selam kıslar nasılsınız? bende şimdi geldim doktordan. kontrol etti alttan baktı biderezil oldum ya dedim nasıl bakcaksınız çok geliyor olurmu öyle canım alttan bakayımki daha net görmeliyim yumurtalıkları didi ona göre ilacın dozunu ayarlayacağım ok dedim. hem ne çekiniyorsun cnm hiç görmediğimiz şeymi aşkolsun bişey olmaz akarsa silerler nolcak dedi sağolsun çok destek verdi . dedim ben buzaman hiç hastayken baktırmamıştım he karından bakmışlardı. o yüzden çok şaşırdım. neyse kontrol etti sonra odasına geçtik. ilaç verdi klomen 2 kutu sabah 1 akaşam 2 tane içicekmişim ayrıca folik asit verdi salı günü başlıycakmışım cumartesi son olarak içicekmişim pazartesi günüde 11,30 da çağırdı ilişki günleri vericekmiş. hadi bakalım başlıyoruz tedavimize dedi. dedim hayırlısı olur inşallah.. benden haberler bukadar kıslar çok iş birikmiş. akşam yine görüşürüz öpüyorummm hepinizi hoşçakalın...
selam kıslar nasılsınız? bende şimdi geldim doktordan. kontrol etti alttan baktı biderezil oldum ya dedim nasıl bakcaksınız çok geliyor olurmu öyle canım alttan bakayımki daha net görmeliyim yumurtalıkları didi ona göre ilacın dozunu ayarlayacağım ok dedim. hem ne çekiniyorsun cnm hiç görmediğimiz şeymi aşkolsun bişey olmaz akarsa silerler nolcak dedi sağolsun çok destek verdi . dedim ben buzaman hiç hastayken baktırmamıştım he karından bakmışlardı. o yüzden çok şaşırdım. neyse kontrol etti sonra odasına geçtik. ilaç verdi klomen 2 kutu sabah 1 akaşam 2 tane içicekmişim ayrıca folik asit verdi salı günü başlıycakmışım cumartesi son olarak içicekmişim pazartesi günüde 11,30 da çağırdı ilişki günleri vericekmiş. hadi bakalım başlıyoruz tedavimize dedi. dedim hayırlısı olur inşallah.. benden haberler bukadar kıslar çok iş birikmiş. akşam yine görüşürüz öpüyorummm hepinizi hoşçakalın...
canım çok geçmiş olsun eşine benimkide hastaydı bakmıoki kendine bu adamlar. dualarınada gönülden aminnn diyorum canımcanlarım biliyorum çok geç ama yinede kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde inşallah dua kapılarını biz bebiş için çırpınanlara açar da bizlerde o güzel eşsiz duygular yaşarız canlarım öpüyorum hepinizi iyi geceler, bu arada eşim iyi hastalandı izin alıp istirahat edemedi o haliyle işe gidip geliyor canım kocam benim işlerde yoğun öğrencilerin dertleri hiç bitmiyor hepinizi seviyorum ve koccaman öpüyorum paşalarınızıda öpmekten bitiriyorum.
Sevdem son yazdığından anladığım kadarıyla kan testi yaptırmışsın tatlım ve sonuç yine bizimkiler gibi hüsran Allahım gönüllerimizin muradını en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder inşallah tatlım
allah razı olsun canımgeçmiş olsun narcım. ben hepiniz içim ettim duamı. hepinizin kandili mubarek olsun..öpüyorum sizleri iyi geceler..
ay evet yaaa sen diyince benimde aklıma geldi maşallah süper kadın bu esin darısı başımıza işallah bizde öle oluruz o zamanlar gelinceesincim canım benim çok saol bende iyiym çok şükür işten eve evden işe kayınvalidemler geldi bizede akşam çaya. 2 saat old gittiler. yatmadan bi geleyim nevar ne yok dedim. kandilin mubarek olsun canım dilediğin herşey gönlünce olsun.. bende hala bekemedeyim şiştim davul gibi oldum inanki:2::2: hastalanamaım sökücü haplarıda içtim doktorun verdiği ama hala tık yok 20 gün oldumu ne:18::18:napcam ben böle. tedaviyede başlayamıyorum hastaanamadan. öyle işte cnm..maşallah esinim çok hamaratçıktın sen doğru söylüyosun eymene göre ayak uyduuyorsun ama ne güzel ya her işini yapıyorsun hemde bebeğine çevrene evine hattaa misafirlerine bile yetişiyorsun tabrik ediyorum seni canım. acaba düşünüyorumda bende o tempo nekadar olur bilmem öpüyorum seni canımiyiy geceler eymeni öp benim için..kendine dikat et..
