Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hadi hayırlısı olsun canım tedavin başlamış oldu allah hayırlara vesile etsin
ayyy alttan bakma olayı sıkıntı olur gercektende o donemlerde neysekı destek olmus doktorun atlatmıssın onuda

kızçelerim hepiciğiize hayırlı haftalar
nasılsınız bakayım ne var ne yok
ranacım sen açmışsın topişi:13: demek hafta sonu gezdiniz dolaştınız.. o balıklarda yarasın kuzucuğuna inşallah.. hiç bişeyler alabildin mi belki bakarım demiştin

nalancım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah canım.. demek ilk muayene öyle oluyor.. zaten normalde zorlanıyoruz , o haldeyken insan elbette çekinir.. ama madem ki olması gereken birşeymiş onuda atlatmışsın.. topişimize sayende yeni bi heyecan gelecek.. inşallah mutlu sona ulaşacaksın tatlım
ayrıca verdiğin link çok güzel. öyle bi üstün körü baktım ama incelemeyi düşünüyorum

esincim püf noktalarını paylaşmışsın bizlerle.. 1 gün önce işlerin çoğunu yapıca ertesi güne çok stres olmuyorsundur canım.. eymende annesine yardımcı oluyormuş baksana salıncağında ses çıkarmıyormuş yavrucak

narcım uğramamış kimbilir hafta sonu nasıl fellik fellik gezmiştir yine

benim de adetimin 3.günü ve yarın doktora gitcem ay bakcak mı yine öyle yaaa senin tedavin de hayırlı olsun inşallah göbişine bebek getirsin :)

canım çok geçmiş olsun eşine benimkide hastaydı bakmıoki kendine bu adamlar. dualarınada gönülden aminnn diyorum canım
geçmiş olsun narcım. ben hepiniz içim ettim duamı. hepinizin kandili mubarek olsun..öpüyorum sizleri iyi geceler..
allah razı olsun canım
ay evet yaaa sen diyince benimde aklıma geldi maşallah süper kadın bu esin darısı başımıza işallah bizde öle oluruz o zamanlar gelince
sağol kuzum iyi bakıorum bakmammmıı
valla pahalı alıncada böle çat diye bişey oluyo insanın içi gidiyo. ben telimden çok memnunum nokia c3 size bilem hep onla bağlanıorum gündüz ama klavyeli o da.. bende dokunmatik pek sevemedim
demeee gerçekten yağıyormu yaa:)) vay vayy.. doğru uludağdan gelmiş kişi olarak kesmez seni oranın kar yağışı
yağdı valla kuzum perşembe. ama cts de 17 derece falandı hava sapıttı iice
ayy çok şükür gelmiş.. bu ne yaa hakkaten sanki kadın doğum değilmi orası bilmiomu randevu vercek olanlar günlerin ne kadar önemli olduğunu kadın doğumda
canım merak ettim bende bakcam müsait olunca
kızçelerim ben hastalandım
ahh kuzum ahh nolcak peki bu ay varmı bi düşünceniz
bende pazar sabah hastalandım kızlar iki gün erken geldi bekletmeden şükür...herkeslere günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah..
aaaaa arka arkaya olduk bu ay iyimi hayırlısı olsun canımm
ee bebişine aldınızmı ciciler
ay hadi bakalım yeni heyecanlar yaşıcaz bu ay senle canım işallah sonu mutlu olur

ah canım hastaydı kocişim cts iyiydi ama bende sabahtan kuaföre falan gittim akşam da beraber sinemaya gitik. pazar daha bi kötü oldu özellikle akşama doğru. dün gecede hiç uyumadık. ateşi vardı. bugün ikimizde işe gitmedik kalıyım bakıyım ona diye izin aldım bende.. malum tabi bi yandan dinlendi bi yandan çalıştı bilg.ı anca aldım o uyuyunca..

narcım kocana tekrar geçmiş olsun canım

sevdecim narcımhafta sonu bebişime birşeyler baktım bir tane elbise beğendim ama eşim bence kız diye kaptırma dedi o yüzden belirsizlikten birsey alamadım

yazamadan kaçmak zorundayım sonra gelicem kızlar
bak bak böle diyip 3 gün sonra geliyo bu kız da hep
narcım kocana tekrar geçmiş olsun canım

sevdecim narcımhafta sonu bebişime birşeyler baktım bir tane elbise beğendim ama eşim bence kız diye kaptırma dedi o yüzden belirsizlikten birsey alamadım

aaaaa kız unisex bişey alaydınız bari beyaz patik falan benim içimde kaldı resmen

aaaaa kız unisex bişey alaydınız bari beyaz patik falan benim içimde kaldı resmen

canım ya hiç beğenemedim bir türlü hep beğendiklerim ya kız için ya erkek içindi o yüzden alamadım birşey
ama örgülere başladım onlar unisex ama olsun en azından bir yerden hevesimi almaya çalışıyorum sarı patik falan

