Doktor sorumsuzluğu

Ben herhangi bir dr sorumsuzlugu gormuyorum..drlar genelde sabah 8 gibi gelir onceservise cikar ameliyat varsa ameliyata faln girer acile de gidebilir ama en son poliklinige giderler cunku orasi acil degildr veya disarda acil bir isi cikmistr saatlik izin almistr sonucta insan o da, sekretere bilgi vermek zorunda da degil...geciktigi icin acele etmis belli ama taramalarda sikinti yoksa ultrasyn gereksizdr hii cok istiyorsanz talep edebilirdinz dr un karsisinda birsey soylemeyip de burda arkasindan soylenmek dogru degil

Ben özelde bir doktora gidiyorum çoğu zaman ameliyatı oluyor 15:00 deki randevuma 18:30 da girdiğimi biliyorum. Doktorunuzun keyfi geç geldiğini düşünmüyorum, test sonuçlarında da sıkıntı yoksa ultrasonda bakmaya gerek görmemiştir o an orada söyleseydiniz bakardı belki ama sıkıntı yapacak sinirlnecek bir durum yok ortada

Genelde gelince once yatan hastalari kontrl ediyolar bu bir. Eger memnun degilseniz degistirin yada sikayet edin ki rahat edin. Sanki yanlis bi ilc verms yada cocugunza bisy yapmis gibi tepki vermissiniz. Hersy normlse zaten korkulcak bisy yoktur

Arka arkaya siraladi cikabilirsin dedi ne varsa agzima tikti. Bende rica etmedim tamam diyip ciktim.

Genelde gelince once yatan hastalari kontrl ediyolar bu bir. Eger memnun degilseniz degistirin yada sikayet edin ki rahat edin. Sanki yanlis bi ilc verms yada cocugunza bisy yapmis gibi tepki vermissiniz. Hersy normlse zaten korkulcak bisy yoktur
Sabahki psikolojim cok farkliydi. Stresli bi donemden geciyorum. Doktorun tavrindan dolayi hala hatali buluyorum ama sabahki kadar sinirli degilim. Tepkim fazla kabul ediyorum ancak o an bunun farkinda oldugum icin bisey demedim doktora. Ozele gittim gordugum guler yuz ve ilgi cok hostu gercekten. Bide bebegimi gordum. Hareketlerini izledim. Keyfim yerine geldi suan daha sakinim

Hamileykn yapablcklerimzden korkuyorum:))) saglicakla kucagimiza alalim ins evlatlarimizi

Hamileykn yapablcklerimzden korkuyorum:))) saglicakla kucagimiza alalim ins evlatlarimizi
Insallah canim amin. Bende korkuyorum valla. Bi arkadasimin ablasiyla cok dalga gecmistim. Hamileydi Esinin arkasindan gicik oluyorum buna ya gormek istemiyorum diyodu. Cok gulmustum ona. Ayni durumdayim yani durduk yere küsüyorum adama esim bugun hep haklisin ama fazla sinirlisin bosveeer. Ben seni ozele x hanimada goturcem diye diye teselli etti

Bende herkese tripliyim adami kendimden sogutcam diye korkuyorm:) bazen uzuluyrm erkeklere ya:))

Tarama testletinin hiç birini yaptırmadım ben..

2Lide sorun cikmadi 3luyu yaptirmam belki. Seker yuklemesini yaptirdiniz mi peki? Benim seker yuklemesiyle ilgili tereddutlerim var
Ben yaptirmamstm. Simdi de yaptrmicam ama konuda eger doktrnza guvenyrsanz onu dinleyn derim. Ailevi hastaliklar kiloya gore falan yorum yapablr. Bu arada 2018 ekim anneleri sayfasina gelebilrsniz isterseniz. Baya kalabaligiz:)

Peki neden taramalar degilde seker yuklemesi. Taramalarin zarari yok diye biliyorum ama seker yuklemesi ile ilgili cok fazla karsit gorus var
Doktor taramaları yaptırmak istiyor musun dedi.. bende nolucak dedim.. kötü çıkarsa aldıracak mısın dedi hayır dedim o zmn yaptırma dedi.. bide onlarda yanlış çıkma ihtimali çok yüksek.. hamilelik zehir olıyo.. şeker içinde doktor yaptıralım diyince dedim onla ilgili kötü şeyler diyolar kim diyo bi doktor dedi.. peki sen 1 tabak pilav yiyor musun dedi evet dedim ee aynı şey dedi..

Bu ofkenizi doktora belirtmediniz mi? Devlet Hastanelerinden ne beklenir ki zaten ordaki doktorlar başından atma derdinde. Doktorunuzu değiştirin mümkünse özelde devam edin.
Nedenki,daha geçen hafta dahiliye randevum vardı diyetisyen için,dahiliye doktoru da,diyetisyende gayet güzel ilgilendiler,sorularıma cevap verdiler,kızımı da kbbye götürmüştüm,onada aynı şekilde,size ilgisiz doktorlar rastlamış olabilir ama bu geneli kapsamaz elbette...

Hormonlar alt üst ondan biraz sinirlisiniz galiba.
Ben de devlete gittiğimde beklemiştim. Hatta işim o gün olmamıştı ertesi güne kalmıştı. Ama doktor doğuma girmişti. Kime kızarım doğuruyor diye kadına mı? Doğuma girdi diye doktora mı? Bazen poliklinik muayeneleri oluyor veya acil bir durum oluyor. Kolay kolay keyfi geç kalacaklarını sanmıyorum.
Ultrason da çok sağlıklı birşey değil. ihtiyaç görmemiş olabilir. Arkadaşlar zaten bununla ilgili bir sürü şey yazmış. Tekrar yazmama gerek yok.
Sinirini hamileliğine veriyorum.
Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah.

Tesekkur ederim bilgilendirme icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…