sağol kuzum iyi bakıorum bakmammmııherkese günaydın kızlar hayırlı hafta sonları
sevdecim dün akşam bir girdim sana bakayım diye sadece esinin yazısı vardı tekrar girerim dedim sonra dedim mevlüttür
bir kuran okuyayım ama koltukda uyuya kaldım oyle bır uyku bastırdıkı artık bızım mınıktenmıdır seytanmıdır nedır kaldıramadım kafamı yattım
allah affetsın :26: ama bugun okuyacagım ıcımde kaldı cunku rahatsız oldum
sonuç negatif çıkmış neyse narın dediği gibi hafta sonun soru işaretleriyle geçmez en azından hayırlısı olsun ne dıyelım
esincimgerçekten tebrik ediyorum seni kuzum hamarat arkadaşım
herşeye yetişebilen annelerdensinnazara gelme kız kaşı biryerlerine
narcımcanım kocana geçmiş olsun iyi et bari kocanı o sana lazım
nalancımdemek hala gelmedi adetin doktoruna bir gözüksen mi acaba tekrardan :44: bende burdayım cumartesı calısanlardanım bende
valla pahalı alıncada böle çat diye bişey oluyo insanın içi gidiyo. ben telimden çok memnunum nokia c3 size bilem hep onla bağlanıorum gündüz ama klavyeli o da.. bende dokunmatik pek sevemedimsorma narcım ya aynen öle dünya durcak... olduuu kısss ıphone heee nerdeee kıss süper olurdu amma. malesef almazki pahalı der vs vs... ya şimdi karar veremiyorum eşim sordu ne istersin bende didim 2 tane var aklımda ama karar veremiyorum nokia c600 + samsung galaxy. hala bakınıyom internetten.. tabi alcakmı onuda bilmiyorum ama sordu buda bi ışıktır
yağdı valla kuzum perşembe. ama cts de 17 derece falandı hava sapıttı iicedemeee gerçekten yağıyormu yaa:)) vay vayy.. doğru uludağdan gelmiş kişi olarak kesmez seni oranın kar yağışı
ayy çok şükür gelmiş.. bu ne yaa hakkaten sanki kadın doğum değilmi orası bilmiomu randevu vercek olanlar günlerin ne kadar önemli olduğunu kadın doğumdasorma ekmek parası anacım.. başka türlü nasıl kalkılır ettiğimiz masrafların altındanayy negüzel gerçekten hava çok güzel gezin gezin sonrada gel piyasayı anlat ne var neyok ateş pahasıdır kesin herşey..bu arada ranacım geldi kıs geldiii hiç bukadar sevinmemiştim valla ne yalan söyliyeyim .. eve geldim öğlen 1,30 da zaten iş yerinde 12 gibi bi ağrı oldu karnımda dedim noluyos baktım bişey yoktu. eve gelince hissettim bişeyler baktım hafif lekelenme sökülüyor..gittiğim doktor cumartesi 3 e kadar çalışıyor hemen telefon açtım sekretere dedim pztsi randevu alıcam yok veremeyiz dolu randevular full bişekilde ya dedim araya sıkıştırın doktor 2. yada 3. günü gelirsin demişti 2. günü pazar olduğu için kapalısınız mecbur 3. günü pazartesi randevu vermelisiniz dedim . yok veremeyiz ne için geliyorsunuz (..bip..) dedim içimden, bebek tedavisi için iyi ozaman 12,30 da burda olun ama kaçta alırız bilemem dedi. iyi tamam 12,30 da gelirim öyle yani.Allahım dedim telefonu kapattıktan sonra bütün manyaklar benimi buluyor. sanki ben keyfimden geliyorum zorla al beni diye. biras daha üsteleseydi zaten doktoru telefona istiycektim.. nasıl iş yapıyorsunuz siz hem bana şu gün şöyle olunca gel diyorsunuz sonrada randevu yok vs.. ben bilsem şugün olcam diye zaten 1 ay öncesi randevu alırım..neyseki zor bela aldık bakalım pztsi nasıl bir yol çizcek.. sanada iyi hafta sonları canım..
