- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Hic bisey diyemedim vallaKeyfi ise zaten uyarı alır ama mecburi de olabilir.
Gebelikte anormal durumlar dışında ultrason ayda bir olduğu için böyle bir beklentiniz olduğunu düşünmemiş olabilir.
Neden bakmıyorsunuz ben merak ediyorum deseydiniz bakardı belki.
Tamam hastaneye gelmemiş olabilir, ama onun da insan olduğunu unutuyor muyuz acaba, sabah bir sürü aksilik olmuş olabilir. İş yerinden izin aldım kısıtlı bir saat, oğlumu doktora görürdüm, kaydı yaptırdım odasının önüne geçtim, 10dakika sonra bankodaki görevli geldi, doktor hanım aradı bugün gelemeyecekmiş, sizi başka bir doktora yönlendireyim dedi. Ne sinirlendim ne atarlandım. Sonuçta kendi hastalanmış olabilir, çocuğunda bir sıkıntı olabilir, kaza yapmış olabilir, yani ön görmediğimiz bir çok şey olabilir. Kimse bizim kölemiz değil.Baska bi doktor sabah geldi ama bi ara yoktu. Soruldugunda sekreteri servise cikti dedi. Oyle durumlarda bekleyen hastalarida bilgilendiriyolar. Benim bekledigim doktorun sekreteri henuz hastaneye gelmedi dedi.
Evet çök uzulmussundur ama strese girme bebekte etkileniyor bir daha o doktora gitme seçim hakkı bizim üzülmene değmez,bir numara son teknoloji hastaneler yapılıyor insanlık vicdan olmayınca her yer aynı.Cok gecmis olsun. Uzuldum gercekten. Ya bide bu sıra ağlak moddayim. Cook sinir oldum. Sabahtan beri asık surat oturuyorum. Birazdan ozele gidicez
Evet ama hastalarina karsi tutumu gercekten kotuTamam hastaneye gelmemiş olabilir, ama onun da insan olduğunu unutuyor muyuz acaba, sabah bir sürü aksilik olmuş olabilir. İş yerinden izin aldım kısıtlı bir saat, oğlumu doktora görürdüm, kaydı yaptırdım odasının önüne geçtim, 10dakika sonra bankodaki görevli geldi, doktor hanım aradı bugün gelemeyecekmiş, sizi başka bir doktora yönlendireyim dedi. Ne sinirlendim ne atarlandım. Sonuçta kendi hastalanmış olabilir, çocuğunda bir sıkıntı olabilir, kaza yapmış olabilir, yani ön görmediğimiz bir çok şey olabilir. Kimse bizim kölemiz değil.
Anlayisiniz ve desteginiz icin tesekkur ederim. Haklisiniz insanda vicdan ve meslek aski olmasi lazimEvet çök uzulmussundur ama strese girme bebekte etkileniyor bir daha o doktora gitme seçim hakkı bizim üzülmene değmez,bir numara son teknoloji hastaneler yapılıyor insanlık vicdan olmayınca her yer aynı.
Tesekkir ederimGelişmiş ülkelerde ultrason sadece belirli haftalarda yapılır. Her kontrolde keyfi yapılmaz. Özel doktorlar bu gibi günler için var. Canınızı sıkmayın, bi dahaki gittiğinizde görürsünüz.
Evet tutum kısmı hoş değil, ben bu yüzden aile hekimimi değiştirdim.Evet ama hastalarina karsi tutumu gercekten kotu
3luyude yaptirdiktan sonra bende tamamen birakicam kendisiniEvet tutum kısmı hoş değil, ben bu yüzden aile hekimimi değiştirdim.
Bana hic bisey soylemedi 15 gun once. Suraya bakiyorum buraya bakiyorum hersey yolunda vs. Bi kac gundur agrim var o yuzden endiseliyim. Onceki hastaneye gec gelisinde sekreteri soylemisti ameliyatta heyette vs. Ama bugun doktor henuz hastaneye gelmedi dedi
Hormonlardan sebep evet bu kadar büyütmem. Farkindayim ama durduramiyorum. Abartmam bu yuzden olsada hakli oldugumuda dusunuyorum.Vallaha biraz abartmışsınız bence ama hormonlardan sebep hep.keske dr a söyleseydiniz şikayetinizi.belki vizittedir yada izinli idi belki bikac saat bunu bilemeyiz.ayrica burdada devlet hastaneleri her muayenede ultrason a sokmuyorlar.testlere gelirsek yapmamaları mümkün değil.ben ikili test iyi çıkınca 3 lü testi yaptırmadım.benden imzalı kağıt aldı dr kendi isteğimle yaptirmadigima dair.bence sizin elektriginiz tutmamış bu dr 'la başka bi hekim tercih edin bi dahaki sefere.saglikli bir hamilelik dilerim.
