- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Genelde gelince once yatan hastalari kontrl ediyolar bu bir. Eger memnun degilseniz degistirin yada sikayet edin ki rahat edin. Sanki yanlis bi ilc verms yada cocugunza bisy yapmis gibi tepki vermissiniz. Hersy normlse zaten korkulcak bisy yokturHemen konuya gireyim. Cok sinirliyim suan.
14+2 hamileyim. Bulundugum sehirdeki devlet hastanesine gidiyorum. En azindan testlerim yapılsın diye buraya geliyorum. 4 haftada birde ozeldeki bi doltora ikinci bi goz olsun diye gosteriyorum. 2 hafta once 2li tarama testimi yaptirdim. 10 gunde cikiyomus sonuclar aslinda ama bize 15 gun dediler. Bugun 15. Gün.
Bu sabah randevum vardı sabah 9u 20 geçeye. Biz geldik basladik beklemeye. Cunku doktor hastanede degildi. Saat 10da geldi hastaneye.
Sabah 9da randevusu olan varsa onlarin halini dusunemiyorum. 10da geldi. Bi kac kisiden sonrada beni aldı. Icerideki hasta cikmadan beni aldığı icin eşimi içeri sokmadı.
Tarama sonuclarima göz gezdirdi. Bi sıkıntı yok dedi. Bi tarih verdi 3lü taramaya gel dedi. Bugün ultrasonla bakmicam dedi
Bu nasil bi sorumsuzluktur. Hastaneye gec geldigi icin zaten sinirliydim. Bu bi kere olan bisey degil daha oncede gec geldigi olmuştu. Hadi onu geçtim ne demek ultrasonla bakmicam.
Ya Allah korusunda bebegime bisey olmus olabilir. Geriden geliyo veya ileriden gidiyo olabilir. Gelisiminde bi sıkıntı olabilir. Kalbinde veya baska bi yerinde bi problem olabilir. Sen o bebegin gelisimini kontrol etmek zorundasın.
Ben bi anne adayi olarak senin cagirdigin tarihte gelmisken ultasonda bebegimi gorup kalbini dinlemek isterim. Emin olun insan gorup dinleyince ici rahatliyo.
Ben bu doktoru sikayet etmeli miyim? Edersem nereye edebilirim. Hormonlarim sagolsun bi ara sinirden aglicak duruma geldim. Esimde sinirlendi kadına ama benim kadar degil. Yazip sinirimi atmak ve sizinle paylasmak istedim.
Arka arkaya siraladi cikabilirsin dedi ne varsa agzima tikti. Bende rica etmedim tamam diyip ciktim.Ben herhangi bir dr sorumsuzlugu gormuyorum..drlar genelde sabah 8 gibi gelir onceservise cikar ameliyat varsa ameliyata faln girer acile de gidebilir ama en son poliklinige giderler cunku orasi acil degildr veya disarda acil bir isi cikmistr saatlik izin almistr sonucta insan o da, sekretere bilgi vermek zorunda da degil...geciktigi icin acele etmis belli ama taramalarda sikinti yoksa ultrasyn gereksizdr hii cok istiyorsanz talep edebilirdinz dr un karsisinda birsey soylemeyip de burda arkasindan soylenmek dogru degil
Sabahki psikolojim cok farkliydi. Stresli bi donemden geciyorum. Doktorun tavrindan dolayi hala hatali buluyorum ama sabahki kadar sinirli degilim. Tepkim fazla kabul ediyorum ancak o an bunun farkinda oldugum icin bisey demedim doktora. Ozele gittim gordugum guler yuz ve ilgi cok hostu gercekten. Bide bebegimi gordum. Hareketlerini izledim. Keyfim yerine geldi suan daha sakinimGenelde gelince once yatan hastalari kontrl ediyolar bu bir. Eger memnun degilseniz degistirin yada sikayet edin ki rahat edin. Sanki yanlis bi ilc verms yada cocugunza bisy yapmis gibi tepki vermissiniz. Hersy normlse zaten korkulcak bisy yoktur
Hamileykn yapablcklerimzden korkuyorum:))) saglicakla kucagimiza alalim ins evlatlarimiziSabahki psikolojim cok farkliydi. Stresli bi donemden geciyorum. Doktorun tavrindan dolayi hala hatali buluyorum ama sabahki kadar sinirli degilim. Tepkim fazla kabul ediyorum ancak o an bunun farkinda oldugum icin bisey demedim doktora. Ozele gittim gordugum guler yuz ve ilgi cok hostu gercekten. Bide bebegimi gordum. Hareketlerini izledim. Keyfim yerine geldi suan daha sakinim
Insallah canim amin. Bende korkuyorum valla. Bi arkadasimin ablasiyla cok dalga gecmistim. Hamileydi Esinin arkasindan gicik oluyorum buna ya gormek istemiyorum diyodu. Cok gulmustum ona. Ayni durumdayim yani durduk yere küsüyorum adamaHamileykn yapablcklerimzden korkuyorum:))) saglicakla kucagimiza alalim ins evlatlarimizi
Bende herkese tripliyim adami kendimden sogutcam diye korkuyorm:) bazen uzuluyrm erkeklere ya:))Insallah canim amin. Bende korkuyorum valla. Bi arkadasimin ablasiyla cok dalga gecmistim. Hamileydi Esinin arkasindan gicik oluyorum buna ya gormek istemiyorum diyodu. Cok gulmustum ona. Ayni durumdayim yani durduk yere küsüyorum adamaesim bugun hep haklisin ama fazla sinirlisin bosveeer. Ben seni ozele x hanimada goturcem diye diye teselli etti
Hanileyiz hakliyizBende herkese tripliyim adami kendimden sogutcam diye korkuyorm:) bazen uzuluyrm erkeklere ya:))
Tarama testletinin hiç birini yaptırmadım ben..Ozeldeki doktordan cook memnunum. Ama oda dedi testlere bosuna burda para verme diye. Devlete git testlerini yaparlar orda bana sonuclari getirirsin dedi. Bende devlete duzenli geliyorum bu yuzden. Bide devletteki doktorlara sadece test icin gidince azarlayip yapmıyolar. Bi arkadasimin ablasinin 2li ve 3lusunu yapmamis burdaki hi doktor. Ozele gidip testler icin buraya geliyosun demis. Yapmamis.