canım merak ettim bende bakcam müsait oluncaTp Bebek Sreci (Video) | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek, Baheci Kadn Hastalklar ve Tp Bebek Grubu Bebek Süreci (Video)
kızlar hsg rahim filmi tüp bebek aşılama çok güzel video anlatımlı yapmışlar. çok ilgimi çekti didim bi ekliyim belkim bakarsınız
ahh kuzum ahh nolcak peki bu ay varmı bi düşüncenizkızçelerim ben hastalandım
aaaaa arka arkaya olduk bu ay iyimibende pazar sabah hastalandım kızlar iki gün erken geldi bekletmeden şükür...herkeslere günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah..
ee bebişine aldınızmı cicilergünaydın herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
hafta sonu pek gelememişsiniz hava süperdi valla cumartesi pazar yazdan kalma bir gün gibi güneş iyice ısıttı içimizi
cumartesi günü gezdik eşimle zaten herkes kendini dışarı atmıştık yürürken zorlandık vallabalıkçıya gittk paluk yedik
ordan bir cafeye gittik oturduk falan derken akşam oldu ben annemlere gittim orda kaldım akşam sabahta eşim geldi kahvaltıyı hepberaber yaptık
oturduk falan sonra gene eve geldim çamaşırlar hafif temizlik derken gene akşam oldu
aeee sabah oldu şimdide işteyiz
ay hadi bakalım yeni heyecanlar yaşıcaz bu ay senle canım işallah sonu mutlu olurselam kıslar nasılsınız? bende şimdi geldim doktordan. kontrol etti alttan baktı biderezil oldum ya dedim nasıl bakcaksınız çok geliyor olurmu öyle canım alttan bakayımki daha net görmeliyim yumurtalıkları didi ona göre ilacın dozunu ayarlayacağım ok dedim. hem ne çekiniyorsun cnm hiç görmediğimiz şeymi aşkolsun bişey olmaz akarsa silerler nolcak dedi sağolsun çok destek verdi . dedim ben buzaman hiç hastayken baktırmamıştım he karından bakmışlardı. o yüzden çok şaşırdım. neyse kontrol etti sonra odasına geçtik. ilaç verdi klomen 2 kutu sabah 1 akaşam 2 tane içicekmişim ayrıca folik asit verdi salı günü başlıycakmışım cumartesi son olarak içicekmişim pazartesi günüde 11,30 da çağırdı ilişki günleri vericekmiş. hadi bakalım başlıyoruz tedavimize dedi. dedim hayırlısı olur inşallah.. benden haberler bukadar kıslar çok iş birikmiş. akşam yine görüşürüz öpüyorummm hepinizi hoşçakalın...
kızçelerim hepiciğiize hayırlı haftalar
nasılsınız bakayım ne var ne yok
ranacım sen açmışsın topişi:13: demek hafta sonu gezdiniz dolaştınız.. o balıklarda yarasın kuzucuğuna inşallah.. hiç bişeyler alabildin mi belki bakarım demiştin
nalancım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah canım.. demek ilk muayene öyle oluyor.. zaten normalde zorlanıyoruz , o haldeyken insan elbette çekinir.. ama madem ki olması gereken birşeymiş onuda atlatmışsın.. topişimize sayende yeni bi heyecan gelecek.. inşallah mutlu sona ulaşacaksın tatlım
ayrıca verdiğin link çok güzel. öyle bi üstün körü baktım ama incelemeyi düşünüyorum
esincim püf noktalarını paylaşmışsın bizlerle.. 1 gün önce işlerin çoğunu yapıca ertesi güne çok stres olmuyorsundur canım.. eymende annesine yardımcı oluyormuş baksana salıncağında ses çıkarmıyormuş yavrucak
narcım uğramamış kimbilir hafta sonu nasıl fellik fellik gezmiştir yine
bak bak böle diyip 3 gün sonra geliyo bu kız da hepyazamadan kaçmak zorundayım sonra gelicem kızlar
narcım kocana tekrar geçmiş olsun canım
sevdecim narcımhafta sonu bebişime birşeyler baktım bir tane elbise beğendim ama eşim bence kız diye kaptırma dedi o yüzden belirsizlikten birsey alamadım
