Özel hastanelerde doktor asistanlığını hemşireler yapıyormuş.
Işte konuyu bilmiyorum sadece o yorumları okudum.3. Kişi kasdetmişsiniz.kimseyi savunmak için de söylemiyorum ama hep birileri oluyor yanında.olmaması mı gerekiyor bilemiyorum.hemşire mi değil mi onu da bilmiyorum.doktordan iyi takip edip tanıyor beni orası kesin
Benimde sekreterdi hani kimlikle kayıt açıp ilaç için barkot verenlerden. Ben hak veriyorum aslında doktorlara, bizimde başımız agirmasin diye düşünüyorlar. Ki zaten sekreter de gözünü dikip bakmıyor.Hemşire bir derece, sekreter ı ıh. Etik değil. Yapan varsa da ben olsam şikayet ederim.
Benimde sekreterdi hani kimlikle kayıt açıp ilaç barkot verenlerden. Ben hak veriyorum aslında doktorlara, bizimde başımız agirmasin diye düşünüyorlar. Ki zaten sekreter de gözünü dikip bakmıyor.
Benim rahatsız olduğum bir durum değil açıkçası, tek olsada rahatsız olmazdım. Insanın tercihi değişik olabilir. Rahatsız olan tek kontrol yapanı tercih edebilir yada doktordan sekreterini çıkarmasını rica edebilir. Böylece aksi durumda doktorda töhmet altında kalmaz. Ama bu bana normal geliyor yani.Baksa da bakmasa da mahremiyet ihlalidir bu. İzin alınıyor ve hasta da onay veriyorsa sorun yok tabi.
zor hastasın sen de valla kanunlarım var dıyorsun illa sen de haklısınBaksa da bakmasa da mahremiyet ihlalidir bu. İzin alınıyor ve hasta da onay veriyorsa sorun yok tabi.
Doktor ve hemşire dışında dedim her seferinde. Ben hemşireyi de tercih etmem o ayrı mesele ama yine de kabul edilebilir bir durum olur.
Geçen ben de çatı muayenesi oldum, doktor yardımcısı sekreter hayvan gibi izledi, sinirlendim bende ama bir şey demedim. Özel bölgeyi göremeyeceği bir yerde dursunlar o zaman. Sinir oldum bak gene.Baksa da bakmasa da mahremiyet ihlalidir bu. İzin alınıyor ve hasta da onay veriyorsa sorun yok tabi.
Neyse her seferinde ne dediğinizi bilmiyorum takip etmedim açıkcasi ben sadece alıntıladıgım yorumunuzu gördüm.şahsen bende jinekolojik muayeneye hazırlanırken çatalda uygun pozisyona gelme soyunup da çatala çıkana kadar bacaklarında çarsafla uğraşma çıkarken sağın solun açılması ve o halde doktorun görmesini tercih etmezdim.hasta hazır dendiğinde doktor gelip sadece bakması gereken şeye bakıp gidiyor.gerçekten bu bir tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?