Bende bu yuzden devlete geliyorum. 3Lu taramam kaldi bide seker yuklemesi ama gercekten biktim.
Daha once geldigimdede iceri girerken bi hamile kadin daha girdi. O doktorun takip ettigi bi gebeymis. Benimle girdi sira aldim ama bekleyemiyorum cok agrim var dedi. Doktor bugun acil hastalara ben bakmiyorum x doktoruna sira al dedi sok oldum. Ama devletteki butun doktorlar boyle
2Lide sorun cikmadi 3luyu yaptirmam belki. Seker yuklemesini yaptirdiniz mi peki? Benim seker yuklemesiyle ilgili tereddutlerim varTarama testletinin hiç birini yaptırmadım ben..
Ben yaptirmamstm. Simdi de yaptrmicam ama konuda eger doktrnza guvenyrsanz onu dinleyn derim. Ailevi hastaliklar kiloya gore falan yorum yapablr. Bu arada 2018 ekim anneleri sayfasina gelebilrsniz isterseniz. Baya kalabaligiz:)2Lide sorun cikmadi 3luyu yaptirmam belki. Seker yuklemesini yaptirdiniz mi peki? Benim seker yuklemesiyle ilgili tereddutlerim var
Yaptırdım...2Lide sorun cikmadi 3luyu yaptirmam belki. Seker yuklemesini yaptirdiniz mi peki? Benim seker yuklemesiyle ilgili tereddutlerim var
Peki neden taramalar degilde seker yuklemesi. Taramalarin zarari yok diye biliyorum ama seker yuklemesi ile ilgili cok fazla karsit gorus varYaptırdım...
Doktor taramaları yaptırmak istiyor musun dedi.. bende nolucak dedim.. kötü çıkarsa aldıracak mısın dedi hayır dedim o zmn yaptırma dedi.. bide onlarda yanlış çıkma ihtimali çok yüksek.. hamilelik zehir olıyo.. şeker içinde doktor yaptıralım diyince dedim onla ilgili kötü şeyler diyolar kim diyo bi doktor dedi.. peki sen 1 tabak pilav yiyor musun dedi evet dedim ee aynı şey dedi..Peki neden taramalar degilde seker yuklemesi. Taramalarin zarari yok diye biliyorum ama seker yuklemesi ile ilgili cok fazla karsit gorus var
Nedenki,daha geçen hafta dahiliye randevum vardı diyetisyen için,dahiliye doktoru da,diyetisyende gayet güzel ilgilendiler,sorularıma cevap verdiler,kızımı da kbbye götürmüştüm,onada aynı şekilde,size ilgisiz doktorlar rastlamış olabilir ama bu geneli kapsamaz elbette...Bu ofkenizi doktora belirtmediniz mi? Devlet Hastanelerinden ne beklenir ki zaten ordaki doktorlar başından atma derdinde. Doktorunuzu değiştirin mümkünse özelde devam edin.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin.Doktor taramaları yaptırmak istiyor musun dedi.. bende nolucak dedim.. kötü çıkarsa aldıracak mısın dedi hayır dedim o zmn yaptırma dedi.. bide onlarda yanlış çıkma ihtimali çok yüksek.. hamilelik zehir olıyo.. şeker içinde doktor yaptıralım diyince dedim onla ilgili kötü şeyler diyolar kim diyo bi doktor dedi.. peki sen 1 tabak pilav yiyor musun dedi evet dedim ee aynı şey dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?