bak bak böle diyip 3 gün sonra geliyo bu kız da hep
aaaaa kız unisex bişey alaydınız bari beyaz patik falan benim içimde kaldı resmen
kızçelerim hepiciğiize hayırlı haftalar
nasılsınız bakayım ne var ne yok
ranacım sen açmışsın topişi:13: demek hafta sonu gezdiniz dolaştınız.. o balıklarda yarasın kuzucuğuna inşallah.. hiç bişeyler alabildin mi belki bakarım demiştin
nalancım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah canım.. demek ilk muayene öyle oluyor.. zaten normalde zorlanıyoruz , o haldeyken insan elbette çekinir.. ama madem ki olması gereken birşeymiş onuda atlatmışsın.. topişimize sayende yeni bi heyecan gelecek.. inşallah mutlu sona ulaşacaksın tatlım
ayrıca verdiğin link çok güzel. öyle bi üstün körü baktım ama incelemeyi düşünüyorum
esincim püf noktalarını paylaşmışsın bizlerle.. 1 gün önce işlerin çoğunu yapıca ertesi güne çok stres olmuyorsundur canım.. eymende annesine yardımcı oluyormuş baksana salıncağında ses çıkarmıyormuş yavrucak
narcım uğramamış kimbilir hafta sonu nasıl fellik fellik gezmiştir yine
hadi hayırlısı olsun canım tedavin başlamış oldu allah hayırlara vesile etsin
ayyy alttan bakma olayı sıkıntı olur gercektende o donemlerde neysekı destek olmus doktorun atlatmıssın onuda
iyi haftalar canlarımbugün pek yoğunluğumuz olmamış neyseki ucunu kaçırdım diye üzülürdüm çünkü
cumartesi annemlerdeydim eşim maça gitmişti gece geldiler pazarda hava çok güzeldi dışarı kahvaltıya gittik güneşlendik geldik bahardan kalma bir gündü içimiz dışımız ısındı valla akşamınada misafirim vardı aslında hiççç kabul edecek halimde yoktu kemiklerim ağrıyodu resmen ama uzun zamandır gelmek isteyipte çalıştıkları için vakit bulamıyolardı bende kabul ettim hiççç bişe yapmasım yoktu dışardan aldım herşeyi o günüde öyle atlattım
kızlar hepinize teşekkür ederim kendimce evime eşime çocuğuma misafime hatta gezmeme zaman ayırmaya çalışıyorum ama emin olun sizde bebeğiniz olduğunda aynı benim gibi olacaksınız ne bişeydem eksik kalacaksınız nede eksik kalan bişeyler olacak onunla yaşamayı öğrenip hayatınızı o yöne şekillendireceksiniz şimdi size uzaktan davulun sesi zomuş gibi duyuluyordur
narcım eşine çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir sen ona iyi bakmışsındır
ranacım sizde gezmelere gitmişsiniz bebişe bişeyler bakmışsın ama belirsizlikten alamamışsın bak seninkide aynı benim gibi olacak bende 20haftalara doğru alışvberişe başlamıştım buarada canım tekmelenmeye başlamadın mı sen bu ara tetikte ol ben 16+6hissetmiştim bugün yarın yakındır sanırım ama hissetmesende kafan takılmasın ilk bebekte 20.hafta diyor doktorlar
sevde mary nalan sizin kırmızılar cee ee yapmış en azından gecikipte umutlandırmadılar nalancım tedavin başlamış canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşl
halevim sen nasılsın canım yıldız daha dönmedi annesinin yanından çocuğu büyütüp gelecek iyiymiş valla şaka bi yana inşl huzursuzluğu geçer artıkta rahat bir nefes alır
adacım sen nerelerdesin canımya özledik merak ettik seni
ada yok kaç gündür merak ettim
yıldızda dönememiş daha bu gidişle balıkesirde büyütcek çocuuuu
benim de adetimin 3.günü ve yarın doktora gitcem ay bakcak mı yine öyle yaaasenin tedavin de hayırlı olsun inşallah göbişine bebek getirsin :)