Teşekkür ederim.hakli olmasına haklisiniz.ama neticede devlet hastanesi.oradaki doktorlar gerekli tıbbi müdahaleyi muayeneyi yapmakla görevli.ve çok sayıda hasta bakıyorlar.ki özel de olsa devlette olsa bu doktorun kisiligyle alakalı bi durum bence yoksa devletten de çok açıklayıcı güler yüzlü doktorlar var.ne güzel bizlerin durumu var özele gidebiliyoruz.yinede allah onlarında yokluğunu göstermesin.cunku ciddi bi durumda özellerin çoğu anında yan çizip devlete gönderiyorlar.Hormonlardan sebep evet bu kadar büyütmem. Farkindayim ama durduramiyorum. Abartmam bu yuzden olsada hakli oldugumuda dusunuyorum.degistircem doktorumu. Sizede hayirli dogumlaar
Almanyada 3 kere mesela: 12,22 ve 32. Haftada (saglikli gebelik)
Neden acile basvurmadiniz? Anlattığıniz durumlar acil poliklinik mi beklediniz?Ben doktorlardan çök çektim o yüzden seni anlıyorum en son kızım zehirlendi sabaha kadar 25 kere küstü en yakın devlete gittik doktor yok sabah 7 den 9.30 a kadar da gelmedi o arada şeker komasına giren küçük bir kız geldi peşinden doktor geldi çocuğun durumu daha kotu diye hiç sesimi çıkarmadim nasıl birşey diyebilirim ama doktor beni şoka soktu elinde telefon ne yapacağını bilmiyor 1 saat kızı orada oyaladilar ve bizide çocuk daha kotu olunca ambulansla sevketti sorumluluk almam diyerek bize halen sıra gelmedi derken demezlermi sizi başka doktora yönlendirici tekrar sıra alın ben koptum zehirlenmeye geldim diyerek yarım saat sonra doktor baktı zehirlenmiş acil gözetime serumlar takıldı kan alınacak alamıyorlar neden geç kalındığı için kızımın kanı pıhtılaşmaya başladı bu size anlattığım son örnekti ben çök yasadim bunları şikayet etsenizde ben her seferinde ettim iki kez ölümden döndüm ama olmedigim için sağlık bakanlığı bıraktı. İsterseniz dava açın uzun sürer kapanır denildi.insanlari camlarından bezdiriyorlar.Rabbim iyi yürekli doktorlarla karsilastirsin bizi.
Benim yasadigim sehirde kadin dogumda bi tane iyi doktor var. Iyi derken guler yuzlu anlayisli. Doktorluguna kimsenin bisey diyemem. O iyi doktorda gecmisinde sezeryan dogumda gazli bez unutmus. Onada cesaret edemedim. Korktum biraz. Ozele gittim az once. Girdigim gibi halimi hatrimi sordu doktor. Tarama sonuclarimi verdim. Bakti hersey yolunda gel ultrasona bakalim dedi. Bebegin cinsiyetini gormek icin cok ugrasti. Bagdas kurmustu bebek baya ugrasti kiprastirmaya bebek cok döndü ama bacak arasini açmadıTeşekkür ederim.hakli olmasına haklisiniz.ama neticede devlet hastanesi.oradaki doktorlar gerekli tıbbi müdahaleyi muayeneyi yapmakla görevli.ve çok sayıda hasta bakıyorlar.ki özel de olsa devlette olsa bu doktorun kisiligyle alakalı bi durum bence yoksa devletten de çok açıklayıcı güler yüzlü doktorlar var.ne güzel bizlerin durumu var özele gidebiliyoruz.yinede allah onlarında yokluğunu göstermesin.cunku ciddi bi durumda özellerin çoğu anında yan çizip devlete gönderiyorlar.
Yorumun icin cok tesekkur ederim. Ozele gittim az once. Hormonlarim 1i bin yapti moralim bozuldu bende gittim ozeldeki doktoruma. Halimi hatrimi sordu test sonuclarima bakti hadi gel bebegi gorelim dedi. Baya ugrasti benimle. Herseyi anlatti. Cook guzeldiDoktorun keyfi olarak geç gelmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. O dönemler eskide kaldı. Bakanlık dikkatli bu konuda. Ya başına bir şey gelmiştir ya da hastanede serviste acilde veya acil ameliyattadir. Her hareketini sekreteri bilemez o yüzden soyleyememistir size.
Ultrason konusunda da ayda bir bakıyorlar yeterli hatta fazla bile görüyorlar bu durumu. Keşke ben de her hafta gorebilsem bebeğimi ama Dr gerek yok diyorsa gerek yoktur. Devlet yoğun olduğu için keyfi uygulama yapmazlar.
Tek elestirebilecegim konu doktorun size pek açıklama yapmaması ama onu da bazı şeyleri siz sorup öğrenmek isticeksiniz yoğun oldukları için anlaticak hal kalmıyor onlarda yine de devlet olmasına rağmen daha çok ilgilenen konuşan doktorlar var. Onlardan birini tercih edebilirsin.
Bu arada benim ozeldeki doktorum da senin haftalarindayken her gidisimde bakmıyordu. Üç dört hafta gecmesini istiyordu.
Kasigina saplanan anlık ağrılar çok doğal. O konuyu da merak etme.
Sağlıkla kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?