iyi haftalar canlarımbugün pek yoğunluğumuz olmamış neyseki ucunu kaçırdım diye üzülürdüm çünkü
cumartesi annemlerdeydim eşim maça gitmişti gece geldiler pazarda hava çok güzeldi dışarı kahvaltıya gittik güneşlendik geldik bahardan kalma bir gündü içimiz dışımız ısındı valla akşamınada misafirim vardı aslında hiççç kabul edecek halimde yoktu kemiklerim ağrıyodu resmen ama uzun zamandır gelmek isteyipte çalıştıkları için vakit bulamıyolardı bende kabul ettim hiççç bişe yapmasım yoktu dışardan aldım herşeyi o günüde öyle atlattım
kızlar hepinize teşekkür ederim kendimce evime eşime çocuğuma misafime hatta gezmeme zaman ayırmaya çalışıyorum ama emin olun sizde bebeğiniz olduğunda aynı benim gibi olacaksınız ne bişeydem eksik kalacaksınız nede eksik kalan bişeyler olacak onunla yaşamayı öğrenip hayatınızı o yöne şekillendireceksiniz şimdi size uzaktan davulun sesi zomuş gibi duyuluyordur
narcım eşine çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir sen ona iyi bakmışsındır
ranacım sizde gezmelere gitmişsiniz bebişe bişeyler bakmışsın ama belirsizlikten alamamışsın bak seninkide aynı benim gibi olacak bende 20haftalara doğru alışvberişe başlamıştım buarada canım tekmelenmeye başlamadın mı sen bu ara tetikte ol ben 16+6hissetmiştim bugün yarın yakındır sanırım ama hissetmesende kafan takılmasın ilk bebekte 20.hafta diyor doktorlar
sevde mary nalan sizin kırmızılar cee ee yapmış en azından gecikipte umutlandırmadılar nalancım tedavin başlamış canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşl
halevim sen nasılsın canım yıldız daha dönmedi annesinin yanından çocuğu büyütüp gelecek iyiymiş valla şaka bi yana inşl huzursuzluğu geçer artıkta rahat bir nefes alır
adacım sen nerelerdesin canımya özledik merak ettik seni

sanada iyi haftalar canımm..
aminnn canım benim inşallahh bebeğim gelir bu ay. bakalım bu ay nasıl geçecek.. ne heyecanlar yaşatcam size ben bilem bilmiyom..dua edin sizlerde benim için tedaviye Allahın izniyle cevap verebilecekmiyim.. sağolsun ya şimdilik çok memnun kaldım doktordan inşallah devamıda hep böyle olurda değiştirmek zorunda kalmam sevdecim..

sağol ranacım..amin canım inşallah hayırlısı olur.. evet sağolsun destekçi oldu doktorum hep böyle gider inşallah.. patik sen kendinmi örüyorsun? ay az kaldı zatin buzamana kadar bişey almadın.. cinsiyetini öğrenince rahat rahat almış olursun cnm
hadi hayırlısı olsun canım tedavin başlamış oldu allah hayırlara vesile etsin
ayyy alttan bakma olayı sıkıntı olur gercektende o donemlerde neysekı destek olmus doktorun atlatmıssın onuda

canım hoşgeldin.. sanada iyi haftalar...evet pek yoğun olmuyor.. yani belli olmuyorki bazılarımız işleri yoğun oluyor pek fazla giremiyoruz. ben desen zaten iş yerinde yoğunluktan pek giremiyorum çok nadir. ancak akşamları uğruyorum eve geçince.ohh ne güzel geçmiş haftasonunuz öyle:) bende miskin miskin evde yattım çok karnım ağrıyordu hastalanınca halada ağrıyor ama dün çok kötüydü bayada geliyor yani. sağol canım başladık bugün bakalım pazartesi yumuşlara bakılacak. amin inşallah sonu hayırlı olur.. doğru diyosun canım bizlerinde çocukları olunca aynı tempoya bizde ayak uydurcaz heralde heryere zaman ayırmaya çalışıcaz şimdi sen anlatınca ne biliyim ben olsam senin kadar nekadarına yetişirim diye düşünüyorumda kesin bi yerden noksan kalırım yani misafir işi bilmem ne olurr. o olmasa yani birkaç kademede çıkmalı sürekli sürekli bilmem artık nasıl yaparım. ogünler gelince anlatırım artık ..

