Doktor sorumsuzluğu

Agrilarim var sol kasikta. Agri olmasi normal ama gecenlerde hapsirdim ve dayanilmaz bi agri cektim. Soylicektim onu bile unuttum. O agrilardan dolayi baksa icim rahat ederdi

Bana hic bisey soylemedi 15 gun once. Suraya bakiyorum buraya bakiyorum hersey yolunda vs. Bi kac gundur agrim var o yuzden endiseliyim. Onceki hastaneye gec gelisinde sekreteri soylemisti ameliyatta heyette vs. Ama bugun doktor henuz hastaneye gelmedi dedi

Ultrasonla bakmak zorunda değil
Amerika’da bile 2 ya da 3 kez usg yapıyorlar tüm gebelikte
Ayrıca geç kalmış olabilir lastiği patlamıştır, kaza yapmıştır, yol kapalıdır, serviste Doğumda hastası vardır vs vs.
Hemen şikayet edeceğiz diye her şeye atlamayın.
Ayrıca o cümlenizi de kınıyorum

Sadece tamam diyebildim. Ters bi kadin taryisma çıkabilirdi. Bende ozele giderim diye dusundum. Ama inanin bi anda dondum kaldim. Sikayetlerimide soylemeyi unuttum

Gec kalmasina cok asiri soylenmedim acikcasi. Hastalarina karsi tutumu beni cok rahatsiz ediyo. Onceki gec gelisinde sekreteri sebebini nize soyledi. Ameliyatta dedi heyette dedi. O gun gelmeyin dedi. Bildik hep. Ben 9.20de randevu alabiliyosam doktor o saatte musait demek degil midir? Ameliyati olsa saat zaten cikmiyo mhrsde. Bugun hastaneye henuz gelmedi doktor dedi sekreteri

O is hicte öyle degil servise çıkıp yatan hastaları falanı filanı ,acili ,ameliyatı inanın doktorlar cok özverili merak etmeyin o saate kadar evde yatmamıstır .

O is hicte öyle degil servise çıkıp yatan hastaları falanı filanı ,acili ,ameliyatı inanın doktorlar cok özverili merak etmeyin o saate kadar evde yatmamıstır .
Baska bi doktor sabah geldi ama bi ara yoktu. Soruldugunda sekreteri servise cikti dedi. Oyle durumlarda bekleyen hastalarida bilgilendiriyolar. Benim bekledigim doktorun sekreteri henuz hastaneye gelmedi dedi.

Gec gelmesini sikayet edebilirsiniz ama ultrasonla bakmak zorunda degil.. testler temiz ciktigi surece onden ya da arkadan gelmesini duzeltecek bir sey yapamaz zaten.. amerika da 9 ayda 3-4 kere bakarlar cok acil bir durum olmadikca.. gec gelmesi de belki onemli bir isi vardir, sorsaydiniz keske..

Ultrasonda hep farkliydi haftasi. O yuzden oleride veya geride mi diye hep merak ediyorum.

Zaten 15 gün önce bakmış ultrasonda. Bir problem görse sizeen gizleyecek değil.

devlet hastanesine gidiyorsunuz, yani
sizinle birlikte onlarca bekleyen var.

Her tahlil göstermeye gelene ultrasonda dakikalarca bakacak vakit maalesef yok.

Herkes sizin kadar endişeli meraklı ama maalesef her kontrolde ultrason devlette mümkün değil.

Şikayet edin ama boşuna edeceksiniz ve o hekim bir daha size bakmama hakkına sahip.

Hekim geç geldiyse mutlaka bir nedeni vardır. Öyle zannedildiği gibi başı çuvala yürümüyor işler. Ben istediğim saatte geleyim yok yani.

Ben doktorlardan çök çektim o yüzden seni anlıyorum en son kızım zehirlendi sabaha kadar 25 kere küstü en yakın devlete gittik doktor yok sabah 7 den 9.30 a kadar da gelmedi o arada şeker komasına giren küçük bir kız geldi peşinden doktor geldi çocuğun durumu daha kotu diye hiç sesimi çıkarmadim nasıl birşey diyebilirim ama doktor beni şoka soktu elinde telefon ne yapacağını bilmiyor 1 saat kızı orada oyaladilar ve bizide çocuk daha kotu olunca ambulansla sevketti sorumluluk almam diyerek bize halen sıra gelmedi derken demezlermi sizi başka doktora yönlendirici tekrar sıra alın ben koptum zehirlenmeye geldim diyerek yarım saat sonra doktor baktı zehirlenmiş acil gözetime serumlar takıldı kan alınacak alamıyorlar neden geç kalındığı için kızımın kanı pıhtılaşmaya başladı bu size anlattığım son örnekti ben çök yasadim bunları şikayet etsenizde ben her seferinde ettim iki kez ölümden döndüm ama olmedigim için sağlık bakanlığı bıraktı. İsterseniz dava açın uzun sürer kapanır denildi.insanlari camlarından bezdiriyorlar.Rabbim iyi yürekli doktorlarla karsilastirsin bizi.

Bugunku gec gelisi keyfi gibiydi. Ultrasonla bakmayabilir evet ama aciklama yapmak cok zor olmasa gerek. Hic bir sekilde hic bir seyin aciklamasini yapmiyo malesef. Su su su nedenle bakmiyorum desin tamam. Bizde merakliyiz ve anlamasi gerekir. Ben ultrasonla baktigindada cok bilgi alamiyorum. Bisey demedigine gore kotu bi durum yok diye dusunuyorum

Cok gecmis olsun. Uzuldum gercekten. Ya bide bu sıra ağlak moddayim. Cook sinir oldum. Sabahtan beri asık surat oturuyorum. Birazdan ozele gidicez

Keyfi ise zaten uyarı alır ama mecburi de olabilir.

Gebelikte anormal durumlar dışında ultrason ayda bir olduğu için böyle bir beklentiniz olduğunu düşünmemiş olabilir.

Neden bakmıyorsunuz ben merak ediyorum deseydiniz bakardı belki.

10 gunde cikiyomus sonuclar aslinda ama bize 15 gun dediler. Bugun 15. Gün.
Bu sabah randevum vardı sabah 9u 20 geçeye

Test sonuclarini konusmak icin randevu vermis doktorunuz- ve bunu yapmis. Özel hastanede isler böyle yürür (Ulusarasi her hastanede böyledir). Eger Test sonucunuz sikintili olsaydi kesin bakardi.

Her test sonucunu ögrenmeye gelene Ultrasonla bakilsa Doktorlar günde en fazla 10 Hasta alabilirler.

Yani evet haklisiniz ama aciklama yapmaliydi. Gercekten isini keyif almayarak yapiyo gibi bi yuz ifadesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…