ranacım nasıl zorlandığıunı tahmin edebiliyorum.. şimdi beyaz yada yeşil bile olsa , üzerinde ya kız motifi oluyor yada erkek motifi.. illa ki belli ediyor cinsiyetini.. sen az daha sabret bari ne kaldı şunun şurasında.. en 9 ay sabretmiştim gız bacımsevdecim narcımhafta sonu bebişime birşeyler baktım bir tane elbise beğendim ama eşim bence kız diye kaptırma dedi o yüzden belirsizlikten birsey alamadım
bak bak böle diyip 3 gün sonra geliyo bu kız da hep
aaaaa kız unisex bişey alaydınız bari beyaz patik falan benim içimde kaldı resmen
esincim dediğinde çok haklısın.. aynen bende o aşamaları senin gibi geçirmiştim.. ama üstünden zaman geçince nasıl yapmışım diyor insan.. bide şu var, başına gelmeden, o durumun içine girmeden hiç birşey dışardan anlaşılamıyor.. olay başa gelince yllardır aynı şekilde yaşıyormuşuz gibi alışıyoruz ister istemez... bi denge kurmuş mevlam..iyi haftalar canlarımbugün pek yoğunluğumuz olmamış neyseki ucunu kaçırdım diye üzülürdüm çünkü
cumartesi annemlerdeydim eşim maça gitmişti gece geldiler pazarda hava çok güzeldi dışarı kahvaltıya gittik güneşlendik geldik bahardan kalma bir gündü içimiz dışımız ısındı valla akşamınada misafirim vardı aslında hiççç kabul edecek halimde yoktu kemiklerim ağrıyodu resmen ama uzun zamandır gelmek isteyipte çalıştıkları için vakit bulamıyolardı bende kabul ettim hiççç bişe yapmasım yoktu dışardan aldım herşeyi o günüde öyle atlattım
kızlar hepinize teşekkür ederim kendimce evime eşime çocuğuma misafime hatta gezmeme zaman ayırmaya çalışıyorum ama emin olun sizde bebeğiniz olduğunda aynı benim gibi olacaksınız ne bişeydem eksik kalacaksınız nede eksik kalan bişeyler olacak onunla yaşamayı öğrenip hayatınızı o yöne şekillendireceksiniz şimdi size uzaktan davulun sesi zomuş gibi duyuluyordur
ranacım sizde gezmelere gitmişsiniz bebişe bişeyler bakmışsın ama belirsizlikten alamamışsın bak seninkide aynı benim gibi olacak bende 20haftalara doğru alışvberişe başlamıştım buarada canım tekmelenmeye başlamadın mı sen bu ara tetikte ol ben 16+6hissetmiştim bugün yarın yakındır sanırım ama hissetmesende kafan takılmasın ilk bebekte 20.hafta diyor doktorlar
sevde mary nalan sizin kırmızılar cee ee yapmış en azından gecikipte umutlandırmadılar nalancım tedavin başlamış canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşl
halevim sen nasılsın canım yıldız daha dönmedi annesinin yanından çocuğu büyütüp gelecek iyiymiş valla şaka bi yana inşl huzursuzluğu geçer artıkta rahat bir nefes alır
sanada iyi haftalar canımm..
aminnn canım benim inşallahh bebeğim gelir bu ay. bakalım bu ay nasıl geçecek.. ne heyecanlar yaşatcam size ben bilem bilmiyom..dua edin sizlerde benim için tedaviye Allahın izniyle cevap verebilecekmiyim..sağolsun ya şimdilik çok memnun kaldım doktordan inşallah devamıda hep böyle olurda değiştirmek zorunda kalmam sevdecim..
iyi haftalar canlarımbugün pek yoğunluğumuz olmamış neyseki ucunu kaçırdım diye üzülürdüm çünkü
sağol ranacım..amin canım inşallah hayırlısı olur.. evet sağolsun destekçi oldu doktorum hep böyle gider inşallah.. patik sen kendinmi örüyorsun? ay az kaldı zatin buzamana kadar bişey almadın.. cinsiyetini öğrenince rahat rahat almış olursun cnm
ranacım nasıl zorlandığıunı tahmin edebiliyorum.. şimdi beyaz yada yeşil bile olsa , üzerinde ya kız motifi oluyor yada erkek motifi.. illa ki belli ediyor cinsiyetini.. sen az daha sabret bari ne kaldı şunun şurasında.. en 9 ay sabretmiştim gız bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?