sorma canımm dönmemiş 1 hafta daha uzatmış tatilini çok özletti kendinide.. evdeydin dimek ahh bizler olmasak bu adamlar nasıl kendilerine gelir bilmem bende sinemaya gitmek istiyorum bu haftasonum öyle geçti gitti hiç bişey anlamadım bile:2: berlin kaplanını merak ediyorum çok. ata demireli çok seviyorum.. belki bu hafta içi akşam gideriz ayarlayabilirsek... sağol narcım başladık bakalım pztsi günü yumoşlara bakıcak hayırlısı olur inşallah...bu ay heycan dorukta olcak galiba benim için..
ada yok kaç gündür merak ettim
yıldızda dönememiş daha bu gidişle balıkesirde büyütcek çocuuuu

cnm inşallah... bilememki canım benim daha önceki tedavimde başka bir doktorum vardı o mesela karnımdan bakmıştı. bu yeni gittiğim doktor nedense altan baktı bende şaşırdım.. senin içinde hayırlısı olsun canım. bakalım belki senin doktorun karından bakar..
benim de adetimin 3.günü ve yarın doktora gitcem ay bakcak mı yine öyle yaaa senin tedavin de hayırlı olsun inşallah göbişine bebek getirsin :)

ranacım nasıl zorlandığıunı tahmin edebiliyorum.. şimdi beyaz yada yeşil bile olsa , üzerinde ya kız motifi oluyor yada erkek motifi.. illa ki belli ediyor cinsiyetini.. sen az daha sabret bari ne kaldı şunun şurasında.. en 9 ay sabretmiştim gız bacım

nar şekerim kız niye öyle dedin şimdi bak kalpcazımı kırdın o an yazabilecek durumda değildim ama yinede sizinleyim mesacını vermek için şeyettiydim. sen lafı ağzıma tıkayıverdin
bak sende eşin evdeyken sadece 1 kere girebilmişsin gördün mü hatuunn.. anla işte halimi
bu arada kuaförlere gitmişsin şekerim neler ettin ne değişiklikler var anlat bakalım.. hafta sonu gezmişsiniz ama goncan hastalanmış.. aynen dediğin gibi bu adamlar hiç kendilerine bakmıyorlar be güzelim.. ben goncama kalın bişiler giydirene kadar ne tatlı diller döküyorum. ben naz yapacağıma adamceyizin nazlanıyor nasıl iştir anlamıyorum bunları ben..
senin ki bugün yatıp dinlenince daha iyi olmuşur inşallah. yarın işe gidecekmisiniz canımcım
ayrıca benim bundan sonraki aşamamın ne olacağını sormuşsun. dün eşime dedim ki, ne yapacağız gidecek miyiz doktora.. hayır gitmeyeceğiz dedi dursun bakalım şimdilik dedi..
ben öyle ısrarcı bi tip de değilim. artık o söylemeden bi harekete geçemem galiba. içten içe üzülür dururum işimiz zor canım.. Rabbim inşallah bize acır da o yollarda koymaz..

esincim dediğinde çok haklısın.. aynen bende o aşamaları senin gibi geçirmiştim.. ama üstünden zaman geçince nasıl yapmışım diyor insan.. bide şu var, başına gelmeden, o durumun içine girmeden hiç birşey dışardan anlaşılamıyor.. olay başa gelince yllardır aynı şekilde yaşıyormuşuz gibi alışıyoruz ister istemez... bi denge kurmuş mevlam..
yine misafirlerin gelmiş.. hafta sonunuzda güzel geçmiş canım.. Allah ağzınızın tadını bozmasın.. diğer olayda bi gelişme var mı

evet canım inşallah Rabbim bekletmeden bu ay senin müjdeni duyurur bize.. sürekli pozitif olursan inşallah hormonların herşeye olumlu cevap verecektir.. doktorun özel hastane de mi muayenehanesi mi var.. bay mı bayan mı.. tavsiye üzerine mi gittin sen ?

adacığımı bende merak ettim.. zaten face e giremiyorum o kadar vaktim olmuyor.. eğer bi haber verirse buraya yazın kızlar..

halevcim sen ne hallerdesin hastalığı atlattınız mı..

demek yıldız tatili uzattı kızlar.. eşiyle mi gitmişti acaba.. eğer yalnız gittiyse adam burda helak olmuştur hem oğlunu da kimbilir ne kadar özledi

melikeden de ses yok 2 gündür :44:

canım hafta sonun çok güzel geçmiş gene misafirin olmuş ama en azından bu sefer yorulmamışsın hazırlıkla dışardan almışsın
evet bakalım bizlerde burda anlatırız artık maceralarımızı alışırız herhalde bizde bu tempoya:44:
evet canım ya alamadık birşey yok ya henüz tekme atmıyor bizimki bazen birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum :44:

evet canım kendim örüyorum patikleri yavruma ördükçe bakıp bakıp seviyorum onları hayal ediyorum ayacıklarında
öyle yapcaz 18 şubatta gitcez gösterirse başlarım alışverişlere

evet canım aynen öyle bakıyorum yeşil birşeye üzerine çiçek işlemişler falan nasıl yani sen 9 ay birşey almadın mı kızına ayyy nasıl durdun kızzz

adayı bende merak etmeye başladım iyiden iyiye en olmadı face girer yazardı bir iki kelime acaba gene internetlerindemi bir problem var:44:

yaaa kızlar yaaa demin birşey oldu böyle karnımın içinde allahım o tekmemiydi anlayamadım yaaa bekledim bir daha olacakmı diye olmadı :18:
ayyy çok tuhaftı yaa tarifde edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…