Güzel güzel yoktur diyenlere hemen doktor savunucusu olmakla suçluyorsunuz. Bence ilk atak sizden geldi.
Niçin ilginç?doktor veya hemeire,hastayı urkutmemek,hatta önyargı olusturmamak adına bile takıyor bunu..eldiven sadece hijyen aracı olarak kullanılmıyor.ayni zamanda psikolojik olarak sizin hasta,dokunanin da doktor olduğunu hatirlatiyorSecdeye varır gibi değild tamamen uzandıysanız kalçanızı ellemesi normal. Eldiven takmaması da onun açısındantacizle eldiven arasınd kurduğumuZ bağda çok ilginç
Ya işte olabiliyor .DOKTOOOOORRR !!!yapmaaaz diye birsey yok .Tiksinti evlilik için yeterli değil ya kocasından tiksinip evliliğe devam eden çok tip var ama sağlıklı değil işte.Var böyle tipler öğrencisi ile evlenen öğretmenler falan, çürük elmalar işte.
Normde sizle birlikte bir tanede hemşirenin olması gerek hasta haklari icin sarttir bence siz ve doktor tek olmamalıMakat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Evetneyse ki amaan günde 50 çiftten 100 tane görüyor benimki çok da şey değil diye düşünüp sakinleşiyorum
Bence haklilarda bu konuda, rahatsız olan dile getirip sekreterin çıkmasını isteye bilir. Bu durumda doktorda töhmet altında kalmayacaktır.Sizden ziyade Sonradan kalçama dokundu orayı parmakla inceledi yan yatırdı düz baktı demesinler diye şahit yapıyorlar, hasta kadar doktorun da kendimi koruması lazım.
Hanimefendi adamin elini bir yere koymasi gerekiyir. Düsün ki kulak muayne ediliyor diger el ya yanakta ya boyunda ya kafadadir. Okşama yoksa bilemiyorum yani. Eldiven takmamasi igrencHayır değildi.ama çıplak eliyle öylece tuttu onu orada..
6 ay devlt hastnesinde kadin dogum uzmaniyla calistim. Her alttan muaynesine girdim. Sekreterligini yapiyordum. Ekstra bir hemsiremiz yoktu ve ben giriyordum.Yaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.
Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.Sezeryan doğum yaptım doktor kanı görmek için geldi çıplak elle temizledi ki onun işi değil o yardım etti sonra da elini suya tutup bizimle kahve içti hiç sapık gibi değerlendirmedim ne enteresan demek ki dedim vajinayı herhangi bir organa dokunmak gibi görüyor hijen acısından baktım olaya..sizin içinse paravanın arkasında sekreter var en fazla ne yapabilir ki taciz etsin bilemedim
Bu bakış açısıyla bakıyorsanız erkek doktora muayene olmayın hanımefendi. Ben erkek kadın doğum doktoruna muayene olmam mesela , erkek doktorlar acaba sapık olabilir mi diye düşündüğümden de değil, kendim rahat edemeyeceğim icin. Karsımdaki sütyen kopcasından tahrik olan cins diye bir yargıyla erkek doktora muayene olursanız, normal olan hareketi yanlış anlama ihtimaliniz çok yüksek.Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.
bizim burdada var sapik doktir kadin dogumcu giden .birdaha gitmiyor ama yilardir ayni hastahanedr demekki bise olmuyorMakat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.
Canım zaten konu o...adam parmağını çıplak bir şekilde soktu..Diyelim ki adam hijyenik değil ondan eldiven takmadi, peki muayeneyi nasil yapiyor? Bildigim kadariyla ic hemoroid varmi yok mu diye parmak sokması gerekli anüse.çıplak parmakla mi yapacak yani? Bence bunun çalışma stiliyle alakasi yok gibi.veya hikyeniklikle.eseseslem sadece parmaginda dahi eldiven yok muydu?görmüşsündur mutlaka
Inanamiyorum suanda. O zaman sen tacize ugramissin.hadi makati ciplak elle ayirmasini bi nebze olsun anlarim,ama ciplak sekilde parmak sokmasina asla anlayis gosteremem bende.iğrenç ayricaCanım zaten konu o...adam parmağını çıplak bir şekilde soktu..
Ben totomu açmam valla sekretereŞurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Benim gittiğim doktor muayene yapacağı zaman alıyor yanindaki asistanı var yani böyle çalışan doktorlarYaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?