- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.586
- 598
zor hastasın sen de valla kanunlarım var dıyorsun illa sen de haklısın
Neyse daha açık yazamayacağım.yani muayene için uygun pozisyon gerekli.kay ya da geri git deniliyor.zaten hazır olunduğu için adam neredeyse bakmadan muayene ediyor.test yapılırken de başka bir doktora gitmiştim.orada da smear alırken sekreter yanında durdu sadece oturup incelemedi tabi.gördügünü bile sanmıyorum.bir de dogum yaptım.inanın dogun yaptıgım odada kaç kisi vardı bilmiyorum.önlügum açilıp örtü konulana kadar en az 2 -3 hemşire görmüştür.sonrasında kanama kontrolü dikiş kontrolü derken en az 5 6 degisik hemşire gördü.çünkü nöbetleri değisiyordu falan.yani insanlar işini yaptıgı sürece ben bu gibi durumlardan rahatsız olmuyorum açıkcasıE ben bunları tek başıma yapıyorum, doktorum sonra geliyor zaten. Çatala çıkmak için fiziksel bir engel yoksa yardım gerekmiyor ki.
Neyse daha açık yazamayacağım.yani muayene için uygun pozisyon gerekli.kay ya da geri git deniliyor.zaten hazır olunduğu için adam neredeyse bakmadan muayene ediyor.test yapılırken de başka bir doktora gitmiştim.orada da smear alırken sekreter yanında durdu sadece oturup incelemedi tabi.gördügünü bile sanmıyorum.bir de dogum yaptım.inanın dogun yaptıgım odada kaç kisi vardı bilmiyorum.önlügum açilıp örtü konulana kadar en az 2 -3 hemşire görmüştür.sonrasında kanama kontrolü dikiş kontrolü derken en az 5 6 degisik hemşire gördü.çünkü nöbetleri değisiyordu falan.yani insanlar işini yaptıgı sürece ben bu gibi durumlardan rahatsız olmuyorum açıkcası
Konu sahibi ciplak elle dokunduğunu söylüyor.elinde eldiven olsa hissetmemesi mümkün degil dogal olarak.takmamis demekkiTaciz olduğunu düşünmüyorum, eldiven takmadıgını arkanız dönükken nasıl biliyorsunuz anlamadım doğrusu, birde eldiven takmak doktor enfeksiyon kapabileceği için önemli , makat gibi bir bölgeye dokunuyorsa mecbur takmıstır diye düşünüyorum. Odada başka bi çalışan yok muydu? Birde doktorların eli o kadar hızlıki eldiveni takmalarıula çıkarmaları bir oluyor belki görmemişsinizdir, ama taci olduğunu sanmıyorum
Konu sahibi ciplak elle dokunduğunu söylüyor.elinde eldiven olsa hissetmemesi mümkün degil dogal olarak.takmamis demekki
Hiç öyle muayene eden doktor gormedim, bilmiyorum.olabilirMakat muayenesinde sadece parmağa takabiliyorlar bazen.
O şeyin içinden bebek çıkarken miOlabilir .Doktordan sapik olmuyormu .Asistanlarin kadin dogumdaki hallerini bir anlatsinlar da dinleyin .
Ay siz 3. Kisiden bahsetmişsiniz ben de attıgım ilk mesajda sizin mesajınızı alıntıladım işte bir kişi çıksın surada falan demişsiniz. Geriye kalan 20 sayfada kime ne anlattıniz ne dediniz bilmiyorum. 3. Kışi var dedim demez olsaydım :)) sekteter hemşire neyse 3. Kişi oluyor hep doktor muayene ederken.hatta çocuk doktorunda bile var.o doktor da bebeğin altını üstünü açıyor sonuçta o da çocugun mahremiyeti.ama o sırada doktor kontrol ediyor teşhisi söylüyor sekreteri bilgisayara yazıyor.üstelik o hemşire değil eminim.özet olarak hemşire sekreter bilmem ne.evet doktor yanında muayene esnasında 3. Kışi oluyor.Aradaki farkı ben anlatamıyorum galiba. O insanlar işleri gereği orda, bir amaçları var, mesleki yeterlilikleri var. Her ameliyata çıplak giriyoruz hepimiz ve baygın oluyoruz. Ama ameliyathanelere sekreterler girmiyor öyle değil mi? Ya da hademe ameliyat esnasında gelip yerleri silmiyor.
EvetSiz meme kontrolüne gitseniz o zaman... baya mıncık mıncıktı yani 2 kere oldum
Sizden ziyade Sonradan kalçama dokundu orayı parmakla inceledi yan yatırdı düz baktı demesinler diye şahit yapıyorlar, hasta kadar doktorun da kendimi koruması lazım.Benim muayeneme sekreter girdiüstelik rahatsızlık falan hissedip belli ettiğim bir olayda yoktu
Tiksinseler hicbiri evli olmazdi .O şeyin içinden bebek çıkarken mialien Filmleri gibi asistanken gözleri dönse de birkaç seneye tiksinti başlıyordur
Tiksinseler hicbiri evli olmazdi .
2 kadin dogumcu vardi evli .Ayni ofiste yanyanaydilar .Adam karisini hastasiyla aldatmıs .Bosandilar .Sonra tekrar evlendiler .
Insan sonucta beşer şasar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?